Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

εννοειται οτι θα ερθω...εδω κανονισατε Κυριακη για χαρη μου..δεν με παιρνει..κι απο οσα μου ειπε θα ερθει και η Παριανη!

Καταφερε να κοψει το θηλασμο η Παριανη???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εννοειται οτι θα ερθω...εδω κανονισατε Κυριακη για χαρη μου..δεν με παιρνει..κι απο οσα μου ειπε θα ερθει και η Παριανη!

Φυσικα και θα κανονιζαμε κυριακη για χαρη σου.

Οι συναντησεις, ειδικα η στανταρ μηνιαια, πρεπει να μαζευουν οσο το δυνατον περισσοτερες.

Απ' ο,τι φαινεται, θα ειναι μια απο τις πολυπληθεστερες και πιο επιτυχημενες:D

Κοριτσια σας αφηνω, ευχομαι καλο πσκ σε ολες και να περασετε τελεια αυριο με τα μωρα σας:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλησπέρα!!!

Πριν λίγο κατάφερα να μπω κι' εγώ, αφού σχεδόν όλη μέρα ήταν η μητριά μου εδώ...:?:-?:?

Μαράκι πολλά περαστικά στον μπαμπάκα σου. Τα έχω περάσει κι' εγώ και καταλαβαίνω πόσο ψυχοφθόρο και δύσκολο είναι. Να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!

Να περάσετε τέλεια αύριο στον παιδότοπο. Θα ερχόμουν κι' εγώ, αλλά δεν είμαι καθόλου φαν...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

σορρυ που εξαφανιστηκα, αλλα πηγα το κομμωτηριακι μου η γυναικα που σας ελεγα χτες. δεν κουρευτηκα ομως, γιατι ειχε κοσμο και βαριομουν να περιμενω, οποτε εκανα μονο νυχια, αλλα ηταν πολυ ωραια. Παλια που πηγαινα καθε μηνα, δεν καταλαβαινα ποσο σημαντικο ηταν, τωρα που μου ελειψε ομως το καταλαβα και με το παραπανω.

σας φιλω και θα σας δω αυριο

4Rnfp3.png

σορρυ που εξαφανιστηκα, αλλα πηγα το κομμωτηριακι μου η γυναικα που σας ελεγα χτες. δεν κουρευτηκα ομως, γιατι ειχε κοσμο και βαριομουν να περιμενω, οποτε εκανα μονο νυχια, αλλα ηταν πολυ ωραια. Παλια που πηγαινα καθε μηνα, δεν καταλαβαινα ποσο σημαντικο ηταν, τωρα που μου ελειψε ομως το καταλαβα και με το παραπανω.

σας φιλω και θα σας δω αυριο

Αναγκαστικά πηγαίνω κάθε μήνα κομμωτήριο - λόγω βαφής - και κάνω και νύχια. Ακόμη και εγώ που βαριέμαι θανάσιμα όλα αυτά, το ευχαριστιέμαι...:rolleyes::rolleyes:

Μπορείς να μπεις φεις, να σε ρωτήσω κάτι??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ο μπεμπούλης κοιμάται εδώ και δυομιση ώρες, η μικρή παίζει στον υπολογιστή, έξω φυσάει, σαν να χειμωνιάζει, ε;

Που είσαστε τα υπόλοιπα κορίτσια, στο κάτω κάτω εικονική συντροφιά είμαστε, πού χαθήκατε; Εδώ ακομα κι εγώ μπαίνω που ...γράφω μια στις εκατό μέρες!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

28797vui1gia3ib.gif

Καλημέρα!

Κάθε Σάββατο πρωί τα ζουζούνια ξυπνάνε πιο νωρίς από τις καθημερινές.

Όταν είναι να πάει σχολείο η μικρή με τίποτα δεν ανοίγουν τα μάτια και κάθε Σάββατο χοροπηδά από τις επτά. Γιατί;;

1854440egknzn68dc.gif

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλημερα μανουλες!!!

καλα να περασετε σημερα στον παιδοτοπο

πιειτε ενα χυμουλη κ για μας;);)

και ενα φιλακι σε ολα τα παιδακια που θα βρεθουν σημερα κ θα περασουν τοσο ομορφα!!!!!

αν υπαρχει καμια Βαρβαρα χρονια πολλα!!!!!!!!!!

καλο σκ σε ολους!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

και μολις θα ελεγα που ηταν η Παναγιωτα δεν την ειδα στιςφωτο:confused::confused:

αντε Κατερινα θελουμε να δουμε κ την ντουλα!!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...