Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Και μου το πρότεινε ο γιατρός αν θέλω να προχωρήσουμε σε εμβρύομεταφορα η αν θέλω να κάνουμε και άλλο κύκλο διέγερσης να μαζέψουμε και άλλα και είπα πάμε σε εμβρύομεταφορα. Χτυπά ξύλο αν δεν πάει καλά η εμβρύομεταφορα θα προσπαθήσω να κρατήσω παραπάνω βλαστοκυστες. 

Εμένα η Άμυ μου είναι 1.2☹️

Εγώ σου εύχομαι να μείνεις έγκυος και να μη χρειαστεί να ξανακάνεις ωοληψια,εκτός.βεβαια αν θες να κάνεις κ αλλά παιδάκια.Η ΑΜΗ σου όντως δεν είναι και η καλύτερη,αλλά κ με πιο χαμηλή ΑΜΗ μπορείς να κάνεις βλαστοκυστες 

πρίν από 4 λεπτά , mariamik είπε:

εμενα απο περσυ τον ίδιο καιρο δεν εχει πέσει καθόλου

μπραβο όμς και με χαμηλή αμη τα καταφερες fsh?

Πολύ θετικό το ότι δεν πέφτει η ΑΜΗ σου,μπράβο❤️Αχ αυτά με τις ορμόνες δυστυχώς δεν τα πολυκαταλαβαίνω..δεν ξέρω πόσο επηρεάζει η fsh,πάντως αν θυμάμαι καλά,ο γιατρός δεν της έδινε ιδιαίτερη σημασία (εκτός αν θυμάμαι λάθος)

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αχ βρε Μαρια ξερεις ποσα χρονια με το που παταω το ποδι μου εδω μεσα λεω που ηρθα παλι γιατι δε φευγω....και τωρα που θελω να φυγω, τιποτα...Περαστικα στον πατερα σου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε καποια φωτο κατερινα απο τα γενεθλια της μικρης σου, εκει φαινεται το σαλονι σας που ηταν παρομοιο στυλ με το δικο μας.

Κασιανη, στο προφιλ της καθε κοπελας στο φεις εχει και φωτο της, εκει ειδε μια φωτο η κατερινα απο το σπιτι μου απο φωτογραφιες που ανεβασα απο τη βαφτιση της Ιλιανας προσφατα, και αντιστοιχα ειδα κι εγω μια απο ενα αλμπουμ της κατερινας

4Rnfp3.png

Kαλημέρα,

Σήμερα δεν είμαι και στα κέφια μου, γιατί εκτός από το χαμό εδώ στη δουλειά, ο πατέρας εχθές μπήκε στο νοσοκομείο για κάποια θεραπεία που πρέπει να κάνει και είμαι κάπως!:( Ευχομαι όλα να πάνε καλά!

Στη δουλειά πλέον έρχομαι με μισή καρδιά! Ξυπνάω το πρωί και λέω που πάω ρε γμτ? Ότι χειρότερο μπορούσαν να μου κάνουν ήταν αυτό!

Δήμητρα ναι μαζί είχαμε πει για αυριο! Αν θέλεις να βρεθούμε απ'έξω.

Ε έχω δει φωτο σου, πιστεύω να σε γνωρίσω!

Καλήμερα Μαρία.Περάστικά στον μπαμπά σου εύχομαι και να μην είναι κατί σοβαρό.Οταν πρόκειται για τους γονείς μας πως να μην στεναχωριόμαστε.

Θα τα πούμε αύριο λοιπόν.Εγώ παρ'ότι εχω δεί φωτογραφίες σας μπορώ να πω πως σας μπερδεύω ακόμα αλλά δεν θα χαθούμε.Στον ίδιο χώρο θα είμαστε.

Καλή συνέχεια εύχομαι αν δεν τα πούμε μέχρι αύριο.Φεύγω για κατι δουλίτσες.

SI5Yp3.png

Μαρια περαστικα στον μπαμπα.

Αυτο με τη δουλεια ειναι νομιζω η χειροτερη αισθηση.

Καποτε ερχομουν στη δουλεια μου με χαρα και ενθουσιασμο και τωρα με το ζορι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Δήμητρα ok σίγουρα δεν θα χαθούμε! τα λέμε εκεί!

Κατερίνα το θέμα με εμένα είναι ότι πάντα ερχόμουν με χαρά εδώ, ε μετά από 9 χρόνια μου πέφτει κομματάκι δύσκολο όλο αυτό που συνέβει και επίσης έχω χαλαστεί πολύ με το boss με το οποίο είχαμε και φιλικές σχέσεις. Με απογοήτευσε και τον βλέπω με άλλο μάτι πλέον!

Βέβαια όλοι την δουλειά τους θέλουν να κάνουν:!:, αλλά δεν είχε το θάρρος να έρθει εκείνος να μου πει στα ίσα για αυτή τη δουλειά που θέλουν να μου φορτώσουν! Άλλον έβαλε και μου το ανακοίνωσε. Πριν κάτι μήνες είχαμε μιλήσει και του είχα πει ''Στο ζητάω ως χάρη μην με μπλέξεις με τη συγκεκριμένη εργασία, για ότιδήποτε άλλο θέλεις εγώ είμαι εδώ''. Και μου είχε απαντήσει ''όσο είμαι εγώ εδώ, μη φοβάσαι δεν υπάρχει περίπτωση''

Φυσικά τώρα το παίζει κινέζος, αλλά επειδή έχει καταλάβει ότι τα έχω πάρει άσχημα, όλο με τριγυρίζει για να κόψει αντιδράσεις! Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να μην πω κάτι βαρύ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω?:evil:

Συγνώμη που σας ζάλισα!!!!!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κατερίνα το θέμα με εμένα είναι ότι πάντα ερχόμουν με χαρά εδώ, ε μετά από 9 χρόνια μου πέφτει κομματάκι δύσκολο όλο αυτό που συνέβει και επίσης έχω χαλαστεί πολύ με το boss με το οποίο είχαμε και φιλικές σχέσεις. Με απογοήτευσε και τον βλέπω με άλλο μάτι πλέον!

Βέβαια όλοι την δουλειά τους θέλουν να κάνουν:!:, αλλά δεν είχε το θάρρος να έρθει εκείνος να μου πει στα ίσα για αυτή τη δουλειά που θέλουν να μου φορτώσουν! Άλλον έβαλε και μου το ανακοίνωσε. Πριν κάτι μήνες είχαμε μιλήσει και του είχα πει ''Στο ζητάω ως χάρη μην με μπλέξεις με τη συγκεκριμένη εργασία, για ότιδήποτε άλλο θέλεις εγώ είμαι εδώ''. Και μου είχε απαντήσει ''όσο είμαι εγώ εδώ, μη φοβάσαι δεν υπάρχει περίπτωση''

Φυσικά τώρα το παίζει κινέζος, αλλά επειδή έχει καταλάβει ότι τα έχω πάρει άσχημα, όλο με τριγυρίζει για να κόψει αντιδράσεις! Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να μην πω κάτι βαρύ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω?:evil:

Το ειπες και μονη σου, τη δουλεια τους κοιτανε να κανουν!Ας μην αρχισω να λεω τι εχω κανει εγω εδω μεσα...Παω να σκουπισω τωρα...:evil:

τωρα για τη δουλεια τι να πω, σε καταλαβαινω, οταν βλεπουν οτι εισαι αξιος σε σκιζουν

εγω τι να πω, που εχω τον γενικο διευθυντή να εξυπηρετώ, αλλη μια διευθύντρια, 10 ατομα ακομα που ζητανε τα παντα, κι εχω και τον διευθυντή μου (το γενικο που ελεγα) που επειδή θα παει στην αυστραλια τα χριστουγεννα, μου εχει πρηξει τα συκώτια, τι χρειαζεται για να βγαλω διεθνες διπλωμα, τι χρειαζεται για να παρουν τα παιδια μου αυστραλιανη υπηκοοτητα, τι χρειαζεται για το ενα, τι χριεαζεται για το αλλο, ψαξε εισιτηρια, ψαξε ξενοδοχεια (ολα αυτα για να παει διακοπες ετσι?), δες αν το αμαξι μου θελει σερβις...... δεν μου φτανει που καιγεται ο κωλος μου απο δουλεια, εχω να εξυπηρετω και τα προσωπικά του. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ... αλλα προχτες του το ειπα που κατι τετοιας φυσης μου ειχε ζητησει, και δεν ειχα προλαβει να ασχοληθω, και οταν με ρωτησε του ειπα δεν προλαβαινα ειχα παρα πολυ δουλεια, και αφηνω πισω οτι με παιρνει να αφησω.... κοινως αι πνιξου ηλιθιε που με πρηζεις με τις βλακειες

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Γιατι βρε μαρια μας ζαλισες?

Οι παρεες δεν ειναι μονο για τα ευχαριστα, ειναι για ολα.

Τα ιδια ακριβως περναω κι εγω με το αφεντικοκουμπαρο μου.

Μου ηθελε και κουμπαριες...

yey2p2.png BN4cp2.png

Ναι Κας την θυμάμαι την περίπτωση! Ωραία περνάς κι εσύ!

Γιώτα έχεις κι εσύ τα δίκια σου, κι εγώ ασχολούμε με τις βλακείες τους, μη νομίζεις! Ακόμα κι αυτά όμως τα ανέχομαι!Το κακό είναι ότι εδώ έχω 4 αφεντικά,(ΕΠΕ βλέπεις) & γίνεται της τρελής. Ο καθένας τα δικά του. Ρωτάς τον ένα σου λέει άσπρο, ρωτάς τον άλλο μαύρο. Κοινώς ότι να'ναι! :?

n8m8p2.png

X9drp2.png

κοριτσια χαλια ειμαι:(:(:(

καλη η περιοδοσ αλλα τωρα ποναω λιγο και εχω κ μια αδυναμια....

το σπιτι μου ειναι ανω κατω και δεν εχω το κουραγιο να σηκωθω απο τον καναπε

ο Νικολας μου την επεσε στο καρεκλακι του κ βέπει ειδησεις του σταρ

του ειπα να ειναι ησυχος γιατι η μανουλα δεν αισθανεται καλα...

και εχω του κοσμου τις δουλειες για την γιορτη μας!!!:(:(:(

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...