Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μου φερανε και τα χαλια μου σημερα, θα στρωσω το απογευμα-βραδυ που θα ερθει ο νικος, θα στολισω αυριο και ειμαστε κομπλεεεεε. Ευτυχως λογω της πολυ προσφατης ανακινισης, ολα ειναι φρεσκοβαμμενα, πλυμένα, καινουργιες κουρτινες, η κουζινα καθαριστηκε ολοκληρη, αδειασαν μπουφεδες κλπ. οποτε δεν εχω να κανω τιποτα φετος, τι ωραια

Αχ τωρα θυμηθηκα το σπιτι σου στη φωτο στο face.Βαλε κι αλλες να χω να θαυμαζω!Καλα και το δικο μου ωραιο ειναι αλλα το δικο σου ειναι για φωτογραφιση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ελληνικο εθιμο ειναι να στολιζεις του αγ. νικολαου.

Ελενη εγω μια χαρα το σκεφτομαι να κοψω το θηλασμο, ελα που δεν το σκεφτεται καθολου εκεινος.

Αν ηταν και ο αγγελος στο σπιτι, θα ηταν πιο ευκολο, γιατι οταν θα ξυπνουσε τη νυχτα θα τον επαιρνε ο πατερας του μεχρι να συνηθισει οτι ζιζι δεν υπαρχει πια.

Αλλα τωρα μου ειναι πολυ δυσκολο.

Αφενος ενοχλει και ξυπναει και τη δεσποινα με τις φωνες αφετερου ποσο να αντεξω κι εγω να μην κοιμαμαι και το πρωι να δουλευω?

Δεν ξερω τι να κανω...

yey2p2.png BN4cp2.png

Το λενε ε? Εγω παλι επειδη γιορταζει ο αντρας μου, λεγεται νικος, θελω στη γιορτή του να ειναι στολισμενα:D

Πολύ σωστά κι εγώ το ίδιο θα κάνου από του χρόνου που θα είναι ο Νικολάκης βαπτισμένος!

Παιδιά σκέτο ξεμυάλισμα, αυτή τη βδομάδα που δουλέυω το μάστερ σε υπολογιστή με ιντερνετ τίποτα δεν έχω κάνει. Είχα δώσει υπόσχεση ότι δε θα μπαίνω μέχρι να το παραδώσω (καλιώρα όπως η Κασσιανή με τα μαγαζιά), αλλά την παραβαίνω συνέχεια αυτές τις μέρες, με αφορμή βέβαια ότι ήμουν άρρωστη, τώρα όμως είμαι μια χαρά και μέχρι τα Χριστούγεννα θα πρέπει να το έχω παραδώσει. Αν με βλέπεται να μπαίνω πρωί να μου λέτε "φύγε αμέσως".

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ελενη εγω μια χαρα το σκεφτομαι να κοψω το θηλασμο, ελα που δεν το σκεφτεται καθολου εκεινος.

Αν ηταν και ο αγγελος στο σπιτι, θα ηταν πιο ευκολο, γιατι οταν θα ξυπνουσε τη νυχτα θα τον επαιρνε ο πατερας του μεχρι να συνηθισει οτι ζιζι δεν υπαρχει πια.

Αφενος ενοχλει και ξυπναει και τη δεσποινα με τις φωνες αφετερου ποσο να αντεξω κι εγω να μην κοιμαμαι και το πρωι να δουλευω?

Δεν ξερω τι να κανω...

Πωπω ρε παιδι μου τι τραβατε κι εσεις.Ελενη πως καταφερες να το κοψεις?Ααπο τη μια σκεφτομαι μακαρι να την ειχα θηλασει περισσοτερο κι απο την αλλη λεω καλυτερα που το εκοψα τοτε που δεν καταλαβαινε..Εγω παντως για να το κοψω της εδινα μπουκαλι και μετα την εβαζα και στηθος να πιπιλισει και να κοιμηθει.Ε, οταν πια πηρε και την πιπιλα...σωθηκα!Τα ιδια Κασσιανη μου ελεγε και η Μπετυ, δεν αντεχει αλλο ολη νυχτα πιπιλαει ο δικος της για να κοιμηθει...

Αχ τωρα θυμηθηκα το σπιτι σου στη φωτο στο face.Βαλε κι αλλες να χω να θαυμαζω!Καλα και το δικο μου ωραιο ειναι αλλα το δικο σου ειναι για φωτογραφιση!

ΩΩΩ, thank you. Και μας πριν την ανακαινιση, σαν το δικο σας ητανε, στο ιδιο στυλ, με παρομοια επιπλα κλπ (εχω δει κι εγω φωτο σου στο facebook,xaxa), αλλα η αληθεια ειναι οτι τωρα εχει γινει σαν στουντιο, ειναι φανταστικο. μ αρεσει πολυ και χαλαλι τα χρηματα που δωσαμε. ειναι η πρωτη φορα μετα απο 5 χρονια που μενουμε σε αυτο το σπιτι, που μου αρεσει το σπιτι μου.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τι να κανω...

Ίσως στο άλλο δωμάτιο να δοκιμάσεις που δεν το έχει συνδέσει με θηλασμό, σιγά σιγά. Να τον έχεις εκεί στο κρεββατάκι και να κοιμάσαι κάπου δίπλα απλά να σε βλέπει. Μια βδομάδα δε θα κοιμηθείς κι έπειτα θα αρχίσει να συνηθίζει. Στην κρεββατοκάμαρά σου όμως αποκλείεται να τον κόψει, όλα εκεί τα έχει συνδέσει με θηλασμό και αγκαλιά.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημέρα και απο μένα.Τι κάνετε κορίτσια.Εμείς κλείσαμε σήμερα μια εβδομάδα που πήγε η μικρή ολη την βδομάδα παιδικό.Μετά απο πολύ καιρό μιας και πάντα στη μέση της εβδομάδας σταματάγαμε απο κάποια ίωση.Ετσι χαίρομαι που είναι καλά και θα μπόρέσουμε αύριο να έρθουμε να έρθουμε στη συνάντηση.Χαίρομαι πολύ που επιτέλους θα μπορέσω κι'εγώ να ερθω μια φορά και να σας γνωρίσω απο κοντά.

Να ρωτήσω κατι αλλο,είχαμε πει τι θα μπούμε μέσα με οποια κοπέλα δεν εχει κουπόνι ή θα περιμένουμε έξω να δούμε πως θα μπούμε.Εγώ νομίζω είχαμε πει οτι θα έμπαινα με τη Μαρία δεν την΄ξέρω βέβαια την κοπέλα αλλα να ξέρω αν είναι να περιμένω απ'έξω.

SI5Yp3.png

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω που ειναι αυτες οι φωτο με τα σπιτια στο φεις...

Πολύ σωστά κι εγώ το ίδιο θα κάνου από του χρόνου που θα είναι ο Νικολάκης βαπτισμένος!

Παιδιά σκέτο ξεμυάλισμα, αυτή τη βδομάδα που δουλέυω το μάστερ σε υπολογιστή με ιντερνετ τίποτα δεν έχω κάνει. Είχα δώσει υπόσχεση ότι δε θα μπαίνω μέχρι να το παραδώσω (καλιώρα όπως η Κασσιανή με τα μαγαζιά), αλλά την παραβαίνω συνέχεια αυτές τις μέρες, με αφορμή βέβαια ότι ήμουν άρρωστη, τώρα όμως είμαι μια χαρά και μέχρι τα Χριστούγεννα θα πρέπει να το έχω παραδώσει. Αν με βλέπεται να μπαίνω πρωί να μου λέτε "φύγε αμέσως".

Ετοιμη ημουν να στο πω...Δουλεια!

Πωπω ρε παιδι μου τι τραβατε κι εσεις.Ελενη πως καταφερες να το κοψεις?Ααπο τη μια σκεφτομαι μακαρι να την ειχα θηλασει περισσοτερο κι απο την αλλη λεω καλυτερα που το εκοψα τοτε που δεν καταλαβαινε..Εγω παντως για να το κοψω της εδινα μπουκαλι και μετα την εβαζα και στηθος να πιπιλισει και να κοιμηθει.Ε, οταν πια πηρε και την πιπιλα...σωθηκα!Τα ιδια Κασσιανη μου ελεγε και η Μπετυ, δεν αντεχει αλλο ολη νυχτα πιπιλαει ο δικος της για να κοιμηθει...

Αμ δεν τα εχω δοκιμασει λες?

Ουτε πιπιλα ουτε μπουκαλι. Ουτε να τα φτυσει λεμε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Το λενε ε? Εγω παλι επειδη γιορταζει ο αντρας μου, λεγεται νικος, θελω στη γιορτή του να ειναι στολισμενα:D

Καλα καημενη δεν ειναι και νομος:P

Οποτε θελει ο καθενας στολιζει,

Εμενα με βολευει να λεω στον αντρα μου για το εθιμο γιατι εχει αρχισει και στραβωνει τα μουτρα που δεν στολισαμε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Να ανακεφαλαιωσουμε για αυριο απο εδω?

Εγω με Μαριαλενα

Χριστινα με Chiqui

Δημητρα με Μαρια (Δημητρα εσυ εχεις κουπονι ετσι??)

Γιωτα, Ευη, Εφη ανευ κουπονιου

Σωστα?

Δημητρα μηπως να ανταλλαξετε τηλεφωνα με τη Μαρια μην παιδευεστε και στεκεστε στην εισοδο?

αχ ελα βρε λιζα, κοντα μενουμε, κατι πρεπει να κανουμε. Αν ερθω εγω να σε παρω και βαλουμε το καθισματακι σας στο αυτοκινητό μου? Γιατι δυστηχως το δικο μας το δευτερο (αυτο που εχει ο αντρας μου στο αμαξι του) ειναι με isofix και δεν μπαινει στο δικο μου αυτοκινητο.

Κας, πολυ γελασα με την ατακα σου. Μου θυμιζει τη μαμα μου, ειχε δωσει δυο φορες, και κοπηκε, τη δευτερη δε, βγηκε απο το αμαξι και λεει στο δασκαλο, μη μου το δωσουν ποτε, δεν ειμαι εγω για οδηγηση.

και το δικο μας με isofix ειναι, και για να το τοποθετησουμε καναμε καμια ωρα!!! που να το κουνησεις αυτο απο τη θεση του τωρα!!!

ασε που ειναι και τερρραστιο :?

εγω θα στολισω αυτο το σ/κ...

αλλα το δεντρο θα το βαλω σε μια γωνια που εχει ενα σωμα καλοριφερ!

θα βαλω ενα σκοινι στη μεση (που δεν θα φαινεται) και θα το δεσω απο το καλοριφερ... γιατι δεν το βλεπω ορθιο για πολυ καιρο!!!

και ειναι και δυο μετρα!!!!!

7hWqp3.png

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω που ειναι αυτες οι φωτο με τα σπιτια στο φεις...

Καλα κι εγω το δικο μου δεν ξερω που το ειδε η Γιωτα σε φωτο...

Αμ δεν τα εχω δοκιμασει λες?

Ουτε πιπιλα ουτε μπουκαλι. Ουτε να τα φτυσει λεμε.

Εμενα παλι μου αρχιζει τα κουλα τα περσινα.Φτυνει την πιπιλα καμια φορα και χωνει το δαχτυλο....Μηπως να αλλαξω νουμερο πιπιλας?6+ της δινω

Εχω και μια για 12 μηνων αλλα κι εμενα και την μικρης μας φανηκε πολυ μεγαλη...και μασιφ

Kαλημέρα,

Σήμερα δεν είμαι και στα κέφια μου, γιατί εκτός από το χαμό εδώ στη δουλειά, ο πατέρας εχθές μπήκε στο νοσοκομείο για κάποια θεραπεία που πρέπει να κάνει και είμαι κάπως!:( Ευχομαι όλα να πάνε καλά!

Στη δουλειά πλέον έρχομαι με μισή καρδιά! Ξυπνάω το πρωί και λέω που πάω ρε γμτ? Ότι χειρότερο μπορούσαν να μου κάνουν ήταν αυτό!

Δήμητρα ναι μαζί είχαμε πει για αυριο! Αν θέλεις να βρεθούμε απ'έξω.

Ε έχω δει φωτο σου, πιστεύω να σε γνωρίσω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Να ανακεφαλαιωσουμε για αυριο απο εδω?

Εγω με Μαριαλενα

Χριστινα με Chiqui

Δημητρα με Μαρια (Δημητρα εσυ εχεις κουπονι ετσι??)

Γιωτα, Ευη, Εφη ανευ κουπονιου

Σωστα?

Δημητρα μηπως να ανταλλαξετε τηλεφωνα με τη Μαρια μην παιδευεστε και στεκεστε στην εισοδο?

ναι Κατερίνα έχω κουπόνι.Δεν έχω πρόβλημα για τα τηλέφωνα ανα ανταλλάξουμε που λες αλλά θα τη βρώ τη Μαρία,είναι μέσα και αν στείλω πμ θα προλάβει να το δεί?Αλλά δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα.Αφού εκεί θα είμαι εκτος αν πάει πρώτη και περιμένει λίγο.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...