Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , mariamik είπε:

ναι ναι θα το συζητήσω και αυτο καλά τα λες!!!!!αυτό σημαίνει πολλές οωληψίες?

Αναλόγως το αν θα γονιμοποιηθούν τα ωάρια.Πχ την πρώτη φορά από τα δέκα ωάρια κάναμε πέντε βλαστοκυστες και τη δεύτερη φορά από τα τρία κάναμε δύο.Μπορει πχ να ξεμπερδεψεις και με μια μόνο ωοληψια,στο εύχομαι 

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Κ εγώ στη Θεσσαλονίκη τα έκανα και σε μια βδομάδα μου απάντησαν.Μου έκανε εντύπωση,νόμιζα πως θα αργούσαν,αλλά τελικά ήταν πολύ γρήγοροι.Και πολύ ευγενικοί επίσης 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κι εγω μαζι σου, αλλη μια αχρηστη:tongue:Αλλα εχω ηδη αρχισει να ρωταω σε σχολες οδηγων...

Ειχα αρχισει κι εγω μαθηματα πριν χρονια, μονο και μονο για να αποδειχθει τελικα οτι τιμονι και κασσιανη δεν πανε παρεα:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω στολισα εχθες το απογευμα

και φυσικα ο μικρος απο το να ζουζουνιαζει συνεχεια γυρω απο το δεντρο το εριξε μια φορα:shock::shock::shock:

τωρα πρεπει να το ταιριασω καπωσ....

ελπιζω να το συνιθισει σε καναδυο μερες και να μη του δινει σημασια!!

και το βραδυ λεω να βαλω και τα λαμπακια στο μπαλκονι

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

αχ αφηστε τα κοριτσια... εγω μενω Κορωπι :?

Σμουτς, ευχαριστω... αλλα ο δικος μου χωρις καθισματακι, δεν ειναι για μεγαλες αποστασεις! θ΄αρχισει να τεντωνεται να χτυπιεται... και στη συνεχεια θ΄ακολουθησει ενα ωραιοοοοτατο και βροντερο κλαμα!!!!!!!!!

οσο για τις ... συμμετοχες που λετε κοριτσια, ισως ολα θα θελουν το χρονο τους να ... καταλαγιασουν!

η αληθεια ειναι οτι δημιουργηθηκε ενα ασχημο κλιμα εδω μεσα με αποτελεσμα να χαθει λιγο η ορεξη για συμμετοχη!

κρινω παντα απο μενα!

7hWqp3.png

Αχ μωρε τι ωραια που θα ειναι φετος τα Χριστουγεννα, να παιρναμε και καμια μερα αδεια εμεις οι εργαζομενες που πεφτουν ολες οι αργιες Σαββατο...Περυσι με την παλλιονδρομηση και το κλαμα της Παναγιωτας μαυρες γιορτες περασαμε, φετος ομως θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!Και τον παιδοτοπο πως και πως τον περιμενω!!!Ελπιζω μονο να μη μου ξυπνησει αυριο απο τις 7 και θελει να ξαναπεσει 9 γιατι δε θα προλαβουμε...ερχονται και οι καθαριστριες καθε σαββατο πρωι στην πολυκατοικια και κοπανανε...

Ουάου θα κυκλοφορεί ο Μάριος Αθήνα?!!?!?!?!!??! Φέρτο καλέ να το γνωρίσουμε το παιδί να δούμε κι εσένα!!!!

ναι μια που θα μας γνωρισετε και μετα ουτε που θα μας ξαναδειτε:tongue::tongue:

οχι μωρε απλα Βαρκιζα-Μπουρναζι ειναι κομματακι μακρυα αλλα αν καποια φορα κανονισετε σε κανενα Mall ή καποιο αλλο εμπορικο που να συνδυαζει φαγητο-καφε και παιδοτοπο για πιο μεγαλα παιδακια ευχαριστως να ερθουμε αλλα πολυ φοβαμαι οτι με τα μικρα αυτος θα βαρεθει και θα εχουμε γκρινιες να φυγουμε

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

αχ ελα βρε λιζα, κοντα μενουμε, κατι πρεπει να κανουμε. Αν ερθω εγω να σε παρω και βαλουμε το καθισματακι σας στο αυτοκινητό μου? Γιατι δυστηχως το δικο μας το δευτερο (αυτο που εχει ο αντρας μου στο αμαξι του) ειναι με isofix και δεν μπαινει στο δικο μου αυτοκινητο.

Κας, πολυ γελασα με την ατακα σου. Μου θυμιζει τη μαμα μου, ειχε δωσει δυο φορες, και κοπηκε, τη δευτερη δε, βγηκε απο το αμαξι και λεει στο δασκαλο, μη μου το δωσουν ποτε, δεν ειμαι εγω για οδηγηση.

4Rnfp3.png

ναι μια που θα μας γνωρισετε και μετα ουτε που θα μας ξαναδειτε:tongue::tongue:

οχι μωρε απλα Βαρκιζα-Μπουρναζι ειναι κομματακι μακρυα αλλα αν καποια φορα κανονισετε σε κανενα Mall ή καποιο αλλο εμπορικο που να συνδυαζει φαγητο-καφε και παιδοτοπο για πιο μεγαλα παιδακια ευχαριστως να ερθουμε αλλα πολυ φοβαμαι οτι με τα μικρα αυτος θα βαρεθει και θα εχουμε γκρινιες να φυγουμε

Athens heart αν κι αυτο μακρια σου πεφτει...απλα εχει αρκετο χωρο, δεν εχει πολυ κοσμο γι'αυτο και στις καφετεριες επιτρεπεται και το καπνισμα γιατι ειναι ανοιχτο (υποτιθεται) απο πανω!!!Και mall ωραια ειναι!Παντως πιστευω ειναι να μη γινει η αρχη, αυριο τα μικρα θα περασουν καλα και θα κανονιζουμε συνεχεια!

αχ ελα βρε λιζα, κοντα μενουμε, κατι πρεπει να κανουμε. Αν ερθω εγω να σε παρω και βαλουμε το καθισματακι σας στο αυτοκινητό μου? Γιατι δυστηχως το δικο μας το δευτερο (αυτο που εχει ο αντρας μου στο αμαξι του) ειναι με isofix και δεν μπαινει στο δικο μου αυτοκινητο.

Κας, πολυ γελασα με την ατακα σου. Μου θυμιζει τη μαμα μου, ειχε δωσει δυο φορες, και κοπηκε, τη δευτερη δε, βγηκε απο το αμαξι και λεει στο δασκαλο, μη μου το δωσουν ποτε, δεν ειμαι εγω για οδηγηση.

Βρε εδω πηγα να πατησω ανθρωπο!!!

Σε φαναρι στη σολωνος αντι να πατησω φρενο, πατησα γκαζι, ο δασκαλος να παταει φρενο, εγω γκαζι και η κοπελα που ειχε αγκαλιασει τη μουρη του αυτοκινητου να κοιταει απορημενη.

Στο τελος (ευτυχως) εβαλε κι αυτη τα γελια:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα.

Βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

christmas-10.jpg

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Τι να σου πω κι εγω που εχω να κοιμηθω ολοκληρη νυχτα απο τοτε που τον γεννησα.

Ηθελα να ξερα δε νυσταζει ο ατιμος?

Από τότε που του σταμάτησα το θηλασμό (πριν 2-3 βδομάδες) άρχισε να κοιμάται μονορούφι! Μήπως να το ξανασκεφτείς; Είναι οδυνηρό, πολύ μάλιστα, αλλά μήπως;

Θα έλεγα να μη δώσουμε άλλη συνέχεια. Η κάθε μια αποφασίζει για τον εαυτό της και εσένα να μη σου μπαίνουν ιδέες να κάτσεις εδώ που κάθεσαι!!!!

Σωστά. Αυτές οι συζητήσεις μέσω ιντερνετ μόνο παραπέρα μπέρδεμα μπορούν να φέρουν.

εγω στολισα εχθες το απογευμα

και φυσικα ο μικρος απο το να ζουζουνιαζει συνεχεια γυρω απο το δεντρο το εριξε μια φορα:shock::shock::shock:

τωρα πρεπει να το ταιριασω καπωσ....

ελπιζω να το συνιθισει σε καναδυο μερες και να μη του δινει σημασια!!

και το βραδυ λεω να βαλω και τα λαμπακια στο μπαλκονι

Με το καλό το στολισμένο δέντρο, Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία!

Εμείς έλεγα αυτό το Σάββατο να στολίσουμε αλλά θα πάμε το απόγευμα του Σαββάτου στη συναυλία του Σαββόπουλου για παιδιά στο Μέγαρο Μουσικής και το πρωί σε πάρτυ γενεθλίων, οπότε για το επόμενο το βλέπω. Εξάλλου κάτι δε λένε (λεμε τώρα) ότι μετά του αγίου Νικολάου στολίζεται το δέντρο;

Α, και μάλλον αποφάσισα τελικά: Θεσσαλονίκη. Δεν τα λέγαμε προχθές για τις σχέσεις με τους παππούδες και ότι τα παιδιά καλό είναι να τους βλέπουν; Το κεφάλι κάτω λοιπόν, και θα ετοιμάσω (κάθε μέρα κι από λίγο) τις πραμάτειες...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Βρε εδω πηγα να πατησω ανθρωπο!!!

Σε φαναρι στη σολωνος αντι να πατησω φρενο, πατησα γκαζι, ο δασκαλος να παταει φρενο, εγω γκαζι και η κοπελα που ειχε αγκαλιασει τη μουρη του αυτοκινητου να κοιταει απορημενη.

Στο τελος (ευτυχως) εβαλε κι αυτη τα γελια:rolleyes:

Αουτςςςς, ναι νομιζω κι εγω οτι εσεις οι δυο δεν πατε παρεα. χαχα

Εμενα παλι σημερα μου πεταχτηκε απο ενα στοπ μια μηχανή μεγαλου κυβισμου με δυο ανθρωπους πανω, κοκκαλωσα το αυτοκινητο, ουτε κι εγω δεν ξερω πως.

Και ημουν τοσο ψυχραιμη που αντι να βγω και να τον βρίσω του ειπα ήρεμα κι ωραια, "αν εσυ θελεις να σκοτωθειτε, εγω τι σου φταιω να το κουβαλαω σε ολη μου τη ζωη". Αφου απο το τόσο αποτομο φρεναρισμα, ακομα και η μικρη τρομαξε.

4Rnfp3.png

Εξάλλου κάτι δε λένε (λεμε τώρα) ότι μετά του αγίου Νικολάου στολίζεται το δέντρο;

Το λενε ε? Εγω παλι επειδη γιορταζει ο αντρας μου, λεγεται νικος, θελω στη γιορτή του να ειναι στολισμενα:D

4Rnfp3.png

Μου φερανε και τα χαλια μου σημερα, θα στρωσω το απογευμα-βραδυ που θα ερθει ο νικος, θα στολισω αυριο και ειμαστε κομπλεεεεε. Ευτυχως λογω της πολυ προσφατης ανακινισης, ολα ειναι φρεσκοβαμμενα, πλυμένα, καινουργιες κουρτινες, η κουζινα καθαριστηκε ολοκληρη, αδειασαν μπουφεδες κλπ. οποτε δεν εχω να κανω τιποτα φετος, τι ωραια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...