Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , karlajo είπε:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Εμένα το ραντεβου ήταν 8/1 Τετάρτη και την Παρασκευή 10/1 είχα θετική απάντηση από επιτροπή θεσσαλονίκης. Ένα σοκ το έπαθα!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

μα ετσι ξαφνικά? αφου πριν λιγο ειχα γυρισει μερικες σελιδες πισω, για να δω απο ποτε σταματησε να γραφει η μαριαννα, και ειδα οτι αφου γυρισες, ειχατε μιλησει κιολας. Τι να πω?

Δεν ξερω Γιωτα, ειλικρινα ελπιζω να μην ειναι προσωπικο, αν μη τι αλλο, γιατι εχουμε πιει και 15 καφεδες μαζι και ημασταν και απο τις πρωτες στην ομαδα και εν παση περιπτωσει δεν ηξερα οτι δημιουργηθηκε μεταξυ μας προβλημα.

Ποσο μαλλον με τη μαριαννα, που αν μη τι αλλο, δεν μπορει να πει οτι αρχισα καβγα απο το τιποτα, αφου και εκεινη ειπε πως ειχε εκνευριστει για τα ιδια πραγματα.

Και η χριστινα ομως δεν καταλαβαινω γιατι δε συμμετεχει.

Στη συζητηση-διαμαχη συμμετειχε, ειπε τη γνωμη της.

Αν ειχα πει εγω η οποιαδηποτε στην αννα "μαζεψε τα και φυγε" και εφευγε, θα το καταλαβαινα ως διαμαρτυρια να εφευγαν και αλλες.

Η κουβεντα ομως αυτη μονο σε εμενα ειπωθηκε τελικα.

Δικαιωμα βεβαια του καθενος και δε νομιζω οτι μου αρεσει να σχολιασω αλλο, απο τη στιγμη που δεν ειναι παρουσες.

Ελπιζω να ειναι παρουσες στις συναντησεις τουλαχιστον.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι κι εγω, γι αυτο αποφασισα να ερθω τελικα, αν και δεν ειμαι πολυ φαν των παιδοτοπων, και το περιστερι μου πεφτει κομματακι μακρια. Αλλα κι εγω τωρα το περιμενω πως και πως.

Μαριαννακι στολισες?

4Rnfp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ενα θα σας πω....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μου ηρθε περιοδος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μετα απο 7 μερες καθυστερηση και 1 αρνητικο τεστ

αποφασισε να μου κανει την τιμη και να ερθει σημερα το πρωι!!!!!!!!!!!!

φυσικα και θελω αλλο παιδακι

αλλα του χρονου λεμε

λιγο να μεγαλωσει ο μικρος να ηρεμησει γιατι ειναι πολυ ζωηρος και μετα θα βαλουμε μπρος

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Γιωτα ο χαρτης ειναι στη σελιδα του link κατω κατω...τραβα λιγο τον κεσρορα βρε κοπελια!!!

Εγω λεω να στολισω Κυριακη πρωι αφου ριξω πρωτα ενα καλοοοοο σγουγγαρισμα!Ευτυχως που εχω στρωσει και μικραινει λιγο η επιφανεια σφουγγαρισματος...

κριμα εγω θα ερθω Αθηνα αλλα με τον Μαριο μόνο αλλιως αν επαιρνα και τον Γιαννη θα ερχομουν να σας δουμε

Ουάου θα κυκλοφορεί ο Μάριος Αθήνα?!!?!?!?!!??! Φέρτο καλέ να το γνωρίσουμε το παιδί να δούμε κι εσένα!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

ναι κι εγω, γι αυτο αποφασισα να ερθω τελικα, αν και δεν ειμαι πολυ φαν των παιδοτοπων, και το περιστερι μου πεφτει κομματακι μακρια. Αλλα κι εγω τωρα το περιμενω πως και πως.

Μαριαννακι στολισες?

Αχ πρεπει να στολισω κιολας το σκ...

Ποτε μωρε θα το κανω κι αυτο???

yey2p2.png BN4cp2.png

καλημερα... αν και ακομα νυσταααααζω οικτρα!!!!!!!! :(

ειχαμε ολονυχτια σημερα... με κλαμα και γκρινια!

εγω δυστυχως δεν θα τα καταφερω για τον παιδοτοπο! δεν εχω αυτοκινητο (θα το εχει αυριο ο αντρας μου που εχει καποιες δουλειες)... μενω στην αλλη ακρη απο το Περιστερι, οποτε ειναι κομματακι δυσκολο να μετακινηθω με το μωρο ... για τετοια αποσταση! :|

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα... αν και ακομα νυσταααααζω οικτρα!!!!!!!! :(

ειχαμε ολονυχτια σημερα... με κλαμα και γκρινια!

εγω δυστυχως δεν θα τα καταφερω για τον παιδοτοπο! δεν εχω αυτοκινητο (θα το εχει αυριο ο αντρας μου που εχει καποιες δουλειες)... μενω στην αλλη ακρη απο το Περιστερι, οποτε ειναι κομματακι δυσκολο να μετακινηθω με το μωρο ... για τετοια αποσταση! :|

Αμ εγω που δεν οδηγω η αχρηστη και δεν μπορω να παω πουθενα μονη με τα παιδια?

yey2p2.png BN4cp2.png

Μωρε τα τελευταια βραδια κοιμαται τη νυχτα 8ωρο σιγουρα και αν δεν ξυπνησει με το γαλα που της δινω στον υπνο της το πρωι, ξυπναει 8:30-9.Τη νυχτα εχει νυχτεεεες αρκετες να ξυπνησει.Αυτο μαλλον απο τα δοντια ηταν, μεχρι να σκασουν καλα οι τραπεζιτες.Εβγαιναν και 4 μαζι...Πολλλαααααα δοντια, οντως!

Κατερινα μηπωσ να την αφηνες να ξυπνησει μονη της για το γαλα τησ?

αν το πιει στις 9 τι πειραζει?

εμεις σημερα σηπνησαμε μανα και γιος 9.30!!

αλλες φορες 8.30

αλλες 9

και μονο οταν ξυπναει πινει το γαλατακι του και μετα κανα 2 ωρες τα φρουτα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Αμ εγω που δεν οδηγω η αχρηστη και δεν μπορω να παω πουθενα μονη με τα παιδια?

Κι εγω μαζι σου, αλλη μια αχρηστη:tongue:Αλλα εχω ηδη αρχισει να ρωταω σε σχολες οδηγων...

κας εχεις δικιο, καλυτερα να μεινει εδω η κουβεντα, ας μην τα αναμασαμε συνεχως

Αν εννοείς Μαριαλενάκι και ρωτάς εμένα;) σήμερα

ανοίγουμε το δέντρο και αύριο μετά τον παιδότοπο στολίζουμε πανηγυρικά!!!!!!!!!!!!

Ω ναι, Μαριαλενακι εννοουσα βεβαια, κι εγω ειπα στο νικο να μου ανεβασει το δεντρο αυριο το πρωι για να το στολισουμε το απογευμα.

Ουάου θα κυκλοφορεί ο Μάριος Αθήνα?!!?!?!?!!??! Φέρτο καλέ να το γνωρίσουμε το παιδί να δούμε κι εσένα!!!!

Ναι, ναι, ελατε να σας γνωρισουμε

Γιωτα ο χαρτης ειναι στη σελιδα του link κατω κατω...τραβα λιγο τον κεσρορα βρε κοπελια!!!

καλα ντε, μη βαρας...

Λιζάκι που μένεις, εγω μενω Γερακα και η Εφη Πειραια και εχουμε χωρο για μαμα με μωρο (χωρις ομως καθισματακι). Αν βολευεσαι με καποια απο τις δυο, πες το μας να κανονισουμε

4Rnfp3.png

Κατερινα μηπωσ να την αφηνες να ξυπνησει μονη της για το γαλα τησ?

αν το πιει στις 9 τι πειραζει?

εμεις σημερα σηπνησαμε μανα και γιος 9.30!!

αλλες φορες 8.30

αλλες 9

και μονο οταν ξυπναει πινει το γαλατακι του και μετα κανα 2 ωρες τα φρουτα

Αυτο σκεφτομαι να κανω τωρα το σκ..Να δω τι ωρα θα ξυπνησει.Ειπα να της το δινω στον υπνο της γιατι βλεπω οτι ξανακοιμαται αμεσως αλλιως αν ξυπνησει μονη της στις 7 ξανακοιμαται 9 με το ζορι και χανει και υπνο γιατι 10 την ξυπναω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...