Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Την ημέρα της ωοληψια αγχώθηκα και βουρκωσα μέσα στο χειρουργείο (στο τσεπακι το έχω το κλάμα απ' ότι καταλαβαίνεις ) και ο γιατρός μου έκανε αστεία για να μου φύγει το άγχος 

Ναι ρε κορίτσι μου αλλά δεν θα σου είναι ζορι τα πάνε έλα Θεσσαλονίκη -Γιαννενα;

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Apanta ki esy re Maraki ax sas eyxaristw poly ke Tade, ki egw xerw oti pote den tha epivarynatai mia nea mitera kai exaireti ypallilo me epipleon douleia pou tha meiwni tin synoliki apodosi tis.

Stin teliki re Maraki, pes tou to kai sta isia! Kane oti prolavaineis kai min agxwnesai. Xerw oti einai dyskolo, alla prospathiste oses apo esas mporeite na min metaferete to agxos tis douleias sto spiti. Einai katastrofiko gia olous!

χαχα, προσπαθουσα να καταλαβω ποιος ειναι ο κ. Τάντος :oops::oops::oops:

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι πως θα κατεβεις αυριο στο περιστερι? θα σε παει ο αντρας σου? πωπω ελπιζω να ειναι ευκολο να το βρω γιατι εχω κι ενα αγχος

Δες εδω το χαρτη αν θες, εμενα θα με παει ο αντρας μου, ελπιζω μονο να εχει στεγνωσει το καθισματα κι του αυτοκινητου.Το εχω πλυνει λογω εμετου προχθες....http://www.e-peristeri.gr/index.php?option=com_dir&Itemid=150&cid=7821

εμενα να με φερει αποκλειεται, θα περιμενει να φυγουμε για να ξανακοιμηθει. αυτη την εβδομαδα γυρναει καθε βραδυ γυρω στις 11 απο τη δουλεια, και παει και πρωι πρωι. εχει πολύ δουλεια. οποτε το περιμενει αυτο το σαββατο πως και πως

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Eίναι λογικό αφού είναι μια κακιά...
χαχαχαχαχαχα!! Κάκιστη και κομπλεξική!!!

Ειπα να μην το πω, αλλα αφου το λετε εσεις ...:tongue:

Γεια σας κοριτσια,

Παντως κι εγω απο ψωνια φετος, τρομερη αυτοσυγκρατηση, να μην αναφερω το κομμωτηριο που εχει παει περιπατο. Αφου πηγα προχτες να κουρεψω τη μικρη και μου λεει η κοπελα που εχει το κομμωτηριο, σε χασαμε. Αλλα αυριο, θα παω οπωσδηποτε να κανω νυχια και να κουρευτω, δεν παει αλλο. Δεν με αντεχω πια.

Εγω παντως εκμεταλλευομαι ενα πολυ καλο επαγγελματικο σετ μανικιουρ που εχω στο σπιτι και τα φτιαχνω μονη μου γλιτωνοντας πολλα λεφτα.

Αυριο η σημερα θα προσπαθησω να χρησιμοποιησω και το σετ που εχω για τα μαλλια, ελπιζοντας να γλιτωσω οσο γινεται και το κομμωτηριο.

Οχι, καλε τις προηγουμενες παρε!!!!Πολα συγνωμη:D

Γιωτα και η δικια μου χθες μολις της ειπε ο πατερας της παμε άτα (μεχρι το ψιλικατζιδικο...) πηρε τη τσαντα της και πηγε στην πορτα και μουγκριζε να βαλει ο Κωστας τα παπουτσια του να φυγουν....

Καλημερα!Ηρθα μιση ωρα νωριτερα στη δουλεια:confused:κι εχω ανοιξει και τηλεοραση...

Τι θα κανω με αυτο το παιδι πειτε μου, βοηθηστε!!!Ξυπνια απο τις 4:30 το μεσημερι χθες κοιμηθηκε με το ζορι 11 παρα τεταρτο.Πινει 10 το γαλα της αλλα δεν ξαπλωνει με τιποτα ουτε στο κρεβατι μου, ουτε στο δικο της, ουτε αγκαλια...τεζα εγω, ορθια η Παναγιωτα...Πτωμα με κανει..Χθες ημουν τοσο πτωμα που ξεχασα να πλυνω τα δοντια μου, να παω τουαλετα,ενω ειμαι αδιαθετη ξεχασα να βαλω σερβιετα και το καταλαβα 3 τη νυχτα:confused::confused:που κλαψουρισε λιγο και σηκωθηκα.Το πρωι ειπα να της δωσω το γαλα στον υπνο της 7 παρα και μολις το ειπιε σηκωθηκε ορθια γμτ...Τσακωμενη με τον υπνο ειναι?Τιποτα δε μου πηρε πια???Μηπως να μην την ξαναταισω πρωι στον υπνο της?

Τι να σου πω κι εγω που εχω να κοιμηθω ολοκληρη νυχτα απο τοτε που τον γεννησα.

Ηθελα να ξερα δε νυσταζει ο ατιμος?

Η μαριάννα που είναι ρε παιδιά?

Σε αλλο καφε.Πολυ λυπαμαι.

Οσο διαρκουσε ο τσακωμος ηταν ολες εδω και καποιες συμμετειχαν κιολας στην κουβεντα.

Μολις ειπα να φυγω, επισης ολες ηταν εδω.

Μολις επεστρεψα εγω και εφυγε η αννα, σημειωθηκαν ηχηρες απουσιες.

Τελικα το ενοχλητικο ηταν μονο η δικη μου παρουσια?

Μαλλον εν τελει δεν ειχα και τοσο αδικο που ενιωσα ανεπιθυμητη απο καποιες.

Ηλπιζα να κανω λαθος και οτι μαλλον ημουν υπερβολικα συναισθηματικη με το θεμα, αλλα τελικα...

yey2p2.png BN4cp2.png

μα ετσι ξαφνικά? αφου πριν λιγο ειχα γυρισει μερικες σελιδες πισω, για να δω απο ποτε σταματησε να γραφει η μαριαννα, και ειδα οτι αφου γυρισες, ειχατε μιλησει κιολας. Τι να πω?

4Rnfp3.png

Θα έλεγα να μη δώσουμε άλλη συνέχεια. Η κάθε μια αποφασίζει για τον εαυτό της και εσένα να μη σου μπαίνουν ιδέες να κάτσεις εδώ που κάθεσαι!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...