Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Ελπίδα88 είπε:

Την ημέρα της ωοληψια αγχώθηκα και βουρκωσα μέσα στο χειρουργείο (στο τσεπακι το έχω το κλάμα απ' ότι καταλαβαίνεις ) και ο γιατρός μου έκανε αστεία για να μου φύγει το άγχος 

Ναι ρε κορίτσι μου αλλά δεν θα σου είναι ζορι τα πάνε έλα Θεσσαλονίκη -Γιαννενα;

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

http://www.asos.com/Kate-Moss/Hunter/Hunter-Navy-Original-Wellington-Boot/Prod/pgeproduct.aspx?iid=306447&cid=6455&Rf-400=3179&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Navy

Μάλλον θα πάρω αυτή....:rolleyes::rolleyes: Ξανθή εσύ φταις, που ξεκίνησες την κουβέντα

Ειρηνάκι πολλά περαστικά και φιλάκια στη μικρή.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Α, τα αγορίστικα μωρουδιακά μου τα έχεις υποσχεθεί, θυμάσαι??? Πλάκα κάνω εεεεε!!!

Πάντως είναι απόλυτα σωστό αυτό που λες...αρχίζουμε όλοι και βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα...πριν λίγο καιρό, δεν θα τολμούσε κανείς να ζητήσει ρούχα, τώρα ακούγεται τελείως φυσιολογικό και οκ.

Πολλά ακούγονται τώρα πιο φυσιολογικά -είναι από τα καλά της κρίσης- που πριν δεν τολμούσες να τα πεις καθώς θα σε κοίταζαν λίγο αφ'υψηλού.

Συμπληρωνω, ψωμι για τοστ καλυτερα χωρις κορα, αλοιφεις μια φετα ψωμι με βιταμ (και μαγιονεζα αν θες) βαζεις ενα τυρι, ενα ζαμπον, αλλη μια φετα ψωμι αλοιμενη(????)αλλη μια φετα ψωμι που την αλοιφεις, βαζεις τυρι, ζαμπον κοκ.Στο τελος τα κοβεις διαγωνια και βγαινουν 4 τριγωνακια σε καθε σειρα!

Γιατί εμένα αυτές οι (αλοιμένες) συνθέσεις λίγο με αναγουλιάζουν;

Προτιμώ την ίδια γέμιση σε μπριος ψωμάκια ή σε αλμυρές βάσεις-ταρτάκια.

Για τη ζυμη ετσι?Παιρνεις ενα μπωλ ριχνεις ενα ποτηρι γαλα, ενα αλευρι και 1 αυγο (γενικα η συνταγη ειναι 1-1-1) τα ανακατευεις με τον αυγογδαρτη η το μιξερ (να ειναι σχετικα ρευστο το μιγμα, μην πηξει πολυ) και σε βουτυρωμενο τηγανι (μεγαλο οσο γινεται) αρχιζεις και τις φτιαχνεις.Μια κουταλα σουπας η καθε κρεπα.Ε, με τη σπατουλα (με την ξυλινη εγω)στρωνεις το μιγμα, το γυριζεις κι απο την αλλη να ψηθει και απο τις 2 πλευρες, μην ξεχνας να βουτυρωνεις καθε τοσο μην κολλησουν και καθεμια που βγαζεις απλωνε τις σε ενα μεγαλο πιατο,τελος βαλε μεσα στην καθεμια ενα ζαμπον και κανα δυο φετες τυρι για τοστ (κασερι εννοω), διπλωνε τες μια μια και βαλτις τη μια διπλα στην αλλη σε ενα πυρεξ , να γεμισει το πυρεξ κρεπες!!!μιαμ...(αν θες το κανεις κι απο σημερα που λεει ο λογος και το βαζεις στην καταψυξη)Οταν θες να τις ψησεις, ριχνεις απο πανω κασερι τριμμενο και κρεμα γαλακτος χτυπημενη με ενα αυγο, βαλτο στο φουρνο και μολις πηξει λιγο η κρεμα

ειναι ετοιμο!

Υπέροχες οι 1-1-1! Σημειώνω οπωσδήποτε (με τον τίτλο "Κρέπες της Κατερίνας")!!!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Γεια σας κοριτσια,

επηξα σημερα στη δουλεια, τι πραγμα ηταν αυτο, αφου κατα τις 3 νομιζω οτι πρεπει να μου ανεβηκε η πιεση απο το αγχος πως θα προλαβω να τελειωσω στις 5 για να παρω τη μικρη. Δεν επαιζε με τιποτα. Και πήρα το μπαμπα μου τηλεφωνο ο οποιος ειναι συνταξιουχος πια, και του ειπα να ανεβει αυτος να την παρει και να την κρατησει για να κατσω λιγο παραπανω. Τελικα γυρισα στις 7 του σκοτωμου γιατι με πηρε ο μπαμπας μου και μου ειπε οτι η Ιλιανα εκλαιγε και δεν σταματουσε με τιποτα. Αφου τους βρηκα να καθονται στο αμαξι και να με περιμενουν γιατι η μικρη ειχε παρει το μπουφαν και την τσαντα της (ναι αυτή που εχει παθει ψυχωση που σας ελεγα) και καθοταν εξω απο την πορτα κι εκλαιγε σπαρακτικα για να παει βολτα.

Δεν λεω, καλη η μια μερα που καθομαι παραπανω, αλλα τις πεμπτες βγαζω δουλεια για 2 μερες, και πρεπει να φυγω και πεντε η ωρα Just. Μου βγαινει το λαδι απο τη δουλεια και το αγχος. Αι σιχτιρ. Και μετα λεω, γιατι εβγαλα ερπη παλι.

Για τις μποτες που λεγατε πριν, κι εγω εχω παρει και γαλοτσες nine west πριν γινουν της μοδας, και ειχε πλακα γιατι με ειχε δει η αδελφη μου και ειχε παθει σοκ, (και φυσικα την επομενη χρονια ετρεχε να παρει κι εκεινη), και μποτουλες ugg βεβαια (τις ειχα παραγγειλει απο το εξωτερικο, μιση τιμή), και apres ski με γουνακι μεσα εξω, και πραγματικα απορω ποτε θα τα βαλω φετος. Και αντε τη γαλοτσα οταν βρέχει τη φορας, αλλα τις ugg? ποτε θα τις φορεσω ρε γαμωτο?

Παντως κι εγω απο ψωνια φετος, τρομερη αυτοσυγκρατηση, να μην αναφερω το κομμωτηριο που εχει παει περιπατο. Αφου πηγα προχτες να κουρεψω τη μικρη και μου λεει η κοπελα που εχει το κομμωτηριο, σε χασαμε. Αλλα αυριο, θα παω οπωσδηποτε να κανω νυχια και να κουρευτω, δεν παει αλλο. Δεν με αντεχω πια.

4Rnfp3.png

2084473otkkcypiv6.gif

Καλημέρα!

Θεσσαλονίκη ή Αθήνα για Χριστούγεννα;

Δεν αντέχω όμως τις ετοιμασίες του ταξιδιού για το πρώτο,

σαν χθες μου φαίνεται ότι ήταν το πακετάρισμα και το ξε-πακετάρισμα του καλοκαιριού!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

http://www.asos.com/Kate-Moss/Hunter/Hunter-Navy-Original-Wellington-Boot/Prod/pgeproduct.aspx?iid=306447&cid=6455&Rf-400=3179&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Navy

Μάλλον θα πάρω αυτή....:rolleyes::rolleyes: Ξανθή εσύ φταις, που ξεκίνησες την κουβέντα

Ειρηνάκι πολλά περαστικά και φιλάκια στη μικρή.

αχ δεν τις ειχα δει αυτες μαλλον και εγω προς τα εκει θα παω γιατι τις βλεπω και πιο οικονομικες απο τις προηγουμενες:cool:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

αχ δεν τις ειχα δει αυτες μαλλον και εγω προς τα εκει θα παω γιατι τις βλεπω και πιο οικονομικες απο τις προηγουμενες:cool:

Οχι, καλε τις προηγουμενες παρε!!!!Πολα συγνωμη:D

Γιωτα και η δικια μου χθες μολις της ειπε ο πατερας της παμε άτα (μεχρι το ψιλικατζιδικο...) πηρε τη τσαντα της και πηγε στην πορτα και μουγκριζε να βαλει ο Κωστας τα παπουτσια του να φυγουν....

Καλημερα!Ηρθα μιση ωρα νωριτερα στη δουλεια:confused:κι εχω ανοιξει και τηλεοραση...

Τι θα κανω με αυτο το παιδι πειτε μου, βοηθηστε!!!Ξυπνια απο τις 4:30 το μεσημερι χθες κοιμηθηκε με το ζορι 11 παρα τεταρτο.Πινει 10 το γαλα της αλλα δεν ξαπλωνει με τιποτα ουτε στο κρεβατι μου, ουτε στο δικο της, ουτε αγκαλια...τεζα εγω, ορθια η Παναγιωτα...Πτωμα με κανει..Χθες ημουν τοσο πτωμα που ξεχασα να πλυνω τα δοντια μου, να παω τουαλετα,ενω ειμαι αδιαθετη ξεχασα να βαλω σερβιετα και το καταλαβα 3 τη νυχτα:confused::confused:που κλαψουρισε λιγο και σηκωθηκα.Το πρωι ειπα να της δωσω το γαλα στον υπνο της 7 παρα και μολις το ειπιε σηκωθηκε ορθια γμτ...Τσακωμενη με τον υπνο ειναι?Τιποτα δε μου πηρε πια???Μηπως να μην την ξαναταισω πρωι στον υπνο της?

Καλημερα κοριτσιααααα, ρε κατερινα τι τραβας κι εσυ παιδακι μου.

Εμεις το μονο κακο που εχουμε ειναι και τα σ/κ διατηρει το ωραριο των καθημερινων και κοιμαται νωρις και ξυπναει νωρις, αλλα κατα τα αλλα τη νυχτα κοιμαται καλα.

Επιτελους αρχιζουν και σκανε μυτη τα δυο δοντακια τα κατω, τα διπλανα απο τα δυο πρωτα κάτω που εχει βγαλει, και ετοιμαζεται κι αλλος ενας τραπεζίτης, αντίστοιχος με τον αλλο που εχει ηδη βγαλει απο κατω. Πολλα δοντια εεεεε?

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσιααααα, ρε κατερινα τι τραβας κι εσυ παιδακι μου.

Εμεις το μονο κακο που εχουμε ειναι και τα σ/κ διατηρει το ωραριο των καθημερινων και κοιμαται νωρις και ξυπναει νωρις, αλλα κατα τα αλλα τη νυχτα κοιμαται καλα.

Επιτελους αρχιζουν και σκανε μυτη τα δυο δοντακια τα κατω, τα διπλανα απο τα δυο πρωτα κάτω που εχει βγαλει, και ετοιμαζεται κι αλλος ενας τραπεζίτης, αντίστοιχος με τον αλλο που εχει ηδη βγαλει απο κατω. Πολλα δοντια εεεεε?

Μωρε τα τελευταια βραδια κοιμαται τη νυχτα 8ωρο σιγουρα και αν δεν ξυπνησει με το γαλα που της δινω στον υπνο της το πρωι, ξυπναει 8:30-9.Τη νυχτα εχει νυχτεεεες αρκετες να ξυπνησει.Αυτο μαλλον απο τα δοντια ηταν, μεχρι να σκασουν καλα οι τραπεζιτες.Εβγαιναν και 4 μαζι...Πολλλαααααα δοντια, οντως!

Αχ και εγω απο τις 05:30 το πρωι αλλα δεν με ξυπνησαν τα βλασταρια μου αλλα μονη μου:shock: εκανα μπανιο και διαβαζα το "τελευταιο τσιγαρο" κατα τις 06:30 σηκωθηκε και ο Μαριος ο οποιος νομιζε οτι ετοιμαζομουν να φυγω για Αθηνα και καθοταν καραουλι εκει να δει τι κανω:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...