Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι ναι γι'αυτο δεν ηθελα να παω, αλλα βλεπεις ειναι και το παιδι μου εκει.Τη βρηκα χαλια πτωμα να χαπακωνεται γιατι την ειχαν πιασει οι αρρυθμιες της..φοβαμαι μην παθει και τιποτα ολη μερα που κραταει τη μικρη...

Για μπουφε μπορεις να κανεις κρεατοσφαιριδια(κεφτεδακια):P, μπομπες με ζαπονακι-τυρακι αλλα και τονο με μαγιονεζα και κανε και καμια κρεπα αν θες, βαλε μεσα ζαμπον-τυρι, τυλιξε τις ρολο και βαλτες τη μια διπλα στην αλλη σε ενα πυρεξ, ριξε απο πανω τυρι τριμμενο (kerrygold κατα προτιμηση) και κρεμα γαλακτος αφου τη χτυπησεις με ενα αυγο, ψηστο λιγο στο φουρνο και ειναι ετοιμο και απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!Η Παναγιωτα τις τσακιζει!

Κατερινάκι ευχαριστώ!

Ωραίες οι ιδέες σου!

Αλλα η μπόμπα με κασέρι κ ζαμπόν τι είναι?

Και κάτι σαντουιτσακια μπόμπες που είπε η Κας?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Άιντε άιντε, καθένας με τον πόνο του! :tongue:

Για καλσόν δεν ξέρω...για κιλά : 67 και 1.70. Τουλάχιστον 4 πρέπει να χάσω, αλλά κάνω την πάπια! Καλά η αδερφή μου θα με κράξει σήμερα μόλις με δει!:tongue:

Ειρήνη περαστικά σας και πάλι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ας μη μιλάμε για κιλά pleeeeeaaaaassssseeeeee!!!!

Εχει αγοράσει καμμιά σας τα καλσόν για peep toes?? Λένε τίποτα???

Ουτε που εχω δει πως ειναι.

Κατερινάκι ευχαριστώ!

Ωραίες οι ιδέες σου!

Αλλα η μπόμπα με κασέρι κ ζαμπόν τι είναι?

Και κάτι σαντουιτσακια μπόμπες που είπε η Κας?

Τα κλασικα ειναι.

Ψωμι για τοστ με τυρι και ζαμπον η γαλοπουλα, τα βαζεις το ενα πανω στο αλλο, τα κοβεις τριγωνακια και τυλιγεις ολο τον "πυργο" που δημιουργειται με σελοφαν η αλουμινοχαρτο και παιρνουν τα παιδακια τα τριγωνακια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ας μη μιλάμε για κιλά pleeeeeaaaaassssseeeeee!!!!

Εχει αγοράσει καμμιά σας τα καλσόν για peep toes?? Λένε τίποτα???

Βαλε διχτυ, δειχνει πιο ωραιο με τα peep toes.Αλλιως απλα δεν εχουν χοντρη ραφη η καθολου νομιζω μπροστα...

Διαφημίσεις

Ουτε που εχω δει πως ειναι.

Τα κλασικα ειναι.

Ψωμι για τοστ με τυρι και ζαμπον η γαλοπουλα, τα βαζεις το ενα πανω στο αλλο, τα κοβεις τριγωνακια και τυλιγεις ολο τον "πυργο" που δημιουργειται με σελοφαν η αλουμινοχαρτο και παιρνουν τα παιδακια τα τριγωνακια.

Συμπληρωνω, ψωμι για τοστ καλυτερα χωρις κορα, αλοιφεις μια φετα ψωμι με βιταμ (και μαγιονεζα αν θες) βαζεις ενα τυρι, ενα ζαμπον, αλλη μια φετα ψωμι αλοιμενη(????)αλλη μια φετα ψωμι που την αλοιφεις, βαζεις τυρι, ζαμπον κοκ.Στο τελος τα κοβεις διαγωνια και βγαινουν 4 τριγωνακια σε καθε σειρα!

Και τι εχουν τα 68 παρακαλω?Κι εγω καπου εκει ειμαι 67 νομιζω, ειχα παει 66 αλλα....ξανακυλησα...Τωρα λεω να ξανακανω διαιτα κανα δυο βδομαδες να παω επιτελους στα πολυποθητα 63...λεμε τωρα!

Ξανθη εγω γαλοτσες εννοω αυτες τις γυαλιστερες με το χοντρο κουτουπιε...τετοιες τις φοραω κι εγω!

Αμαν βρε Ειρηνη πια, περαστικα!!!Δεν εισαι η μονη που απογοητευεσαι, κι εγω τοσα βιογραφικα και τιποτα

Καλε!!

Πιο πρίν δεν είπες οτι δεν σου αρέσουν οι γαλότσες? Αλλα τις φορας!

Συμπληρωνω, ψωμι για τοστ καλυτερα χωρις κορα, αλοιφεις μια φετα ψωμι με βιταμ (και μαγιονεζα αν θες) βαζεις ενα τυρι, ενα ζαμπον, αλλη μια φετα ψωμι αλοιμενη(????)αλλη μια φετα ψωμι που την αλοιφεις, βαζεις τυρι, ζαμπον κοκ.Στο τελος τα κοβεις διαγωνια και βγαινουν 4 τριγωνακια σε καθε σειρα!

Μπραβο ρε κατερινα, αψιγη περιγραφη.

Ειδες παιδι μου οι κρητικες νοικοκυριο???

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δοκίμασα μπότα αυτη με το γουνάκι που λέγατε

Σε μαύρο χρώμα και το πάνω μέρος ήταν σαν κάλτσα

Ζεστες άνετες κ μόνο 35 ευρώ.

Ίσως τις πάρω αλλα ο καιρος? Καλοκαιρινός...

Βγήκα μια βολτίτσα εδώ κοντα κ εσκασα!

Κατερίνα θα μου δώσεισ την συνταγή για τις κρέπες που έλεγεσ?

Εχω ένα κουτί έτοιμες αλλα καλύτερα να κάνω ε?

Να κάνω κ μερικές με μερέντα για γλυκο? Τώρα μου ήρθε η ιδέα!:D;)

Οποια θελει, πολυ ευχαριστως.

Μιλαμε οτι μ' αρεσει πολυ να φτιαχνω ντουλαπες.

Ο κακλαμανης μας εκδικειται που δεν τον ξαναβγαλαμε.

Μου ελεγε ενας ταξιτζης οτι σε ολους τους δημους της αττικης εχουν μαζευτει τα σκουπιδια εκτος απο το κεντρο της αθηνας.

Και ειναι δεκεμβρης και δεν εχει βαλει ουτε ενα λαμπακι, που αλλες χρονιες στολιζε απο το νοεμβριο δηθεν για να βοηθησει τους εμπορους.

Eίναι λογικό αφού είναι μια κακιά...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Κατερίνα θα μου δώσεισ την συνταγή για τις κρέπες που έλεγεσ?

Για τη ζυμη ετσι?Παιρνεις ενα μπωλ ριχνεις ενα ποτηρι γαλα, ενα αλευρι και 1 αυγο (γενικα η συνταγη ειναι 1-1-1) τα ανακατευεις με τον αυγογδαρτη η το μιξερ (να ειναι σχετικα ρευστο το μιγμα, μην πηξει πολυ) και σε βουτυρωμενο τηγανι (μεγαλο οσο γινεται) αρχιζεις και τις φτιαχνεις.Μια κουταλα σουπας η καθε κρεπα.Ε, με τη σπατουλα (με την ξυλινη εγω)στρωνεις το μιγμα, το γυριζεις κι απο την αλλη να ψηθει και απο τις 2 πλευρες, μην ξεχνας να βουτυρωνεις καθε τοσο μην κολλησουν και καθεμια που βγαζεις απλωνε τις σε ενα μεγαλο πιατο,τελος βαλε μεσα στην καθεμια ενα ζαμπον και κανα δυο φετες τυρι για τοστ (κασερι εννοω), διπλωνε τες μια μια και βαλτις τη μια διπλα στην αλλη σε ενα πυρεξ , να γεμισει το πυρεξ κρεπες!!!μιαμ...(αν θες το κανεις κι απο σημερα που λεει ο λογος και το βαζεις στην καταψυξη)Οταν θες να τις ψησεις, ριχνεις απο πανω κασερι τριμμενο και κρεμα γαλακτος χτυπημενη με ενα αυγο, βαλτο στο φουρνο και μολις πηξει λιγο η κρεμα

ειναι ετοιμο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...