Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Α, τα αγορίστικα μωρουδιακά μου τα έχεις υποσχεθεί, θυμάσαι??? Πλάκα κάνω εεεεε!!!

Πάντως είναι απόλυτα σωστό αυτό που λες...αρχίζουμε όλοι και βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα...πριν λίγο καιρό, δεν θα τολμούσε κανείς να ζητήσει ρούχα, τώρα ακούγεται τελείως φυσιολογικό και οκ.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, τα αγορίστικα μωρουδιακά μου τα έχεις υποσχεθεί, θυμάσαι??? Πλάκα κάνω εεεεε!!!

Πάντως είναι απόλυτα σωστό αυτό που λες...αρχίζουμε όλοι και βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα...πριν λίγο καιρό, δεν θα τολμούσε κανείς να ζητήσει ρούχα, τώρα ακούγεται τελείως φυσιολογικό και οκ.

Βρε μη σε νοιαζει, τα εχω κρατημενα για σενα οαλ τα καλα:D

Ωραιες ειναι!!!Αυτο δεν ειναι γαλοτσα!

Βρε γαλοτσα ειναι, απλα ειναι με ασορτι καλτσουλα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Βρε ειχα τρελαθει στην αμερικη, τους εβλεπες δεν εδιναν ουτε ενα δολλαριο αν κατι δεν το χρειαζοντουσαν πραγματικα, αν δεν το ψειριζαν οτι ειναι ενταξει, αν ...

Και εβλεπες οτι δεν ψωνιζαν ετσι χωρις λογο. Για τα παιδια ας πουμε εδινε η μια στην αλλη τα ρουχα, αλλα και οι γυναικες ανταλλαζαν μεταξυ τους.

Και δεν μιλαμε για ανθρωπους φτωχους, αλλα για γυναικες μεσου και ανω εισοδηματος.

Δεν ειχε να κανει με τα λεφτα, οπως μου εξηγουσαν, αλλα με το να μην συγκεντρωνεις χωρις λογο ενα καρο πραγματα και να εχεις και σωστη καταναλωτικη συνειδηση, ωστε να μην ψωνιζεις ο,τι σου σερβιρουνε.

Και ολα αυτα ποιοι? οι αμερικανοι, οι αρχηγοι του υπερκαταναλωτισμου.

Επαθαν κι εμαθαν κι αυτοι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Hello

Σας διαβαζω απ το πρωι.. αλλα μονο αναγνωση , γραφη δε προλαβαινω σε αυτο το σπιτι..

λοιπον περασα μια χαλια νυχτα.. δηλητηριαση

να μην την περιγραψω φανταζεστε...

αποτελεσμα μου εμεινε ομικρος σπιτι δε ξυπναγε να παει σχολειο δε μπορουσα και γω ξεραθηκαμε και οι 3 μεχρι της 10.30

μετα χαμος

εφτιαξα και παστιτσιο. Επισης πρεπει να βρω το κουραγιο (βασικα τροπο να μην με ζαλιζουν) για να κανω λιγο γενικη στο σαλονι να στολισουμε επιτελους...

Οσο για τα ψωνια δεν υπαρχει σαλιο για απολυτος τιποτα.

Η αναζητηση δουλειας απο αγγελειες δεν απεδωσε τιποτα. κανενα τηλεφωνημα για συνεντευξη, πρωτη φορα το παθα τουτο.

Εχω ψιλοαπελπιστει....εως χοντρο.

Η μικρη με τα σκισμενα χειλη εκει που εφτιαχναν τα χειλια. επεσε και εκανε παλι στο κουτελο και στην μεση ενα καρουμπαλο με μια γραμμη αλλο πραγμα!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Ρε παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα με τη διαιτα:evil:

Εχω κολλησει απο τον Ιουλιο στα 68 κιλα.

Ενταξει τον αυγουστο δεν ειχα απαιτηση να ειμαι στο βολο διακοπες και να αδυνατισω κιολας.

Εκει ρε παιδια σε καφετερια εισαι, παλι φαι σου φερνουνε.

Μας εχει μεινει η συνηθεια απο τα τσιπουραδικα μαλλον:rolleyes:

Αφηστε η μαμα μου. Για να καθησουμε να φαμε πρεπει να εχει απλωσει ολοκληρο μπουφε.

Τρωω? μην τρως μου λεει, δε βλεπεις πως εισαι?

Δεν τρωω? καλα νηστικη θα μεινεις, εχεις και παιδια, θα πεσεις κατω:rolleyes:

Περασε ομως ο αυγουστος και ο σεπτεμβριος και ο οκτωβριος και ο νοεμβριος.

Κι εγω εκει, 68...

Μαλιστα καποιο δεκαημερο που ειχα βγει αρκετα εξω και ειχα ψιλοφαει παραπανω, ειχα παει και 70 και τρομαξα να ξαναγυρισω στα 68 και να λεω και ευχαριστω.

Πρεπει να χασω αλλα 3-4 να μπω στο ρημαδονουμερο 40, να εχω και ενα περιθωριο ατασθαλιων.

Να τσακισω μερικα μελομακαρονα ανευ τυψεων:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Και τι εχουν τα 68 παρακαλω?Κι εγω καπου εκει ειμαι 67 νομιζω, ειχα παει 66 αλλα....ξανακυλησα...Τωρα λεω να ξανακανω διαιτα κανα δυο βδομαδες να παω επιτελους στα πολυποθητα 63...λεμε τωρα!

Ξανθη εγω γαλοτσες εννοω αυτες τις γυαλιστερες με το χοντρο κουτουπιε...τετοιες τις φοραω κι εγω!

Αμαν βρε Ειρηνη πια, περαστικα!!!Δεν εισαι η μονη που απογοητευεσαι, κι εγω τοσα βιογραφικα και τιποτα

Hello

Σας διαβαζω απ το πρωι.. αλλα μονο αναγνωση , γραφη δε προλαβαινω σε αυτο το σπιτι..

λοιπον περασα μια χαλια νυχτα.. δηλητηριαση

να μην την περιγραψω φανταζεστε...

αποτελεσμα μου εμεινε ομικρος σπιτι δε ξυπναγε να παει σχολειο δε μπορουσα και γω ξεραθηκαμε και οι 3 μεχρι της 10.30

μετα χαμος

εφτιαξα και παστιτσιο. Επισης πρεπει να βρω το κουραγιο (βασικα τροπο να μην με ζαλιζουν) για να κανω λιγο γενικη στο σαλονι να στολισουμε επιτελους...

Οσο για τα ψωνια δεν υπαρχει σαλιο για απολυτος τιποτα.

Η αναζητηση δουλειας απο αγγελειες δεν απεδωσε τιποτα. κανενα τηλεφωνημα για συνεντευξη, πρωτη φορα το παθα τουτο.

Εχω ψιλοαπελπιστει....εως χοντρο.

Η μικρη με τα σκισμενα χειλη εκει που εφτιαχναν τα χειλια. επεσε και εκανε παλι στο κουτελο και στην μεση ενα καρουμπαλο με μια γραμμη αλλο πραγμα!!!

Μην απελπιζεσαι βρε Ειρηνη μου, κατι θα γινει.

Θα ζησουμε ρε κοριτσια, αυτο να σκεφτεστε, οταν σας παιρνει απο κατω.

Υγεια να υπαρχει και θα την περασουμε και τη ρημαδοκριση.

Ωραιο το παστιτσιο, το εφαγα χτες στην θειο-πεθερα:D

Τωρα αποχωρω, τα λεμε το πρωι.

Ολες τις μερες σκαει ο τζιτζικας, τωρα που ειπα να παω βολτα στην ερμου εχει σκοτεινιασει ο τοπος.

yey2p2.png BN4cp2.png

Και τι εχουν τα 68 παρακαλω?Κι εγω καπου εκει ειμαι 67 νομιζω, ειχα παει 66 αλλα....ξανακυλησα...Τωρα λεω να ξανακανω διαιτα κανα δυο βδομαδες να παω επιτελους στα πολυποθητα 63...λεμε τωρα!

Ξανθη εγω γαλοτσες εννοω αυτες τις γυαλιστερες με το χοντρο κουτουπιε...τετοιες τις φοραω κι εγω!

Αμαν βρε Ειρηνη πια, περαστικα!!!Δεν εισαι η μονη που απογοητευεσαι, κι εγω τοσα βιογραφικα και τιποτα

Τωρα εγω η ταπα, τι ακριβως να απαντησω στη διμετρη κρητικια???:rolleyes:

Το ιδιο ειναι μαρη (που λεμε οι βολιωτες) τα 68 στο 1.63 (μαλλον) με το 1.75 (τοσο?)?????

yey2p2.png BN4cp2.png

ναι καταλαβα τι λες περι γαλοτσας ειναι πιο fashion αυτες ειναι και για καφε και για βολτα εχει και αυτες που λες εσυ αλλα εινα πιο χονδροκομμενες

Εγω ειμαι 60 κιλα αλλα 1,65 υψος θελω και εγω 5 κιλα να χασω

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...