Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

της το ειπα πολλες φορες, αλλα μου απανταει παντα εφοσον θηλαζουμε ετσι ειναι..

κι η δικιά μου πριν ξεκινήσουμε κρέμες ήταν υδαρή αλλά όχι της διάρροιας το τονίζω αλλά στην πάνα δεν κολυμπούσαν τα απορροφούσε και είχαν χρώμα ανοιχτό καφέ-κίτρινο και μέσα κάτι ασπράκια...αν είναι έτσι μην ανησυχείς..τώρα θα ξεκινήσετε κρεμούλες και θα αλλάξουν...και η μυρωδιά!!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλησπέρα!!

Η Καρολίνα έγινε 6 μηνών!!! Και μας έκανε ωραίο δώρο...ξενύχτησε έως τις 4 και φυσικά πείνασε και φυσικά της έδωσα γάλα...:mad::mad:Ελπίζω και εύχομαι να μην ξεκινήσαμε κακές συνήθειες...μια χαρά είμασταν μέχρι τώρα...από 40 ημερών κοιμάται όλο το βράδυ, τί την έπιασε ρε γ#@#$&ο???:mad::x:x

να τη χαιρεστε!!!!

το ιδιο ακριβως εκανε ο μπεμπης για δυο τρεις μερες.... μεχρι που σκασανε τα δυο πρωτα δοντακια και ... ξαναησυχασε... :)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

να τη χαιρεστε!!!!

το ιδιο ακριβως εκανε ο μπεμπης για δυο τρεις μερες.... μεχρι που σκασανε τα δυο πρωτα δοντακια και ... ξαναησυχασε... :)

Ευχαριστώ πολύ Λιζάκι!!!Να μην απογοητεύομαι δηλ??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τατιανάκι δεν πήρα ακόμα δεύτερη γνώμη γιατρού περιμένω αύριο που θα την ξαναπάρω να δω τι θα μου πει κ αναλόγως θα πράξω! Κ της δικιάς μου μυρίζουν οι κλανίτσες κ το βλέπει φυσιολογικό η παιδίατρος!

Πωλίνα να ναι χιλιόχρονη η κορούλα σου!

Ευχαριστώ κ για τις ευχές κορίτσια!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Pola... οχι, μην απογοητευεσε... και δοντια να μην ειναι... σιγουρα δεν θα ξεκινησει τωρα τα ξενυχτια!

μωρακια ειναι μωρε... τα κανουν αυτα που και που ;)

Αννα... καλα θα κανεις που θα παρεις και δευτερη γνωμη, αλλα ξερετε κατι ρε κοριτσια ?

τα εχω παρει λιγο με τους παιδιατρους!!!!! δεκα να ρωτησεις, δεκα διαφορετικες γνωμες θ΄ακουσεις!!!!!!!!! :mad:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εμάς τα ξενύχτια είναι βασικό μας στοιχείο εδώ και καιρό! Αλλά μην τον ματιάσω, από χτες ηρέμησε, δεν κλαίει ούτε μέρα ούτε νύχτα και κοιμάται ψιλοήρεμα. Δόντι ακόμα όμως δεν έσκασε! Άντε να δω πόσο θα κρατήσει η ηρεμία (μήπως είναι ηρεμία πριν την μπόρα; )

WN6Op3.png

Μαριάννα γιατί άχρηστη;;;η δικιά μου θέλει να είναι όλο όρθια..δεν μπορώ να την κρατάω αγκαλιά άλλο είναι και χορευταρού..μην ακούσει μουσική..στο ριλάξ δεν κάθεται πια παρά μόνο για λίγο..ούτε τουαλέτα δεν μπορώ ναπάω...τα χέρια και η μέση μου είναι off...

Η περπατουρα ειναι αχρηστη γιατι απο τη στιγμη που θα σηκωθουν, θα θελουν να εξερευνησουν τον χωρο, να αγγιξουν πραγματα, και πολυ συντομα θα περπατανε μονα τους, ενω ειναι επικινδυνη γιατι μπορουν πολυ ευκολα να τρακαρουν σε επιπλα ή πολυ χειροτερα σε τζαμια...

κάτι άσχετο...τι πιστεύετε πιο καλό;να πάρω κοπέλα για την μικρή ή να τηνστείλω σε βρεφικό σταθμό;στο νοσοκομείο που δουλεύω υπάρχει αλλά τα δέχονται από 18 μηνών οπότε για 6 μήνες κάτι πρέπει να κάνω...

Αν εχεις ατομο εμπιστοσυνης, καλυτερα στο σπιτι σου προς το παρον. Ειναι πολυ μικρουλα για βρεφικο, και θα αρρωσταινει συνεχεια.

age.png age.png

Kαλησπερούδια!

Καιρό έχουμε να τα πούμε και πάλι... Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες Αννα, Ξανθή!

Στολίσαμε κι εμείς το δεντράκι (το προηγούμενο Σαββατοκύριακο), έχουμε κι ένα καραβάκι μεγαλούτσικο αλλά όπως λέει και η Μyrto21, σκέφτομαι αν θα το βάλω κι αυτό στη μέση καθώς ο ελεύθερος χώρος είναι πολύ περιορισμένος πιά! Όμως τα παιδιά θέλουν στολίδια, παιχνίδια, και γενικά αυτό που εμείς οι μεγάλοι λέμε "μαγεία Χριστουγέννων" και που στα αλήθεια είναι μαγεία μόνο μέσα από τα μάτια τους...

Κατά τ' άλλα και το δικό μου μπέμπη Lisa και Kassiani ταλαιπωρεί ένα κρυολόγημα, είναι μπουκωμένος και δεν μπορεί να αναπνεύσει εδώ και τρεις μέρες ο καημένος, ξυπνούσε τα βράδυα, τον είχα ανασηκωμένο σε μαξιλάρι για να διευκολύνεται στην αναπνοή, συνέχεια του έβαζα νερό στη μυτούλα την οποία άδειαζα με ένα σωληνάκι που το ρουφάς, το είχε δώρο το φισιομέρ, γκρίνιαζε, ήταν ανήσυχος και όλα τα καλά! Έχει και τα δοντάκια, άντε πια πότε θα βγουν εδώ και μήνες τον ενοχλούν αλλά δεν μας κάνουν τη χάρη.

Ως προς τη μετάφραση που σας έλεγα ακόμα την κάνω... Έχω μπροστά στον υπολογιστή τα χαρτιά και το μόνο που κατορθώνω είναι ν' αγχώνομαι καθώς τη χρειάζονται μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Τί να πω κάθε μέρα οι δουλειές τρέχουν, τρέχουν κι εγώ από πίσω... Απορώ τί θα γίνεται όταν θα επιστρέψω στη δουλειά, αν και έχω την υποψία ότι θα είναι καλύτερα γιατί τώρα είναι δεδομένο ότι είμαι στο σπίτι ενώ μετά ο προγραμματισμός θ' αλλάξει.

Αγόρασα από το ebay μια πολύ όμορφη ξύλινη φάτνη με αγγελούδια της Ηaba, μια παιδική ποδιά με γάντια και σκούφο ζαχαροπλαστικής, χριστουγεννιάτικα σχήματα για μπισκότα και τα περιμένω, μου φαίνεται με πιο πολλή χαρά εγώ από την κόρη μου, η οποία αρκείται σε μια φάτνη που ζωγράφισε και δεν θέλει άλλλη...

Επεξεργάστηκαν by elle

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια.!!!!Ξεκινησαμε φρουτακια και το πορτοκαλι δεν το θέλει η παιδιατρος μου ειπε να το κανω στο μπλεντερ αλλα ετσι ειναι ακομη πιο ξινό, το έβαλα στο ρυζαλευρο αλλα τίποτα....

σε χυμό μηπως είναι καλύτερα....τι να κάνω????

και τωρα με τις γρίπεσ ειναι απαραιτητο...!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Εξαφανίστηκα χθες αλλά τι να κάνω? Ένα θα σας πω έφυγα από το γραφείο στις 19:00 :confused::mad::confused::mad::confused::mad::confused::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: και μέχρι εκείνη την ώρα ταλαιπωρούσα και μια γραφίστρια (σόρρυ συμπεθέρα δεν το ήθελα να ξέρεις, αναγκάστηκα....) γιατί έχω ένα εντυπάκι που πρέπει να φύγει σήμερα και τα νεύρα μου!!!!! Τι να κάνεις δυστυχώς κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι, πάλι καλά που μπορούσε η μαμά μου να γυρίσει νωρίτερα από τη δουλειά για να κρατήσει τη γοργονίτσα να φύγει η κοπέλα!!! Αλλά σήμερα, 3 και 5 θα είμαι ήδη έξω στο δρόμο και θα περπατάω προς το σπίτι, δεν έχει τέτοια!!! Ουφ! Τα είπα και ξεθύμανα.....

Ειρήνη, Μαράκι περαστικά για τους μπαμπάδες σας εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!!

Αννούλα κανένα νέο είχαμε?!!?!? Φεύγω, κορίτσια να πάω γραφείο και ελπίζω να είμαι πιο χαλαρή σήμερα να τα πούμε κι από κει!!!!:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα!!!!

Εμεις ειχαμε εχθες παιδιατρο....και στην αναμονη ηταν και μια μπεμπουλα 4 μηνων το τι σκερτσα και γελακια του κανε του δικου μου δε λεγεται ο μπεμπουλης κυριος σοβαρος ουτε ενα χαμογελακι εριξε..........

καναμε εμβολιακη κλαψαμε πολυ ειμαστε 8600 και 73 ποντους

και σημερα θα φαμε μισο αχλαδακι

κρεμουλες οχι γιατι ειμαστε στο οριο με τα κιλα και η γιατρος δεν θελει να ξεφυγουμε

ανυπομονω να δω πως θα αντιδρασει στο αχλαδακι και στο κουταλακι

αμαν να βαλω την φωτογραφικη να φορτισει..........

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Επιτέλους Παρασκευή!Αν και έχω πολύ γεμάτο σουκού....η ξεκούραση είναι πλέον άγνωστη λέξη....:(

Το κοριτσάκι μου στις 4 το μεσημέρι θα κλεισει 3ο 24ωρο χωρίς να χει κάνει κακά....δεν θα περιμένω βέβαια να το κλείσει....θα πάρω τη παιδίατρο κάποια στιγμή τώρα το πρωί να δούμε τι θα γίνει με το χάλι μας....:mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερα κοριτσια.!!!!Ξεκινησαμε φρουτακια και το πορτοκαλι δεν το θέλει η παιδιατρος μου ειπε να το κανω στο μπλεντερ αλλα ετσι ειναι ακομη πιο ξινό, το έβαλα στο ρυζαλευρο αλλα τίποτα....

σε χυμό μηπως είναι καλύτερα....τι να κάνω????

και τωρα με τις γρίπεσ ειναι απαραιτητο...!!!

Θα αγορασεις γλυκα πορτοκαλια και θα βαζεις τον χυμο στο μπλεντερ μαζι με αλλα φρουτα.

Καλημερα! Χειμωνιασε!

720246fj3z23xtkq.gif

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...