Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω τις εχω ακομα....:tongue:Εμενα παντως χωρις να θιξω καμια σας που λογικα ολο και καποια θα εχει...δε μου αρεσουν καθοοοοολου σε γυναικα αυτες οι ολων των χρωματων και μοτιβων γαλοτσες που κυκλοφορουν...Αφου ο Κωστας δεν ειχε προσεξει οτι ειναι στη μοδα και τα επαιξε την Παρασκευη που ειχαμε παει να παρω γοβες..

Και γιατι καλε να θιχτει καποια?

Ολες τα ιδια γουστα πρεπει να εχουμε?

Εγω δεν εχω γαλοτσες γιατι γενικα στο ντυσιμο (ενω φοραω διαφορετικα στυλ) εχω κατι κολληματα "παραδοσιακα" του τυπου οι γαλοτσες ειναι για το κυνηγι στην αγγλια, οι ugg ειναι παντοφλες για το σπιτι στην αυστραλια κλπ

εγώ πάντως τις φοράω και μέσα στο σπίτι...τις είχα πάρει πέρσι στις εκπτώσεις σε μωβ χρώμα και είναι σούπερ!!!

Βρε οι αυστραλοι στο σπιτι τις φορανε:D

Ελεγε η κουμπαρα μου στην ξαδελφη της που ζει στην αυστραλια να της στειλει κανα δυο ζευγαρια που ειναι πιο φτηνα και την κοροιδευε η ξαδελφη της, οτι αυτα που φοραμε εμεις για παντοφλες εσεις τα φορατε και βγαινετε:rolleyes:

Α ρε Σιεννα Μιλερ τι μας εκανες...:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Τα διαστρεμματακια μου τα εχω κονομησει κι εγω, αλλα με εντελως ισιο παπουτσι ουτε εγκυος μπορουσα να περπατησω.

Ηθελα εστω και 3 ποντους.

Τωρα βεβαια που εχασα κανα κιλο, μπορεσα και εβαλα τα τακουνακια μου παλι, αλλα τα πολυ ψηλα παπουτσια επειδη ηταν επωνυμα μπορεσα και τα πουλησα, γιατι ηταν κριμα, δεν μπορω πια να τα περπατησω, ουτε και να σταθω.

Γεραματαααα

Ναι σιγά τα γεράματα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Είχα πάρει την άνοιξη ένα ζευγάρι γκρι καστόρι peep toes 12πόντες από Ζαρα, να δω που και πότε θα τις βάλω...Στη ντίσκο μήπως??:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

α ναι αυτη τοσο που ανεβασε την εταιρια που εβγαλαν και σειρα με το ονομα της

α οσον αφορα τις γαλοτσες ζητησα απο τον αντρα μου να μου παραγγειλει γαλοτσες hunter αλλα δεν ειναι σαν αυτες που εχουν τα μαγαζια δεν ειναι λουστρινι ή γυαλιστερες ειναι Mat και καθολου χονδροκομμενες α με ρωτησε ο Βασιλης θα αρχισεις το κυνηγι μαζι μου πας καλα του λεω για εξω τις θελω:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Ναι σιγά τα γεράματα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Είχα πάρει την άνοιξη ένα ζευγάρι γκρι καστόρι peep toes 12πόντες από Ζαρα, να δω που και πότε θα τις βάλω...Στη ντίσκο μήπως??:tongue::tongue:

Εχουμε ακριβως τις ιδιες, βαλτες εσυ να τις βαλω κι εγω, να δεις διαστρεμμα και κακο κατω απο τη ντισκομπαλα:tongue:

Μήπως έχει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ρε συ?

Αν μιλας για το αμκα, στα παιδια μου ειχε βγει χωρις να κανω κατι, απλα πηρα το χαρτι που εγραφε το νουμερο.

α ναι αυτη τοσο που ανεβασε την εταιρια που εβγαλαν και σειρα με το ονομα της

α οσον αφορα τις γαλοτσες ζητησα απο τον αντρα μου να μου παραγγειλει γαλοτσες hunter αλλα δεν ειναι σαν αυτες που εχουν τα μαγαζια δεν ειναι λουστρινι ή γυαλιστερες ειναι Mat και καθολου χονδροκομμενες α με ρωτησε ο Βασιλης θα αρχισεις το κυνηγι μαζι μου πας καλα του λεω για εξω τις θελω:tongue:

Αν ειναι να παρεις γαλοτσες να παρεις hunter και μαλιστα στο κλασσικο μπλε-πρασινο-πετρολ χρωμα που φοραει και η βασιλισσα ντεεε:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Αν ειναι να παρεις γαλοτσες να παρεις hunter και μαλιστα στο κλασσικο μπλε-πρασινο-πετρολ χρωμα που φοραει και η βασιλισσα ντεεε:tongue:

ελα ρε αυτη ειναι Βασιλισσα εγω σαν απλη πολιτης θα παρω το κλασσικο μαυρο:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Οσον αφορά στο αμκα, είπαν στο ταμείο ότι δεν μπορούν να μου δώσουν παραπεμπτικό εφόσον δεν έχω...ούτε να πάρω φάρμακα με το βιβλιάριο μπορώ...

και εμένα μου αρέσουν οι hunter!!!:tongue::tongue:

Kας εγώ θα τις βάλω, μόλις ανακάλυψα ότι μου κάνει ένα φόρεμα μη εγκυμοσύνης, πάλι από ζάρα, που ταιριάζει με τις γόβες!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ελα ρε αυτη ειναι Βασιλισσα εγω σαν απλη πολιτης θα παρω το κλασσικο μαυρο:tongue:

Εμ εσυ δεν θα πας και για κυνηγι αλεπους ομως...:tongue:

Θελω να παω σε αυτο το μπλανκο, το καινουργιο ισπανικο μαγαζι τυπου ζαρα, να δω τι παιζει.

Ειχα παει τις πρωτες μερες που ανοιξε και γινοταν τετοιος χαμος, που μ' επιασε επι τοπου κλειστοφοβια και εφυγα αμεσως...

Εχτες παρακαλεσα τον αντρα μου να παρει μαζι του τον μικρο και να πανε τη δεσποινα στο μπαλετο, ωστε να μεινω 1,5 ωρα μονη μου να ηρεμησω.

Τελικα δεν εμεινα βουβη να κοιτω το ταβανι, οπως ηθελα, γιατι μιλουσα επι 1,5 ωρα με μια φιλη μου που της ειχα κλεισει το τηλεφωνο πριν ενα μηνα, λεγοντας "καιγομαι τωρα, θα σε παρω" και περασε μηνας για να τηλεφωνησω:confused:

Πολυ μου τη δινει ρε παιδια.

Πως περνανε ετσι οι μερες, πως ειναι δυνατον να μη βρισκω χρονο να παρω ενα τηλεφωνο μια αγαπημενη φιλη, πως γινεται για να μιλησω στο τηλεφωνο να πρεπει να κανω ολοκληρη ιστορια να λειπουν ολοι απο το σπιτι???

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Tις γαλότσες τις εχω συνδυάσει με την αλλάγη σωλήνων για τα μπεκ (πότισμα βαμβακιού, συγκεκριμένα) σε χωριό της Θεσσαλίας, από όπου κατάγεται η μαμά μου! Αχ ωραία παιδικά χρόνια!!!Πειράζει?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγω παντως βγαινω στο μπαλκονι για να μιλησω...με την κουμπαρα μου συνηθως οποτε φωναζει αυτη απο μεσα:Σταυρο κλεισε το ντουλαπι, βγες κατω απο το τραπεζι, φωναζω εγω:Παναγιωτα βγαλε το χερι απο τη μπριζα, μαλωνει η μαμα, μη μου τραβας τη φορμα, θα με γδυσεις....Ωραια συνομιλια κανουμε.Στο τελος, εχουμε κλεισει μισαωρο στο τηλ και δεν εχουμε πει τιποτα.

Για το κουμπαρο μου σας ειπα που ειχε πεσει απο μια σκαλα 5 μετρων την Παρασκευη?Ειχε ανεβει σε μια παλια κολωνα της ΔΕΗ να βαλει ενα αυτοματο φως εντοπισμου,ξερετε, επεσε,πιαστηκε απο την κολωνα ευτυχως, τη γλυτωσε με αμιχες παντου και ενα βαθυ τραυμα στο μπουτι αφου η σκαλα του χωθηκε οπως επεφτε...

Tις γαλότσες τις εχω συνδυάσει με την αλλάγη σωλήνων για τα μπεκ (πότισμα βαμβακιού, συγκεκριμένα) σε χωριό της Θεσσαλίας, από όπου κατάγεται η μαμά μου! Αχ ωραία παιδικά χρόνια!!!Πειράζει?

Κι εγω με τον παππου μου, μια ζωη οποτε παμε του κουβαλαμε κι ενα ζευγαρι για τα προβατα:D

Οσον αφορά στο αμκα, είπαν στο ταμείο ότι δεν μπορούν να μου δώσουν παραπεμπτικό εφόσον δεν έχω...ούτε να πάρω φάρμακα με το βιβλιάριο μπορώ...

και εμένα μου αρέσουν οι hunter!!!:tongue::tongue:

Kας εγώ θα τις βάλω, μόλις ανακάλυψα ότι μου κάνει ένα φόρεμα μη εγκυμοσύνης, πάλι από ζάρα, που ταιριάζει με τις γόβες!!:rolleyes::rolleyes:

εγω παντως στις εγκυμοσυνες μονο παντελονια ειχα παρει απο εγκυμοσυνης.

φορεματα επαιρνα κανονικα απο το ζαρα, οποτε τα φορουσα και μετα, ορισμενα ακομα και τωρα.

αυτα που μου ειναι ασχημα τωρα και πολυ στενοχωριεμαι ειναι τα σακακια μου.

σα σακια ειναι πανω μου.

δε στενοχωριεμαι βεβαια που εχασα κανα κιλο, αλλα μου τη δινει με τοσα κοστουμια να πρεπει να αγορασω κιολας.

παντως αυτο που ειχα δει στην αμερικη και πολυ το κοροιδευα, δεν ειναι και τοσο κακο τελικα.

εκει που λετε, μαζευουν ολο το χρονο το οτιδηποτε που δε θελουν πια και το καλοκαιρι κανουν garden sale, οπου περναει ολη η γειτονια και ψωνιζει σε εξευτελιστικες τιμες διαφορα.

το ποσο που μαζευει η οικογενεια το επενδυει συνηθως αγοραζοντας κατι χρησιμο.

ετσι και εκεινοι επωφελουνται και οι γειτονες αγοραζουν πολυ φτηνα κατι που το χρειαζονται και ισως κατεληγε στα σκουπιδια.

Με την κριση, μου φαινεται οτι θα αρχισουν να γινονται κι εδω αναλογα μπαζαρ.

Το ευκολο ομως σ' αυτους ειναι οτι το κανουν εξω απο το σπιτι τους οποτε δεν εχουν αγχος, μην ερθει κανενας ξενος κλπ.

Προχτες στο μπαλετο συζητουσαμε με τις μαμαδες και η μια που εχει αγορι μωρο και η αλλη που εχει κοριτσι 2 ετων, ευθεως ζητησανε αν εχουμε ρουχα που δε θελουμε να τους τα δωσουμε, γιατι ειναι αμαρτια σου λεει να ψωνιζω για να τα βαλει 6 μηνες.

Ημια αρχιτεκτονας και η αλλη συζυγος δικηγορου.

Και λεφτα εχουν και τσιγγουνες δεν ειναι.

Απλα θα αρχισουμε να εκτιμαμε περισσοτερο τα πραγματα, τον κοπο μας να τα αγορασουμε και να υπολογιζουμε περισσοτερο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Αυτο εννουσα ρε παιδι μου, οτι καποια ειδη τα εχω συνδυασει καπως και δεν μπορω να τα σκεφτω αλλιως.

Κι εγω τις γαλοτσες τις εχω συνδυασει με κυνηγι, κηπουρικη κλπ και μου φαινεται λιγο αστειο να τις βαλω μες στο κολωνακι για βολτα.

Οταν τις βλεπω ομως στις αλλες μου αρεσουν.

Παντως με τις ugg ειναι και θεμα καιρου.

Ειδα χτες την κουμπαρα μου και της λεω "με 25 βαθμους, δεν εχεις βγαλει σπυρια τωρα με τις γουνινες μποτες?"

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...