Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τις 2 πρώτες μέρες ένιωθα σα πόνο περιόδου, σα τράβηγμα και έπαθα και μια κράμπα.. τώρα λιγότερο..

Νομίζω ότι όταν έρθει κάποιο σύμπτωμα θα σου κάνει εντύπωση Κ θα είναι σε κάποια στιγμή που δεν το έχεις στο νου σου. Θα το καταλάβεις μετά την θετική χοριακη συνήθως έτσι γίνετε μετά τα συνδοιαζεις . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μοιραζεις πρωτα τα ρουχα σε κατηγοριες και βαζεις την καθε κατηγορια χωριστα. Κοστουμια, ταγερ, φορεματα, φουστες, παντελονια, πουκαμισα κρεμασμενα (ει δυνατον). Την καθε κατηγορια την κρεμας και αναλογα το χρωμα πχ τα μαυρα φορεματα, μετα τα γκρι κλπ.

Ολες τις μπλουζες μαζι διπλωμενες με σειρα χρωματος και ειναι σημαντικο να ειναι διπλωμενες οπως τις κανουν στα μαγαζια, δηλ τα μανικια μεσα και μετα διπλωμα στη μεση.

Με τα παραπανω πετυχαινεις και να ειναι τα ρουχα ευκολα προσβασιμα, αλλα και με τα χρωματα δειχνουν πιο τακτοποιημενα και ομορφα στη σειρα.

Χαχαχαχαχαχα!!!! Δε θέλετε να σας περιγράψω τις ντουλάπες μου!!! :tongue::tongue: Πότε είπαμε θα ερθεις για καφέ στο σπίτι????:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχαχαχα!!!! Δε θέλετε να σας περιγράψω τις ντουλάπες μου!!! :tongue::tongue: Πότε είπαμε θα ερθεις για καφέ στο σπίτι????:rolleyes::rolleyes:

Οποια θελει, πολυ ευχαριστως.

Μιλαμε οτι μ' αρεσει πολυ να φτιαχνω ντουλαπες.

Ο κακλαμανης μας εκδικειται που δεν τον ξαναβγαλαμε.

Μου ελεγε ενας ταξιτζης οτι σε ολους τους δημους της αττικης εχουν μαζευτει τα σκουπιδια εκτος απο το κεντρο της αθηνας.

Και ειναι δεκεμβρης και δεν εχει βαλει ουτε ενα λαμπακι, που αλλες χρονιες στολιζε απο το νοεμβριο δηθεν για να βοηθησει τους εμπορους.

yey2p2.png BN4cp2.png

Οποια θελει, πολυ ευχαριστως.

Μιλαμε οτι μ' αρεσει πολυ να φτιαχνω ντουλαπες.

Ο κακλαμανης μας εκδικειται που δεν τον ξαναβγαλαμε.

Μου ελεγε ενας ταξιτζης οτι σε ολους τους δημους της αττικης εχουν μαζευτει τα σκουπιδια εκτος απο το κεντρο της αθηνας.

Και ειναι δεκεμβρης και δεν εχει βαλει ουτε ενα λαμπακι, που αλλες χρονιες στολιζε απο το νοεμβριο δηθεν για να βοηθησει τους εμπορους.

Δε νομιζω, εμας στο Γαλατσι που ξαναβγηκε ο ιδιος τα μαζευουν μια φορα τη βδομαδα και ο καδος ειναι κατω απο το σπιτι μου και χωρις καπακι αλλα ετσι κι αλλιως το βουνο ειναι γυρω του οποτε...απλα δεν βγαζω την Παναγιωτα στο μπαλκονι και δεν πολυανοιγω...:evil:

α καλα Κας μαλλον θα χρειαστω σεμιναρια αυτοσυγκρατησης για αγορες αλλα απο την αλλη θελει ο αλλος να αγιασει....:rolleyes:

ειπα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου μιας και εχω γεννεθλια την επομενη εβδομαδα και ετσι παραγγειλα κατι μποτες ugg που τις ηθελα ωραια λεω δεν θα παρεις τιποτα αλλο και πριν απο λιγο ελαβα email απο την εταιρεια για να κανουμε τις αγορες μας σε επωνυμα προιοντα του ομιλου σε δελεαστικες τιμες αντε λεω να παρω κανενα αρωμα για τον αντρα μου και τιποτα αλλο ......η μηπως και κατι αλλο:?:-?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

α καλα Κας μαλλον θα χρειαστω σεμιναρια αυτοσυγκρατησης για αγορες αλλα απο την αλλη θελει ο αλλος να αγιασει....:rolleyes:

ειπα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου μιας και εχω γεννεθλια την επομενη εβδομαδα και ετσι παραγγειλα κατι μποτες ugg που τις ηθελα ωραια λεω δεν θα παρεις τιποτα αλλο και πριν απο λιγο ελαβα email απο την εταιρεια για να κανουμε τις αγορες μας σε επωνυμα προιοντα του ομιλου σε δελεαστικες τιμες αντε λεω να παρω κανενα αρωμα για τον αντρα μου και τιποτα αλλο ......η μηπως και κατι αλλο:?:-?

Τι σεμιναρια να κανω εγω η ασυγκρατητη...:tongue:

Ντρεπομαι και να πω πως ψωνιζα τα προηγουμενα χρονια.

Δεν ξερω αν ειναι απο αυτοσυγκρατηση πλεον ή επειδη απηυδησα να μαζευω και να βολευω ρουχα, παπουτισα και ο,τι αλλο φανταζεστε.

Εμεις για να μετακομισουμε σε σπιτι πρεπει να εχει και αποθηκη για τα ρουχα και τα παπουτσια μου.

Κοινως γινεσαι δεσμιος των πραγματων και αντι να τα χαιρεσαι σε ψιλοτρωνε.

Ο,τι και να βλεπω τωρα στα μαγαζια, αμεσως σκεφτομαι οτι εχω η κατι ιδιο η παρομοιο.

Επισης οταν κατι κανει πχ 100 ευρω σκεφτομαι οτι τοσο ειναι ο μηνας στο μπαλετο της δεσποινας η μια εξοδος με τον αντρα μου κλπ και γυριζω πλατη.

Παντως αυτες τις μποτες δεν μπορω να τις χωνεψω ρε παιδι μου.

Φυσικα θα ειναι πολυ ανετες, αλλα δεν μ' αρεσουν τοσο χοντρα παπουτσια.

Εχω ενα παρομοιο ζευγαρι που ειχα αγορασει καποτε απο την Πραγα.

Εκει να δειτε γελιο.

Εχω ξεκινησει με εναν πρωην ταξιδι οδικως στην ευρωπη. Βιεννη, σε κατι χωρια των αλπεων, φλωρεντια, πραγα κλπ.

Σε ολες τις πολεις το απαιτουμενο ντυσιμο ηταν "αστικο" και ψιλοκυριλε, καθως ηταν και γιορτες, αλλα ηταν τετοιο και το στυλ των πολεων.

Μεχρις εδω καλα. Απο τετοια ρουχα ειχαμε.

Στα χωρια των αλπεων ομως που ο κοσμος παει για σκι (εγω παλι ουτε να το δω μπροστα μου) πως θα πηγαινα? Με τα τακουνια????:tongue:

Υπολογισα λοιπον να αγορασω ενα τετοιο ζευγαρι μποτες απο την Πραγα. Λεω δεν μπορει, χιονια εχουν εκει, θα υπαρχουν.

Εγω να ζηταω μποτες και οι Τσεχες πωλητριες να μου δειχνουν κατι 12ποντες που μονο για χορο σε "αναλογο" μαγαζι κανανε.

Με τα χιλια ζορια λοιπον βρηκα ενα ζευγαρακι και μπορεσα να πατησω αξιοπρεπως στα χιονια των αλπεων, αν και γενικα δεν εκανα βημα.

Ολο σε κατι υπαιθρια καφε καθομουν, επινα κατι ζεστα κρασια και κοιτουσα τους αλλους να κανουν σλαλομ:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα!

Τι αυτοσυγκράτηση...εδώ κι ένα μήνα λέω κάθε μέρα να πάω για ψώνια κι όλο κάτι τυχαίνει και δεν πάω! Δεν έχω καθόλου ρούχα και δεν υπερβάλω, τα φούνταρα όλα, αφού άλλα δεν μου έκαναν και άλλα τα είχα βαρεθεί! Στο τέλος θα έρχομαι στη δουλειά με το εσώρουχο :tongue:

Εχθές είχα βγει με το ένα από τα αφεντικά το βράδυ σε ένα event που έκανε μια εταιρία που συνεργαζόμαστε. Της τα είπα όλα όσα νιώθω. Όχι ότι βγήκε τίποτα, αλλά τουλάχιστον αν δω τα σκούρα θα της το πω στα ίσα ότι δεν μπορώ άλλο και είπε ότι θα με απαλλάξει. Μεταξύ μας ούτε κι αυτό το πιστεύω!:(

Σήμερα έρχεται η αδερφή μου. Μου έλειψε τόσο καιρό.Θέλει κι αυτή πολύ να δει τη μικρή!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κι εμενα μου αρεσουν παααααρα πολυ αυτες οι μποτες αλλα ρε γμτ δεν ειναι για αλλαδα-τουλαχιστον αθηνα με τιποτα και με αυτο τον καιρο...στην Πραγα με τους -7 βαθμους και εγγυος πραγματικα τις ζηλευα...

χαχα τα περιεγραφες και σαν εικονα ειχα εμενα αφου με 5 διαστρεμματα στο ενα ποδι και 3 στο αλλο το τακουνι ειναι απαγορευτικο για εμενα αλλα ουτε και που φοραγα ποτε δεν μπορω να περπατησω και το θεαμα ειναι για γέλια, θυμαμαι και κοριτσακι που ειμουν ειχα κολλημα με τις μποτες dr.martins με εβλεπε και ο μπαμπας μου και ελεγε τι να σου πω ολη η θηλυκοτητα επανω σου μαζευτηκε , βαλε βρε μια γοβιτσα να δειξεις λιγο θηλυκο:tongue::tongue::tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

χαχα τα περιεγραφες και σαν εικονα ειχα εμενα αφου με 5 διαστρεμματα στο ενα ποδι και 3 στο αλλο το τακουνι ειναι απαγορευτικο για εμενα αλλα ουτε και που φοραγα ποτε δεν μπορω να περπατησω και το θεαμα ειναι για γέλια, θυμαμαι και κοριτσακι που ειμουν ειχα κολλημα με τις μποτες dr.martins με εβλεπε και ο μπαμπας μου και ελεγε τι να σου πω ολη η θηλυκοτητα επανω σου μαζευτηκε , βαλε βρε μια γοβιτσα να δειξεις λιγο θηλυκο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω τις εχω ακομα....:tongue:Εμενα παντως χωρις να θιξω καμια σας που λογικα ολο και καποια θα εχει...δε μου αρεσουν καθοοοοολου σε γυναικα αυτες οι ολων των χρωματων και μοτιβων γαλοτσες που κυκλοφορουν...Αφου ο Κωστας δεν ειχε προσεξει οτι ειναι στη μοδα και τα επαιξε την Παρασκευη που ειχαμε παει να παρω γοβες..

Διαφημίσεις

Εγω νομιζω οτι οφειλεται στην ελευση της αδελφουλας και οτι επαψε να ειναι ο μικρος του σπιτιου.

Εχουμε παει απο το ενα ακρο που ημασταν παλια, οπου ο,τι και να ειχε ενα παιδακι λεγανε "καλα μωρε θα μεγαλωσει και θα διορθωθει απο μονο του" και ετσι πολλα που χρειαζοντουσαν πραγματικα βοηθεια δεν την ειχαν, στο αλλο ακρο οπου με το παραμικρο τρεχουμε σε αναπτυξιολογους, λογοθεραπευτες και παιδοψυχολογους.

αυτο λεω κι εγω..τα κανει ολα λογω ζηλειας...ηταν ο πιο μικρος σε ολο το σοι και τον ειχαν ολοι μη σταξει και μη βρεξει!

επειδη την ειπες μουρλομαμα....μια χαρα λογικοτατη μου φαινεται η γυναικα!!!

Κοριτσια δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα πραγματικα η μονη δουλεια που εχω σημερα ειναι να κοψω μια αποδειξη που την εχω μπροστα μου απο το πρωι....Βαραμε μυγες εδω και βδομαδες...αντε κοφτην κι αυτη να παει στο....καλο!:tongue:αμκα εβγαλα και για τα 4 γτ τιποτα δεν κανεις χωρις αυτο πια!.

μολις γυρισα απο το δημοτικο..ολα καλα ευτυχως!Εμαθα και απο μια αλλη πολυτεκνη οτι γινεται διανομη ρυζιου και μακαρονιων στους πολυτεκνους!δικαιουμαι 31 κιλα μακαρονια και 20 κιλα ρυζι...εχει να πεσει μακαροναδα και πιλαφι......χαμος 8α γινει:tongue:

Κας εγω ξερω να στελνω mail δεν με παιρνετε για δουλεια?:tongue:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Τα διαστρεμματακια μου τα εχω κονομησει κι εγω, αλλα με εντελως ισιο παπουτσι ουτε εγκυος μπορουσα να περπατησω.

Ηθελα εστω και 3 ποντους.

Τωρα βεβαια που εχασα κανα κιλο, μπορεσα και εβαλα τα τακουνακια μου παλι, αλλα τα πολυ ψηλα παπουτσια επειδη ηταν επωνυμα μπορεσα και τα πουλησα, γιατι ηταν κριμα, δεν μπορω πια να τα περπατησω, ουτε και να σταθω.

Γεραματαααα

yey2p2.png BN4cp2.png

α καλα και εγω τα διεστρεμματα με flat τα εχω παθει αλλα σε αυτο που λες εχει δικιο με τελειως ισιο δεν μπορω να περπατησω πρηζονται οι αστραγαλοι μου και το παθαινω ιδιαιτερα το καλοκαιρι με τις σαγιοναρες

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...