Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τις 2 πρώτες μέρες ένιωθα σα πόνο περιόδου, σα τράβηγμα και έπαθα και μια κράμπα.. τώρα λιγότερο..

Νομίζω ότι όταν έρθει κάποιο σύμπτωμα θα σου κάνει εντύπωση Κ θα είναι σε κάποια στιγμή που δεν το έχεις στο νου σου. Θα το καταλάβεις μετά την θετική χοριακη συνήθως έτσι γίνετε μετά τα συνδοιαζεις . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

τι καλα που ειναι τα παιδια οταν ειναι μωρα!!!

ρωτηστε και μενα, που τις τελευταιες μερες ,ετρεχα να βρω 20 διαφορετικες ειδικοτητες καθηγητων που δεχοντουσαν διαφορετικη μερα και ωρα για να μαθω για την επιδοση τους ???? Αλοιμονο!!!! Εμεις οι γονεις τους μπορουμε να λειπουμε 5 μερες το μηνα απο τη δουλεια μας... διαφορετικα κρινομαστε αδιαφοροι ως γονεις και δεν ενδιαφερομαστε για την επιδοση των παιδιων!μας!!! :mad: Σαλταρα λεμε, και ενιωσα τοοοσο τυχερη που εζησα και πηγα σχολειο στη Γερμανια, και απο την αλλη τοοοοσο ατυχη που τα παιδια μου, εχουν την ατυχια, να βρισκονται σ΄ενα συστημα παιδειας απο μια χωρα οχι απλα τριτοκοσμικη στο θεμα παιδειας, αλλα ακομη χειροτερα!!!!!!!! :mad:

στο γυμνασιο και στο λυκειο ισχουουν απο τους καθηγητες, οι κανονες αποφασιζουμε και διαταζουμε, απειλουμε, φοβιζουμε, τρομαζουμε... πουθενα δεν ειδα το ... κινητρο προς τους μαθητες το οποιο τους παροτρεινει στο... αξιζει να μαθουμε!!!!!!!!!

η μαθηση και η παιδεια, γινεται υπο καθεστως φοβιας, εξουσιας και αστυνομευσης!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σορρυ... αυτοι οι προβληματισμοι δεν ανηκουν στο γκρουπ μανουλες Ιουνιου=Ιουλιου... αλλα τα εχω παρει αγρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς, δυστυχώς και το εκπαιδευτικό σύστημα στη χώρα μας πάσχει βαρειά. Εδώ βλέπω την κόρη μου που με τόση χαρά ξεκίνησε την πρώτη Δημοτικού, ήδη να κάνει πίσω, είναι τόσο ανελκυστικό το σύστημα εκπαίδευσης που από την αρχή προκαλεί τα παιδιά, ειδικά τα πιο έξυπνα, να το μισήσουν σταδιακά. Πίεση για το ένα, πίεση για το άλλο, λείπει η φαντασία, η δημιουργικότητα, η αγάπη, λείπουν πολλά... Βέβαια όλα αυτά λείπουν και από τα σπίτια των παιδιών όπου όλοι οι γονείς πασχίζουμε να τους παρέχουμε ότι τους χρειάζεται λησμονώντας βέβαια τα πιο σημαντικά, την ενασχόληση μαζί τους και το κλίμα αγάπης μέσα στο σπίτι.

Kαλημέρα, τί υγρασία με ζέστη είναι αυτή;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι θα σταματησεισ να δινεισ αλλεσ ιδεεσ???????????????????ΠΕΙΝΑΩ!!!!και ειδικα η περιγραφη τησ κρεπασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηλθα κι εγω εδω λιγο μεχρι να ξυπνησει το μωρο κ να θηλασω (στην κουζινα εχει πολλουσ πειρασμουσ...πρωτο το ραβανι που εφτιαξα....)και διαβαζω αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κυριακουλα μια χαρα ειναι οι πριγκιπισσεσ!!!!!μολισ κοιμηθηκε για λιγο η αγγελικη και περιμενω την μικρη(απο τισ 11 επρεπε να εχει ξυπνησει...)

πιστευω οτι η δασκαλα σασ τα παραλεει!!!μια χαρα ειναι ο μαριοσ,απλα ισωσ ειναι πιο κλειστοσ σαν χαρακτηρασ απεναντι στουσ αλλουσ!!

χτεσ κοριτσια γινοταν ο χαμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επι μια ωρα τσιριζαν και οι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η αγγελικη επειδη ηθελε να παρει ενα μπουκαλι ουισκι που θα πηγαιναμε σε επισκεψη και να παιξει(??)(οχι τιποτε αλλο αλλα ηταν και μαυρο...)και η μικρη να προσπαθω να την ταισω επι 1,5 ωρα...να κλαιει απο την πεινα αλλα μολισ επινε 1 γουλια τσιριζε παραπανω λογω παλινδρομησησ!!!!!!!!!!!!!!!!!

πρωτη φορα που δεν κρατηθηκα και εμπιξα μεγαλη φωνη(ηταν οτι ηθελα να τελειωνουμε γιατι ειχαμε ηδη αργησει...)

η αγγελικη σταματησε μετα απο ωρα αλλα το μωρο συνεχιζε!!!μετα νευριασε η αγγελικη με το μωρο που εκλαιγε και επιασε να του φωναζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ μεσα σε ολα παιρνει φορα κ ερχεται και του δινει και μια στο κεφαλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καγκελο εγω!!!!!!!!!!!!!αφου το θηλαζα,το ειχα στην αγκαλια μου και παρολα αυτα δεν πηρα ειδηση για ποτε το εκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ μια χαρα το μωρο!!!

<ιστοριεσ καθημερινησ τρελασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>

DnfMp3.pngqTarp3.png

Βρε συ Κασσιανη, επειδη φυσικα μπηκα αμεσα να δω τις φωτογραφιες σου, η γιαγια Δεσποινα ποιανου μητερα ειναι , δικη σου η του συζυγου??Πολυ ωραια και αρχοντικη γυναικα!!

Βρε κοριτσια λεμε παντως για δουλειες και ανεργια.

Δε θα σας πω για παλιοτερα που οποτε εψαχνα γραμματεα,μη σας πω τι ακουγα.

Λες και δε θελανε να δουλεψουνε.

Αλλα τωρα με τοση κριση, να δειτε πως ειναι η γραμματεας μας.

Την ειχαμε προσλαβει αναγκαστικως και χατιρικως για λογους που τι να σας λεω τωρα.

Τεσπα.

Ειναι 5 χρονια εδω πλεον και:

Δεν ξερει να στελνει email.

Δεν εχει τελειωσει εδω και 5 χρονια τον τηλεφωνικο καταλογο του γραφειου με αποτελεσμα για να βρουμε νεα τηλεφωνο να κοιταμε σε 3 διαφορετικα ευρετηρια.

Για να γραψει μια σελιδα στο κομπιουτερ θελει 2 ωρες, οποτε τα κανουμε μονοι μας.

Οποτε τελειωνουν οι φακελοι δικογραφιας, δεν τολμας να της πεις φερε απο την αποθηκη, σου λεει παρε μονος σου.

Αν μιλαει στο τηλεφωνο και χτυπησει η αλλη γραμμη, φωναζει σηκωστε το.

Καφε δεν φτιαχνει και αμα τελειωσει και κατι (καφες, ζαχαρη, χαρτια υγειας) μας τη λεει κιολας οτι αφου το ειδαμε γιατι δεν το λεμε ή δεν παμε μονοι μας να παρουμε.

Χτυπαμε το κουδουνι και το μονο που χρειαζεται ειναι να πατησει ενα κουμπι διπλα της και παρ ολα αυτα μας τη λεει γιατι δε χρησιμοποιουμε τα κλειδια μας, ενω ειμαστε φορτωμενοι με τσαντα, φακελλους κλπ.

Και ειναι ρε παιδια 47 χρονων, τυπικα προσοντα μηδεν και με παιδι φοιτητη.

Αυτη η γυναικα δεν ανησυχει καθολου για τη δουλεια της?

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Παντως ο δικος μου καλα το εχει παρει με το προνηπιο αν και πιο τον απασχολει τι φαγητο θα του βαζω καθε μερα

Εχτες καναμε αντιγραφη του γραφω λεξεις και αυτος τις γραφει διπλα αφου ειχα στερεψει λιγο απο λεξεις μου λεει για γραψε τη λεξη "χαστουκια στη μανα" :shock::shock::shock::shock:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Λοιπον χτες τη νυχτα η μανα μου τι εκανε ρε παιδια???

Το καλοκαιρι της ειχα φτιαξει τις ντουλαπες της στο βολο.

Μιλαμε οτι εχω ταλεντο η γυναικα να σου φτιαχνω τις ντουλαπες και να ειναι και πολυ ωραιες λες και ειναι σε μπουτικ και τοσο σωστα που ξαναβρισκεις τα ρουχα σου...

Η μαμα μου ομως ειναι περιεργος και καλλιτεχνικος τυπος και η πολυ ταξη την μπερδευει:rolleyes:

Με πηρε λοιπον 1 η ωρα τη νυχτα να μου πει "θελω να ραψω ενα κουμπι, που ειχες βαλει τα ραφτικα μου????"

Για πες μας κάποια ιδέα πώς φτιάχνεις τις ντουλάπες "λες και ειναι σε μπουτικ και τοσο σωστα που ξαναβρισκεις τα ρουχα σου...". Ωραία ακούγεται.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

σορρυ εγραψα κατι ετσι βιαστικα χωρις να πω μια κουβεντουλα πρωτα

λοιπον ερχομαι με τον Βασιλη για 3 μερες Αθηνα αλλα χωρις παιδια ειπα να τα αφησω λιγο και να παμε οι δυο μας πιο πολυ εχουμε δουλεια που ερχομαστε και ετσι και αλλιως Χριστουγεννα θα ερθουμε οικογενειακως Αθηνα για γιορτες

Εχτες τα πηγα και τα δυο παιδιατρο για εμβολιο τι να σας πω ο Ξανθοπουλος και ο Βασιλακης Καιλας σε New version ο Μαριος να κλαει πριν ακομα δει την ενεση και ο μικρος να κλαει για συμπαρασταση προς τον Μαριο

Μου εγραψε και ενα κατεβατο αιματολογικες για τον Μαριο αιματοκριτη,χοληστερινη,σακχαρο και ηλεκτροφορησης αντε να δω πως θα τον παω να του παρουν αιμα

Ετσι κανουν και τα δικα μου, αμα κλαιει το ενα ξεκιναει και το αλλο για συμπαρασταση και αγκαλιαζονται κιολας και κλαινε συγχορδια:tongue:

Kαλημέρα, τί υγρασία με ζέστη είναι αυτή;

Εδω να δεις με τα κοστουμια τι τραβαω.

Χτες καθως μιλουσα στο δικαστηριο, φουντωσα και εβγαλα το σακακι:tongue:

Βρε συ Κασσιανη, επειδη φυσικα μπηκα αμεσα να δω τις φωτογραφιες σου, η γιαγια Δεσποινα ποιανου μητερα ειναι , δικη σου η του συζυγου??Πολυ ωραια και αρχοντικη γυναικα!!

Βρε η μουρλομαμα μου ειναι, η παστα φλωρα!

Του αντρα μου η μαμα εχει πεθανει οταν ηταν 17 χρονων ο αγγελος.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ξανθη...χαστουκια στη μαμα???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ειρηνη με αυτες τις καταστασεις που ζεις το ραβανι ποτε προλαβες να το φτιαξεις ρε κοριτσι μου?????

Κασσιανη τι μισθο δινετε?Ετσι κι αλλιως το πηρα αποφαση, γραμματεας θα παραμεινω:(:(

Βρε η μουρλομαμα μου ειναι, η παστα φλωρα!

Του αντρα μου η μαμα εχει πεθανει οταν ηταν 17 χρονων ο αγγελος.

Κι ελεγα ποιον μου θυμιζει:tongue: Κουκλα η γυναικα!Και εχει δικιο για ολα!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Ειρηνη με αυτες τις καταστασεις που ζεις το ραβανι ποτε προλαβες να το φτιαξεις ρε κοριτσι μου?????

Κασσιανη τι μισθο δινετε?Ετσι κι αλλιως το πηρα αποφαση, γραμματεας θα παραμεινω:(:(

ποια μαμα στη "μανα" ειπε:tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Παντως ο δικος μου καλα το εχει παρει με το προνηπιο αν και πιο τον απασχολει τι φαγητο θα του βαζω καθε μερα

Εχτες καναμε αντιγραφη του γραφω λεξεις και αυτος τις γραφει διπλα αφου ειχα στερεψει λιγο απο λεξεις μου λεει για γραψε τη λεξη "χαστουκια στη μανα" :shock::shock::shock::shock:

Αυτο δεν ειναι παιδι, ειναι κωμωδια απο μονος του:tongue:

Για πες μας κάποια ιδέα πώς φτιάχνεις τις ντουλάπες "λες και ειναι σε μπουτικ και τοσο σωστα που ξαναβρισκεις τα ρουχα σου...". Ωραία ακούγεται.

Μοιραζεις πρωτα τα ρουχα σε κατηγοριες και βαζεις την καθε κατηγορια χωριστα. Κοστουμια, ταγερ, φορεματα, φουστες, παντελονια, πουκαμισα κρεμασμενα (ει δυνατον). Την καθε κατηγορια την κρεμας και αναλογα το χρωμα πχ τα μαυρα φορεματα, μετα τα γκρι κλπ.

Ολες τις μπλουζες μαζι διπλωμενες με σειρα χρωματος και ειναι σημαντικο να ειναι διπλωμενες οπως τις κανουν στα μαγαζια, δηλ τα μανικια μεσα και μετα διπλωμα στη μεση.

Με τα παραπανω πετυχαινεις και να ειναι τα ρουχα ευκολα προσβασιμα, αλλα και με τα χρωματα δειχνουν πιο τακτοποιημενα και ομορφα στη σειρα.

yey2p2.png BN4cp2.png

:(:(

???????????:confused::confused::confused::confused:???το ιδιο μου ειχε πει και τον προηγουμενο μηνα η ταρα(βλεπεισ τον οκτωβριο ετυχε να φτιαξω 3 τουρτε μεσα σε 2 εβδομαδεσ!!μηνογενεθλια μπεμπασ,γενεθλια συζηγου και γιορτη αγγελικησ....δεν ηθελα να αφησω κανεναν παραπονεμενο;))

παντωσ κι εγω απορω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ εκανα μετακομηση ολο το καλο σαλονι(πρωην μουχλιασμενο...)και ολη την τραπεζαρια με τον μπουφε κρυσταλιερα κτλ σε 20 λεπτα!!!!!!!!!!!!!!!...λιγο πριν ξυπνησει η μπουμπου(με βοηθησε και ο αδελφοσ μου).

προχτεσ στην ιδια ωρα (λιγο πριν το μεσημερακι δηλαδη οπωσ κ χτεσ)μεχρι να ξυπνησει εκανα ολα τα τζαμια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλα εχω μαθει να κανω την δουλεια που ειναι να γινει σε μιση ωρα σε 15 λεπτα...αναγκαστηκα.....!!

παω να ξωβυζιαστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κλαιει!!!

καλο μεσημερι!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Δε θελεις να ερθεις εδω χρυση μου:tongue:

Το αφεντικο ειναι πολυυυυ δυσκολο και οξυθυμο.

Γιατι νομιζεις την ανεχομαστε που δεν κανει τιποτα?

Γιατι κουλαντριζει τον μεγαλο και τον αντεχει:rolleyes:

Κι ελεγα ποιον μου θυμιζει:tongue: Κουκλα η γυναικα!Και εχει δικιο για ολα!!!!:tongue:

Δεν μοιαζουμε τοσο, πιο πολυ στον μπαμπα μου μοιαζω, αλλα ευχαριστουμε πολυ και οι δυο.

Για ποια ολα εχει δικιο ομως?:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Για ποια ολα εχει δικιο ομως?:rolleyes:

επειδη την ειπες μουρλομαμα....μια χαρα λογικοτατη μου φαινεται η γυναικα!!!

Κοριτσια δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα πραγματικα η μονη δουλεια που εχω σημερα ειναι να κοψω μια αποδειξη που την εχω μπροστα μου απο το πρωι....Βαραμε μυγες εδω και βδομαδες....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...