Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Angel83 είπε:

Ναι τα άλλα όλα μια χαρά 

Ε μην σε απασχολεί καθόλου . Μόλις βγουν τα τροποποιημένα θα δεις εντελώς διαφορετικό νούμερο Κ αν ανχωνεσε απλώς κάνε Κ το Νιπτ για το down μόνο έχει πολύ καλη πρόγνωση. Αλλά απτήν στιγμή που είσαι Κ από προεμφυτικο γενικά για αυτά τα σύνδρομα είσαι αρκετά ασφαλής . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

τι μου κανετε? Χιωτισσα να μου φιλησεις τα ζουζουνια..εχθες χαζευα παλι τις φωτο στο φατσο και ηθελα να τα ζουληξω απο το λαπτοπ....η δικια μου κοιμαται τωρα κι εχω να παω στην ενημερωση του σχολειου γαμωτο..κοιμησμενη θα την παρω....ο Μαριος απο την αλλη δεν θελει να παει τελευταια στο νηπιαγωγειο και τα εχω παρει κανονικα.Η δασκαλα του μου λεει οτι δεν κανει και πολυ παρεα με τα αλλα παιδακια και ειναι γενικα ντροπαλος....μηπως λεει να τον παμε σε καποιο παιδοψυχολογο....:confused:υπερβολικη τη βρισκω να σας πω...απλα ο Μαριος ειναι καλομαθημενος απο ολους εδω και τα θελει ολα δικα του..ε πιστευω με τον καιρο να αλλαξει κι αυτο.Εχει και 2 ποιηματα για τα χριστουγεννα και πως θα του τα μαθω δεν ξερω αφου δεν καθεται να τα πουμε...:confused:παω να αλλαξω και να την κανω για το σχολειο!τα λεμε τσουπρες.....;)

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kατερίνα γιατι δεν ήθελες να πας σπιτι χθές? ΕπειΔή ήταν η πεθερα?

Κορίτσια καμια ιδέα για παιδικο μπουφεδάκι?

Την κυριακή θα κάνω την γιορτή του νικόλα κ θα καλέσω κ λίγα παιδάκια με μαμάδες κ τους θείους

Θέλω κάτι απλό και νόστιμο για να φάνε κ τα παιδάκια!

Θα κάνω αλμυρό κέικ

Τυροπιτάκια η μαμά μου

Και τι άλλο?

Και απο κανένα γλυκάκι?

Να κάνω κοΡμο? Θα αρέσει στα παιδάκια?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ε ναι γι'αυτο προσπαθω να το διακομωδισω καπως...και τα βρακια και τα ταπερ και τις κατσαρολες, ολα στη θεση που τη βολευουν...και τα διακοσμητικα φυσικα.Καθε βραδυ γυρναω τις κορνιζες προς τον καναπε (χωρις να μιλησω) και καθε πρωι τις βρισκω προς την πορτα..Τελος παντων, το θεμα μου ειναι αυτα που εχω ακουσει για τους δικους μου περισσοτερο απο το να κοιταει η κορνιζα την πορτα...Καλο ειναι να μη δινουμε δικαιωματα στα πεθερικα για το οτιδηποτε, απο κει και περα...

Λοιπον αυτο μου το εκανε η μανα μου ολα τα χρονια που ζουσα μονη μου.

Οποτε ρε παιδια ερχοταν στην αθηνα, εκανα μετα μια εβδομαδα να βρω και να ξαναβαλω τα πραγματα μου οπως τα ειχα.

Και αμα τολμουσα να πω και τιποτα, μου ελεγε "ετσι μας βολευουν καλυτερα" λες και ζουσαμε μαζι:rolleyes:

Ευτυχως απο οταν παντρευτηκα, ντρεπεται τον αντρα μου και δεν πειραζει τιποτα.

Κορίτσια ξέρουν πόσο χαζή είμαι και γμτ το φιλότιμό μου μέσα, όλο εκεί με χτυπάνε. Συγκεκριμένα μου είπε ο boss ''Σε ξέρω τόσα χρόνια και ξέρω ότι, ό,τι και να αναλάβεις θα το βγάλεις εις πέρας'' Τι απαντάς τώρα εγώ με το ύπουλο αυτό χτύπημα κάτω από τη ζώνη?

Ειναι η μονιμη ατακα που ακουω εδω και 18 χρονια:confused:

ειπατε κατι για την πεθερούλα μου?παντως,υπαρχει τροποος εκπαιδευσης τους ωστε να μην εχετε γκρινιες,τσακωμους,ανακατεματα,κτλ.εγω για πχ.οταν την προτωγνωρισα κ επειδη την ντρεπομουνα ημουν μονο με το σεις και το σας,αλλα ημουν σχεδον καθε μερα εκει και πιναμε καφεδακι ολοι μαζι...εβλεπε και τον Σωτ.ευτυχισμενο,περναγαν και τα χρονια,οποτε με χωνεψε,χαχαχα παω για φασινα τωρα γιατι θα με χωρισει ο αντρας

Ειναι προτιμοτερο το σεις και σας, συνηθως κοβει τα πολλα θαρρητα:P

Παντως πιστευω οτι αν βλεποεις το παιδι σου ευτυχισμενο, οφειλεις να δεχτεις χωρις δευτερη κουβεντα τον ανθρωπο που τον κανει ετσι.

Απο την αλλη ρεπαιδια, εχετε σκεφτει, τωρα που ειμαστε και εμεις μητερες, ποσο δυσκολο ειναι να μη μιλησεις καθολου και να μην πεις τη γνωμη σου για την επιλογη του παιδιου σου?

Εδω σε μια φιλη μας και λεμε γνωμη, ποσο ευκολο θα ειναι να σιωπησουμε στο ιδιο μας το παιδι?

Εγω με τη μητερα μου δε λεμε κουβεντα κακη για την κοπελα του αδελφου μου (που μαλλον παλι χωρισανε), σε σημειο που τα εχουμε ακουσει κιολας οτι την υποστηριζουμε λεει συνεχεια:rolleyes:

Ομως ειναι πολλες οι φορες που θελω να του πω οτι καλη και αγια να ειναι βρε αδελφε μου η κοπελα, δεν κανει για εσενα και την ταλαιπωρεις κι αυτην χωρις λογο.Και αυτο γιατι γνωριζοντας καλα το χαρακτηρα του, το ξερω οτι δε θα το φανε μαζι και ειναι κριμα να γινει και γαμος και κανενα παιδακι και να εχουμε φασαριες και διαζυγια.

Αλλα δε μιλαω:rolleyes:

Πολα εγω εξακολουθω να ειμαι με την Αννα φιλη στο face.Βεβαια δεν ειμαι με την Κασσιανη:rolleyes: αλλα ενταξει μωρε, ειμαστε στο γκρουπ, το ιδιο ειναι

Demykoy φυσικα και ισχυει ο παιδοτοπος, πως και πως το περιμενουμε το Σαββατο!!!Που μενεις?

Εγω κοριτσια δεν ειμαι τοσο tech freak και δεν πολυχαμπαριαζω απο φεις και τετοια. Ποσες φορες ανοιξα η αχρηστη τη συναντηση στο αλταμιρα, απο εκει να καταλαβετε.

Νομιζα λοιπον Κατερινα οτι οσες ειμαστε στην ομαδα, ειμαστε και αυτοματα φιλες μεταξυ μας.

Θα το διορθωσω παραυτα:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Βατραχακι ναι γι'αυτο δεν ηθελα να παω, αλλα βλεπεις ειναι και το παιδι μου εκει.Τη βρηκα χαλια πτωμα να χαπακωνεται γιατι την ειχαν πιασει οι αρρυθμιες της..φοβαμαι μην παθει και τιποτα ολη μερα που κραταει τη μικρη...

Για μπουφε μπορεις να κανεις κρεατοσφαιριδια(κεφτεδακια):P, μπομπες με ζαπονακι-τυρακι αλλα και τονο με μαγιονεζα και κανε και καμια κρεπα αν θες, βαλε μεσα ζαμπον-τυρι, τυλιξε τις ρολο και βαλτες τη μια διπλα στην αλλη σε ενα πυρεξ, ριξε απο πανω τυρι τριμμενο (kerrygold κατα προτιμηση) και κρεμα γαλακτος αφου τη χτυπησεις με ενα αυγο, ψηστο λιγο στο φουρνο και ειναι ετοιμο και απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!Η Παναγιωτα τις τσακιζει!

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια δεν ειμαι τοσο tech freak και δεν πολυχαμπαριαζω απο φεις και τετοια. Ποσες φορες ανοιξα η αχρηστη τη συναντηση στο αλταμιρα, απο εκει να καταλαβετε.

Νομιζα λοιπον Κατερινα οτι οσες ειμαστε στην ομαδα, ειμαστε και αυτοματα φιλες μεταξυ μας.

Θα το διορθωσω παραυτα:tongue:

Δεν το ειπα γι'αυτο βρε, αφου τα εχουμε ξαναπει περι του θεματος και η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω σου εχω στειλει αιτηση φιλιας:rolleyes:Περι του δικου μου θεματος, τιποτα???Ολο λεω θα σε παρω κι ολο το ξεχναω!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

τι μου κανετε? Χιωτισσα να μου φιλησεις τα ζουζουνια..εχθες χαζευα παλι τις φωτο στο φατσο και ηθελα να τα ζουληξω απο το λαπτοπ....η δικια μου κοιμαται τωρα κι εχω να παω στην ενημερωση του σχολειου γαμωτο..κοιμησμενη θα την παρω....ο Μαριος απο την αλλη δεν θελει να παει τελευταια στο νηπιαγωγειο και τα εχω παρει κανονικα.Η δασκαλα του μου λεει οτι δεν κανει και πολυ παρεα με τα αλλα παιδακια και ειναι γενικα ντροπαλος....μηπως λεει να τον παμε σε καποιο παιδοψυχολογο....:confused:υπερβολικη τη βρισκω να σας πω...απλα ο Μαριος ειναι καλομαθημενος απο ολους εδω και τα θελει ολα δικα του..ε πιστευω με τον καιρο να αλλαξει κι αυτο.Εχει και 2 ποιηματα για τα χριστουγεννα και πως θα του τα μαθω δεν ξερω αφου δεν καθεται να τα πουμε...:confused:παω να αλλαξω και να την κανω για το σχολειο!τα λεμε τσουπρες.....;)

Εγω νομιζω οτι οφειλεται στην ελευση της αδελφουλας και οτι επαψε να ειναι ο μικρος του σπιτιου.

Εχουμε παει απο το ενα ακρο που ημασταν παλια, οπου ο,τι και να ειχε ενα παιδακι λεγανε "καλα μωρε θα μεγαλωσει και θα διορθωθει απο μονο του" και ετσι πολλα που χρειαζοντουσαν πραγματικα βοηθεια δεν την ειχαν, στο αλλο ακρο οπου με το παραμικρο τρεχουμε σε αναπτυξιολογους, λογοθεραπευτες και παιδοψυχολογους.

Kατερίνα γιατι δεν ήθελες να πας σπιτι χθές? ΕπειΔή ήταν η πεθερα?

Κορίτσια καμια ιδέα για παιδικο μπουφεδάκι?

Την κυριακή θα κάνω την γιορτή του νικόλα κ θα καλέσω κ λίγα παιδάκια με μαμάδες κ τους θείους

Θέλω κάτι απλό και νόστιμο για να φάνε κ τα παιδάκια!

Θα κάνω αλμυρό κέικ

Τυροπιτάκια η μαμά μου

Και τι άλλο?

Και απο κανένα γλυκάκι?

Να κάνω κοΡμο? Θα αρέσει στα παιδάκια?

Ο κορμος αρεσει πολυ σε μικρους και μεγαλους.

Μπορεις για αλμυρο να τους κανεις και σαντουιτσακια μπομπα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Δεν το ειπα γι'αυτο βρε, αφου τα εχουμε ξαναπει περι του θεματος και η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω σου εχω στειλει αιτηση φιλιας:rolleyes:Περι του δικου μου θεματος, τιποτα???Ολο λεω θα σε παρω κι ολο το ξεχναω!

Μου την εχει βιδωσει η συναδελφος και αυτο σκεφτομουν σημερα οτι θα την παρω παλι εγω τηλεφωνο αφου αυτη αδιαφορει.

Θα σε ενημερωσω φυσικα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Βατραχακι μπορεις να παρεις και πατατουλες στρογγυλες απο του σουπερ, εχει και ο μπαρμπα σταθης για να μην καθεσαι να καθαριζεις κλπ, τις βαζεις λιγο στο φουρνο και ειναι πολυ νοστιμες!Και αν θες και κρεας ενα ρολο κοτοπουλο!

Βατραχακι ναι γι'αυτο δεν ηθελα να παω, αλλα βλεπεις ειναι και το παιδι μου εκει.Τη βρηκα χαλια πτωμα να χαπακωνεται γιατι την ειχαν πιασει οι αρρυθμιες της..φοβαμαι μην παθει και τιποτα ολη μερα που κραταει τη μικρη...

Για μπουφε μπορεις να κανεις κρεατοσφαιριδια(κεφτεδακια):P, μπομπες με ζαπονακι-τυρακι αλλα και τονο με μαγιονεζα και κανε και καμια κρεπα αν θες, βαλε μεσα ζαμπον-τυρι, τυλιξε τις ρολο και βαλτες τη μια διπλα στην αλλη σε ενα πυρεξ, ριξε απο πανω τυρι τριμμενο (kerrygold κατα προτιμηση) και κρεμα γαλακτος αφου τη χτυπησεις με ενα αυγο, ψηστο λιγο στο φουρνο και ειναι ετοιμο και απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!Η Παναγιωτα τις τσακιζει!

Πραγματι τα κεφτεδακια ειναι πολυ καλα και αυτο με τις κρεπες το εχω δοκιμασει κι εγω και ειχε μεγαλη επιτυχια.

Μαλιστα επειδη δεν προλαβαινα να φτιαξω εγω κρεπες, ειχα παρει απο το μαρκετ πακετο με τορτιγιες και τυλιξα αυτες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Πραγματι τα κεφτεδακια ειναι πολυ καλα και αυτο με τις κρεπες το εχω δοκιμασει κι εγω και ειχε μεγαλη επιτυχια.

Μαλιστα επειδη δεν προλαβαινα να φτιαξω εγω κρεπες, ειχα παρει απο το μαρκετ πακετο με τορτιγιες και τυλιξα αυτες.

Εχει και κρεπες νομιζω, τωρα για σκετες δεν ειμαι σιγουρη...Παντως βατραχακι αν θες να τις φτιαξεις μονη σου θα σου πω εγω την πιο απλη συνταγη, πανευκολη!

σορρυ εγραψα κατι ετσι βιαστικα χωρις να πω μια κουβεντουλα πρωτα

λοιπον ερχομαι με τον Βασιλη για 3 μερες Αθηνα αλλα χωρις παιδια ειπα να τα αφησω λιγο και να παμε οι δυο μας πιο πολυ εχουμε δουλεια που ερχομαστε και ετσι και αλλιως Χριστουγεννα θα ερθουμε οικογενειακως Αθηνα για γιορτες

Εχτες τα πηγα και τα δυο παιδιατρο για εμβολιο τι να σας πω ο Ξανθοπουλος και ο Βασιλακης Καιλας σε New version ο Μαριος να κλαει πριν ακομα δει την ενεση και ο μικρος να κλαει για συμπαρασταση προς τον Μαριο

Μου εγραψε και ενα κατεβατο αιματολογικες για τον Μαριο αιματοκριτη,χοληστερινη,σακχαρο και ηλεκτροφορησης αντε να δω πως θα τον παω να του παρουν αιμα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...