Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Πριν την αυχενική είχα 1/84,λόγω ηλικίας, είμαι σχεδόν 40.Μετα την αυχενική 1/181 και μετά την pappA 1/1290. O γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω ούτε νιπτ,γιατί όλα φαινόντουσαν άψογα.Βεβαια σε ένα μήνα έχω β επιπέδου και ελπίζω να πανε όλα καλά..Σου εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου ❤️

Μακάρι να αλλάξουν κ μένα τα αποτελέσματα προς το καλύτερο! Αύριο θα μου τα στείλουν... Με το καλό να κάνεις κ τη Β επιπέδου κ να πάνε όλα καλά!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κορίτσια ξέρουν πόσο χαζή είμαι και γμτ το φιλότιμό μου μέσα, όλο εκεί με χτυπάνε. Συγκεκριμένα μου είπε ο boss ''Σε ξέρω τόσα χρόνια και ξέρω ότι, ό,τι και να αναλάβεις θα το βγάλεις εις πέρας'' Τι απαντάς τώρα εγώ με το ύπουλο αυτό χτύπημα κάτω από τη ζώνη?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ξέρουν πόσο χαζή είμαι και γμτ το φιλότιμό μου μέσα, όλο εκεί με χτυπάνε. Συγκεκριμένα μου είπε ο boss ''Σε ξέρω τόσα χρόνια και ξέρω ότι, ό,τι και να αναλάβεις θα το βγάλεις εις πέρας'' Τι απαντάς τώρα εγώ με το ύπουλο αυτό χτύπημα κάτω από τη ζώνη?

Απαντας οτι δεν εχεις χρονο να το αναλαβεις και αυτο βρε Μαρια..σας μιλαω ειλικρινα πες του μακαρι να μπορουσα...:lol:

Αν το αναλλαβεις κι αυτο θα δπουλευεις περισσοτρες ωρες η απλα θα τρεχεις πανικοβλητη μεσα στο 8ωρο σου???

Κοίτα, αυτοί φαντάζονται ότι θα κάθομαι και παραπάνω, αλλά μιλάω ειλικρινά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!:mad: Υπέρωρίες δεν πληρώνουν, αλλά και να πλήρωναν, πάλι δεν θα καθόμουν. Θα τρέχω και δεν θα φτάνω! Αλλά είναι η φύση της δουλειάς που δεν μπορώ να κάνω! Θα τσακωθώ σίγουρα!100%. Το λέω γιατί με ξέρω, εκνευρίζομαι εύκολα!!!

Τους είπα ότι θα προσπαθήσω και αν δε μου βγει θα τους το πω στα ίσια! Νομίζω είναι πιο διπλωματικό!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λοιπον, χαιρετω, λεω να παω απο τη μανα μου πρωτα, δε μου κανει καρδια να παω σπιτι μου οσο και να θελω να παω γρηγορα στη μικρη...θα παω στη μανα μου τελικα, ετσι κι αλλιως ο κωστας αυριο θα γυρισει απο τη δουλεια...Καλο απογευμα!

Διαφημίσεις

ειπατε κατι για την πεθερούλα μου?παντως,υπαρχει τροποος εκπαιδευσης τους ωστε να μην εχετε γκρινιες,τσακωμους,ανακατεματα,κτλ.εγω για πχ.οταν την προτωγνωρισα κ επειδη την ντρεπομουνα ημουν μονο με το σεις και το σας,αλλα ημουν σχεδον καθε μερα εκει και πιναμε καφεδακι ολοι μαζι...εβλεπε και τον Σωτ.ευτυχισμενο,περναγαν και τα χρονια,οποτε με χωνεψε,χαχαχα παω για φασινα τωρα γιατι θα με χωρισει ο αντρας

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Κορίτσια η συνάντηση το Σάββατο με τα παιδιά στο παιδότοπο ισχύει τελικά?Και αν ναι θα ήθελα να μου πείτε πως να έρθω γιατί δεν εχω ιδέα απο Περιστέρι.Και αν θέλετε να ανταλλάξουμε και τηλέφωνα για οτιδήποτε προκύψει.

Εγώ είμαι να σκάσω.Τελικά στο κτηματολόγιο εκτός το λάθος που κάνανε και μου ζητήσανε ενα σωρό δικαιολογητικά τα οποία ετολιμασα,τώρα μου είπαν οτι για να περάσει το σπίτι θα μου πάει στα 1100 ευρώ και οτι πηγαίνει βάση αντικειμενικής αξίας.Οπότε αλλα έξοδα απο εκεί χριστουγεννιάτικα.Ο άντρας μου μου είπε οτι δεν μπορούμε και να πάμε ενα ταξιδάκι που λέγαμε λίγες μέρες μετά τις γιορτές,πάει και αυτό.Μα όλα τόσο στραβά να πηγαίνουν?

SI5Yp3.png

Αυτό που ελεγε η Κας για το θεμα παιδιων και παππούδων ειναι κατι που δεν το ειχα σκεφτει ΠΟΤΕ, αλλα οταν το εγραψε, καθισα και το σκεφτηκα. Ειναι πολυ σωστο, καταρχήν για τη σχεση των παιδιων με τους παππουδες του αλλα και την οικογενεια γενικοτερα μακροπροθεσμα.

Και σκεφτομαι, εμεις με τους παππουδες μου ειχαμε πιο πολυ σχεση με της μαμας μου τους γονεις. Τον μπαμπα μου τον ειχαν καλυτερα κι απο παιδι τους. Αλλα κι εκεινος τους ειχε καλυτερα κι απο γονεις του. Με του μπαμπα μου τους γονεις δεν ειχαμε πολλα πολλα αλλα ποτε δεν ακουσα να λεγεται κατι κακο απο τη μαμα μου για εκεινους.

Και συνειδητοποιω οτι ετσι εχω κι εγω τα πεθερικα μου, καλυτερα κι απο τους γονεις μου (που λεει ο λογος). Βεβαια οι ανθρωποι ειναι εξαιρετικοί, δεν με ενοχλουν σε τιποτα και οποτε χρειαστω τη βοηθεια τους ειναι παρων (ειτε υλικα, ειτε πρακτικά). Θα ήμουν αχαριστη αν ειχα παραπονα.

Αλλα κι εγω εχω τη σχεση μαζι τους που εχω με τους γονεις μου, θα τους μιλησω οπως μιλαω στους γονεις μου, στο σπιτι τους θα κινηθώ όπως κινούμαι στο σπιτι των γονιών μου, και τωρα συνειδητοποιω οτι τετοια εικονα ειχα παρει απο το σπιτι μου (απο τη πλευρα του μπαμπα μου) και τη συνεχιζω κι εγω εντελως αβιαστα. Αρα, οντως παιζει πολυ μεγαλο ρολο αυτο που ειπε η Κας.

Αλλα κι η μανα μου μου λεει συνεχεια, μην σε ακουσω να λες κουβεντα για τα πεθερικα σου κακομοιρα μου.

Ειναι καταπληκτικοί και αξιοπρεπεστατοι άνθρωποι (ετσι εξηγειται γιατι ο αντρας μου ειναι τοσο καλο παιδί ;)), με αγαπουν πολύ και δεν ανακατεύονται σε τίποτα. Για το παιδι δε, τρελαίνονται.

4Rnfp3.png

Καλημέρα!!

Ησυχια εχουμε ακόμη στην παρειτσα μασ!

Κι εμεις τώρα σηκωθήκαμε...

Πίνω 2-3 γουλιές καφέ πριν ξεκινήσω το μαγείρεμα. Γιουβαρλάκια σήμερα!!

Μήπως ξέρει καμιά που πουλάνε κάρτες unicef?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα!Χθες περασα απο τη μανα μου τελικα και πηγαμε μαζι σπιτι μου. Γιωτα εχεις δικιο κι εσυ και η Κασσιανη, βεβαια εγω δεν ακουγα ασχημα λογια απο τη μανα μου για την πεθερα της, αντιθετα απο τη γιαγια μου για τη μανα μου...Η κυρα Κατινα ηταν θανασιμη πεθερα και με τις δυο νυφες της, ο Θεος να τη συχωρεσει!Οποτε οποιαδηποτε συγκριθει μαζι της, χανει παταγωδως...

Βατραχακι ξερω οτι τετραδια unicef πουλανε στις τραπεζες και ισως και στα ΕΛΤΑ.Κανε μια ερωτηση εκει και για καρτες

Πολα εγω εξακολουθω να ειμαι με την Αννα φιλη στο face.Βεβαια δεν ειμαι με την Κασσιανη:rolleyes: αλλα ενταξει μωρε, ειμαστε στο γκρουπ, το ιδιο ειναι

Demykoy φυσικα και ισχυει ο παιδοτοπος, πως και πως το περιμενουμε το Σαββατο!!!Που μενεις?

Διαφημίσεις

Kalimera koritsia, mpika sta petaxta, kathws akoma taxidevw! Egw mporw na parw mia kopela mazi mou opote opoia thelei na erthei as mou to pei! As mou steilei pm i akoma kalytera minima sto fb. Egw kouponi den exw, kai den xerw an tha prolavw na parw alla anyhow, tha paw! poso na kanei i eisodos mwre!

Oxi oti mas perissevoun, alla kati tha kanoume!

Filakia se oles!

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bank accounts smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for...

Apanta ki esy re Maraki ax sas eyxaristw poly ke Tade, ki egw xerw oti pote den tha epivarynatai mia nea mitera kai exaireti ypallilo me epipleon douleia pou tha meiwni tin synoliki apodosi tis.

Stin teliki re Maraki, pes tou to kai sta isia! Kane oti prolavaineis kai min agxwnesai. Xerw oti einai dyskolo, alla prospathiste oses apo esas mporeite na min metaferete to agxos tis douleias sto spiti. Einai katastrofiko gia olous!

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bank accounts smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for...

Εφη νομιζω 8 ευρω εχει η εισοδος, συνηθως 7-8 ευρω ειναι οι παιδοτοποι.

a wraia, entaxei, den einai polla! Tha sas dw ekei loipon!

Kalimera se oles, paw odikws Serajevo gia na gyrisw epitelous avrio sto spiti!

Γεια σας κορίτσια!!!

Μια ερώτηση έχω, απορία πιο πολύ...μόνο εμένα και την Κας διέγραψε από "φίλες" στο φέις η Αννούλα????

Όχι,με διέγραψε κι εμένα!!!Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...Τέλος πάντων,επιλογή της είναι...

Καλημέρα!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...