Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Supergirl87 είπε:

Μα περιμένω να με πιάσει το βράδυ αντί το πρωΐ,εχει πάει 3 κ ακόμα το μάτι γαρίδα.Το πρωΐ βέβαια μπορεί να βοηθάει κ η Vasclor.

Εννοείται ότι βοηθάει και η vasclor! Κι όσο περνάνε οι μέρες.. αν έχει γίνει η εμφύτευση (που στο εύχομαι ολόψυχα!) όλα αυτά πολλαπλασιάζονται!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Προσωπικα πιστευω οτι αν δεν υπαρχουν χοντρα προβληματα σε μια οικογενεια (πχ μια γνωστη μου η πεθερα της την εβριζε μες στα μουτρα με τα χειροτερα λογια και ο αντρας της μιλια...), καλο ειναι, επειδη ειναι οχι μονο η οικογενεια του αντρα μας (που υποτιθεται τον παντρευτηκαμε και τον αγαπαμε), αλλα και η οικογενεια του παιδιου μας, να κανουμε και λιγο οτι δεν καταλαβαινουμε και δεν τρεχει και τιποτα και να προσπαθουμε να διατηρουμε αν μη τι αλλο τυπικα ευγενικες σχεσεις μαζι τους.

Η οποια πειρα μου μου εχει δειξει οτι αν ο συζυγος ή η συζυγος δεν φερονται καλα στην οικογενεια του αλλου, αυτο φαινεται και ως παραδειγμα στο παιδι και ερχεται μια μερα που το παιδι δεν σεβεται πια ουτε τους δικους του γονεις.

Δυστυχως η ευτυχως ολα στη ζωη ειναι δανεικα και μας επιστρεφονται παντα.

Ειναι καλο για το παιδι σου, αλλα και για τη δικη σου σχεση με τον αντρα σου, να προσπαθησεις να εχεις καλες σχεσεις με την οικογενεια του.

Για να το εκανα αυτο πιο ευκολο, απλα δε θα καθομουν να ασχοληθω ιδιαιτερα με το παραμικρο, ωστε και καλα να ειμαστε και να μην σκαω κι εγω.

Aυτά που έγραψες μπαίνουν στο βιβλίο ζωής.

Μόλις στόλισα το δέντρο!!!!!Έγινε πολύ όμορφο,φέτος το κάναμε παιδικό λόγω της Ιωάννας και το στολίσαμε με διάφορα παιχνιδάκια που πήραμε από τα jumbo με 1 ευρώ το καθένα!!Όταν το ολοκληρώσω,γιατί θέλει κανά δυό στολίδια ακόμα,θα σας το βάλω φώτο να το δείτε...

Καλορίζικο! Είσαι η πρώτη εδώ μέσα έτσι δεν είναι; Να δώσεις και σε μας λίγη χριστουγεννιάτικη όρεξη καθώς με τη ζέστη που έχει (και μεταφορικά με όσα συμβαίνουν στον τόπο μας) τί δέντρο να θέλουμε να στολίσουμε; Καλή αρχή λοιπόν με το καλό να έρθουν τα Χριστούγεννα.

Δεν εχεις αδικο και σε καταλαβαινω, αλλα σκεψου οτι απο τη στιγμη που εκανες παιδι, εδεσες και τη ζωη σου με αυτην την οικογενεια και με αυτους τους ανθρωπους.

Δεν ειναι πια οι συγγενεις του αντρα σου μονο, ειναι και του παιδιου σου.

Για τη δικη του ισορροπια, θα πρεπει να εχεις "καλες" σχεσεις.

Για τη δικη σου ισορροπια, σε συμβουλευω να μην το σκαλιζεις και να μην ασχολεισαι πολυ γιατι θα κανεις μπαμ!

Εχω καταληξει οτι τα ακρα δεν βοηθανε κανεναν.

Και τα πολλα κολλητιλικια με το σοι σε προβλημα καταληγουν και η πολυ παγωμαρα.

Θελει μια μεση οδο.

Και αυτο που λενε "καλε δε βλεπομαστε καθολου", μην καθεσαι και το παιρνεις τοις μετρητοις.

Ειναι γνωστη ατακα και τη χρησιμοποιουμε τελικα ολοι.

Επίσης λόγια που σημειώνονται. Έγραψες σήμερα.

Τι ωραια, σημερα ο νικος θα βγει, οποτε δεν θα φαει, εγω βραδυ δεν τρωω, αρα δεν εχω μαγειρεμα, ηρθε και η κοπελα που μας βοηθαει με τις δουλειες του σπιτιου σημερα, το σπιτι μου ειναι καθαρο και τακτοποιημενο, δεν εχω να κανω ΤΙΠΟΤΑ σημερα.... αντε μονο μπανιο

Smouts ακόμα στη δουλειά;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα ή σχεδον καλημερα κοριτσια...

οι τελευταιες μερες ήταν ακρως αγχωτικες και γεματες τρεξιμο για μενα οποτε και δεν προλαβα να συμμετεχω!!!!

τι καλα που ειναι τα παιδια οταν ειναι μωρα!!!

ρωτηστε και μενα, που τις τελευταιες μερες ,ετρεχα να βρω 20 διαφορετικες ειδικοτητες καθηγητων που δεχοντουσαν διαφορετικη μερα και ωρα για να μαθω για την επιδοση τους ???? Αλοιμονο!!!! Εμεις οι γονεις τους μπορουμε να λειπουμε 5 μερες το μηνα απο τη δουλεια μας... διαφορετικα κρινομαστε αδιαφοροι ως γονεις και δεν ενδιαφερομαστε για την επιδοση των παιδιων!μας!!! :mad: Σαλταρα λεμε, και ενιωσα τοοοσο τυχερη που εζησα και πηγα σχολειο στη Γερμανια, και απο την αλλη τοοοοσο ατυχη που τα παιδια μου, εχουν την ατυχια, να βρισκονται σ΄ενα συστημα παιδειας απο μια χωρα οχι απλα τριτοκοσμικη στο θεμα παιδειας, αλλα ακομη χειροτερα!!!!!!!! :mad:

στο γυμνασιο και στο λυκειο ισχουουν απο τους καθηγητες, οι κανονες αποφασιζουμε και διαταζουμε, απειλουμε, φοβιζουμε, τρομαζουμε... πουθενα δεν ειδα το ... κινητρο προς τους μαθητες το οποιο τους παροτρεινει στο... αξιζει να μαθουμε!!!!!!!!!

η μαθηση και η παιδεια, γινεται υπο καθεστως φοβιας, εξουσιας και αστυνομευσης!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σορρυ... αυτοι οι προβληματισμοι δεν ανηκουν στο γκρουπ μανουλες Ιουνιου=Ιουλιου... αλλα τα εχω παρει αγρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7hWqp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Καλό μήνα εύχομαι σε όλες.Για μένα και αυτός ο μήνας δεν θα έχει διαφορά μιας και είμαι σίγουρη οτι δεν πρόκειται να βρω δουλειά.

Να σας ρωτήσω κάτι μήπως γνωρίζεται να μου πείτε.Είδα στο diorismos για κάτι θέσεις που ζητάνε στον ογα αλλά γράφει οργανικές θέσεις με μετάταξη.Τι σημαίνει αυτό?Μπορώ να κάνω αίτηση?

SI5Yp3.png

Καλημερα!Καλο μηνα!Ερχονται τα χριστουγεννα (το γραφει και το τικερακι μου!!)

Εγω χθες σχολασα 4 κανονικα αλλα με τις παλιοσυγκοινωνιες καταφερα να φτασω σπιτι 5:30..Ταισαμε τη μικρη και φυγαμε τρεχοντας για τον αδερφο του Κωστα που γιορταζε και φυσικα ΕΠΡΕΠΕ να παμε οσο κουρασμενοι και να ειμασταν, να τον δουμε να μας περιμενει με τις πυτζαμες...Το κακο ειναι οτι η μικρη εκανε εμετο στο αυτοκινητο, μολις ειχε φαει, οδηγει κι ο αντρας μου αποτομα...και με το που πηγαμε αγορασαμε καινουργια ρουχα, φανελακια κλπ, πλυναμε το καθισματακι αλλα τελικα επειδη ηταν χαλια γυρισαμε σπιτι αγκαλια...Η μικρη δεν κουραστηκε καθολου το απογευμα κι ετσι απο τις 4:30 το μεσημερι που ειχε ξυπνησει κοιμηθηκε με το ζορι και με κλαμματα στις 11...Τσακωθηκα και με ολους και ξελαφρωσα!

Διαφημίσεις

Λιζα το εκπαιδευτικο συστημα της χωρας μας ειναι το χαλι τους το μαυρο απλα γιατι ειναι το μονο που μπορει να αλλαξει μια κυβερνηση χωρις κοστος και φαινεται οτι εκανε και μια μεταρρυθμιση(αυτη ειναι αποψη καθηγητη μου στο πανεπιστημιο και τη συμμεριζομαι απολυτα!)

Εφη μπραβο σου που πηρες τη μικρη μαζι σου, εγω πηγα Πραγα 2 μηνων εγγυος, πρωτοχρονια και οι ιταλοι και οι τσεχοι ειχαν τα παιδια στο καροτσι με τον υπνοσακο και την κουκουλα και τα πηγαινοεφερναν ολη μερα..και τι επαθαν?Ισα ισα που γινονται και πιο ανθεκτικα!Και μιλαμε για μωρα, πολυ μωρα!

Antridim γιορταζες χθες?Αν ναι, χρονια σου πολλα κι ευτυχισμενα!

Γιωτα το ειχα καταλαβει οτι ειχες σπαστει και δεν εγραφες τις τελευταιες μερες και παρακαλουσα να μη σε χασουμε απο παρεα!Οι ευχες μου επιασαν!χιχιχι

Διαφημίσεις

Τις μπιτζαμες πωλα τις πηρα απο το τζαμπο, πανακριβααααα, 5 ευρω το ζευγαρι. Αλλα για μια δυο φορες που θα τις φορεσει η Ιλιανα, και πολλα ειναι. Εμενα θα μου μεινουν χαχα.

Κας, κι εμας θα μας αρεσε πολυ, αλλα σορρυ κιολας επειδη ειμαι λιγο χαπατο καμια φορα και αργω να τα πιασω, δεν εχω καταλαβει αν κανεις πλακα (για να διασκεδασεις λιγο την κατασταση) ή μιλας σοβαρα. Αν μιλας σοβαρα, εμεις ειμαστε μεσα, το δηλωσαμε και παλιοτερα αλλωστε, με τη γνωστή σε όλους έκβαση :tongue:

Μετα απο ολα αυτα που εγιναν, δε θα τολμουσα να κανω πλακα για το συγκεκριμενο θεμα.

Απλα με οσες ενδιαφερονται, θα το συζητησουμε ιδιωτικως, καθως εγω μπορω μονο συγκεκριμενη ημερα και μονο ζευγαρια, οχι απο καποια ιδιοτροπια, αλλα επειδη μονο παρασκευη και σαββατο μπορω να το ξενυχτησω λιγο και ειναι το μονο πσ που θα μπορει και ο αντρας μου να βγουμε επιτελους μαζι για χορο.

Οποτε οποια τυχον ενδιαφερεται να παμε με τους αντρες μας για χορο το σαββατο 18/12, μπορει να μου στειλει πμ.

Επισης με πμ αν θελουμε να παμε (επισης ζευγαρια) στο αστειατοριο το κουκλακι την εβδομαδα 12-17/12:D

καλησπερα ή σχεδον καλημερα κοριτσια...

οι τελευταιες μερες ήταν ακρως αγχωτικες και γεματες τρεξιμο για μενα οποτε και δεν προλαβα να συμμετεχω!!!!

τι καλα που ειναι τα παιδια οταν ειναι μωρα!!!

ρωτηστε και μενα, που τις τελευταιες μερες ,ετρεχα να βρω 20 διαφορετικες ειδικοτητες καθηγητων που δεχοντουσαν διαφορετικη μερα και ωρα για να μαθω για την επιδοση τους ???? Αλοιμονο!!!! Εμεις οι γονεις τους μπορουμε να λειπουμε 5 μερες το μηνα απο τη δουλεια μας... διαφορετικα κρινομαστε αδιαφοροι ως γονεις και δεν ενδιαφερομαστε για την επιδοση των παιδιων!μας!!! :mad: Σαλταρα λεμε, και ενιωσα τοοοσο τυχερη που εζησα και πηγα σχολειο στη Γερμανια, και απο την αλλη τοοοοσο ατυχη που τα παιδια μου, εχουν την ατυχια, να βρισκονται σ΄ενα συστημα παιδειας απο μια χωρα οχι απλα τριτοκοσμικη στο θεμα παιδειας, αλλα ακομη χειροτερα!!!!!!!! :mad:

στο γυμνασιο και στο λυκειο ισχουουν απο τους καθηγητες, οι κανονες αποφασιζουμε και διαταζουμε, απειλουμε, φοβιζουμε, τρομαζουμε... πουθενα δεν ειδα το ... κινητρο προς τους μαθητες το οποιο τους παροτρεινει στο... αξιζει να μαθουμε!!!!!!!!!

η μαθηση και η παιδεια, γινεται υπο καθεστως φοβιας, εξουσιας και αστυνομευσης!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σορρυ... αυτοι οι προβληματισμοι δεν ανηκουν στο γκρουπ μανουλες Ιουνιου=Ιουλιου... αλλα τα εχω παρει αγρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατι να μην ανηκουν στο γκρουπ?

Καλο ειναι να λεει η καθεμια τι την απασχολει.

Οι παρεες ειναι και για προβληματισμους, οχι μονο για ευχαριστα.

yey2p2.png BN4cp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι είναι Κασσιανή...και εμείς με τον βαγγέλη μη έχοντας που να τον αφήσουμε τον παίρναμε παντού μαζί...και την κάρολ βέβαια, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Πάντως οι ξένοι, τα κουβαλάνε σε υπεραντλαντικά ταξίδια από μηνών :):):)
κι εμεισ!!!εωσ τωρα που η αγγελικη ειναι 18 μηνων την παιρνουμε παντου!!την αποχωρηστηκα μονο οταν πηγα να γεννησω !!!ειχε κλεισει η μαμα μου τοτε το μαγαζι και την ειχε ..

περα απο αυτο παντα μαζι μασ!!

αλλα ενταξει δεν λεω καλο ειναι να στα κραταει και καποιοσ που κ που!!!

Παντως ειναι παρατηρημενο το εξης:

Το ιδιο πραγμα αμα σου πει η μανα σου, ειναι οκ.

Μολις το πει η πεθερα, γινεσαι τουρκος.

αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!

αφου αυτο ακριβωσ μου το ελεγε και η μητερα μου μια μερα που συζητουσαμε...

μπορει να μου πει κατι ,ισωσ τησ φωναξω ίσωσ το παρω και στο ντουκου....αλλα αν πει το ιδιο η πεθερα ΤΟΥΡΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

παντωσ κοριτσια εδω εμενα που μου εχει κανει ΤΑ απιστευτα και ομωσ προσπαθω να εχω καλεσ σχεσεισ...

(γενικα εχω παρατηρησει οτι κανω υποχωρησεισ που δεν θα τισ εκανα πριν παντρευτω κ κανω παιδια)αλλα ολα χαρη τησ οικογενειασ...

Μόλις στόλισα το δέντρο!!!!!Έγινε πολύ όμορφο,φέτος το κάναμε παιδικό λόγω της Ιωάννας

και του χρονου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα ειμαστε καλυτερα κι απο αρραβωνιασμενοι...σε ολους τους τομεις..:tongue:αλλωστε φαινεται και απο τα τραγουδακια που βαζω στο φατσο χαχαχαχαχαχα....
φτου φτου σκορδα που λεμε και στο οκτωβριανο καφε μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);)

Μηπως να παρω το μπουζουκι παραμασκαλα και την Παναγιωτα με το ντεφι και να βγουμε τσαρκα????

:tongue::tongue::tongue:

η ξαδελφη μου ειναι πολυ καλα, σημερα εκανε μπαλονακι, αλλα την κυριακη που (αξιωθηκα) να την δω ηταν μια χαρα,

μπραβο!!!πολυ ευχαριστα τα νεα τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλε οταν ερχεται η γιαγια μου και μενει μαζι μας κανα δυο μερες, λες και παω διακοπες νιωθω ρε παιδια.

...πανω σε αυτο θα σασ βαλω ενα copy -paste που εγραψα προχτεσ στο αλλο μασ καφε (οκτωβριου)

<<<<αχ κοριτσια ,αυτο ισχυει για ολεσ σασ......(χτεσ το σκευτομουν)δεν φανταζεστε τι μεγαλη βοηθεια ειναι η μαμακα...ειδικα τον πρωτο καιρο!!!μπορει να μην το υπολογιζετε αλλα ειναι!!!!!

χτεσ το πρωι καθησε η δικια μου σπιτι(μενουμε πανω-κατω)επειδη προχτεσ το βραδυ ειχε τραπεζι για την γιορτη του πατερα μου.

ε,ηλθε απλα για λιγο αφου ειχα θηλασει την μπεμπα και τησ εδωσε το συμπληρωμα και την αλλαξε...αυτο μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ε,το εικοσαλεπτο-μισαωρο αυτο ,περα απο τισ δουλιτσεσ που εκανα ενιωσα λεσ και ξελαφρωσα απο κατι....σαν να ημουν αλλου παρολο που ημουν συνεχεια εκει!!!

και μετα πηγαμε παλι κατω ,καμια ωριτσα.....αισθανθηκα σαν να ειχα παει βολτα!!!!εγω την ταισα κτλ εκει , αλλα η λιγη κουβεντουλα κ συντροφια με εκανε να νιωσω πιο ξεκουραστη...>>>>>

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ολοι ξερουμε οτι συμβαινουν αυτα. Ατομα που ανηκουν στη φυλακη, εχουν καλους δικηγορους και βγαινουν. Γι αυτο και δε θα μπορουσα ποτε να κανω αυτο το επαγγελμα.

Δεν ειναι τοσο απλο.

Το ειπα κι εγω λιγο χοντρα γιατι απο κατι που μου ειπε ο νεαρος, μου εγινε τελειως αντιπαθης.

Πηγα και τον ειδα στη φυλακη και αντι να τον βρω με το κεφαλι κατω, αν μη τι αλλο για την αναστατωση που προκαλεσε στην οικογενεια του, αυτος το μονο που μου ελεγε ηταν ποσο τον ενοχλουν οι αλλοδαποι:rolleyes:

Δεν κοιτας τα χαλια σου, ο ρατσισμος σε μαρανε.

Κατα τα αλλα, ειναι ενα παιδι μεσης ελληνικης οικογενειας, με εναν σκληρα εργαζομενο πατερα, μια μητερα που εμεινε σπιτι να μεγαλωσει τα παιδια της και μια αδελφη αξιοπρεπεστατη.

Παρ' ολα αυτα ο νεαρος εμπλεξε με ναρκωτικα και εξαιτιας των ναρκωτικων εκανε και κλοπες.

Ειναι απο τις περιπτωσεις που βλεπεις και λες θα μπορουσε να συμβει στον καθενα μας τελικα. Δεν ειναι διαλυμενο σπιτι, αλητες γονεις κλπ.

Μια οικογενεια σαν ολες.

Δεν ειναι λοιπον τοσο απλο οτι ανηκει στη φυλακη και βγηκε επειδη εχει καλο δικηγορο.

Πραγματι βγηκε λογω σωστων νομικων κινησεων, αλλα μηπως και του αξιζει και μια ευκαιρια?

Η δικηγορια και η υπερασπιση ανθρωπων εχει πολλα ηθικα και κοινωνικα ερωτηματα και διλημματα και για εμενα οι απαντησεις δεν ειναι παντα ευκολες.

Ποιος δικαιουται υπερασπισεως? καταρχην ολοι, γιατι ειναι δικαιωμα. Αν αρχιζαμε και καναμε διαχωρισμους αναλογα με την πραξη, στην ουσια θα καταστρατηγουσαμε απο πριν το δικαιωμα.

Τον εναν θα τον ενοχλουσε το εμποριο ναρκωτικων, τον αλλον η παιδεραστια, τον τριτον η απατη.

Απο τη μια σκεφτεσαι την υπερασπιση ενος ενοχου και σε ενοχλει, απο την αλλη οταν υπερασπιζεσαι το δικιο, το συναισθημα ειναι καταπληκτικο.

Ψυχη βαθια.

Τουλαχιστον ειμαι τυχερη και σε γενικες γραμμες εχουμε αξιοπρεπεις πελατες, οποτε δεν μπαινω συχνα σε ηθικη αναζητηση:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...