Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τώρα είσαι καλυτερα ή χειρότερα;

Είμαι διαφορετικά. Κάποια ελαττώθηκαν αλλά κάποια αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Έχω πολλές ζαλάδες, ανακατεμένο στομάχι, συνέχεια βάρος στην κοιλιά σα να κουβαλάω πέτρες.. κ τραβήγματα-πονακια, .. και η πλάτη μου είναι σα να μου έχεις βάλει ένα μαχαίρι και το έχεις αφήσει εκεί σουβενίρ. Υπνηλία πολύ το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι όμως γιατί έχω το παιδί, οπότε ταλαιπωρούνται αρκετά.. Αλλα δε με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μόλις στόλισα το δέντρο!!!!!Έγινε πολύ όμορφο,φέτος το κάναμε παιδικό λόγω της Ιωάννας και το στολίσαμε με διάφορα παιχνιδάκια που πήραμε από τα jumbo με 1 ευρώ το καθένα!!Όταν το ολοκληρώσω,γιατί θέλει κανά δυό στολίδια ακόμα,θα σας το βάλω φώτο να το δείτε...

Όσο για τους συγγενείς,συμφωνώ σ'αυτά που λέτε απλά έχω και μιά αντιπάθεια προς την συννυφάδα μου (για την ακρίβεια δεν μπορώ ούτε να την βλέπω) κι όχι μόνο εγώ...και γενικώς με ενοχλεί όταν δεν πατάνε στο σπίτι,βρισκόμαστε μόνο όταν πάμε εμείς (τυπικές και ευγενικές σχέσεις προσπαθώ να διατηρήσω) και μετά μας λένε ότι δεν βρισκόμαστε συχνά!!Όπως επίσης το ίδιο πράγμα κάνουν και τα πεθερικά μου...μπορεί να μην δουν την Ιωάννα και 2 μήνες και δεν έρχονται να την δουν..περιμένουν πότε θα πάμε εμείς...και μετά αρχίζουν και λένε πόσο μεγάλωσε,και μιλάει,και κάνει το ένα και κάνει το άλλο κι εμείς δεν τα βλέπουμε....ε,σήκωσε τον κ..ο σου από τον καναπέ να έρθεις να τα δεις!!Έχω άδικο????

Όσο για τον σύζυγο....δεν θα σχολιάσω....σε λίγο θα γυρίσει και είμαι ήδη στην τσίτα!

Δεν εχεις αδικο και σε καταλαβαινω, αλλα σκεψου οτι απο τη στιγμη που εκανες παιδι, εδεσες και τη ζωη σου με αυτην την οικογενεια και με αυτους τους ανθρωπους.

Δεν ειναι πια οι συγγενεις του αντρα σου μονο, ειναι και του παιδιου σου.

Για τη δικη του ισορροπια, θα πρεπει να εχεις "καλες" σχεσεις.

Για τη δικη σου ισορροπια, σε συμβουλευω να μην το σκαλιζεις και να μην ασχολεισαι πολυ γιατι θα κανεις μπαμ!

Εχω καταληξει οτι τα ακρα δεν βοηθανε κανεναν.

Και τα πολλα κολλητιλικια με το σοι σε προβλημα καταληγουν και η πολυ παγωμαρα.

Θελει μια μεση οδο.

Και αυτο που λενε "καλε δε βλεπομαστε καθολου", μην καθεσαι και το παιρνεις τοις μετρητοις.

Ειναι γνωστη ατακα και τη χρησιμοποιουμε τελικα ολοι.

Κι εμενα η θεια μου που ειναι εδω στην αθηνα και την αγαπαω πολυ, το ιδιο μου λεει.

Απλα επειδη εμενα ειναι η θεια μου και εχω θαρρος (αν ηταν η πεθερα μου τι θα ελεγα??), της απαντω καταλληλως.

Ελατε οποτε θελετε, εγω με δυο παιδια και εναν αντρα με αναποδο προγραμμα, δεν μπορω να κανω κατι.

Στη θεια του αντρα μου ομως (που ειναι κατι σαν πεθερα, αφου η μαμα ειναι μορτο) δεν απαντω ετσι, αλλα πολυ ευγενικα και τη σβηνω την ατακα επιτοπου απο μεσα μου.

Κοινως σιγα μην κατσω να σκασω.

Κι εσυ μην σκας και κυριως μην εισαι στην τσιτα, γιατι κουβεντα ετσι δεν γινεται.

Παντως τα πρωτα χρονια με τα παιδια ειναι χαρουμενα, αλλα και δυσκολα, μεχρι να βρει το ζευγαρι το ρυθμο του.

Βοηθαει ΠΟΛΥ το χιουμορ.

Εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες που ειμαι ετοιμη να εκραγω ειτε με τον αντρα μου ειτε με τα παιδια, αν το παρω αλλιως και γελασω, γινεται πιο ευκολο το πραγμα.

Θα με κανεις να χασω το ραντεβου με την κομμωτρια και εχω ενα προγραμμα δραμα σημερα:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσόπουλα να' μαι πάλι! 'Επεσε ψιλοδουλειά!

Σήμερα πήγε ο άντρας μου τον υπέρηχο της μικρής σε αγγειοχερουργό (για εκείνο το "τύπου" αιμαγγείωμα αν θυμάστε στην πλατούλα) και του είπε ότι πρέπει να κάνουμε έναν τελευταίο υπέρηχο τον Φεβρουάριο και μετά θα μας πει αν πρέπει να κάνουμε κάποια επέμβαση ή όχι! Αχ μακάρι να έφευγε έτσι αλλά δεν το βλέπω ρε γμτ. Μάλλον δεν θα αποφύγουμε το χειρουργείο!:(

Πάντως από ότι είπε δεν είναι κάτι ανησυχητικό ευτυχώς!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Koritsia sorry gia ta greeklish alla o ypologistis mou ta epexe kai grafw apo enan allo pou den paizei elliniki grammatoseira. I alitheia einai oti den mpainw syxna sto forum, giati me tis perissoteres kopeles exoume mia epafi mesw fb kai logw taxidiwn mou einai eykolo to FB giati to exw kai sto kinito.

Diavasa en oligois ton xamo pou egine, den tha kanw kapoio sxolio, kathws den to parakolouthisa se vathos. Lypamai alitheia oxi giati oi kopeles diafwnoun i enoxlountai me kati pou leei kapoia alli, pou stin teliki einai fysiko mesa se mia toso megali parea, alla giati xalase to mood kai to klima. Elpizw na einai proswrino kai eithe to Christmas spirit na mas ftiaxei tin diathesi kai na eimaste pio xaroumenes apo pote. Exallou ayto to topic ftiaxtike me aformi ta mwrakia mas, pou fetos giortazoun ta deytera tous Xristougenna, katalavainoun poly perissotera kai einai toso xaroumeniarika!

Elpizw na ta kataferw na erthw stin synantisi giati poly thelw na gnwrisw ta mikrakia sas, kai na ta poume gia kafe giati exw na ferw Viennezika gkofretakia, sokolatakia kai dystyxws oxi loukanika giati den mporousa na ta diatirisw.

Pros to paron eimai akoma se taxidi, kai theou thelontos kai kairou epitrepontos tha gyrisw tin Paraskevi to vrady apo Vosnia.

Gia oses eidan tis photo sto fb, perasame poly kala me tin mikri stin Aystria, den to perimena na einai toso dektiki kai kali.

Pigame se osa perissotera merh mporousame dedomenou kai tou kryou pou ekane kai ekane san trello apo tin Xara tou.

Na sas pw tin alitheia den imoun yper tou na kanw taxidi sto exwteriko me toso mikro mwro, alla telika na pou ola ta antilamvanontai.

Eytyxws sto taxidi tou gyrismou koimithike 2 wres opws mou eipe o antras mou, opote den tin katalavan katholou, se antithesi me otan pigainame, pou mas akouse olo to aeroplano.

Ayta ta oliga-polla (giati ws gnwston milaw poly) kai elpizw na ta poume syntoma!

Filakia!

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bank accounts smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for...

Μαρια δεν ειναι κατι σοβαρο παντως το αιμαγγειωμα, μην ανησυχεις.

Εφη οσο περισσοτερο τα παιρνεις τα παιδια μαζι τοσο πιο ηρεμα και δεκτικα γινονται. Κοιτα τα παιδια των ξενων πως ειναι.

Το να αφηνουμε τα παιδια στη γιαγια ειναι ελληνικη συνηθεια, εξω οι γιαγιαδες ειναι απο μονες τους ταξιδι και δεν κρατανε κανενα παιδι. Το κανες σου λεει, θα το λουστεις μονος σου:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Ετσι είναι Κασσιανή...και εμείς με τον βαγγέλη μη έχοντας που να τον αφήσουμε τον παίρναμε παντού μαζί...και την κάρολ βέβαια, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Πάντως οι ξένοι, τα κουβαλάνε σε υπεραντλαντικά ταξίδια από μηνών :):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια,και αν καποια γιορταζει,χρονια πολλα μας.Εμεις παντως,αν και εχω την πεθερουλα μου ακριβως διπλα μας ευτυχως,ο αντρουλης μου ειναι σε αηδιαστικο βαθμο σπιτογατος,για να καταλαβεται,οταν κανα σαββατοβραδο την κραταει,εμεισ ειμαστε μεν μονοι αλλα σπιτι μας.παμε και την παιρνουμε αθορυβα κατα τισ 2-3,αλλα εχουμε μεινει ,μεσα παλι.ετσι ειναι 8 χρονια που τον ξερω και δεν προκειται να αλλαξει ποτε,εγω παλι οποτε μπορω θελω βολτες...τεσπα,η πεθερουλα σαν μανα μου και πολυυυυυυυυ διακριτικη,οποτε θελει να ερθει,εστω και για ενα λεμονι,παιρνει τηλ,χαχαχα

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

θελω να παω παπακωνσταντινου και τον πρηζω εδω και 10 μερες...ουφ,για να δουμε,και στουσ u2 ειλικρινα του το ελεγα επι 3 μηνεσ καθε μερα μπορει και 2 φορες την μερα και τελικα πηγαμε,χεχεχε θελει τροπο το πραμα...if you know;););)

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

καλησπερα κοριτσια

τι κάνετε?

κας χαρηκα πολυ που ξαναμπηκες στην παρεα. Εγω στενοχωρηθηκα πολυ με ολο το σκηνικο, αφου θεωρουσα τον εαυτο μου λιγο υπευθυνο που ξεκινησε απο μενα η διαφωνια, και για λιγες μερες δεν εγραφα. Αλλαααα, επανήλθα δριμύτερη.

η ξαδελφη μου ειναι πολυ καλα, σημερα εκανε μπαλονακι, αλλα την κυριακη που (αξιωθηκα) να την δω ηταν μια χαρα, ουτε καν ορο στο χερι δεν ειχε. Νομιζω, επειδη εχει ταλαιπωρηθει πολυ στη ζωη της (ορφανη απο πατερα σε πολυ μικρη ηλικια, αδελφο αυτιστικο σε ιδρυμα και χηρα απο τα 39 της), της το χρωσταγε ο θεουλης να μην την παρει ακομα.

Εμεις πηγαμε παιδιατρο την παρασκευή, η μικρη ειναι ακομα 9,900 (με ρουχα) και 77 ποντους. Το παρτυ αναβαλεται λοιπον ακομα λιγο (ουτε τα 10 κιλα πιασαμε ουτε τους 80 ποντους). Εκανε το mmr και ειπα στην παιδιατρο οτι το αντιγριπικο δεν θα το κανουμε τελικά.

Αυτες τις μερες η Ιλιάνα εχει παθει μια ψύχωση με την τσαντα του παιδικου και δεν με αφηνει ουτε να την ακουμπησω. Θελει να την κραταει μονη της. Μεχρι και στο καθισματακι του αυτοκινητου με την τσαντα τη βαζω, γιατι δεν την αφηνει με τιποτα.

Μαριαλενα αντε ωραια που τελειωσες με το συνεδριο. Ωρα να ξεκουραστεις λιγο και να στολισεις φυσικα.

4Rnfp3.png

Γεια σας κοριτσια,και αν καποια γιορταζει,χρονια πολλα μας.Εμεις παντως,αν και εχω την πεθερουλα μου ακριβως διπλα μας ευτυχως,ο αντρουλης μου ειναι σε αηδιαστικο βαθμο σπιτογατος,για να καταλαβεται,οταν κανα σαββατοβραδο την κραταει,εμεισ ειμαστε μεν μονοι αλλα σπιτι μας.παμε και την παιρνουμε αθορυβα κατα τισ 2-3,αλλα εχουμε μεινει ,μεσα παλι.ετσι ειναι 8 χρονια που τον ξερω και δεν προκειται να αλλαξει ποτε,εγω παλι οποτε μπορω θελω βολτες...τεσπα,η πεθερουλα σαν μανα μου και πολυυυυυυυυ διακριτικη,οποτε θελει να ερθει,εστω και για ενα λεμονι,παιρνει τηλ,χαχαχα

Εσυ τελικα χαιρεσαι που ειναι σπιτογατος η οχι?:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Κας πες μας τι έκανες στο κομμωτήριο??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπράβο Γιωτάκι, μια χαρά τα νέα της ξαδέρφης!!! Αντε, ν' ακούμε και κανένα ευχάριστο!!!:):):)

Το σάββατο πρέπει να πάω να κάνω και τις ρουτινοεξετάσεις και βαριέμαι απίστευτα...Μετά βέβαια λέμε να κατέβουμε Κολωνάκι οι δυο μας, μπορεί να "χτυπήσουμε" και καμμιά Αλταμίρα!!!:tongue::tongue:

Το άλλο το κουφό που δεν ΕΧΩ ΑΜΚΑ!!! Ελεος!!! Και πρέπει να βγάλω asap, αφού ούτε τις εξετάσεις δωρεάν δεν μπορώ να κάνω!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κας ακομα γραφειο είσαι?

Μπα εφυγα και ξαναγυρισα. Καθε τριτη απογευμα ειμαι εδω για πιθανα ραντεβου κλπ.

οχι δεν χαιρομαι που ειναι σπιτογατος,θα προτιμουσα να ηταν κεραμιδογατος...:lol:

Ααααα το ευτυχως πηγαινε στο οτι ειναι η πεθερα διπλα....:D

Βρε αμα δεν εχεις περασει ολομοναχος με δυο παιδια, δεν ξερεις τι καλα ειναι να εχεις καποιον κοντα κι ας λεει και κανενα στραβο που και που.

Μηπως η αλβανιδα που με τα κραταει, δε λεει κι αυτη τα κουλα της?

Και την πληρωνω κιολας.

Ενω απο τη μαμα- πεθερα μπορει να βρεις και κανενα ρουχαλακι σιδερωμενο, κανα φαγακι ετοιμο.

Καλε οταν ερχεται η γιαγια μου και μενει μαζι μας κανα δυο μερες, λες και παω διακοπες νιωθω ρε παιδια.

Και δεν κανει και τιποτα φοβερο η γυναικα. Δε βαζω 77 χρονων γυναικα (οσο κοτσωνατη και να ναι) να κανει δουλειες.

Και μονο που τα κοιταει λιγο και κανω ενα ντους μονη μου και με ησυχια, που καθομαι στο κρεβατι μονη μου μια ωριτσα και κοιταω το ταβανι...

Διακοπες!

Κας πες μας τι έκανες στο κομμωτήριο??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπράβο Γιωτάκι, μια χαρά τα νέα της ξαδέρφης!!! Αντε, ν' ακούμε και κανένα ευχάριστο!!!:):):)

Το σάββατο πρέπει να πάω να κάνω και τις ρουτινοεξετάσεις και βαριέμαι απίστευτα...Μετά βέβαια λέμε να κατέβουμε Κολωνάκι οι δυο μας, μπορεί να "χτυπήσουμε" και καμμιά Αλταμίρα!!!:tongue::tongue:

Το άλλο το κουφό που δεν ΕΧΩ ΑΜΚΑ!!! Ελεος!!! Και πρέπει να βγάλω asap, αφού ούτε τις εξετάσεις δωρεάν δεν μπορώ να κάνω!!!

Τι να κανω στο κομμωτηριο, μπορω να κανω και κατι?

Απλα χτενιζομαι καθε εβδομαδα για να μην πηγαινω σαν το επαναστατημενο νιατο του 80 στο δικαστηριο, κοινως με το μαλλι αφανα.

Και λουζομαι βρε. Το σημαντικοτερο!:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...