Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχει δε παχυνει λιγο τωρα τελευταια και δεν μπορεις να κρατηθεις λεμε!

Και εχει και ερωτα με ενα κοριτσακι στο σχολειο και ολο αγκαλιαζονται και φιλιουνται. Τη μανουλα καθολου?

yey2p2.png BN4cp2.png

καλα μιλαμε τα εχω παρει με τη μικρη σκατουλα μου....καπου εχει βαλει το κινητο μου και δεν το βρισκω....και για να σας προλαβω εχει μεινει απο μπαταρια και δεν μπορω να το καλεσω...τωρα κοιμαται λες και δεν εγινε τιποτα.αν ηταν ξυπνια 8α την ρωτουσα και ειμαι σιγουρη οτι κατι θα καταλαβαινε και θα με βοηθουσε.....μεχρι και μεσα στις λεκανες της τουαλετας εψαξα.ειναι η δευτερη φορα που μου το κανει...αν ξεχαστω και το αφησω σε σημειο που το φτανει..την εβαψα...

Αν ειχες κι εσυ καδο ανακυκλωσης οπως η Χριστινα θα σου ελεγα να ψαξεις εκει:P:p:p

Εμεις παντως ψαχναμε απο χθες το πρωι το ποτηρακι για το νερο της, τη ρωταγαμε που ειναι και μας ελεγε: άτα..Γενικα, η Πναγιωτα ολα ατα τα στελνει...

Εχει δε παχυνει λιγο τωρα τελευταια και δεν μπορεις να κρατηθεις λεμε!

Βλέπω εξακολουθούν να πηγαίνουν παρέα τα δικά μας. Κι εμένα 4 μέρες που έλειπα για το Συνέδριο, γύρισα και μου φάνηκε σα φούσκα!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ταμπλέτες εχινάκειας; Ενδιαφέρον. Από φαρμακείο ή βιολογικό;

Απο το φαρμακειο.

Τριτον ειχα μια μεγαλη νομικη επιτυχια σημερα και καταφερα να αποφυλακισω εναν νεαρο πολυ παλιοπαιδο (για να μην πω τιποτα αλλο).

Χαιρομαι για τη νομικη επιτυχια, λυπαμαι τους γονεις τους π[ου κλαινε και με παρακαλανε, αλλα αυτος ρε κοριτσια ανηκει στη φυλακη.

Ειναι η δευτερη φορα στην καριερα μου που εχω τετοια στενοχωρια που καταφερα να βγαλω καποιον εξω:rolleyes:

Ολοι ξερουμε οτι συμβαινουν αυτα. Ατομα που ανηκουν στη φυλακη, εχουν καλους δικηγορους και βγαινουν. Γι αυτο και δε θα μπορουσα ποτε να κανω αυτο το επαγγελμα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Ρε παιδια κι εμενα φουσκα ειναι,11800 τη ζυγισα πριν 10 μερες στη δικια μου ζυγαρια...παντως μεγαλωνοντας ψηλωνουν και φευγει και καπως το στομαχακι (ελπιζω) γιατι προχθες της φορεσα ενα φουστανακι που 9 μηνων της κουμπωνε ισα ισα και τωρα της κουμπωσε ανετα!

Κασσιανη το ντρουλης ειναι απο το χοντρουλης η το αντρουλης?Θες να του γνωρισω τη ντούλα-ντουλα???:P

το βρηκααααα...μεσα στην υποδοχη του βιντεο....τι να πω....αυτο το παιδι δεν υπαρχει...:rolleyes:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....ε εκει χωραγε εκει το εβαλε το παιδι!δε λετε καλα που εχουμε κι αυτα και γελαμε και λιγο?

Ρε παιδια κι εμενα φουσκα ειναι,11800 τη ζυγισα πριν 10 μερες στη δικια μου ζυγαρια...παντως μεγαλωνοντας ψηλωνουν και φευγει και καπως το στομαχακι (ελπιζω) γιατι προχθες της φορεσα ενα φουστανακι που 9 μηνων της κουμπωνε ισα ισα και τωρα της κουμπωσε ανετα!

Κασσιανη το ντρουλης ειναι απο το χοντρουλης η το αντρουλης?Θες να του γνωρισω τη ντούλα-ντουλα???:P

Ετσι γινεται, κανουν κοιλιτσα και μετα ψηλωνουν και αδυνατιζουν. Και ξανα το ιδιο.

Το ντρουλης ειναι και για τα δυο. Και χοντρουλης και αντρουλης.

yey2p2.png BN4cp2.png

Μόλις στόλισα το δέντρο!!!!!Έγινε πολύ όμορφο,φέτος το κάναμε παιδικό λόγω της Ιωάννας και το στολίσαμε με διάφορα παιχνιδάκια που πήραμε από τα jumbo με 1 ευρώ το καθένα!!Όταν το ολοκληρώσω,γιατί θέλει κανά δυό στολίδια ακόμα,θα σας το βάλω φώτο να το δείτε...

Όσο για τους συγγενείς,συμφωνώ σ'αυτά που λέτε απλά έχω και μιά αντιπάθεια προς την συννυφάδα μου (για την ακρίβεια δεν μπορώ ούτε να την βλέπω) κι όχι μόνο εγώ...και γενικώς με ενοχλεί όταν δεν πατάνε στο σπίτι,βρισκόμαστε μόνο όταν πάμε εμείς (τυπικές και ευγενικές σχέσεις προσπαθώ να διατηρήσω) και μετά μας λένε ότι δεν βρισκόμαστε συχνά!!Όπως επίσης το ίδιο πράγμα κάνουν και τα πεθερικά μου...μπορεί να μην δουν την Ιωάννα και 2 μήνες και δεν έρχονται να την δουν..περιμένουν πότε θα πάμε εμείς...και μετά αρχίζουν και λένε πόσο μεγάλωσε,και μιλάει,και κάνει το ένα και κάνει το άλλο κι εμείς δεν τα βλέπουμε....ε,σήκωσε τον κ..ο σου από τον καναπέ να έρθεις να τα δεις!!Έχω άδικο????

Όσο για τον σύζυγο....δεν θα σχολιάσω....σε λίγο θα γυρίσει και είμαι ήδη στην τσίτα!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Όσο για τον σύζυγο....δεν θα σχολιάσω....σε λίγο θα γυρίσει και είμαι ήδη στην τσίτα!

Μην εισαι στην τσιτα, θα τα κανεις χειροτερα!Κανε οτι δε συμβαινει τιποτα (προσπαθησε, θα τα καταφερεις!) και καποια ασχετη στιγμη, αυριο,μεθαυριο του λες θες να βγουμε οι δυο μας?Και αναλογως ξεκινας συζητηση περι αυτου!

Καλα για τους συγγενεις δε θα σχολιασω, εχω πεθερα σπιτι μια βδομαδα τωρα και φευγει Κυριακη, αυτη τη φορα κανω υπομονη και το βουλωνω χαριν του Κωστα..

μαρια παρτο αλλιως..κανε εσυ την κινηση.κι εμεις πριν λιγους μηνες ημασταν καπως..οχι βεβαια και στα μαχαιρια αλλα κατσαμε και τα συζητησαμε και ειδαμε οτι ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα λογω των παιδιων...δηλαδη δεν υπαρχει χρονος για εμας τους δυο.αλλα ειπαμε κι εμεις τι κανουμε?γτ χαλιομαστε εφοσον ξερουμε και οι δυο το προβλημα?εεεε και τωρα ειμαστε καλυτερα κι απο αρραβωνιασμενοι...σε ολους τους τομεις..:tongue:αλλωστε φαινεται και απο τα τραγουδακια που βαζω στο φατσο χαχαχαχαχαχα....ειναι ρουτινα γαμωτο το ξερω,κι εμεις 13 χρονια παντρεμενοι ειμαστε και τα βλεπουμε...γι αυτο σου λεω παρτο αλλιως...και θα δεις θα καταλαβει κι αυτος.

1v0n7ypa5y9lur77.png

Εσείς 13 χρόνια παντρεμένοι,εμείς ούτε καν 3!!!!

Τέλος πάντως,σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση και την εμψύχωση!!!!Είστε πραγματικές φίλες!!!!

Δεν σας κουράζω άλλο με το συγκεκριμένο θέμα....όταν θα είμαστε καλύτερα θα σας το πω να χαρείτε!!Προς το παρόν κλείνω....φιλιά!!Καλό μεσημέρι!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ψαχνω αγγελιες για δουλεια απο το πρωι και μολις επεσα πανω σε αυτο:Showman με τουμπερλέκι – διπλωματούχος χορεύτρια με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του θεάματος είναι διαθέσιμοι για συνεργασία σε κέντρα διασκεδάσεως-Clubs πανελλαδικά.

Μηπως να παρω το μπουζουκι παραμασκαλα και την Παναγιωτα με το ντεφι και να βγουμε τσαρκα????

Ψαχνω αγγελιες για δουλεια απο το πρωι και μολις επεσα πανω σε αυτο:Showman με τουμπερλέκι – διπλωματούχος χορεύτρια με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του θεάματος είναι διαθέσιμοι για συνεργασία σε κέντρα διασκεδάσεως-Clubs πανελλαδικά.

Μηπως να παρω το μπουζουκι παραμασκαλα και την Παναγιωτα με το ντεφι και να βγουμε τσαρκα????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν υπαρχεις λεμε ....

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...