Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ειρήνη μπράβο πολύ καλά τα νέα σας....σιδερένιος να ναι από δω κ πέρα για να χαίρεται τα παιδιά κ τα εγγόνια του! :-)
Σιδερένιος να είναι, Ειρηνάκι μου....!

σασ ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!να στε καλα!!

Κορίτσια καλημέρα!

Ειρηνάκι εύχομαι σιδερένιος γρήγορα ο πατέρας! Κι αν θέλει κι άλλη γνώμη, έχω τους καρδιολόγους μαμά και μπαμπά που είναι αστέρια κι οι δύο, ένας στο δημόσιο κι ο άλλος στο ντυνάν. Αν χρειαστείς να έρθεις Αθήνα, φέρε να σου κρατήσω το μωρό ρε συ για λίγες ώρες!

Από Μαρία δεν έχουμε κάνα νέο ε;

Καλέ, και της Βάλι ο μπαμπάς πως πάει, ξέρουμε;

(αμάν αυτοί οι μπαμπάδες μας!)

χριστινακι να σαι καλα!!σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!αν χρειαστουν κ αλλη γνωμη θα σου πω για τηλεφωνα κτλ...γιατρο ειχε ηδη στο ωνασειο μαλιστα , αλλα δεν ξερω αν θα τον συνεχισει...

και ειδικα για την προταση με το μωρο σε ευχαριστω παρα πολυ!!με συγκινησεσ..να σαι καλα

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια σασ ευχαριστω ολεσ σασ παρα πολυ!!δοξα τω θεω η εγχειρηση πηγε καλα!!!!!!!!:Dο πατερασ μου τωρα ειναι εντατικη αλλα αυτο ειναι μεχρι να συνελθει...ο γιατροσ ειπε οτι υπηρχε γερο προβλημα στην καρδια του σε κεντρικη αρτηρια και αδικα τον παιδευαν τοσα χρονια με στεφανιαιεσ,μπαλονακια κτλ...

ηθελα παρα πολυ να παω αλλα ποιοσ θα μου κραταει την αγγελικουλα....

Σιδερένιος Ειρήνη μου!!!!

Τόσες είμαστε Αθήνα! Διάλεξε ποια θες να σου κρατήσει την Αγγελικούλα! ;) Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε κι εμείς!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημερα μανουλες!!!

Ειρηνακι... σιδερενιος ο μπαμπας σου και καλη αναρρωση!! :)

fatsaki... ευχομαι τα καλυτερα για το μπαμπα σου και να μην ειναι κατι σοβαρο!!!! Περιμενουμε τα νεα σας...

Βατραχακι... καλυτερα θα ηταν ενα παρκο ή το καρεκλακι φαγητου παρα η περπατουρα-στρατα!

Σημερα το απογευμα θα φτιαξω μπισκοτακια (πηγα για ψωνια πρωι πρωι) και το Σαββατο ισως μελομακαρονα! :)

Μ΄εχει πιασει η προκοπη τρομαρα μου!!! Δε μου φτανει τοσο τρεξιμο με το ... χαρεμι μου εδω μεσα, η ζαχαροπλασικη μου ελειπε!!! :rolleyes:

Λιζακι εχουμε κι απο τα δυο

καλη επιτυχια με τα γλυκα σου

εγω λεω να κανω μελομακαρονα προπαραμονη Χριστουγεννων φοβαμαι οτι αν τα κανω απο τωρα θα τα φαω ολααααα και προσπαθω σκληρα να μην τρωω!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Και εγώ έρχομαι από Πάτρα άμα θες να στην κρατήσω....να γνωριστεί και με τον πιτσιποπάκο....:lol:

Μακρυά από την φιλενάδα μας ο γκομενιάρης ο γιος σου ! :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Η περπατουρα ειναι και αχρηστη και επικινδυνη. Καλυτερα να παρουν ενα καλο εκπαιδευτικο παιχνιδι ή ενα κουτι αποθηκευσης παιχνιδιων. Θα ειναι πολυ χρησιμο σε λιγο καιρο.

Θα δω σημερα τι θα μου πει η γιατρος και αν ειναι εστω και λιγο αρνητικη για την περπατουρα τοτε θα παω να δω ενα μεγαλο παιχνιδι στα κου κου

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

επιτ'ελους κοιμήθηκε και έκανα και τα κανελόνια τρομάρα μουυυυ

Μαριάννα γιατί άχρηστη;;;η δικιά μου θέλει να είναι όλο όρθια..δεν μπορώ να την κρατάω αγκαλιά άλλο είναι και χορευταρού..μην ακούσει μουσική..στο ριλάξ δεν κάθεται πια παρά μόνο για λίγο..ούτε τουαλέτα δεν μπορώ ναπάω...τα χέρια και η μέση μου είναι off...

κάτι άσχετο...τι πιστεύετε πιο καλό;να πάρω κοπέλα για την μικρή ή να τηνστείλω σε βρεφικό σταθμό;στο νοσοκομείο που δουλεύω υπάρχει αλλά τα δέχονται από 18 μηνών οπότε για 6 μήνες κάτι πρέπει να κάνω...η μάνα μου είπε να την πάρει μαζί τους που θα είναι στο τροχόσπιτο αλλά είναι 4 ώρες από εδώ και με τις βάρδιες δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι..θα γίνω κομμάτια άσε που δεν αντέχει και ο άντρας μου

Ειρηνάκι όλα τα περιστατικά με τέτοια χειρουργεία τα πάνε εντατική....όλα καλά θα πάνε μανάρι...να σκέφτεσαι μόνο θετικά...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Αννα, Ξανθη χρονια πολλα !!! better late then never!!!

fatsaki και Ειρηνουλα, περαστικουλια στους πατεραδες σας, υπομονη!!!!

κοριτσια, δεν προλαβαινω λεμε, περνανε οι μερες και δεν το καταλαβαινω..τωρα γραφω γιατι ειμαι στο μαγαζι μας ( πεταχτηκε ο αντρας μ για κατι δουλειες ) και ετσι εχω λιγο χρονο για ιντερνετ...

πηρα και εγω αμαξακι, μικρο, φιατ παντα σε φοβερο τιρκουαζακι!!! το εχω παρει μονο 2-3 φορες μονη μ ( προσφατα πηρα αδεια) και επαθα μπακακαο!!!! δεν φοβαμαι τη διαδρομη, φοβαμαι το παρκαρισμα.. αφηστε..δεν εχω και χρονο για εξασκηση, φοβαμαι να βαζω τον θανουλη μεσα ακομα.. α, και εχω και αισθητηρα παρκινγ....

να απαντησω στο θεμα με τα κακακια, ο δικος μου εφοσον θηλαζουμε εκανε κακαια πολυ νερουλα 4-5-6 φορες την ημερα και μπολικα..εδω και 2 βδομαδες αλλαξε το θεμα, κανει μια φορα την ημερα μερα παρα μερα ή περνανε και 2 μερες, αλλα το ιδιο νερουλα και μυριζουν...πω πω..αρχισαν να μυριζουν και οι κλ@νιτσες του ..τι ειναι αυτο παλι???

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

οι κλανίτσες μας κι εμάς μύρισαν 1-2 φορές και σταμάτησαν..τα κακάκια εμάς βγήκαν νερουλά όταν έφαγα μπρόκολο και πορτοκάλι..πάντως αν κάνει συνέχεια πάρε τον γιατρό μήπως κάνει διάρροιες

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Αννουλα πηρες αλλη γνωμη??? θα ειρεμησεισ και εσυ ετσι πιστευω...

κοριτσια, τι παρκα πηρατε??? θελω κατι οικονομικο και δεν ξερω αν θα κατσει κιολας ο μικρος εκει μεσα, ειναι και νουμερο ο δικος μου...

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

οι κλανίτσες μας κι εμάς μύρισαν 1-2 φορές και σταμάτησαν..τα κακάκια εμάς βγήκαν νερουλά όταν έφαγα μπρόκολο και πορτοκάλι..πάντως αν κάνει συνέχεια πάρε τον γιατρό μήπως κάνει διάρροιες

της το ειπα πολλες φορες, αλλα μου απανταει παντα εφοσον θηλαζουμε ετσι ειναι..

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Καλημέρα κορίτσια. Χρόνια πολλά στις Αννούλες για εχθές να χαίρονται την οικογένεια τους. Και εγώ ρώτησα τον παιδίατρο για στράτα που μου είπαν να πάρουν και μου είπε όχι και να τους πω να πάρουν κάτι πιο χρήσιμο (!) Πιστεύω ότι κάτι χρήσιμο είναι ένα πάρκο (απο όσο ξέρω απο την ανηψιά μου) εάν έχεις χώρο βέβαια να το βάλεις. Εγώ το σκεφτομαι βέβαια μετά τις γιορτές που θα φύγει το δέντρο, γιατί έχει γεμίσει το σαλόνι με ριλάξ, κούνια (όχι κρεβάτι αλλά μια κουνια της Fisher price που πιάνει πολύ χώρο, αλλά αρέσει στη μπουμπού μου), καρεκλάκι, το δέντρο, ενίοτε το καρότσι, που να βάλω και το πάρκο χαμός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η περπατουρα ειναι και αχρηστη και επικινδυνη. Καλυτερα να παρουν ενα καλο εκπαιδευτικο παιχνιδι ή ενα κουτι αποθηκευσης παιχνιδιων. Θα ειναι πολυ χρησιμο σε λιγο καιρο.

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!

Η Καρολίνα έγινε 6 μηνών!!! Και μας έκανε ωραίο δώρο...ξενύχτησε έως τις 4 και φυσικά πείνασε και φυσικά της έδωσα γάλα...:mad::mad:Ελπίζω και εύχομαι να μην ξεκινήσαμε κακές συνήθειες...μια χαρά είμασταν μέχρι τώρα...από 40 ημερών κοιμάται όλο το βράδυ, τί την έπιασε ρε γ#@#$&ο???:mad::x:x

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...