Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μα δεν είναι ότι δεν τα ξέρει...τα έχουμε πει χίλιες φορές...και μάλιστα ο ίδιος έλεγε να αρχίσουμε να την αφήνουμε σιγά σιγά στην μαμά μου για να μαθαίνει να κάθεται χωρίς εμάς....τέλος πάντων....όοοοοοταν θα του ξαναμιλήσω θα δούμε τί θα μου πει....

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!

Κας μου πρέπει να πληρώσω το διακανονισμό της δόσης του φόρου αύριο, είχα μια επιταγή για την παρασκευή, μου τηλεφώνησαν ότι υπάρχει πρόβλημα, να την εισπράξω τη δευτέρα, πάλι μου τηλεφώνησαν οτι δεν υπάρχει το ποσό, οπότε να δω πως θα μαζέψω τα λεφτά μέχρι αύριο...με βλέπω να βγάζω από την κάρτα πάλι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ βρε πολινακι παλι καλα να λεσ που υπαρχει εστω και μια εναλλακτικη οπωσ η καρτα!!!σκεψου να μην υπηρχε κ αυτη??????;)

Οχι Κατερινα, δεν ειναι ετσι οι αντρες. Εγω τουλαχιστον δεν ξερω κανεναν που να μη θελει να αφησει καπου τα παιδια και να βγει με τη γυναικα του.

καλε εδω εμεισ την τελευταια φορα που τισ αφησαμε ισα ισα ενα μισαωρο στην μητερα μου για να παμε να ψηφισουμε (ηταν κυριακη κ μπορουσε να μου τισ εχει το μεσημερι..)νιωσαμε λεσ και πηγαμε ραντεβου!!χα χα!!!φανταστειτε!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

χτεσ παλι ξενυχτι!!!!!!!!!προχτεσ ειχα χτυπησει καρτα απο τισ 3!!!!!!

χτεσ εβαλαν και οι δυο εμβολια...η μικρουλα σηκωσε μονο κατι δεκατα ,αλλα η αγγελικη πυρετο!!ξυπνησε στισ3 και εκαιγε!!!κοιμηθηκε μαζι μασ...συγκεκριμενα βολευτηκε πανω στο κεφαλι μου(για μαξιλαρι...):tongue::tongue::confused::rolleyes:

DnfMp3.pngqTarp3.png

κατερινακι συνεχιζε να στοχευεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπιζελακι οπωσ σου ειπαν...μια συζητησουλα!!!μην τα αφηνεισ κ τα κρατασ μεσα σου...κανεισ μεγαλυτερο κακο ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πιστευω οτι οσεσ εχετε μια βοηθεια ,καπου να τα αφηνετε ,να το κανετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι να μπορουσα κι εγω να τισ αφηνα εστω για μιση ωρα καπου ...αλλα δεν με πειραζει προσ το παρον!!!!

παω γιατι η μπεμπε λιλλη πειναει ..........:tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ελενη, περαστικα! Καλη δυναμη! Εγω την Πεμπτη ειχα συμπτωματα κρυολογηματος με πονολαιμο, που στανταρ μετα απο 2-3 μερες εξελισσεται σε καταρροη κλπ. Πηρα αμεσως ταμπλετες εχινακειας, και παρα το ξενυχτι και την κραιπαλη το Σαββατο, οχι μονο δε χειροτερεψε, αλλα εξαφανιστηκαν τελειως τα συμπτωματα χθες.

Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζουν!

Ταμπλέτες εχινάκειας; Ενδιαφέρον. Από φαρμακείο ή βιολογικό;

Εμένα πάντως κάποιο παλιό κρυολόγημα εξελίχθηκε σε οξεία αμυγδαλίτιδα στην οποία δε βοηθάει κανένα γιατροσόφι.

Είχε να κάνει και με αυξημένη κόπωση και πίεση.

Σ' ευχαριστώ πάντως.

Καλημέρα!!

.... Έχει κάνει κ ιένα επιφανειακό ράγισμα η βέρα μου κι ακόμα σκέφτομαι αν είναι τυχαίο ή όχι!!!!Αυτά....

Τυχαίο είναι, μην του δίνεις εσύ τη σπουδαιότητα του μη τυχαίου. Σιγά σιγά μπορείς να του δώσεις να καταλάβει πόσο χρειάζεται να μήνετε μόνοι και ως ζευγάρι. Περίμενε όσο μεγαλώνει η μικρή τόσο πιο εύκολο θα είναι.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Κασσιανη χαιρομαι που ξαναγυρισες!Λυπαμαι βεβαια που εφυγε η Αννα, ελπιζω να το ξανασκεφτει κι αυτη. Α!Ξεχασες να βαλεις attending για τη συναντηση στο face...

Κι εγω θα ηθελα η Αννα να ξαναγυρισει και αν διαβαζει, θελω να το ξανασκεφτει.

Στην τελικη αναλυση μονο με εμενα τσακωθηκε, δεν ειναι λογος αυτος να φυγει απο την παρεα που ειναι και δικη της.

Αννα ξανασκεψου το, εχεις φιλες εδω που ειμαι σιγουρη οτι σε θελουν.

Στο κατω κατω, μη μιλας σε εμενα μονο:)

Στο φεις δεν μπορω να απαντησω, γιατι δεν ειμαι στην ομαδα:-(

Παντως θα ερθω, δε χανω συναντηση με καφε:tongue:

Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζουν![/color][/size][/font]

Ρε παιδια ελεος, παλι γιορτη ειναι σημερα. Ποιος γιορταζει????

Σήμερα ξαναφεύγει ο αδερφός μου για Λονδίνο, αφού εδώ βαρέθηκε να κάνει δουλειές του ποδαριού κι εκεί του ζήτησαν να γυρίσει ως μακιγιέρ σε κεντρικό μαγαζί της MAC. Εδώ που τα λέμε χαζός ήταν να μείνει εδώ?!??!!?!?? Οπότε με το που σχολάσω πάω σπίτι, ντύνω τη μικρή και πάμε το θείο Γώγο αεροδρόμιο;)

Μια χαρα θα περασει στο λονδινο. Εγω αν εκανα τετοιο επαγγελμα ποπο δε θα εβαζα κατω...

Καλημέρα!!

Κασσιανή,χαίρομαι πάρα πολύ που αποφάσισες να ξαναγυρίσεις!!!!Ελπίζω να μην έχουμε άλλα τέτοια στο μέλλον!!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...εμείς έχουμε τον πεθερό μου και τον ανηψιό του άντρα μου αλλά θα πάμε αύριο επίσκεψη μιας κι ο Κώστας σήμερα δουλεύει...

Εν τω μεταξύ,τα έχω πάρει χοντρά για 2 λόγους...

1) Ο κουνιάδος μου όσες φορές τον έχουμε καλέσει σε γιορτές,γενέθλια κλπ πάντα μας γράφει και δεν έρχεται...ακόμα και στα γενέθλια της μικρής είχε έρθει τελευταίος απ'όλους και δεν είχαμε ούτε τούρτα να τον κεράσουμε..ενώ εμείς πάντα πάμε όποτε μας καλούν και τώρα πιά είπα να μην ξαναπατήσω κι εγώ εκεί...4 χρόνια μόνο 1 φορά ήρθε σε γιορτή...δλδ τί πιό σημαντικό έχει να κάνει απ΄το να βρεθεί με τον αδερφό του και την οικογένειά του...κι η συννυφάδα μου συνέχεια λέει ότι δεν πάμε εκεί!!Ε,πως να έρθουμε αφού κι εσείς μας γράφετε κανονικότατα???

2) Χτες ήθελε ο Κώστας να πάμε στην αγορά να πάρουμε δώρο για τον ανηψιό του που γιορτάζει σήμερα και του πρότεινα να έρθει η μαμά μου να κρατήσει την Ιωάννα για να βγούμε μόνοι μας,να κάνουμε και καμιά βόλτα,να ξανανιώσουμε λίγο ζευγάρι-σύντροφοι...μόνο που δεν μ'έβρισε...και γιατί να μην πάμε με το παιδί,και γιατί να κουβαλάω την μαμά μου για μισή ώρα,και αν θέλω να βγω βόλτα να κρατήσει αυτός την μικρή για να βγω μόνη μου (!!!) κλπ κλπ...τελικά μαλώσαμε άσχημα και απ'τα νεύρα μου πήγα και σιδέρωσα μια στοίβα ασιδέρωτα που είχα (όταν έχω νεύρα ή βαριέμαι πιάνομαι με το καθάρισμα κλπ)...έχω απογοητευτεί τελείως...πώς να του δώσω να καταλάβει ότι θέλω λίγο να ξεφεύγω και να έρθουμε λίγο πιό κοντά σαν ζευγάρι κι όχι σαν γονείς????Έχει κάνει κ ιένα επιφανειακό ράγισμα η βέρα μου κι ακόμα σκέφτομαι αν είναι τυχαίο ή όχι!!!!Αυτά....

Ως προς το πρωτο θεμα η γνωμη μου σε αυτα ειναι δεδομενη, αν και "περιεργη" για καποιους.

Προσωπικα πιστευω οτι αν δεν υπαρχουν χοντρα προβληματα σε μια οικογενεια (πχ μια γνωστη μου η πεθερα της την εβριζε μες στα μουτρα με τα χειροτερα λογια και ο αντρας της μιλια...), καλο ειναι, επειδη ειναι οχι μονο η οικογενεια του αντρα μας (που υποτιθεται τον παντρευτηκαμε και τον αγαπαμε), αλλα και η οικογενεια του παιδιου μας, να κανουμε και λιγο οτι δεν καταλαβαινουμε και δεν τρεχει και τιποτα και να προσπαθουμε να διατηρουμε αν μη τι αλλο τυπικα ευγενικες σχεσεις μαζι τους.

Η οποια πειρα μου μου εχει δειξει οτι αν ο συζυγος ή η συζυγος δεν φερονται καλα στην οικογενεια του αλλου, αυτο φαινεται και ως παραδειγμα στο παιδι και ερχεται μια μερα που το παιδι δεν σεβεται πια ουτε τους δικους του γονεις.

Δυστυχως η ευτυχως ολα στη ζωη ειναι δανεικα και μας επιστρεφονται παντα.

Ειναι καλο για το παιδι σου, αλλα και για τη δικη σου σχεση με τον αντρα σου, να προσπαθησεις να εχεις καλες σχεσεις με την οικογενεια του.

Για να το εκανα αυτο πιο ευκολο, απλα δε θα καθομουν να ασχοληθω ιδιαιτερα με το παραμικρο, ωστε και καλα να ειμαστε και να μην σκαω κι εγω.

Αυτο θα ανακαλυψετε οτι ισχυει σε πολλες κοινωνικες σχεσεις, καθως τα παιδια μεγαλωνουν.

"Αναγκαζεσαι" πχ να κανεις παρεα με γυναικες που δεν σου ταιριαζουν και ισως δεν πολυσυμπαθεις, γιατι τα παιδια σας ειναι συμμαθητες και φιλοι.

Εαν δεν καταφερεις να κανεις αυτες τις κοινωνικες υποχωρησεις, η συνεπεια θα ειναι η κοινωνικη απομονωση του παιδιου, που δεν φταιει και σε τιποτα.

Το ιδιο ισχυει και με την οικογενεια. Να δειτε χαρα που εκανε η δεσποινα που δεν ειναι ουτε 4 ετων, οταν εμαθε οτι εχει αλλες δυο δευτερες εξαδελφες σε ενα χωριο της αχαιας. Εχει τρελλαθει και θελει να παμε να της επισκεφτουμε και αυτες.

Θα σου ελεγα λοιπον να μην καθεσαι να ψειριζεις ποτε και ποσες φορες σας καλεσαν ή ηρθαν και να βρισκεστε απλα οποτε τυχαινει και θελετε.

Ως προς τον αντρα σου, θα συμφωνησω με τη μαριαννα, οτι πρεπει να κανετε μια ηρεμη συζητηση και να του πεις ξεκαθαρα και χωρις κατηγοριες (μπαινουν σε θεση αμυνας και δεν βγαζει πουθενα) τι ακριβως θελεις απο εκεινον.

Ο καθε αντρας αντιδρα διαφορετικα στον ερχομο ενος παιδιου.

Και οχι μονο οι αντρες.

Εγω πχ που δεν εχω την πολυτελεια της μητερας ή της πεθερας να μου κρατανε το παιδι και πρεπει να πληρωσω, ειναι γεγονος οτι δεν τα αφηνω ετσι απλα για μια βολτα.

Τα αφηνω μονο για συγκεκριμενο σκοπο πχ ενα δειπνο.

Ισως να σκεφτεται οτι δε θελει τελικα να αφηνει πολυ το παιδι του στη γιαγια, παρα μονο οταν ειναι να πατε καπου συγκεκριμενα.

Αν δεν ρωτησεις, δε θα μαθεις:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Ταμπλέτες εχινάκειας; Ενδιαφέρον. Από φαρμακείο ή βιολογικό;

Εμένα πάντως κάποιο παλιό κρυολόγημα εξελίχθηκε σε οξεία αμυγδαλίτιδα στην οποία δε βοηθάει κανένα γιατροσόφι.

Είχε να κάνει και με αυξημένη κόπωση και πίεση.

Σ' ευχαριστώ πάντως.

Τυχαίο είναι, μην του δίνεις εσύ τη σπουδαιότητα του μη τυχαίου. Σιγά σιγά μπορείς να του δώσεις να καταλάβει πόσο χρειάζεται να μήνετε μόνοι και ως ζευγάρι. Περίμενε όσο μεγαλώνει η μικρή τόσο πιο εύκολο θα είναι.

Πως σου ξεφυγε εσενα η εχινακεια???:tongue:

Νηστεια Ελενη, νηστεια και προσευχη!!!!

Μπιζελι, μαλλον οι βερες δεν ηταν πολυ καλες και ασε τα μεταφυσικα.

Στο χρυσοχοο να πας να του τη φερεις στο κεφαλι:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Στο φεις δεν μπορω να απαντησω, γιατι δεν ειμαι στην ομαδα:-(

Παντως θα ερθω, δε χανω συναντηση με καφε:tongue:

Ρε παιδια ελεος, παλι γιορτη ειναι σημερα. Ποιος γιορταζει????

Σου έστειλα πρόσκληση για να ξαναμπείς στην ομάδα;)

Επίσης σήμερα είναι του Αγίου Ανδρέα:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Και εχω κι αλλα να πω σημερα:

Πρωτον , το κερατο μου με τους λογιστες και τα φορολογικα, που για να κοψω μια απλη αποδειξη πλεον, πρεπει να παω να παρω και κανενα αλλο πτυχιο:?:?

Δευτερον, παω χτες το απογευμα στο δωματιο που εχω τα ρουχα μου και ανακαλυπτω ενα σημειο στον τοιχο με μουχλα!!!

Πλακωσα τις χλωρινες και βγηκαν και ενα καρο πραγματα στη μεση.

Πανω που ελεγα να συμμαζεψω την κατασταση να στολισω επιτελους.

Πρεπει οπωσδηποτε να βρω μια μερα να παω στη χαλκιδα να βαλω στην αποθηκη εκει τα πραγματα που εχω μαζεψει, γιατι προς το παρον ειναι σαν αποθηκη το σαλονι μου...και με ενα τεραστιο φουσκωτο πυργο στη μεση, που η κορη μου δε θελει με τιποτα να μαζεψω.

Τριτον ειχα μια μεγαλη νομικη επιτυχια σημερα και καταφερα να αποφυλακισω εναν νεαρο πολυ παλιοπαιδο (για να μην πω τιποτα αλλο).

Χαιρομαι για τη νομικη επιτυχια, λυπαμαι τους γονεις τους π[ου κλαινε και με παρακαλανε, αλλα αυτος ρε κοριτσια ανηκει στη φυλακη.

Ειναι η δευτερη φορα στην καριερα μου που εχω τετοια στενοχωρια που καταφερα να βγαλω καποιον εξω:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Σου έστειλα πρόσκληση για να ξαναμπείς στην ομάδα;)

Επίσης σήμερα είναι του Αγίου Ανδρέα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Να δεις προχτες που περναω απο το σπιτι μιας πελατισσας να της αφησω κατι, την πετυχαινω εξω στο πεζοδρομιο, ελα μου λεει μεσα να σε κερασω και λεω "οχι κυρια Στελλα, ευχαριστω, βιαζομαι, γεια σας":rolleyes:

Ρεζιλι???

Εντελως.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

καλα μιλαμε τα εχω παρει με τη μικρη σκατουλα μου....καπου εχει βαλει το κινητο μου και δεν το βρισκω....και για να σας προλαβω εχει μεινει απο μπαταρια και δεν μπορω να το καλεσω...τωρα κοιμαται λες και δεν εγινε τιποτα.αν ηταν ξυπνια 8α την ρωτουσα και ειμαι σιγουρη οτι κατι θα καταλαβαινε και θα με βοηθουσε.....μεχρι και μεσα στις λεκανες της τουαλετας εψαξα.ειναι η δευτερη φορα που μου το κανει...αν ξεχαστω και το αφησω σε σημειο που το φτανει..την εβαψα...

1v0n7ypa5y9lur77.png

Τυχαίο είναι, μην του δίνεις εσύ τη σπουδαιότητα του μη τυχαίου.

συμφωνω απολυτα με την ελενη!!!!!!!!!!!!!!εντελωσ τυχαιο!!!και μπορει καπου να την χτυπησεσ και να μην το πηρεσ ειδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);)

Σιγά σιγά μπορείς να του δώσεις να καταλάβει πόσο χρειάζεται να μήνετε μόνοι και ως ζευγάρι. Περίμενε όσο μεγαλώνει η μικρή τόσο πιο εύκολο θα είναι.

κι εγω που βλεπω και το καταλαβαινω οτι εχουμε σταματησει πλεον να βγενουμε οι 2 μασ ,πιστευω οτι μεγαλωνοντασ τα μωρα ,το ζευγαρι ξαναβρισκει τουσ ρυθμουσ του και αρχιζει και παλι να ξαναβγενει μονο του.πιστευω οταν μεγαλωσουν λιγο θα μπορω να τισ αφηνω εστω στην πεθερα για λιγεσ ωρεσ...

Θα σου ελεγα λοιπον να μην καθεσαι να ψειριζεις ποτε και ποσες φορες σας καλεσαν ή ηρθαν και να βρισκεστε απλα οποτε τυχαινει και θελετε.

:D

συμφωνω !!!!

π.χ αν ηταν να καθομαι να ψειριζω ποτε ηλθε ο κουνιαδοσ μου επισκεψη ή ποτε μασ τηλεφωνησε τωρα που ταξιδευει δεν θα ειχαμε επαφεσ καν!!οπωσ και με τα πεθερικα μου ή γενικα με διαφορουσ συγγενεισ τουσ κτλ,δεν ειναι να καθομαι να συνοριζομαι -ποιοσ ηλθε,-α εγω τοτε δεν θα παω κτλ,γιατι τοτε θα αποκοπουμε εντελωσ!

DnfMp3.pngqTarp3.png

π.χ αν ηταν να καθομαι να ψειριζω ποτε ηλθε ο κουνιαδοσ μου επισκεψη ή ποτε μασ τηλεφωνησε τωρα που ταξιδευει δεν θα ειχαμε επαφεσ καν!!οπωσ και με τα πεθερικα μου ή γενικα με διαφορουσ συγγενεισ τουσ κτλ,δεν ειναι να καθομαι να συνοριζομαι -ποιοσ ηλθε,-α εγω τοτε δεν θα παω κτλ,γιατι τοτε θα αποκοπουμε εντελωσ!

Παντως ειναι παρατηρημενο το εξης:

Το ιδιο πραγμα αμα σου πει η μανα σου, ειναι οκ.

Μολις το πει η πεθερα, γινεσαι τουρκος.

Μια γυναικα μιλαει με τη μανα της μπορει και καθε μερα και συζηταει μαζι της τα παντα. Το ιδιο αν το κανει ο αντρας, τον λεμε αμεσως μαμακια.

Αδικο ειναι. Και για τους αντρες και για τις μητερες τους.

Δηλαδη (και σκεφτειτε το τωρα που εχετε δικα σας παιδια, ειδικα οσες εχουν γιο) αν μια μανα εχει μονο γιο η γιους, δεν μπορει να μιλαει με τα παιδια της, να τα αγκαλιαζει, να τα βλεπει, επειδη ειναι αντρες?

Δηλαδη αυτο το φουσκωτο μαγουλακι του ντρουλη που με το που τον βλεπουν οι δασκαλες στο σχολειο πεφτουν πανω και τον ρουφανε, εγω δε θα μπορω να το τσιμπαω λιγο οταν μεγαλωσει, μη και με παρεξηγησει η νυφη μου????:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...