Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!Επεστρεψα στα ιδια σημερα, αφου μου το ειπε κι αυτος ο καλος κυριουλης χθες να κατσω εκει που καθομαι γιατι γι'αλλου με το βιογραφικο που εχω δεν ειμαι...:evil:Μου ηρθε να του απαντησω κατι που διαβασα σε ενα περιοδικο προχθες:οποιος δε στοχευει ψηλοτερα απο οσα μπορει πιανει χαμηλοτερα κι απο αυτα που μπορει...Καλο ε??Απο θεωρια σ'αυτη τη χωρα αλλο τιποτα...Παω να στειλω κι αλλα βιογραφικα τωρα και να μελετησω και για το επιδομα τεκνου που λεγατε χθες γιατι το ειχα ξεχασει εντελως..

Antridim, εγω εκανα τα χαρτια μου για την επιστροφη το Μαιο κι ακομα τιποτα απ'οτι μου ειπαν στο ΙΚΑ 39 ευρω ειναι να παρω..Εγω παντως ειμαι 6 χρονια υπαλληλος γραφειου και γυρισα μετα απο 9 μηνες στη δουλεια με μισθο 870 ευρω.Τωρα παραπανω δεν ξερω δυστυχως

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κασσιανη χαιρομαι που ξαναγυρισες!Λυπαμαι βεβαια που εφυγε η Αννα, ελπιζω να το ξανασκεφτει κι αυτη. Α!Ξεχασες να βαλεις attending για τη συναντηση στο face...

2149200n79fbke64y.gif

Ελενη, περαστικα! Καλη δυναμη! Εγω την Πεμπτη ειχα συμπτωματα κρυολογηματος με πονολαιμο, που στανταρ μετα απο 2-3 μερες εξελισσεται σε καταρροη κλπ. Πηρα αμεσως ταμπλετες εχινακειας, και παρα το ξενυχτι και την κραιπαλη το Σαββατο, οχι μονο δε χειροτερεψε, αλλα εξαφανιστηκαν τελειως τα συμπτωματα χθες.

Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζουν!

age.png age.png

Καλημέρα σας κυρίες μου!!!!! Εμένα πάντως η επιστροφή που πήρα χθες από το ΙΚΑ ήταν μεγαλύτερη από αυτή που μου είχαν υπολογίσει εδώ στο γραφείο (δε με χάλασε καθόλου βέβαια:tongue::tongue:)

Κατά τα άλλα χθες με τη μικρή στο κολυμβητήριο περάσαμε τέλεια..... Ήταν τόσο χαρούμενη που γυρίσαμε στους ρυθμούς μας που με φίλαγε όλη την ώρα, μου έκανε ο,ο,ο,ο έπαιζε με τα παιδάκια, γελούσε:P:p:p:p Το καταευχαριστήθηκα!!!!

Σήμερα ξαναφεύγει ο αδερφός μου για Λονδίνο, αφού εδώ βαρέθηκε να κάνει δουλειές του ποδαριού κι εκεί του ζήτησαν να γυρίσει ως μακιγιέρ σε κεντρικό μαγαζί της MAC. Εδώ που τα λέμε χαζός ήταν να μείνει εδώ?!??!!?!?? Οπότε με το που σχολάσω πάω σπίτι, ντύνω τη μικρή και πάμε το θείο Γώγο αεροδρόμιο;)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαριαλεννα παρτε με κι εμενα στο αεροδρομιο να πιω εναν καφε βλεποντας τα αεροπλανα να απογειωνονται pleaaaaase....:(

A ναι ρε παιδια, σημερα γιορταζει ο κουνιαδος μου και ξεχασα να πω χρονια πολλα στην πεθερα μου για το γιο της το πρωι...

Αν εχετε εορταζομενο να τον χαιρεστε!

Διαφημίσεις

Μαριαλεννα παρτε με κι εμενα στο αεροδρομιο να πιω εναν καφε βλεποντας τα αεροπλανα να απογειωνονται pleaaaaase....:(

A ναι ρε παιδια, σημερα γιορταζει ο κουνιαδος μου και ξεχασα να πω χρονια πολλα στην πεθερα μου για το γιο της το πρωι...

Αν εχετε εορταζομενο να τον χαιρεστε!

Άστο αυτό με τα ταξίδια μου έχει στοιχίσει κι εμένα πολύ...... Το Δεκέμβρη θα πάει και ο Βασίλης Λονδίνο με τη δουλειά για εκπαίδευση και ήθελα τόσο να πάω κι εγώ μια βόλτα αλλά δε μας παίρνει με τίποτα οικονομικά, οπότε θα κάνω υπομονή λίγο ακόμη.......Ελπίζουμε με τον καινούριο χρόνο να τα βάλουμε σε μια τάξη.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα!!

Κασσιανή,χαίρομαι πάρα πολύ που αποφάσισες να ξαναγυρίσεις!!!!Ελπίζω να μην έχουμε άλλα τέτοια στο μέλλον!!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...εμείς έχουμε τον πεθερό μου και τον ανηψιό του άντρα μου αλλά θα πάμε αύριο επίσκεψη μιας κι ο Κώστας σήμερα δουλεύει...

Εν τω μεταξύ,τα έχω πάρει χοντρά για 2 λόγους...

1) Ο κουνιάδος μου όσες φορές τον έχουμε καλέσει σε γιορτές,γενέθλια κλπ πάντα μας γράφει και δεν έρχεται...ακόμα και στα γενέθλια της μικρής είχε έρθει τελευταίος απ'όλους και δεν είχαμε ούτε τούρτα να τον κεράσουμε..ενώ εμείς πάντα πάμε όποτε μας καλούν και τώρα πιά είπα να μην ξαναπατήσω κι εγώ εκεί...4 χρόνια μόνο 1 φορά ήρθε σε γιορτή...δλδ τί πιό σημαντικό έχει να κάνει απ΄το να βρεθεί με τον αδερφό του και την οικογένειά του...κι η συννυφάδα μου συνέχεια λέει ότι δεν πάμε εκεί!!Ε,πως να έρθουμε αφού κι εσείς μας γράφετε κανονικότατα???

2) Χτες ήθελε ο Κώστας να πάμε στην αγορά να πάρουμε δώρο για τον ανηψιό του που γιορτάζει σήμερα και του πρότεινα να έρθει η μαμά μου να κρατήσει την Ιωάννα για να βγούμε μόνοι μας,να κάνουμε και καμιά βόλτα,να ξανανιώσουμε λίγο ζευγάρι-σύντροφοι...μόνο που δεν μ'έβρισε...και γιατί να μην πάμε με το παιδί,και γιατί να κουβαλάω την μαμά μου για μισή ώρα,και αν θέλω να βγω βόλτα να κρατήσει αυτός την μικρή για να βγω μόνη μου (!!!) κλπ κλπ...τελικά μαλώσαμε άσχημα και απ'τα νεύρα μου πήγα και σιδέρωσα μια στοίβα ασιδέρωτα που είχα (όταν έχω νεύρα ή βαριέμαι πιάνομαι με το καθάρισμα κλπ)...έχω απογοητευτεί τελείως...πώς να του δώσω να καταλάβει ότι θέλω λίγο να ξεφεύγω και να έρθουμε λίγο πιό κοντά σαν ζευγάρι κι όχι σαν γονείς????Έχει κάνει κ ιένα επιφανειακό ράγισμα η βέρα μου κι ακόμα σκέφτομαι αν είναι τυχαίο ή όχι!!!!Αυτά....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μπιζελι οι αντρες ετσι ειναι, τουλαχιστον οι δικοι μας παρτο αποφαση, καλα εσυ πας για 2ο παιδι βρε δεν ελεγες?Αν δε στρωσουν τα πραγματα μεταξυ σας πως θα το κανεις αυτο?Παντως, σε μας αυτα ειναι καθημερινο φαινομενο..δεν τα θεωρω σοβαρο λογο τσακωμου πλεον...

2) Χτες ήθελε ο Κώστας να πάμε στην αγορά να πάρουμε δώρο για τον ανηψιό του που γιορτάζει σήμερα και του πρότεινα να έρθει η μαμά μου να κρατήσει την Ιωάννα για να βγούμε μόνοι μας,να κάνουμε και καμιά βόλτα,να ξανανιώσουμε λίγο ζευγάρι-σύντροφοι...μόνο που δεν μ'έβρισε...και γιατί να μην πάμε με το παιδί,και γιατί να κουβαλάω την μαμά μου για μισή ώρα,και αν θέλω να βγω βόλτα να κρατήσει αυτός την μικρή για να βγω μόνη μου (!!!) κλπ κλπ...τελικά μαλώσαμε άσχημα και απ'τα νεύρα μου πήγα και σιδέρωσα μια στοίβα ασιδέρωτα που είχα (όταν έχω νεύρα ή βαριέμαι πιάνομαι με το καθάρισμα κλπ)...έχω απογοητευτεί τελείως...πώς να του δώσω να καταλάβει ότι θέλω λίγο να ξεφεύγω και να έρθουμε λίγο πιό κοντά σαν ζευγάρι κι όχι σαν γονείς????Έχει κάνει κ ιένα επιφανειακό ράγισμα η βέρα μου κι ακόμα σκέφτομαι αν είναι τυχαίο ή όχι!!!!Αυτά....

Θα πρεπει να κανετε μια ηρεμη συζητηση. Τα ζευγαρια χρειαζονται λιγο χρονο μακρια απο τα παιδια, και γενικα αυτο επιδιωκουν οταν υπαρχει γιαγια να αφησουν τα παιδια. Να βγουν μονοι τους να νιωσουν συντροφοι, να διασκεδασουν. Δε μπορω να καταλαβω γιατι δε θελει ο αντρας σου.

age.png age.png

Μπιζελι οι αντρες ετσι ειναι, τουλαχιστον οι δικοι μας παρτο αποφαση, καλα εσυ πας για 2ο παιδι βρε δεν ελεγες?Αν δε στρωσουν τα πραγματα μεταξυ σας πως θα το κανεις αυτο?Παντως, σε μας αυτα ειναι καθημερινο φαινομενο..δεν τα θεωρω σοβαρο λογο τσακωμου πλεον...

Οχι Κατερινα, δεν ειναι ετσι οι αντρες. Εγω τουλαχιστον δεν ξερω κανεναν που να μη θελει να αφησει καπου τα παιδια και να βγει με τη γυναικα του.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω,βρε Μαριάννα μου....ούτε κι εγώ μπορώ να καταλάβω....ενώ λέγαμε αμάν να αρχίσει η Ιωάννα να συνηθίζει να κάθεται με την μαμά μου μόλις έγινε αυτό δεν θέλει να βγει μαζί μου...μάλιστα μου λέει,να την αφήσουμε για να πάμε για καφέ,για ποτό,για φαγητό,καμία επίσκεψη εντάξει αλλά να βγούμε βόλτα χωρίς λόγο και σκοπό όχι....δλδ το να βγει με την γυναίκα του μια βόλτα,λίγο να μιλήσουμε σαν άνθρωποι,να ξεσκάσουμε και ίσα ίσα που αν χρειαστεί να γυρίσουμε άρον άρον να μην καθόμαστε κάπου και πάνε και χαμένα τα λεφτά δεν γίνεται...πρέπει να έχουμε στόχο!!Άσε που μου λέει,την άφησες ποτέ με την μαμά σου για 1 ώρα μόνη της?Ε και πως θα φύγουμε??Ε τώρα δεν είναι ευκαιρία,του λέω,να το κάνουμε??Γιατί θεωρεί ότι όλα είναι δική μου ευθύνη????Εγώ να μεγαλώνω το παιδί,εγώ να το μαθαίνω διάφορα πράγματα,εγώ να την μάθω να μένει με την μαμά μου όλα εγώ.....χτες πραγματικά,άρχισα να κλαίω (χωρίς βέβαια να με δει) γιατί αισθάνθηκα ότι πλέον δεν με βλέπει σαν γυναίκα-σύντροφο κλπ αλλά μόνο σαν μαμά....και είναι πολύ άσχημο αυτό....Το αποκορύφωμα δε,ήταν όταν μου είπε 5' μετά τον καυγά να πάρει τηλ τους κουμπάρους μας να πάμε επίσκεψη όλοι μαζί!!!!Αυτό κατάλαβε ότι ήθελα!!!Τί να πω???

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημεραααααα!

Κατερινα δεν πειραζει για τη δουλεια...εσυ συνεχιζε να στοχευεις

ψηλα...

Κοριτσια σημερα βαριεμαι πααααρα πολυ...ενα φαγητο 8α βαλω(μοσχρακι κοκκινιστο) θα δειξει με τι συνοδεια...και θα τεμπελιασω...οσο μου το επιτρεψουν τα λυκοπουλα....

Φιλιααααα!!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημερα Κυριακη!Εγω χθες μαγειρεψα, σφουγγαρισα, εβαλα 2 πλυντηρια,καθαρισα κουζινα,μπανιο,ποτισα και τα λουλουδια...Τωρα με την πεθερα σπιτι κανω εγω τις δουλειες..:rolleyes:

Μπιζελι προσπαθησε ξανα να το συζητησεις ηρεμα μαζι του, μην απογοητευεσαι, και προπαντων μην κανεις σαν εμενα, να αντιδρας με νευρα:-P και ολα θα φτιαξουν!

Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν !

Μπιζέλι όσο τα κρατάς μέσα σου και δεν λές τι αισθάνεσαι, αυτό το πράγμα θα διαιωνίζεται! Στείλε τη μικρή στη μαμά σου (χωρίς να του το πεις) και κάθησέ τον κάτω και πες του όλα αυτα που νιώθεις! Δεν υπάρχει άλλη λύση. Μόνο συζήτηση!!!

Ο δικός μου, μου πρότεινε να βγούμε για φαγητό την Παρασκευη, αλλα δεν ξέρω επειδή αυριο θα βγούμε - νωρίς βέβαια - σε ένα επαγγελματικό party θα το έλεγα. Ε, πάλι την Παρασκευη? 2 φορές να το αφήσω το νινί? Δεν ξέρω βέβαια, θα δω!

Κυριακή καλή τεμπελιά :tongue: για σήμερα σου εύχομαι. Ε δικαιωματικά κι εσύ!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...