Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας! Εδώ πονεμένος λαιμός με οξεία αμυγδαλίτιδα σας χαιρετά. Τί πράγμα είναι αυτό, όλοι είναι στο σπίτι μια χαρά, μονάχα εμένα βρήκε. Αν σκεφτείτε πώς πέρασε χθες ολόκληρη η μέρα μόνη μου μαζί με τα πιτσιρίκια με 39 πυρετό είναι ν'απορεί κανείς. Εδώ βέβαια ίσχυσε ο νόμος του Μέρφι (είχε εφημερία ο συζ.) .

Πώς μπορεί κάποιος να φτιάχνει σπανακόπιτα, να διαβάζει παραμύθια και να παίζει με πονόλαιμο και πυρετό?

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κασσιανή χάρηκα πολύ που πήρες αυτή την απόφαση. Και φυσικά σε θέλουμε στην παρέα μας και φυσικά σε περιμένουμε και στο καφέ. :D

Ράνια σε χάσαμε, έλα κι εσύ στο καφέ να σε δούμε! Όλα καλά?

Κορίτσια πάντα λέω ότι θα έρθω για καφέ και δηλώνω συμμετοχή (έχω καταντήσει γραφική πια) αλλά δεν ξέρω κάτι με πιάνει τις τελευταίες 2-3 ώρες και δεν έρχομαι .

Θέλω όμως τόσο πολύ……(το πνεύμα πρόθυμο και το κορμί κορμάρα…………..:tongue::tongue:) και για της συναντήσεις σας στους παιδότοπους ζηλεύω αλλά………….:roll:

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Πω πω Ελένη περαστικά! Το περνάω συχνά πυκνά αυτό με τις αμυγδαλές λόγω ευαισθησίας και σε καταλαβαίνω απόλυτα! Απορώ πως τα καταφέρνεις :confused: Εγώ το καλοκαίρι που το πέρασα πάντως άφησα το μωρό στη μάνα μου, τα είχα παίξει τελείως!Υπομονη!

Πόλα όλα καλά?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλησπερααα!

Χριστινα μια χαρα σε κοβω κοπελια...ακου εκει στις 12 και μιση...δεν ντρεπεσαι και μονο που το γραφεις/.με τον πονο μου παιζεις?:tongue:

Εγω απο το πρωι ετρεχα στο σουπερμαρκετ ,μετα να παω να παρω το Μαριο ,μετα να παω τη μαμα μου σπιτι η οποια με ειχε επισκεφθει...και να βαλω και τον αρακα να γινεται...

Κατα τα αλλα οοοοολα καλα....σε κλιμα γιορτινο δεν μπορω να μπω λογω του καιρου ....ειναι κι αυτη η σκονη παλι απο την Αφρικη...πφφφφφ!ελεος πια,θελω να χιονισει..

φιλιααααα!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Εδώ πονεμένος λαιμός με οξεία αμυγδαλίτιδα σας χαιρετά. Τί πράγμα είναι αυτό, όλοι είναι στο σπίτι μια χαρά, μονάχα εμένα βρήκε. Αν σκεφτείτε πώς πέρασε χθες ολόκληρη η μέρα μόνη μου μαζί με τα πιτσιρίκια με 39 πυρετό είναι ν'απορεί κανείς. Εδώ βέβαια ίσχυσε ο νόμος του Μέρφι (είχε εφημερία ο συζ.) .

Πώς μπορεί κάποιος να φτιάχνει σπανακόπιτα, να διαβάζει παραμύθια και να παίζει με πονόλαιμο και πυρετό?

Μπορει, πως δεν μπορει:rolleyes:

Παντως με παιδια και χωρις βοηθεια απο μαμα και πεθερα, ουτε να αρρωστησεις δεν δικαιουσαι...

Μαράκι, καλά σε γενικές γραμμές, εχω διαφορα θεματάκια οικονομικής φύσεως που με προβληματίζουν, αλλά θα βρεθεί λύση, που θα πάει...

Δεν πρεπει να υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει τετοιου ειδους θεματα αυτην τη περιοδο.

Αλλα σιγα μη σκασω...:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Κι εγώ θέλω να στολίσω το Σάββατο, αλλά εδώ σκάει ο τζίτζικας και το φατσάκι σκεφτείτε το τσίμπησε κουνούπι :confused: εχτές το βράδυ. Και έχουμε Νοέμβριο ρε παιδιά, μπαίνει Δεκέμβρης σε λίγο. Με τι όρεξη?

Αντε ρε Πολίνα και με τρόμαξες. Τα οικονομικά είναι δύσκολα γενικώς.

Ένα πράγμα θα σας πω...την Παρασκευη έβαλα μια αγγελία για μια θέση που άδειασε σε κάποιο κατ/μα μας. Έχω λάβει ήδη περίπου 150 βιογραφικά και συνεχίζουν να έρχονται :confused::roll: Τα περισσότερα παιδιά από αυτά είναι ήδη στο ταμείο ανεργίας από καιρό! Τι γίνεται ρε κορίτσια? Μια θέση είναι, ποιον να πρωτοπάρεις? Που θα απορροφηθούν όλα αυτά τα παιδιά? Τραγικό!!! Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο. Κάποτε έβαζα αγγελία και ζήτημα να απαντούσαν 10-15 άτομα το πολύ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλησπερα!Μαρια τι θεση ειναι αυτη????Σκατα σημερα, ηθελαν λογιστη στην ουσια οποτε δεν τυς εκανα.Καλα δεν ειδαν το βιογραφικο μου ρε γμτ?Ο τυπος μου εδωσε μια καλη συμβουλη ομως, να παω να πληρωσω 5,000 ευρω στην ασοεε να κανω σεμιναρια λογιστικης:twisted:...καλα, που ζει αυτος?Παω να κοιμηθω λιγο ειμαι κομματια, μετα απο ολα αυτα πηγα και την Παναγιωτα στην παιδ.χαρα...

Kατερίνα δεν θα σε ενδιαφέρει σίγουρα...Πωλητή ζητάμε σε forthnet shop.Aν ήταν κάτι καλό θα το έλεγα και σε εσένα και στη Δήμητρα που ψάχνετε! Άντε καλή ξεκούραση και δεν πειράζει κάτι θα βρεθεί!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κας μου πρέπει να πληρώσω το διακανονισμό της δόσης του φόρου αύριο, είχα μια επιταγή για την παρασκευή, μου τηλεφώνησαν ότι υπάρχει πρόβλημα, να την εισπράξω τη δευτέρα, πάλι μου τηλεφώνησαν οτι δεν υπάρχει το ποσό, οπότε να δω πως θα μαζέψω τα λεφτά μέχρι αύριο...με βλέπω να βγάζω από την κάρτα πάλι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω Ελένη περαστικά! Το περνάω συχνά πυκνά αυτό με τις αμυγδαλές λόγω ευαισθησίας και σε καταλαβαίνω απόλυτα! Απορώ πως τα καταφέρνεις :confused: Εγώ το καλοκαίρι που το πέρασα πάντως άφησα το μωρό στη μάνα μου, τα είχα παίξει τελείως!Υπομονη!

Πόλα όλα καλά?

Έχω παρατηρήσει ότι έχει σχέση με την κούραση. Ενώ εδώ και τρεις βδομάδες υπήρχε μια μικρή ενόχληση στο λαιμό τα πρωινά, "χτύπησε" όμως το Σάββατο το βράδυ έπειτα από συσσωρευμένη κόπωση.

Μπορει, πως δεν μπορει:rolleyes:

Παντως με παιδια και χωρις βοηθεια απο μαμα και πεθερα, ουτε να αρρωστησεις δεν δικαιουσαι.

Δεν πρεπει να υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει τετοιου ειδους θεματα αυτην τη περιοδο.

Αλλα σιγα μη σκασω...:rolleyes:

Ν' αρρωστήσεις, ούτε καν να το σκέφτεσαι. Μάλιστα χρειάζεται να επινοήσεις την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση, αλλίως ...πάει το σπιτικό.

Ίσως όχι μόνο αυτή την περίοδο, αλλά και παλιότερα. Απλά τώρα το λένε όλοι χωρίς ντροπές γιατί το γενικότερο κλίμα το επιτρέπει.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Αχ βρε Κατερινάκι απογοητεύτηκες ε? Σε καταλαβαίνω..

Αλλα κάθε εμπόδιο για καλό δε λένε??

Να δεις που θα βρείς αύτο που θέλεις! Αλήθεια τι τελείωσες?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ευτυχως κοιμηθηκα μια ωριτσα και ειμαι καλυτερα!Βατραχι εχω τελειωσει Βιομηχανικλη στο Πανεπιστημιο Πειραια, διοικηση επιχειρησεων στην ουσια..

Παιδια δεν μπορω να ταιζω αλλο την Παναγιωτα,πολλα νευρα αυτο το παιδι, μου τα πεταει ολα κατω, σφαλιαριζει το κουταλι...τα νευρα μου..

καλησπερα κοριτσια.ας μου απαντησει οποια ξερει γιατι στο ικα δεν ξερουν τι τουσ γινεται...κ εχω και καλο βισματακι...λοιπον δουλευω συνολικα 8 συνεχομενα χρονια,στην ιδια ιδικοτητα,και σε ολες τησ δουλειες οκταορη.γεννησα 24-6-2009 και μετα απο εξαμηνο γυρισα στις 4-4-2010 με μισθο καθαρα 880 και μεικτα 1200 νομιζω και κατι ψιλα.εχω εταμ επισης 8 χρονια και επιδομα ταμειου.κ τωρα κ επιδομα γαμου.ποση επιστροφη θα παρω λογικα?πηρε καμμια απο σας με παρομοια περιπτωση?α,πωλητρια-ταμιασ ειδικοτητα

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

καλησπερα κοριτσια.ας μου απαντησει οποια ξερει γιατι στο ικα δεν ξερουν τι τουσ γινεται...κ εχω και καλο βισματακι...λοιπον δουλευω συνολικα 8 συνεχομενα χρονια,στην ιδια ιδικοτητα,και σε ολες τησ δουλειες οκταορη.γεννησα 24-6-2009 και μετα απο εξαμηνο γυρισα στις 4-4-2010 με μισθο καθαρα 880 και μεικτα 1200 νομιζω και κατι ψιλα.εχω εταμ επισης 8 χρονια και επιδομα ταμειου.κ τωρα κ επιδομα γαμου.ποση επιστροφη θα παρω λογικα?πηρε καμμια απο σας με παρομοια περιπτωση?α,πωλητρια-ταμιασ ειδικοτητα

απο σπουδες,μονο λυκειο,τιποτε παραπανω

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...