Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Σε όλες τις γλυκές μανούλες!

Λέγαμε για βολτίτσα αλλα άκυρο

Θα ρθούν τα πεθερικά μου να δουν τον μικρό γιατι έχουμε καναδυο βδομάδες να πάμε και τον πεθύμησαν!

Το απόγευμδ λέω να βγάλω σιγά σιγά τα χριστουγενιάτικα

Για να δουμε θα αφήσει τίποτε όρθιο ο μικρός!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρες καλημέρες!!!!!! Μετά από 5 μέρες 14ωρης ορθοστασίας το τι ευχαριστήθηκα τη χθεσινή Κυριακή δε σας το περιγράφω!!!!! Εννοείται ότι σήμερα θα δουλέψω χαλαρά και 16:05 την έχω κάνει!!!:tongue::tongue::tongue

Κατερίνα καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Α, δε σας είπα πήγα κι από το ΙΚΑ και πήρα την επιστροφή των εισφορών μια χαρά!!!!! Με το που τελείωσε το Συνέδριο άρχισαν να φτιάχνουν τα πράγματα:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Κι εγώ θέλω να πάω ΚΕΠ για να καταθέσω για το επίδομα και όλο το αναβάλλω...βαριέμαι μέχρι θανάτου!

Εχθές βγήκαμε το πρωί στις κούνιες. Η μικρή λύσαξε, αλλά το ευχαριστήθηκε το φατσάκι μου. Μετά πήγαμε για φαγητό και δεν έκατσε λεπτό ακίνητη. Την κυνηγούσαμε με βάρδιες και φυσικά τα μαζέψαμε άρων άρων και φύγαμε για το σπίτι.Τσάμπα τα λεφτά που πληρώσαμε και δεν το ευχαριστηθήκαμε. Απο εχθές είναι με συνάχι ρε γμτ και τη λυπάμαι. Στις 01:30 τη νύχτα μπούκωσε και μέχρι να ξεμπουκώσει με τους ορούς κάναμε αμάν! Στο τέλος της έβαλα και λίγο παιδικό otrivin. E δεν γινόταν άλλο τα είχε παίξει το μωρό! Που την ''άρπαξε'' πάλι?:(

Το Σάββατο θα γίνει χαμός στον παιδότοπο :D Το ένα θα κυνηγάει το άλλο κι εμείς θα τρέχουμε να τα μαζέψουμε!:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Απο Ιανουαριο ξεκιναω και εγω δουλεια...

Αλλα αυτη τη φορα οχι στο γραφειο του αντρα μου, γιατι 1ον πανω στη δουλεια σκοτωνομαστε και 2ον δεν ειναι οτι καλυτερο να εισαι με το... ετερον ημισι 24ωρες το 24ωρο μαζι!

Ειχα μια πααααρα πολυ καλη προταση και πιθανοτατα να δεχτω!!!

Δυστυχως η πραξη εχει δειξει οτι δεν ειναι ποτε καλη ιδεα να δουλευεις με τον αντρα σου, εκτος κι αν ενας απο τους δυο ειναι τερας ψυχραιμιας και απαθειας.Στο δικο μου το επαγγελμα, οσες το επιχειρησαν ή χωρισαν ή απο δικηγοροι μετατραπηκαν σε γραμματεις του συζυγου.

Πιστευω πως μπορει να μην ειχες την απαιτηση, αλλα ηθελες να παρουμε θεση. Σκεφτηκες μηπως το γεγονος ποσο εχει κουρασει αυτη η ιστορια τα κοριτσια? Απο χθες το μεσημερι νεκρα. Καμια δε μπαινει, καμια δεν εχει ορεξη να γραψει οτιδηποτε. Ποσο μαλλον να σχολιασουν... Να σου πω ποια ηταν η δικη μου αντιδραση οταν διαβασα το ποστ της Αννας περι τσιφλικιου κλπ? Βγηκα απο το καφε. Δεν ηθελα να διαβασω ουτε να σχολιασω τιποτε. Και αν θελεις την αληθεια, δε μου κανει καμια ιδιαιτερη αισθηση να μπαινω εδω πλεον. Χαλαστηκα. Καταλαβαινω πως ενιωσες εσυ, αλλα καταλαβε κι εσυ πως νιωθουμε εμεις. Εχουμε φτασει πλεον στο σημειο να σκεφτομαστε πως οτι και να γραψουμε, δε θα αλλαξει τιποτα. Αναμασωνται τα ιδια και τα ιδια. Μπραβο Λιζα! Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Ειλικρινα, αυτο που με θλιβει ειναι το ποσο πολυ στενοχωρηθηκατε και κουραστηκατε ολες.

Σας βεβαιω δεν ηταν αυτη η προθεση μου, απλα ηθελα ο,τι συζητιοταν απο εμενα να ειναι γνωστο σε ολες και να λεγεται δημοσιως.

Ζητησα εξηγησεις απο ενα μελος της παρεας, μιλωντας της αρχικα πολυ ευγενικα. Αν ηθελε να το λυσουμε με πμ, θα μπορουσε να το κανει.

Αντιθετως, αντι να μου δωσει εστω και δημοσια μια εξηγηση, αρχισε να μου επιτιθεται προσωπικα με απαντησεις ασχετες εντελως απο το αρχικο ζητημα, με αποκορυφωμα το να μου πει να τα μαζεψω και να φυγω. Απο που αραγε...?

Και επειδη δεν μου ταιριαζει καθολου ως χαρακτηρας το να λεγεται οτι χρησιμοποιησα προσωπικα θεματα για να επιτεθω, το μονο που εχω να πω σε αυτο (γιατι με ενοχλει πολυ ως ιδεα) ειναι οτι το "προσωπικο" που χρησιμοποιησα (η ζηλια του συζυγου) ηταν αμεσα συνυφασμενο με το ζητημα που δημιουργηθηκε και οχι κατι ασχετο που χρησιμοποιησα ως χτυπημα κατω απο τη μεση.

Περαιτερω θα ηθελα να πω οτι φυσικα και δεν ηθελα να δημιουργηθει ολο αυτο και το δειχνει και η μεχρι τουδε συμπεριφορα μου.

Πιστεψα οτι μπορουσαμε να λυσουμε μια διαφωνια πολιτισμενα και με συζητηση, γι αυτο και απο την πρωτη στιγμη ρωτησα ηρεμα τι εννοουσε ζητωντας και προκαταβολικα συγγνωμη, αν ειχα καταλαβει λαθος.

Ειμαι απολυτως βεβαιη οτι αν ειχα λαβει μια ηρεμη και φιλικη εξηγηση (οπως ειχε την τιμη να λαβει η Μαριαννα) δε θα ειχε συμβει τιποτα. Αλλωστε πολυ σωστα εγραψε το φατσακι, οτι δεν ξυπνησα κι ενα πρωι και ειπα με ποιον να τσακωθω. Οποιον δεν συμπαθω, δεν του μιλαω, δεν τσακωνομαι.

Δεν ξεμπροστιασα φυσικα καμμια για το οποιο πμ ελαβα (ειναι πολυ μακρια απο εμενα κατι τετοιο), γι αυτο και ξεκαθαρισα οτι δεν ηθελα καμμια να παρει θεση υπερ μου δημοσιως στην αντιπαραθεση.

Η φραση ομως "μαζεψε τα και φυγε" με πληγωσε ιδιαιτερα και εκει και μονο εκει ηθελα να πειτε κατι, ακομα και αυτες που συμφωνουσαν με την αννα στην οποια διαμαχη.

Σε ο,τι με αφορα, θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη απο ολες σας που ανεχτηκατε αυτην την κατασταση και ελπιζω ως ανθρωποι να κατανοειτε οτι δεν ειναι παντα ευκολο να τα αφηνεις ολα να περνανε.

Δεν μου ειναι καθολου ευκολο να αποχωριστω απο την παρεα, της οποιας ειμαι απο τα πρωτα μελη και με βοηθησε να περασω μια πολυ ομορφη εγκυμοσυνη και την οποια πιστευω οτι βοηθησα κι εγω αρκετα, οταν χρειαζοταν.

Επισης μου ειναι ακομα πιο δυσκολο να αποχωριστω ειδικα τις φιλες που γνωριζω προσωπικα και τον τελευταιο χρονο μοιραζομαι μαζι τους και καφεδακια και πολυ ωραιες στιγμες.

Προσωπικα, εαν δεν υπαρχει και αντιρρηση, θα ηθελα να συνεχισω μαζι σας, αφου και παλι ζητησω συγγνωμη απο ολες σας.

Καλημέρα!!

Τώρα τί να γράψω????Μπήκα εδώ μες στην τρελή χαρά να σας γράψω για την πρωινή έκπληξη που με περίμενε από τον άντρα μου λόγω γενεθλιών και......μου χάλασε όλη η γιορτινή διάθεση!!!!

Ε ναι,λοιπόν,εγώ προσωπικά όταν διάβασα την Άννα να γράφει "αν θέλεις κάν'την εσύ γιατί εδώ δεν είναι το τσιφλίκι σου κι εγώ δεν φεύγω" τα πήρα πολύ άσχημα γιατί όντως δεν είναι εδώ το σπίτι μας να κάνουμε κουμάντο και ήταν πολύ χοντρό και άδικο αυτό που γράφτηκε...και φυσικά δεν πήρα μέρος σε όλο αυτό τόσες μέρες για τον προφανή λόγο...το cafe μας είναι έτοιμο να χωριστεί σε 2 αντίπαλα στρατόπεδα...μετά από λίγο δεν θα μιλιόμασταν μεταξύ μας και στο τέλος θα το κλείναμε...μιλάμε μαζί εδώ και 2 χρόνια για τις εγκυμοσύνες μας,για τις γέννες μας,για τα παιδιά μας....γυναίκες από όλες τις πόλεις,κάθε ηλικίας,διαφορετικής μόρφωσης κι όμως τα έχουμε βρει μιά χαρά μεταξύ μας και περνάμε ωραία!Γιατί να το χαλάσουμε όλο αυτό για μία διαφωνία???Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα πολλά,δεν το κάνω όμως γιατί δεν θέλω να χαλάσω την διάθεση κανενός,ούτε και να μαλώσω με καμία...αυτά!

Χρόνια πολλά στην Στέλλα που γιορτάζει σήμερα!!

Μονο αυτο ηθελα να ακουσω και σ' ευχαριστω.

Α,ξέχασα να πω....Κασσιανή μην φεύγεις!!!!!!!!!!!

Ειλικρινα σ' ευχαριστω.

Σημερα γιορταζει η μανα μου τη λενε Στεργιουλα...(να δω πως θα βγαλω τη 2η κορη μου αν κανω παλι κοριτσι...:confused:) γιορταζουν δλδ και οι Στεργιοι σημερα αλλα δεν το ξεραμε για πολλα χρονια και ποτε δεν της λεγαμε χρονια πολλα:oops:

Μαρια πες μας για την εκπληξη!!!!!Εμενα ο αντρας μου θα μου παρει γοβες αλλα περιμενει να πληρωθει εδω και 4 μερες και τιποτα...

Μιας φιλης η μητερα λεγεται Γκολφω και η πεθερα Μοσχα.

Αυτο ειναι προβλημα!!!

Κατερινα πολυ κομψο το φορεμα (γιαι το δευτερο μιλαω)...

Εγω για να πω τη μαυρη μου αληθεια, ποτε σε συνεντευξη δε φορεσα φορεμα ή φουτσα...

ενιωθα μεγαλυτερη ανεση και ... σιγουρια φορωντας παντελονι!!!

με μπλουζακι ή τοπακι και σακακι :)

Το εχω παρατηρησει κι εγω αυτο, οτι στη δουλεια νιωθω πιο ανετα και σιγουρα με παντελονι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλησπερα κοριτσια

Συμπεθερα να χαιρεσαι τη κορακλα αν και καθυστερημενα...

Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια εχετε ξανακουσει εσεις οτι για να παρω αυξηση και να αλλαγω μισθολογικη κλιμακα πρεπει ολη η προυπηρεσια μου να ειναι στον ιδιο εργοδοτη??? κατι τετοια κουλα μου ειπαν εδω αλλα ρωτησα και αλλου και μου ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο δηλαδη αν δουλευεις 10 χρονια καπου και αλλαξεις εργοδοτη θα πρεπει στη νεα σου δουλεια να σε πληρωνουν σαν νεο? πηγα πρωι πρωι στο ΙΚΑ και πηρα ολα μου τα ενσημα τους τα πηγα αλλα λεει δεν ειναι αρκετο θελουν και βεβαιωσεις απο τους εργοδοτες οτι πραγματι εκεινο το διαστημα δουλευα εκει

καλα τι μαμακιες ειναι αυτες λες και τα ενσημα δεν αναφερουν επωνυμια και κωδικο ειδικοτητας και παλι λεει θα δουνε αμα το δεχτουν

ξερεια καποια τι ισχυει???

Καλημέρα κορίτσια είμαι η Ράνια και είμαι καλά………

Ξανθή μου δεν ισχύουν αυτό που σου είπαν εν μέρει…… (σίγουρα οι προϋπηρεσία δεν υπολογίζεται ξανά από την αρχή σε κάθε νέο εργοδότη που πάς παρά μόνο αν αλλάξεις ειδικότητα)!

Λογικά σου ζητούν βεβαιώσεις από προηγούμενους εργοδότες για να δουν την ειδικότητα σου και πάνω σε αυτήν να σου αναγνωρίσουν προϋπηρεσία….. δηλαδή ένα παράδειγμα αν στην προηγούμενη δουλεία σου δουλεύεις 12 χρόνια ως υπάλληλος γραφείου και κανείς (πχ) λογιστικές εργασίες, αυτό δεν σημάνει ότι έχεις προϋπηρεσία σαν βοηθός λογιστή ή λογιστή για να πας με αυτήν την σύμβαση (πια σύμβασή τώρα άλλη κουβέντα).:(

Αν θες μας λες ειδικά για να σου δώσω καλύτερη και πιο τεκμηριωμένη απάντηση. (λέμε τώρα….:rolleyes:

Αν και πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου ότι λόγω «κρίσης» οι εργοδότες κάνουν ότι θέλουν (δυστυχώς):evil: χωρίς κυρώσεις και αν συμφωνείς καλώς .

Κατά τα άλλα το παιδί μου μεγαλώνει και δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτα από τις ζουζουνιές των δικών σας μονάκριβων τέκνων και εγώ από χρόνο γιοκ …. Δουλεία και μόνο δουλειά (δόξα το Θεό αλλά βαρέθηκα…)

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλημερα

Κας χαιρομαι που ξαναγυρισες , τελικα ισως καταφερω να ερθω και στο καφε

Ρανια μου στο ΙΚΑ που εξηγησαν οτι σε ολα μου τα ενσημα εχω το ιδιο κωδικο ειδικοτητας που σημαινει οτι ολα αυτα τα χρονια ασφαλιζομουν σαν υπαλληλος γραφειου οποτε οι βεβαιωσεις ειναι περιττες αλλα αυτη τιποτα πρεπει να τις βρω βεβαιωσεις και να τις παω

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα

Κας χαιρομαι που ξαναγυρισες , τελικα ισως καταφερω να ερθω και στο καφε

Ρανια μου στο ΙΚΑ που εξηγησαν οτι σε ολα μου τα ενσημα εχω το ιδιο κωδικο ειδικοτητας που σημαινει οτι ολα αυτα τα χρονια ασφαλιζομουν σαν υπαλληλος γραφειου οποτε οι βεβαιωσεις ειναι περιττες αλλα αυτη τιποτα πρεπει να τις βρω βεβαιωσεις και να τις παω

Πολυ χαιρομαι παντως που μαζευομαστε τοσες πολλες αυτη τη φορα.

Μαλλον θα ειναι και ανοιχτα τα μαγαζια στο κεντρο εκεινη την υριακη αι θα ειναι πολυ ωραια η ατμοσφαιρα της γειτονιας.

yey2p2.png BN4cp2.png

Πολυ χαιρομαι παντως που μαζευομαστε τοσες πολλες αυτη τη φορα.

Μαλλον θα ειναι και ανοιχτα τα μαγαζια στο κεντρο εκεινη την υριακη αι θα ειναι πολυ ωραια η ατμοσφαιρα της γειτονιας.

Ναι το σκεφτόμουν κι εγώ το πρωί ότι αν συμπέσει με την Κυριακή που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά θα έχει πολύ ωραία γιορτινή ατμόσφαιρα:D

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κασσιανή χάρηκα πολύ που πήρες αυτή την απόφαση. Και φυσικά σε θέλουμε στην παρέα μας και φυσικά σε περιμένουμε και στο καφέ. :D

Ράνια σε χάσαμε, έλα κι εσύ στο καφέ να σε δούμε! Όλα καλά?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Για να αλλάξεις στη μισθολογική κλίμακα δεν πρέπει να είναι όλη η προυπηρεσία σου στον ίδιο εργοδότη αλλά θα πρέπει να είναι της ίδια ειδικότητας πχ.υπάλληλος γραφείου....τις βεβαιώσεις τις θέλουν προφανώς για να αποδείξεις ότι ήσουν στην ίδια ειδικότητα όλα αυτά τα χρόνια αλλά κ για να μετρήσουν μέρες-έτη προυπηρεσίας πράγματα που φαίνονται κ από τις καρτέλες ενσήμων...πες τους ότι ρώτησες στο ίκα κ σου είπα ότι κάνουν αυτά για βεβαίωση προυπηρεσίας!;) Δηλαδή αν ένας πρώην εργοδότης σου έχει κλείσει το μαγαζάκι σου ή έχει πεθάνει εσύ δεν θα μπορείς να αποδείξεις την προυπηρεσία σου??;):D

Sorry Αννούλα δεν είχα δει ότι απάντησες είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες και τα είπα κα εγώ για δεύτερη φορά!!!!:cool:

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!

Σήμερα, παρόλο τα ένα σωρό προβλήματά μου (πάσης φύσεως), με τις εδώ εξελίξεις αισθάνομαι σα να έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου!!!! Θα περάσουμε τέλεια στον καφέ!!!!:D:D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...