Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αύριο έχω τραπέζι στα πεθερικά και στη θεία του άντρα μου σκέφτομαι μοσχαράκι κοκκινιστό πατάτες κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας και ρύζι καλα δεν είναι?

φιλιά σε όλες

Σαλατούλα, ορεκτικό????

Ειρηνούλα περαστικά στη Φωτεινούλα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω για τισ ευχες,να ρωτησω καμμια ιδεα για σαλατα με βιδες?αυτα που εχω σπιτι ειναι πρασινοκκοκινεσ πιπεριεσ,ζαμπονοτυρια,μουσταρδα,κετσαπ,ξυδι,αλλα οχι τονο και το σμ ειναι πολυ μακρια.φτιαχνω τιποτα με αυτα ή οχι.εχω κανει παστιτσιο,πατατεσ φουρνου,ρολα κοτοπουλο,καρυδοπιττα,για 15 ατομα περιπου,φτανουνε?
Βράστες, τσιγάρισέ τις με λίγο σκόρδο (αν έχεις σκόνη), άστες να κρυώσουν λίγο, ρίξε μέσα κυβάκια τυρί και ζαμπόν κι ανακάτεψε με μαγιονέζα (μην το παστώσεις) και πάγωσέ τις στο ψυγείο.
Αύριο έχω τραπέζι στα πεθερικά και στη θεία του άντρα μου

σκέφτομαι μοσχαράκι κοκκινιστό πατάτες κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας και ρύζι καλα δεν είναι?

φιλιά σε όλες

Σταματήστε με τα φαγητά, με μια σαλάτα είμαι σήμερα :mad:

Συμπεθέρα τι κάνει η μικρή;

WN6Op3.png

καλημέρα κορίτσια ναι πόλα μου και σαλατες και γλυκο για μετα

σαλατες μαρουλι με καλαμποκι και αλλα διαφορα μεσα φλωρινης τζατζικη μακαρονοσαλατα και μελιτζανα

για γλυκο ετοιμα παστακια και σιροπιαστα

όταν είδε το δέντρο ο Θανασάκης μου ενθουσιαστηκε αλλα φοβήθηκε με έναν μουσικό αγιο Βασίλη .

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

;)καλημερα!!!!!

τι μου κανετε?

σας γράφω απο το λαπτοπάκι μας επιτέλους!!!!!!!:-P:-P:-P

Κυριακή σήμερα αλλα ο μπαμπάκας μας δουλευει:-(:-(:-(

ελπίζω το απόγευμα να μας πάει καμιά βολτίτσα:confused::confused::confused:

τώρα λέω να σιδερώσω λιγάκι μην τα αφήνω και μαζεύονται πολλά ;);)

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημέρα κορίτσια ναι πόλα μου και σαλατες και γλυκο για μετα

σαλατες μαρουλι με καλαμποκι και αλλα διαφορα μεσα φλωρινης τζατζικη μακαρονοσαλατα και μελιτζανα

για γλυκο ετοιμα παστακια και σιροπιαστα

όταν είδε το δέντρο ο Θανασάκης μου ενθουσιαστηκε αλλα φοβήθηκε με έναν μουσικό αγιο Βασίλη .

Mια χαρά τα φαγητά!!!!

Μαριάννα πως περάσατε χθες??? Πες μας κανένα νέο!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ένα θα σας πω: ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!!!!!!!!! Επιτέλους, ξαναγύρισα σπιτάκι μου, στον άντρα μου και το παιδάκι μου:):):) Είμαι πτώμα αλλα πολύ χαρούμενη γιατί όλα πήγαν τέλεια.

Δε θα σχολιάσω τίποτα για τα εδώ, αν και είχα μέρες να σας διαβάσω και έφριξα........ Ας το αφήσουμε πίσω μας σας παρακαλώ πολύ όλες!!!!

Έτοιμες για παιδότοπο την άλλη βδομάδα;

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα κοριτσακια!!!:tongue:Ειπα να μπω λιγακι μιας και αυριο το πρωι εχω τη συνεντευξη και δε θα σας καλημερισω..ειμαι πολυ αγχωμενη για αυριο γμτ.Χθες εκανα ενα ψιλομπουφε για τη γιορτη μου.Βεβαια λιγοι ειμασταν, καμια 15ρια και τελειωσαμε και νωρις αλλα σημερα περιμενω κι εναν ξαδερφο μου.Η Παναγιωτα τους ξετρελανε ολους χθες με το μινι ροζ φουστανακι και το αρκουδακι που ειχε το καλσον της στον πωπο..Χορευε ζειμπεκικο με ενα κομπολοι στο χερι και χτυπουσε και το πατωμα....ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ομως!Εβγαλε και τα δωρακια της κι εγω τα δικα μου φυσικα!Ο συζυγος μου πηρε γοβες, σουπερ αλλα ως μη συνηθισμενη ελπιζω να μη σαβουρωθω πουθενα αυριο το πρωι πηγαινοντας στο ραντεβου. το μενου χθες ειχε:πατατοσαλατα με αυγα και σως, σαλατα μαρουλι με λιαστη ντοματα,μπαλσαμικο και μουσταρδα,κρεπες ζαμπον τυρι και κρεμα γαλακτος, κοτοπουλο ρολο γεμιστο με πιπεριες, τυρια ,ζαμπονια κλπ, τυροπιτακια,πατατες σρεογγυλες φουρνου και λαζανια σουφλε! Εννοειται οτι θα τρωμε 3 μερες απο αυτα που εμειναν αφου ειχαμε φτιαξει για ενα λοχο...

Μαριαλεννα επλιζω να πηγε καλα το συνεδριο, αντε καλη ξεκουραηση!!

Διαφημίσεις

Καλησπέραααααα

Κατερίνα, ότι περισσέψε ξέρεις, ταπεράκι και Ν.Φιλαδέλφεια :P

Μαριλουλούδω καλή ξεκούραση! Πως και πως περιμένει ο καλός κοινωνικός ευγενικός και ήσυχος γιος μου να γνωρίσει τα καμάρια σας το Σάββατο! :)

Χτες ο παραπάνω ευγενής νέος έμεινε στους γονείς μου βράδυ. Κοιμήθηκε μια χαρά στο παρκοκρέββατό του, όοοολο το βράδυ και δεν ενόχλησε κανέναν! Γιατί εδώ στο σπίτι του δεν προσαρμόζεται; Οσο για τους γονείς του ευγενικού αυτού νεαρού, πέρασαν τέλεια, ήπιαν έφαγαν κλπ κλπ :lol:

Λέω να το κάνω καθεστώς, μια φορά τον μήνα! Ξύπνησα σήμερα 12.30!!!

Είναι καμιά γι'αυτό; Τι γνώμη έχετε; http://www.groupon.gr/deals/athens/beauteenrouge-sidedeal/167768?nlp=&CID=GR_CRM_149_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies

WN6Op3.png

Καλησπέρα κι'απο μένα.Σήμερα είχαμε πάει στο αττικό πάρκο.Είχε και ωραία μέρα και περάσαμε όμορφα.Είδαμε και το σόου στο δελφινάριο.Η μικρή βέβαια δεν καθότανε και πολύ ύσηχα εκεί.Αλλά ευτυχώς το είδαμε μέχρι το τέλος.

Οσο για τις κοπέλες που έφυγαν απο εδώ πολύ στεναχωριέμαι.Πολύ θα ήθελα να ξαναγυρίσουν στην παρέα.

SI5Yp3.png

καλησπέρα κορίτσια

θα ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε για το επίδομα παιδιού απο το ΟΑΕΔ θα το πάρω φέτος πρωτη φορά γιατι πέρσι αργα το θυμήθηκα.

είναι ασφαλισμένος σε μένα ο μικρος και μου έδωσαν μια βεβαιωση απο την εργασία μου θα πάω στο ΚΕΠ να καταθέσω τα χαρτιά γνωρίζει κάποια τι αλλο χρειάζεται

ευχαριστώ

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

καλησπέρα κορίτσια

θα ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε για το επίδομα παιδιού απο το ΟΑΕΔ θα το πάρω φέτος πρωτη φορά γιατι πέρσι αργα το θυμήθηκα.

είναι ασφαλισμένος σε μένα ο μικρος και μου έδωσαν μια βεβαιωση απο την εργασία μου θα πάω στο ΚΕΠ να καταθέσω τα χαρτιά γνωρίζει κάποια τι αλλο χρειάζεται

ευχαριστώ

τα λέει εδώ. Στο κεπ πιο καλά θα εξυπηρετηθείς (προσωπική εμπειρία) από το να τρέχεις οαεδ. http://portal.oaed.gr/portal/page/portal/OAED/Unemplyeed_Employ/Epidomata-paroxes/oikogeniako

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...