Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κατερινα πολυ κομψο το φορεμα (γιαι το δευτερο μιλαω)...

Εγω για να πω τη μαυρη μου αληθεια, ποτε σε συνεντευξη δε φορεσα φορεμα ή φουτσα...

ενιωθα μεγαλυτερη ανεση και ... σιγουρια φορωντας παντελονι!!!

με μπλουζακι ή τοπακι και σακακι :)

:shock::shock:

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

φουστα εννοουσα φυσικα!!!!!!!!!!!!!!

εδω ειναι που ταιριαζει αυτο που λενε οτι μπερδεψαμε τις βουρτσες με τις ......ες

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινα πολυ κομψο το φορεμα (γιαι το δευτερο μιλαω)...

Εγω για να πω τη μαυρη μου αληθεια, ποτε σε συνεντευξη δε φορεσα φορεμα ή φουτσα...

ενιωθα μεγαλυτερη ανεση και ... σιγουρια φορωντας παντελονι!!!

με μπλουζακι ή τοπακι και σακακι :)

Κοιτα, μια φιλη μου που δουλευει εκει μου ειπε φουστα μεχρι το γονατο καλυτερα με πουκαμισο και γοβες η παντελονι οχι τζην...παντελονια δεν εχω, εχω ενα υφασματινο αλλα δε μου κανει οποτε.,.

:shock::shock:

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

φουστα εννοουσα φυσικα!!!!!!!!!!!!!!

:confused::confused::P:pχαχαχαχα τωρα το ειδα!!!

εδω ειναι που ταιριαζει αυτο που λενε οτι μπερδεψαμε τις βουρτσες με τις ......ες

.............

Κοιτα, μια φιλη μου που δουλευει εκει μου ειπε φουστα μεχρι το γονατο καλυτερα με πουκαμισο και γοβες η παντελονι οχι τζην...παντελονια δεν εχω, εχω ενα υφασματινο αλλα δε μου κανει οποτε.,.

α ενταξει τοτε!!!

εχω μεγαλη αδυναμια στις μιντι φουστες!!!! :D

το αγαπημενο μου μηκος!!!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Αγαπητές μανούλες….

Αφού όλες κρίνατε τα γεγονότα θα μου επιτρέψετε να τα κρίνω κ εγώ…. Υπήρξε μία εμφανής διαφωνία απόψεων σε ένα θέμα, μου ζητήθηκαν εξηγήσεις κ τις έδωσα κ δημοσίως κ κάποιες ιδιαιτέρως βλέποντας ότι όσο συνεχίζεται δημοσίως τόσο πιο πολύ χοντραίνει κ άλλες τις δέχτηκαν άλλες όχι… όλες οι γνώμες, απόψεις, συμπεριφορές για μένα είναι δεκτές γιατί φυσικά δεν ήμαστε όλες ίδιες κ επειδή ήμαστε σε ένα χώρο που απαγορεύεται ρητά να κρίνουμε ,κατακρίνουμε και να προσβάλουμε τον συνομιλητή μας! Από τη στιγμή όμως που κάποια προσωπικά δεδομένα που μοιράστηκα μαζί σας(κ καμία δεν αντέδρασε έστω με πμ να μου πει αυτό με πειράζει που το λες) έγιναν αφετηρία για απαράδεκτη κατ εμέ επίθεση κ αυθαίρετα συμπεράσματα, εκεί κάπου άρχισε να ξεφεύγει το θέμα από τα αξιοπρεπή πλαίσια(κ για τα δικά μου μιλάω δεν θα βγάζω την ουρά μου απέξω)! Κ εμένα υπήρξαν ελάχιστα μεν χοντρά δε πράγματα που ούτε τα άγγιξα γιατί δεν είμαι εδώ για να κρίνω ανθρώπους μέσα από τα γραπτά τους…. Μας κρίνει ο Θεός, η οικογένειά μας κ οι πραγματικοί μας φίλοι και αυτοί είναι που μετράνε! Δέχομαι την οποιαδήποτε αντίδραση υπήρξε στο θέμα συνάντηση…. Δεν δέχομαι το ότι υπάρχουν άνθρωποι που συναινούν με την γενικότερη συμπεριφορά ενός μέλους που αγγίζει πολύ ευαίσθητα θέματα για να υπερασπιστεί μία άποψή του, θα μπορούσα να το κάνω κ εγώ αλλά δεν το έκανα γιατί υπάρχουν άλλοι τρόποι να υπερασπιστώ τη γνώμη μου! Φυσικά κ δεν θα καθόμουν να πω καμία κουβέντα, ούτε να πιω καφέ με ανθρώπους που έχουν αυτή την άποψη για μένα και θα ξαναπαρακαλέσω να διαγραφούν από φίλες μου στο φατσοβιβλίο όσες συμφωνούν με τα παραπάνω γιατί δεν θέλω να πάρει η μπάλα κ καμία που μπορεί να μη με θεωρεί κ τόσο κακό άνθρωπο! Με βάση όλα τα παραπάνω εγώ δεν μπορώ να παραμείνω σε έναν χώρο που καλώς ή κακώς ανοίχτηκα παραπάνω από όσο, αποδεδειγμένα πια, θα έπρεπε και όσα είπα παρεξηγήθηκαν, παραφράστηκαν, δίχασαν κόσμο κ βγήκαν αντιπάθειες συμπάθειες κ τα σχετικά…. Η απόφασή μου είναι οριστική κ θα ζητήσω κ την απενεργοποίηση μου ως μέλος αφού κ μόνο η παρουσία μου προκαλεί(μέχρι τουλάχιστον να ξαναμείνω έγκυος κ να πάω σε άλλο καφε )! Δεν νιώθω καλά να μπαίνω σε μια ʽʼεικονικήʼʼ παρέα να μου χαλάει η διάθεση ,να ψάχνομαι γιατί μπορεί κάποιες να πιστεύουν ότι έχω τόσο αρρωστημένο μυαλό ώστε να σκεφτώ κάτι τόσο χυδαίο και να μην απαντάω σε όσα με προσβάλουν! Σας ευχαριστώ που ήσασταν το παρεάκι μου για 2 χρόνια κ κάτι, που μου δώσατε πολύτιμες συμβουλές που θα με συντροφεύουν κ στο επόμενο παιδί και ευελπιστώ με την κίνησή μου αυτή να μπορέσετε σύντομα να είστε όπως κ πριν! Ειλικρινά να είστε όλες καλά !

sjCrp3.pngUhiNp2.png

το ολο σκηνικο εχει καταντησει πλεον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!

ηταν λογος αυτος να δημιουργηθει ολο αυτο το... Κυπριακο ???

ηταν λογος αυτος να πεσουμε σε επιπεδο κυρα-Κατινας, με ξεκατινιασμα, με προσβολες, με μειωσεις, με δημιουργιες στρατοπεδων και ξεμπροστιασμα για τα πμ υποστηριξης ???

κριμα...

μου φαινεται θα διαβαζω καλυτερα τις μανουλες 2011 για να θυμαμαι τι καλα που περνουσαμε πριν δυο χρονια...

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας

οποιαδήποτε διαφωνία η οποία αφορά αποκλειστικά και μόνο αντιπαράθεση μεταξύ 2 ή 3 μελών,

τα οποια πχ έχουν προσβάλλει το ένα το άλλο (για οποιονδήποτε λόγο)

απαραιτήτως θα πρέπει να λύνεται μέσω προσωπικών μυνημάτων.

όχι! δεν επιτρέπεται να ειρωνεύεσαι και να χλευάζεις! μπορείς να το κάνεις αλλού! εδώ όμως όχι! έχουμε έρθει για να περάσουμε καλά και όχι για να χαλιόμαστε!

πιστεύουμε ότι για να περάσεις καλά δεν χρειάζεται

να κουτσομπολεύσεις τους άλλους

να τους ειρωνευτείς

να τους κοροιδέψεις

πρόσεχε!! όταν σε προσβάλλει κάποιος δεν προσβάλλει το άτομό σου την προσωπικότητά σου αλλά αυτό που βλέπει μέσω του φόρουμ.

αυτό που βλέπει είναι ένας λογαριασμός χρήστη, ένα ψευδώνυμο και το τι γράφει αυτό το ψευδώνυμο και όχι το τι είσαι στην πραγματικότητα. έχε υπόψη σου ότι ο γραπτός λόγος οδηγεί πάρα πολύ συχνά σε παρεξηγήσεις για αυτό ακριβώς το λόγο.

αυτά που γράφεις μπορεί να μην είναι διατυπωμένα με τρόπο που να μεταφέρουν ακριβώς αυτό που θέλεις να πείς!

μην χάνεις χρόνο και ενέργεια, σε συναισθήματα και σκέψεις με το να στεναχωριέσαι ή να θυμώνεις για διαδικτυακές παρεξηγήσεις ή τσακωμούς. υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο απο ότι μερικές γραπτές προτάσεις οι οποίες δεν έχουν πραγματική υπόσταση.

σιγουρέψου αν οι διαδικτυακοί σου φίλοι είναι πραγματικοί φίλοι πριν ξοδέψεις ενέργεια και συναισθήματα για αυτούς.

θυμήσου ότι αρκετές φορές οι σχέσεις που δημιουργούνται μπορεί να είναι περιστασιακές ή επιφανειακές.

μην εμπιστεύεσαι προσωπικά σου δεδομένα ή καταστάσεις σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, ή που δεν δίνουν και εκείνα δικά τους δεδομένα.

Πραγματικά κρίμα....

Είχαμε μια τόσο όμορφη παρέα...

Μπορούμε να κάνουμε μια προσπάθεια ακόμη βρε κορίτσια...

Αννα μη φύγεις Σε παρακαλώ!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Εγω τωρα γιατι επιμενω?Μπηκα απλα να πω μια καλημερα και ποσο δυσκολη νυχτα εχω περασει γιατι μονο εσεις με καταλαβαινατε...αλλα που να το πω??Καλημερα μανουλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...