Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ!!!Σήμερα δεν προβλέπεται κάτι..ο Κώστας δουλεύει,είναι και καθημερινή....Αύριο θα μαζευτούμε το βραδάκι για κρασάκι,μπυρίτσες και σουβλάκια-κοτόπουλα σχάρας-κοντοσούβλια!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Σου δινω ιδεες:προχθες φαγαμε μπιφτεκακια με πατατες στο φουρνο, χθες μακαρονια με σαλτσα κοκκινη και σημερα φακιες!
μπιφτεκια ειχα την τριτη ,φακες τεταρτη,εχθες μακαρονια με κιμα....:confused::confused::confused:
Σημερα γιορταζει η μανα μου τη λενε Στεργιουλα...(να δω πως θα βγαλω τη 2η κορη μου αν κανω παλι κοριτσι...:confused:) γιορταζουν δλδ και οι Στεργιοι σημερα αλλα δεν το ξεραμε για πολλα χρονια και ποτε δεν της λεγαμε χρονια πολλα:oops:

Μαρια πες μας για την εκπληξη!!!!!Εμενα ο αντρας μου θα μου παρει γοβες αλλα περιμενει να πληρωθει εδω και 4 μερες και τιποτα...[/QUO

θελω κι εγω ενα δωρο κι ας μην γιορταζω ..ειναι κακο?:rolleyes:

Να την χαιρεσαι τη μανουλα...βαλε φωτο με το φορεμα να σου πουμε αποψεις!:cool:

Μου πήρε ένα ρολόι DKNY με λευκό λουράκι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό...και το έβαλε στο ντουλάπι με τον καφέ!!!Ανοίγω το πρωί για να φτιάξω καφέ και πετάχτηκα πίσω....από την συγκίνηση μόνο που έβαλα τα κλάματα!!!Αυτά...

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου να χαίρεστε όλες τις οικογένειές σας και να έιστε πάντα καλά!!!

μπραβο κοριτσακι..πολυ ωραια εκπληξη και το ρολοι τελειο.!;)

1v0n7ypa5y9lur77.png

Μπιζελι ειναι πολυ ωραιο αφου εχω το ιδιο με μπρασελε!:DΜου το εκαναν δωρο τον ιουνιο που γιναμε νονοι!απλα με το μπρασελε ειναι πιο...αντρικο γμτ και βαρυ φυσικα!

καλημερα κοριτσια!!

Μπιζελακι, Πολυχρονη!!!!!!!!! Οτι επιθυμεις :D

Πολυ ωραια η εκπληξη και ακομα πιο ωραιο το... ρολογακι!!! Με γεια!!!

Πριν 3 χρονια στα γενεθλια μου, μου ειχε κανει και μενα ο αντρας μου δωρο ενα ρολοι!!!

Απο τοτε που μετακομισαμε εδω πριν ενα χρονο περιπου, δεν μπορω να το βρω... εχω σκασει!!!!

και δεν εχω αγορασει ακομα αλλο... ελπιζω να το βρω γιατι ηταν υπεροχο :(

Τη Δευτερα εχω ραντεβου στον παιδικο σταθμο... και η αληθεια ειναι οτι στεναχωριεμαι αρκετα... :(

Ειναι η "πρωτη φορα" που εχω καθησει τοσο με ενα μωρο! Στ΄αλλα δυο πηγα για δουλεια οταν ηταν 2 μηνων...

Με πιανει κομπος στο λαιμο, μονο στη σκεψη!!!!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Αααχ! Σήμερα ελπίζω να μπορέσω να πάω να πάρω το λαπτοπάκι μας απο τον τεχνικό.

Το μεσημέρι μας είπε αλλα ρίχνει τώρα κάτι ψιχάλες.

Προς το παρόν ο αρακάσ έγινε και τωωωρα ειναι ώρα για....ηλεκτρικη!!!

Τι ωραια χαροπή νοικοκυρούλα!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Λιζάκι,σε καταλαβάινω...κι εγώ σκέφτομαι να γράψω την μικρή παιδικό του χρόνου και μου κάθεται λίγο κάπως.....πώς θα αποχωριστώ το κοριτσάκι μου???Φαντάσου,το σκέφτομαι από τώρα!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Αχ,κορίτσια μου,σας χίλιο-ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!Μου φτιάξατε την διάθεση!!!Έτσι πρέπει να είναι οι παρέες,αγαπημένες!!!Πολύ θα ήθελα να σας γνωρίσω από κοντά όλες αλλά επειδή είναι λίγο δύσκολο όποια θέλει να ανταλάξουμε τηλέφωνα να τα λέμε και τηλεφωνικά πολύ ευχαρίστως!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μπιζελάκι πολύ ωραιο το ρολόι! Κι εγω εχω της ίδιας μάρκας παρόμοιο με το δικό σου.

Σκέφτομαι όμως να ρωτήσω για αλλαγή στο λουράκι να πάρω κατι σκούρο για χειμώνα

Κατερίνα μπορεις κι εσυ να του αλλάξεις λουράκι και να το κάνεις πιο ανάλαφρο!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

αχ ειμαι να σκασω!!!!!!!!!

οι φιλοι απο Γερμανια ανεβαζουν εικονες στο fb απο τη Νυρεμβεργη οπου ολα ειναι ασπρα απο το χιονι!!!

και σημερα ανοιγει και η φημισμενη Χριστουγεννιατικη αγορα της πολης!!!

αυτο θα πει Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα!!!!!!!!!!!!!!

ζηλεεεεεεεευωωωω!!!!

nuernberger_weihnachtsmarkt.jpg

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Μπιζελάκι πολύ ωραιο το ρολόι! Κι εγω εχω της ίδιας μάρκας παρόμοιο με το δικό σου.

Σκέφτομαι όμως να ρωτήσω για αλλαγή στο λουράκι να πάρω κατι σκούρο για χειμώνα

Κατερίνα μπορεις κι εσυ να του αλλάξεις λουράκι και να το κάνεις πιο ανάλαφρο!

Να σου πω την αληθεια το σκεφτομαι, ειναι βεβαια ωραιο και με το μπρασελε του αλλα θα ηθελα λιγο περισσοτερο χρωμα..προς το παρον θα το παω για φτιαξιμο γιατι προχθες γυρισα σπιτι, το εβγαλα [ηγα την επομενη μερα να το φορεσω και ειχε κοπει, ειχε φυγει μια βιδα απο το μπρασελε...τωρα πως εγινε

Και τι μας τα δειχνεις καλε?Δεν ξερεις την ασθενεια μου, εξωτερικο κι αγιος ο Θεος???Απλα επειδη και Πραγα ειχα παει πρωτοχρονια, τα ξεστολισαν ολα 2 γενναρη, γιατι τα ξεστολιζουν τοσο νωρις ρε γμτ?Ο αντρας μου πηγε το πρωι και παρηγγειλε ενα ψηφιακο αλμπουμ με 4 ταξιδια εξω που εχουμε κανει 60 ευρω...τον σκοτωνεις η οχι κυριε προεδρε??Τωρα μου λεει οτι αν με παρουν στη νεα δουλεια που λογικα θα ειναι καλυτερα τα χρηματα, θα παρει ποδηλατο...Καταλαβες κυριε?Με αλλουνου τα κολυβα κοιταει να κανει κηδια ο κυριος!Φραγκο δεν του δινω!:tongue::tongue:

αχ ειμαι να σκασω!!!!!!!!!

οι φιλοι απο Γερμανια ανεβαζουν εικονες στο fb απο τη Νυρεμβεργη οπου ολα ειναι ασπρα απο το χιονι!!!

και σημερα ανοιγει και η φημισμενη Χριστουγεννιατικη αγορα της πολης!!!

αυτο θα πει Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα!!!!!!!!!!!!!!

ζηλεεεεεεεευωωωω!!!!

nuernberger_weihnachtsmarkt.jpg

Και τι μας τα δειχνεις καλε?Δεν ξερεις την ασθενεια μου, εξωτερικο κι αγιος ο Θεος???Απλα επειδη και Πραγα ειχα παει πρωτοχρονια, τα ξεστολισαν ολα 2 γενναρη, γιατι τα ξεστολιζουν τοσο νωρις ρε γμτ?Ο αντρας μου πηγε το πρωι και παρηγγειλε ενα ψηφιακο αλμπουμ με 4 ταξιδια εξω που εχουμε κανει 60 ευρω...τον σκοτωνεις η οχι κυριε προεδρε??Τωρα μου λεει οτι αν με παρουν στη νεα δουλεια που λογικα θα ειναι καλυτερα τα χρηματα, θα παρει ποδηλατο...Καταλαβες κυριε?Με αλλουνου τα κολυβα κοιταει να κανει κηδια ο κυριος!Φραγκο δεν του δινω!:tongue::tongue:

Kατερινα γενικως στην Ευρωπη (Γερμανια, Αυστρια, Ελβετια) στολιζουν απο πολυ νωρις αλλα τα ξεστολιζουν και γρηγορα!!!

Αφου με το που τελειωνουν οι γιορτες Χριστουγεννα Πρωτοχρονια, αρχιζουν και στολιζουν με αποκριατικα!!!!

Οσο για τη δουλεια, σου ευχομαι καλη επιτυχια, μακαρι να ειναι ποοοοολυ καλυτερα τα χρηματα, και ας ξοδευει ο αντρας σου!!! :D

Να δουμε και εγω τι θα κανω...

Η δουλεια ειναι πολυ καλη, θα διοικω σχεδον την επιχειρηση, που εχει σχεση με την παραγωγη κρασιων και τις δεξιωσεις γαμων κλπ κλπ

7hWqp3.png

Μια χαρα ακουγεται η δουλεια Λιζα, αλλα πολλες ωρες μου μυριζονται.Και στην εταιρεια που θα παω ,επισης.Τι να κανουμε ας δουλεψουμε λιγο παραπανω τωρα που ειμαστε νεοι...δεν εχουμε κι αλλη επιλογη,Τωρα ψαχνω στο ιντερνετ να βρω κανενα φορεμα σαν αυτο που πηρα χθες για τη συνεντευξη να μου πειτε τη γνωμη σας

Τα εχω παιξει τωρα, μολις με πηρε η κουμπαρα μου κλαιγοντας, επεσε ο κουμπαρος μου απο τη σκαλα απο κολωνα της Δεη (εφτιαχναν φραχτη..) και τον πανε νοσοκομειο.Τελικα, καλα να ειμαστε μονο και ολα τ'αλλα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...