Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερααααααα!

Λιγο κρυο σημερα κι εδω αλλα εχουμε ηλιο.Αντε να μυρισει επιτελους και λιγο χειμωνας!

Το κεφαλι μου αδειασε απο ιδεες για φαγητο...τι θα φαει η λυκοφαμελια οεο???

Σου δινω ιδεες:προχθες φαγαμε μπιφτεκακια με πατατες στο φουρνο, χθες μακαρονια με σαλτσα κοκκινη και σημερα φακιες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!

Τώρα τί να γράψω????Μπήκα εδώ μες στην τρελή χαρά να σας γράψω για την πρωινή έκπληξη που με περίμενε από τον άντρα μου λόγω γενεθλιών και......μου χάλασε όλη η γιορτινή διάθεση!!!!

Ε ναι,λοιπόν,εγώ προσωπικά όταν διάβασα την Άννα να γράφει "αν θέλεις κάν'την εσύ γιατί εδώ δεν είναι το τσιφλίκι σου κι εγώ δεν φεύγω" τα πήρα πολύ άσχημα γιατί όντως δεν είναι εδώ το σπίτι μας να κάνουμε κουμάντο και ήταν πολύ χοντρό και άδικο αυτό που γράφτηκε...και φυσικά δεν πήρα μέρος σε όλο αυτό τόσες μέρες για τον προφανή λόγο...το cafe μας είναι έτοιμο να χωριστεί σε 2 αντίπαλα στρατόπεδα...μετά από λίγο δεν θα μιλιόμασταν μεταξύ μας και στο τέλος θα το κλείναμε...μιλάμε μαζί εδώ και 2 χρόνια για τις εγκυμοσύνες μας,για τις γέννες μας,για τα παιδιά μας....γυναίκες από όλες τις πόλεις,κάθε ηλικίας,διαφορετικής μόρφωσης κι όμως τα έχουμε βρει μιά χαρά μεταξύ μας και περνάμε ωραία!Γιατί να το χαλάσουμε όλο αυτό για μία διαφωνία???Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα πολλά,δεν το κάνω όμως γιατί δεν θέλω να χαλάσω την διάθεση κανενός,ούτε και να μαλώσω με καμία...αυτά!

Χρόνια πολλά στην Στέλλα που γιορτάζει σήμερα!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Σημερα γιορταζει η μανα μου τη λενε Στεργιουλα...(να δω πως θα βγαλω τη 2η κορη μου αν κανω παλι κοριτσι...:confused:) γιορταζουν δλδ και οι Στεργιοι σημερα αλλα δεν το ξεραμε για πολλα χρονια και ποτε δεν της λεγαμε χρονια πολλα:oops:

Μαρια πες μας για την εκπληξη!!!!!Εμενα ο αντρας μου θα μου παρει γοβες αλλα περιμενει να πληρωθει εδω και 4 μερες και τιποτα...

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω για τισ απαντησεισ σασ κοριτσια,οσον αφορα το σαλονι..!!!!!

μαριαννα η διττανθρακικη σοδα ,

δεν ηξερα αν ηταν αυτη που εχουμε ολοι στα σπιτια μασ ,γι αυτο και δεν το επιχειρησα(ειδα στα κλεφτα τισ απαντησεισ κ δεν μπορουσα να σε ρωτησω....)

απο το αλλο ομωσ που μου εγραψεσ ειπα του αντωνη και μου εφερε!!!!...δεν το χρησιμοποιησα ομωσ γιατι μεχρι να το φερει το μεσημερι ειχα ηδη καθαρισει!!!!!!!!!!!!!!!..

τελικα δεν προλαβα να παω σ.μ και επιασα σε καθαρεσ πετσετεσ λιγο νερο κ ξυδι....στο τελοσ εβαζα ομωσ σκετο ξυδι καταπανω στουσ καναπεδεσ!!!!!ετριβα ετριβα (το εβαλα πεισμα...)μεχρι που καθαρισαν....στα μπρατσα αχνοφαινεται κατι λιγο μονο....αποτελεσμα ομωσ?εγω ειμαι χιλια κομματια ..ποναει ολο μου το σωμα απο το τριψιμο(ειδικα χερια κ πλατη..)συν που ειμαι απο προχτεσ αυπνη..

εν τω μεταξυ τοιχοι-πατωμα κτλ θεοστεγνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουτε ιχνοσ υγρασιασ!!!

ανοιγω παραθυρα,καθημερινα και για πολλεσ ωρεσ οταν κοιμαται το μωρο..)το αερισμα βλεπεισ ειναι υγεια αλλα δεν μπορω να καταλαβω πωσ εγινε!!!

προφανωσ λογω των πολλων νοτιαδων κ υγρασιασ !!!

τωρα πηρα πανω και τον αφυγραντηρα τησ μητερασ μου (σχεδον 5 λιτρα μαζεψε απο χτεσ βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::και σημερα-αυριο θα παω να αγορασω κι εγω εναν..

επαθα ομωσ την πλακα μου οταν πηγα να βγαλω τα καλυμματα απο τα μαξιλαρια κτλ και βγαζοντασ τα ειδα τα εσωτερικα τουσ να ειναι τιγκα στην μουχλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προφανωσ πρωτα τραβηξαν την υγρασια σαν σφουγγαρια τα εσωτερικα και μετα την εβγαλαν στο υφασμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μπιζελάκι χρόνια σου πολλα!! Χιλιόχρονη και ευτυχισμένη!!

Ταρα το φαγητο που λες το έχω ακουστά αλλα δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Το κάνει η μαμά της κουμπάρας μου

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Μου πήρε ένα ρολόι DKNY με λευκό λουράκι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό...και το έβαλε στο ντουλάπι με τον καφέ!!!Ανοίγω το πρωί για να φτιάξω καφέ και πετάχτηκα πίσω....από την συγκίνηση μόνο που έβαλα τα κλάματα!!!Αυτά...

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου να χαίρεστε όλες τις οικογένειές σας και να έιστε πάντα καλά!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά στο Μπιζελάκι μας!!!Ωραία η έκπληξη που σου έκανε ο άντρας σου!:D

Λοιπόν σήμερα έχω έρθει με άλλη διάθεση :D από τη χτεσινή. Μη χαλαστούμε πάλι, οκ?

Εχθές πήγα οδοντίατρο(τελικά ήταν πολύ καλή και μου εξηγούσε τα πάντα αναλυτικότατα) και έβγαλα τον φρονημήτη μου που ήταν στραβός και ενοχλούσε όλη την οδοντοστοιχία! Έχω 2 ράμματα τώρα, που θα βγάλω την άλλη εβδομάδα.Το μπουμπούκι με λυπήθηκε φαίνεται εθχές και αφού κοιμηθήκαμε για καμιά ώρα αγκαλιά, την πήρε μετά ο άντρας μου και την πήγε στην κούνια της και ξύπνησε το πρωί στις 7:30!!!

Για 2 μέρες μου είπε να τρώω ότι πιο μαλακό και κρύο, όχι ζεστα! :shock: Και τώρα τι κάνουμε? Με ξέρετε τι φαγού είμαι!Αχχχ τι μου έμελε να πάθω :tongue:

Σήμερα έχω κανονίσει να πάω για καφέ με φίλες. Πάλι η μάμα θα κρατήσει τη μικρή μάλλον.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Για 2 μέρες μου είπε να τρώω ότι πιο μαλακό και κρύο, όχι ζεστα! :shock: Και τώρα τι κάνουμε? Με ξέρετε τι φαγού είμαι!Αχχχ τι μου έμελε να πάθω :tongue:

QUOTE]

Μια χαρα βρε, λουκουμαδες απο αυτους με τη μπολικη ζαχαρη γυρω γυρω, χαλβα σιμιγδαλενιο, τι αλλο μπορω να σκεφτω:?:

Διαφημίσεις

Εμείς πάλι,βρε παιδιά,εδώ και 3 νύχτες κοιμόμαστε πάλι όλοι μαζί.....με παίρνει ο ύπνος και δεν σηκώνομαι να την πάω στο κρεβάτι της...άσε που γιατί να την πάω???αφού σε 2-3 ώρες πάλι θα ξυπνήσει και πάλι θα την φέρω μαζί μας...κουράστηκα πλέον....

MRIip3.png

xnmwp3.png

εμενα η Παναγιωτα ξυπναει αλλα παω τη σκεπαζω της λεω κανε νανι και ξανακοιμαται:tongue: εν τω μεταξυ, σηκωνομαι σημερα 7 παρα να της κανω το γαλα της και ακουω απο το σαλονι την πεθερα οχι απλα να ροχαλιζει, ετριζε το σπιτι...βρυχοταν το θηριο,εν τω μεταξυ ροχαλιζε σαν να ειναι αρρωστη....το καλο που της θελω γιατι αυτη προκειμενου να ειναι με το μωρο και αρρωστη να ειναι δε θα το πει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...