Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε'ιμαστε παντρεμένοι με πολιτικό γάμο κι εδώ για να γίνεις νονός πρέπει να είσαι με θρησκευτικό γάμο παντρεμένος..επειδή είχαμε πει να τα κάνουμε μαζί..γαμοβάφτιση αλλά τελικά το θέμα

γ@μήθηκε τα πήρα και δεν θα κάνω γάμο και τον προειδοποίησα

εγώ έχασα όλα τα κιλά μου αλλά το σώμα δεν έχει επανέλθει και κάποια πολύ στενά παντελόνια δεν κλείνουν στην κοιλιά

συμφωνώ με τξν TARA

να τα χαίρεσται....

Καλημερα και ευχαριστω!!!

Σημερα εχουμε παιδιατρο να δουμε τι θα μας πει και αν θα μας δωσει κρεμουλες

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα κοριτσακια

Μαρακι περαστικα στον μπαμπα σου

Κας πως ειναι το μωρο?

Λιζακι ξεκαρδιστηκα με το ολο σκηνικο

ο μπεμπης εχει αλλαξει το προγραμμα του και αν δεν παει 12 δεν κλεινει το ματακι:mrgreen:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημερα σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια τους

και παλι εχω μια ερωτηση να την κανω????????????

λοιπον θελουν να μας κανουν ενα δωρο για τον μπεμπουλη ειναι δωρο για την γεννα και μου ειπαν περπατουρα φυσικα ξερω οτι το μωρο θα την χρησιμοποιηση μετα τους 8 μηνες

ψηφιζεται περπατουρα η στρατα ειδα μια που μετα γινεται και ποδηλατακι

θα ρωτησω σημερα και την παιδιατρο γιατι ξερω μερικοι γιατροι δεν ειναι θετικοι στην περπατουρα

προτεινετε κανενα αλλο δωρο που θα μου ειναι χρησιμο? relax καρεκλακι φαγητου καθισματακι αυτοκινητου παρκο μας φεραν κατι αλλο?

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...ο καιρός άλλαξε εντελώς όμως!!!!!

Βατραχάκι μου σκέφτηκες μήπως το χρηματικό ποσό για να πάει σε τράπεζα;;;εγώ έτσι έκανα..επειδή τα ρούχα ήταν πολλά όταν με ρωτούσαν έλεγα χρήματα και το σκατουλάκι μου έχει 1200 ευρουλάκια...

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλημέρα κορίτσια...ο καιρός άλλαξε εντελώς όμως!!!!!

Βατραχάκι μου σκέφτηκες μήπως το χρηματικό ποσό για να πάει σε τράπεζα;;;εγώ έτσι έκανα..επειδή τα ρούχα ήταν πολλά όταν με ρωτούσαν έλεγα χρήματα και το σκατουλάκι μου έχει 1200 ευρουλάκια...

Δεν μπορω.....να το πω! Γιατι μου ειπε για περπατουρα και σκεφτομαι μηπως αλλαξει γνωμη για κατι αλλο

δεν μου δωσε περιθωριο να διαλεξω αναμεσα σε χρηματα η δωρο.

κι εμεις μαζεψαμε αρκετα χρηματα αντι για δωρα

καλημερα!!!!!!!!!

Ειρήνη καλή επιτυχία στην επέμβαση του μπαμπά, εύχομαι σύντομα πλήρη ανάρρωση

γεια σας κοριτσια!

Ειρηνη, ευχομαι καλη επιτυχια για το μπαμπα σου!!!

Ειρηνούλα καλή επιτυχία στον μπαμπάκα σου!! Θα πάνε όλα πολύ πολύ καλά!!:D

γεια σε ολες!

ειρηνη ολα να πανε καλα!

κοριτσια σασ ευχαριστω ολεσ σασ παρα πολυ!!δοξα τω θεω η εγχειρηση πηγε καλα!!!!!!!!:Dο πατερασ μου τωρα ειναι εντατικη αλλα αυτο ειναι μεχρι να συνελθει...ο γιατροσ ειπε οτι υπηρχε γερο προβλημα στην καρδια του σε κεντρικη αρτηρια και αδικα τον παιδευαν τοσα χρονια με στεφανιαιεσ,μπαλονακια κτλ...

ηθελα παρα πολυ να παω αλλα ποιοσ θα μου κραταει την αγγελικουλα....

Καλησπέρα κορίτσια,

Χρόνια πολλά στην Ξανθή και την Άννα!!!:D

Σήμερα ήταν μια δραματική μέρα...Ο πατέρας μου νοσοκομείο λοίμωξη αναπνευστικού, διογκωμένη καρδιά και πίεση υψηλή, ευχόμαστε να είναι κάτι περαστικό και να μην ταλαιπωρηθεί πολύ. Έχω στενοχωρηθεί πολύ:-(

Το μωρό δεν ήξερα που να το αφήσω σήμερα αφού η μάνα μου ήταν κι αυτή στο νοσοκομείο. Πήγα το πρωί για μια ώρα στη δουλειά και μετά γύρισα σπίτι.

Δεν έχω καθόλου χρόνο να διαβάσω τι έχετε γράψει. Ελπίζω όλες να είστε καλά κι εσείς και οι οικογένειές σας.

μαρακι περαστικα στον πατερα σου!!!ευχομαι να μην ειναι κατι το πολυ σοβαρο..περιμενουμε νεα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!!

Φατσάκι περαστικά στον μπαμπάκα σου!!!

Ειρήνη πως πήγε η εγχείρηση?

Λίζα πολύ γελάω με τα κατορθώματά σου!

Credo εσύ έχεις του ποπού σου το χαβά :tongue:

Eλπίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό αυτό της μικρής σου αλλά ψάχτο!ΔΕν κατάλαβα βέβαια τι εννοείς με το διαφορές στις πτυχές....:confused:

Εγώ σήμερα ξύπνησα φορτωμένη αφού κοιμήθηκα φορτωμένη....ε με ποιον να τα χω άραγε?Με την πεθερά μου!!! Μεγάλη κουφάλα η γυναίκα!Την πέρνω κ της λέω θα έρθουμε κάποια στιγμή για να χαιρετήσουμε τη γιαγιά(του άντρα μου) που φεύγει Καναδά....κ μου λέει θέλετε να έρθετε για φαγητό το μεσημέρι?Της λέω θα δούμε γιατί θέλω να βγούμε κ με κάτι ξαδέλφια μου που δεν μπορέσανε να έρθουν στη βάπτιση κ θέλουν να μας δουν να μας ευχηθούν κ να μας δώσουν το δώρο....θα σας πω σίγουρα την Παρασκευή αφού κανονίσω πότε θα δούμε τα ξαδέλφια μου....Και τί κάνει???Παίρνει τους γονείς μου κ τους καλεί την Κυριακή για τραπέζι στο οποίο θα ήμαστε κ εμείς!!!!!:mad::-x:-x:-x Τι να της πω τώρα???Φταίω να πάρω να τη χέσω???? Κ επειδή αυτά δεν περνάνε σε μένα....φυσικά δεν θα πάμε για φαγητό από αντίδραση κ μόνο αλλά περιμένω να έρθει η Παρασκευή όπως της είχα πει για να την πάρω να της πω ότι δεν μπορούμε κ ότι θα πάμε για καφέ το πρωί μετά την κοινωνία της μικρής! :wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Ειρηνάκι εύχομαι σιδερένιος γρήγορα ο πατέρας! Κι αν θέλει κι άλλη γνώμη, έχω τους καρδιολόγους μαμά και μπαμπά που είναι αστέρια κι οι δύο, ένας στο δημόσιο κι ο άλλος στο ντυνάν. Αν χρειαστείς να έρθεις Αθήνα, φέρε να σου κρατήσω το μωρό ρε συ για λίγες ώρες!

Από Μαρία δεν έχουμε κάνα νέο ε;

Καλέ, και της Βάλι ο μπαμπάς πως πάει, ξέρουμε;

(αμάν αυτοί οι μπαμπάδες μας!)

WN6Op3.png

Καλημερα μανουλες!!!

Ειρηνακι... σιδερενιος ο μπαμπας σου και καλη αναρρωση!! :)

fatsaki... ευχομαι τα καλυτερα για το μπαμπα σου και να μην ειναι κατι σοβαρο!!!! Περιμενουμε τα νεα σας...

Βατραχακι... καλυτερα θα ηταν ενα παρκο ή το καρεκλακι φαγητου παρα η περπατουρα-στρατα!

Σημερα το απογευμα θα φτιαξω μπισκοτακια (πηγα για ψωνια πρωι πρωι) και το Σαββατο ισως μελομακαρονα! :)

Μ΄εχει πιασει η προκοπη τρομαρα μου!!! Δε μου φτανει τοσο τρεξιμο με το ... χαρεμι μου εδω μεσα, η ζαχαροπλασικη μου ελειπε!!! :rolleyes:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η περπατουρα ειναι και αχρηστη και επικινδυνη. Καλυτερα να παρουν ενα καλο εκπαιδευτικο παιχνιδι ή ενα κουτι αποθηκευσης παιχνιδιων. Θα ειναι πολυ χρησιμο σε λιγο καιρο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...