Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τώρα τι να πω ρε παιδιά...γυρίζουμε πάλι στα ίδια!

Μετά από το μήνυμα της Μάντι ήμουν έτοιμη να γράψω να μην χωριζόμαστε σε στρατόπεδα, γιατί ήταν εμφανές ποιανού το μέρος έπαιρνε!

Κρατήθηκα όμως γιατί σεβάστηκα τα posts που στείλανε τα υπόλοιπα κορίτσια και λέγανε να σταματήσουμε το θέμα εδώ!

Δεν θέλω να πάρω μέρος πάλι σε αυτό. Τη γνώμη μου την έγραψα νομίζω όταν είπα ότι η Άννα φάσκει και αντιφάσκει! Και πάλι όμως δεν είμαι άνθρωπος που θα τσακωθώ γι αυτό. Ε λοιπόν αφού πρέπει να πάρω θέση, για να είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου, σε όλο αυτό το σκηνικό θεωρώ ότι δίκιο είχε η Κασσιανή (δική μου άποψη, οκ?). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να έχω σχέση με την Άννα, για να εξηγούμε. Όχι βέβαια ότι είχαμε και ποτέ πολλά πάρε - δώσε. Επίσης, πιστεύω ότι μια διαφωνία δεν χρειάζεται να καταλήγει πάντα σε τσακωμό.

Αυτά τα ολίγα! Δεν τα γράφω για να φέρω πίσω την Κασσιανή που έχει κι αυτή τα δίκια της να θυμώνει, αλλά για να είμαι καλά με τον εαυτό μου!

Πάντως εύχομαι αν διαβάζει ακόμα, να αλλάξει γνώμη, γιατί εγώ προσωπικά την θέλω στην παρέα μας!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σου έχω τρεις, ο ένας είναι Λαμπρινή αλλά ακριβός. Ο άλλος φίλος μου (εκεί πάμε με τον άντρα μου), Ν.Ιωνία. Η άλλη παλιά οικογενειακή μας οδοντίατρος (πάνε οι γονείς κι η αδερφή μου εκεί). Διαλιέχτεεεεεεε

Κινέζικο εδώ στην Δεκελείας, έχει με 16 ευρώ μου φαίνεται, μπουφέ, τρως όσο θες δηλαδή συν γλυκάκι και καφέ. Πάντα είμαι άρρωστη μετά το πολύ φαί. :lol:

Ευχαριστώ. Προς το παρόν έκλεισα σε αυτή κοντά μου και βλέπουμε.

Α κατάλαβα σε ποιο κινέζικο λες. Καλη όρεξη από τώρα :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Δυο ηταν τα πραγματα που ειπε η αννα και με ενοχλησαν και εγινε ο,τι εγινε.

Πρωτον οτι "μην αλλαζετε τη συναντηση σε συναντηση με συζυγους γιατι η ιδεα ηταν δικια μας, συζητηθηκε στα σουβλακια και ειναι μονο για γυναικες"

Φυσικα και ενοχληθηκα, γιατι εγω που δεν εχω χασει συναντηση και αρα με αφορουν οι λεπτομερειες μιας συναντησης, δεν εχω τολμησει ποτε να επιβαλω την αποψη μου κα΄τ' αυτον τον τροπο, λεγοντας στις υπολοιπες "ετσι το σκεφτηκα, ετσι θα γινει και μη ζητατε αλλαγες".

Περαν του οτι με ενοχλησε γενικοτερα ως συμπεριφορα, αφου εδω δεν ειναι τσιφλικι κανενος, με ενοχλησε ειδικοτερα επειδη προερχοταν απο το συγκεκριμενο μελος που δεν παταει ποτε σε συναντησεις.

Δεν μπορει να μην ερχεσαι ποτε και να εχεις και γνωμη για το που θα παμε και πως θα παμε εμεις οι υπολοιπες που συμμετεχουμε.

Εκτος αν εχει σκοπο να συμμετεχεις σε αυτην, οποτε ο κοσμος ο ευγενης λεει "κοριτσια να το κανουμε ετσι για να ερθω κι εγω μια φορα" και οχι "δικη μου η ιδεα και δεν αλλαζει".

2ον ηταν η ατακα η αρχικη περι αντρων και οχι αυτη που εγινε κουοτ στη συνεχεια και η ατακα ηταν "αν ειναι και αλλοι αντρες εκει, ο δικος μου δε με αφηνει να ερθω ασυνοδευτη, αλλα αν παμε με αντρες, ο δικος μου δε θα ερθει γιατι δεν του αρεσουν αυτα".

Προεκυψε λοιπον οτι δεν ημουν η μοναδικη που ενοχληθηκε απο αυτο, ακομα και αν οσες ενοχληθηκαμε, ειχαμε τελικα καταλαβει λαθος.

Ο κοσμος ο ευγενης λεει "κοριτσια καταλαβατε λαθος, δεν εννοουσα αυτο, εννοουσα το αλλο".

Οχι ομως στη μια που καταλαβε ετσι (Μαριαννα) στελνουμε προσωπικες εξηγησεις και στην αλλη επιτιθεμεθα φτανοντας σε σημειο να πουμε οτι το εβγαλε και απο το μυαλο της και ψευδεται.

Αν πραγματι το ειχα βγαλει απο το μυαλο μου και δεν ειπωθηκε ποτε, γιατι αραγε στη Μαριαννα δοθηκαν προσωπικες εξηγησεις?

Δεν υπηρχε λογος να δοθουν εξηγησεις για κατι ανυπαρκτο.

Δεν ηταν καθολου ανυπαρκτο. Ισως διφορουμενο. Μαλιστα απο την αρχη εσπευσα να πω οτι " αν καταλαβα λαθος αννα, σου ζητω εκ των προτερων συγγνωμη, αλλα θα ηθελα να μου πεις τι εννοουσες".

Ενω λοιπον η συζητηση και η διαμαχη ειναι για αυτα τα δυο ζητηματα, ξαφνικα, αντι αλλης απαντησεως, ακουω ατακες "δεν ειναι τσιφλικι σου εδω" "αμα δε σ' αρεσει να τα μαζεψεις και να φυγεις εσυ γιατι εγω εδω θα μεινω" "οποια δε συμφωνει μαζι σου πρεπει να το βουλωνει" "βρες που τα ειπα αυτα γιατι αλλιως ψευδεσαι":confused:

Το σχολιο περι επιπεδου λοιπον, πηγαινε σε αυτα τα παραπανω.

Οτι εγω σου μιλαω κοσμια και σου συζηταω τι συγκεκριμενα με ενοχλησε και εσυ απαντας κατ' αυτον τον τροπο.

Προφανως και καταλαβαινω οτι πολλες δεν ηθελαν να παρουν θεση χαριν της παρεας, αλλα οχι κοριτσια για να μη χαλασει η παρεα, να βγαζουμε τη μια τρελλη και να καταληγουμε στο οτι ουδεποτε ειπωθηκαν αυτα που με ενοχλησαν και μαλλον τα εβγαλα απο το μυαλο μου για να σφυροκοπησω ως επαγγελματιας το καλο και αθωο κοριτσακι που τιποτα κακο δεν ειχε πει.

Μπορω βεβαια να δεχθω οτι οσες πιστευαν οτι η αννα δεν ειχε πει τιποτα και αδικως την ενοχλησα ήθελαν να παρουν θεση, ενω αλλες που θυμοντουσαν καλα τι ειχε ειπωθει και ειχαν ενοχληθει εξισου, δεν ηθελαν να παρουν θεση.

Δικαιωμα τους και των πρωτων και των δευτερων.

Δικαιωμα μου και εμενα να αισθανομαι εξαιρετικα ασχημα ομως απο το παραπανω και να μη θελω να συμμετεχω πια σε μια παρεα, οπου βγαινω εγω τρελλη (αφου τιποτα δεν υπηρξε) για να μη χαλασει η παρεα.

Δεν ειναι ετσι οι παρεες.

Οι φιλοι προσπαθουν να συμβιβασουν την παρεα και τους φιλους. Δε βγαζουν τον εναν λαδι και τον αλλο τρελλο και κακο.

Και στην τελικη πως θα τον πιναμε τον καφε βρε κοριτσια, οταν εγω θα ειχα την πικρια οτι δε βρεθηκε ουτε μια απο τις φιλες μου να πει κατι?

yey2p2.png BN4cp2.png

ς.

Προφανως και καταλαβαινω οτι πολλες δεν ηθελαν να παρουν θεση χαριν της παρεας, αλλα οχι κοριτσια για να μη χαλασει η παρεα, να βγαζουμε τη μια τρελλη και να καταληγουμε στο οτι ουδεποτε ειπωθηκαν αυτα που με ενοχλησαν και μαλλον τα εβγαλα απο το μυαλο μου για να σφυροκοπησω ως επαγγελματιας το καλο και αθωο κοριτσακι που τιποτα κακο δεν ειχε πει.

Δηλαδη εγω που δεν πηρα θεση σημαινει οτι εβγαλα εσενα τρελη ?δεν νομιζω ρε Κας....μην τα γενικευουμε τα πραγματα...αν θες να τα πεις καπου συγκεκριμενα πες τα ...μην μας παιρνει ολες το ποταμι..τεσπα..εγω παντως εχω στεναχωρηθει γιατι χαλαει το ολο κλιμα και ειναι κριμα.Και ηθελα τοσο πολυ να σας γνωρισω ολες...ελπζω μεχρι τοτε να φτιαξουν τα πραγματα ......!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

μα τωρα ρε κοριτσια, συγνωμη δηλαδη, ειναι αυτοι λογοι για να γινεται αυτος ο χαμος???

ειπε, ειπες, ειπαμε... ειπατε...

για ονομα του Θεου δηλαδη!!!!!!!!!!

νιωθω οτι μπηκα σε στρατοπεδο για να μην πω σε νηπιαγωγειο καλυτερα και οχι σ΄ενα φορουμ που συμμετειχα και περνουσα ευχαριστα!!!!!!!!!!

:mad:

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα να δεις πως το βλέπω εγώ Κας...

Το ότι η Μάντι το βλέπει έτσι το θέμα, δεν πιστεύω ότι έτσι το βλέπουν και οι υπόλοιπες. Απλά μετά πρέπει η μία να ''την λέει'' στην άλλη εδώ μέσα! Ούτε έτσι κρατιούνται οι παρέες!

Επίσης πιστεύω ότι τουλάχιστον εγώ έδειξα τι πιστεύω, αλλά δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τσακωθώ με την Άννα για να το αποδείξω, ούτε να μην της ξαναμιλήσω. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.Το ότι δεν συμμερίζομαι τις απόψεις της, δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανακάνω διάλογο μαζί της. Δεν το θέλω άλλωστε. ο καθένας έχει τα κριτήριά του.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Σημειωτεον (γιατι τρελλη δεν μπορεσε κανενας ποτε να με βγαλει) οτι η αννα σε αυτα τα δυο που με ενοχλησαν και της ζητησα ευγενικα και δημοσιως εξηγησεις (οπως ειχα καθε δικαιωμα) ουδεποτε απαντησε ξεκαθαρα, γιατι απλα αμεσως ειχε καταλαβει το ατοπο της συμπεριφορας της και πηγε να τα μαζεψει οπως οπως.

Απλα στην αρχη πηγε να το μαζεψει με συμπεριφορες του τυπου "αν δε με θελετε να φυγω" και μολις βρηκε δημοσια υποστηριξη, ξεσπαθωσε και αρχισε τις προσωπικες επιθεσεις με τα γνωστα περι τσιφλικιων και αμα δε σ' αρεσει, φυγε εσυ κλπ.

Στο μεν ενα "δικη μας η ιδεα και μην την αλλαζετε" δεν απαντησε ποτε, παρα μονο το τροποποιησε μετα τη διαψευση των υπολοιπων και το εκανε "δικη μου η ιδεα" και γι αυτο οταν η Χριστινα πηρε θεση και εγραψε "ειμαι σιγουρη οτι η αννα δεν εννοουσε αυτο", τη ρωτησα να μας πει εκεινη τουλαχιστον τι τελικα εννοουσε η αννα και ουδεποτε της ειπα οτι δεν μπορει να εχει διαφορετικη απο τη δικη μου αποψη:rolleyes:

Στο δε δευτερο οι εξηγησεις της Αννας διακυμανθηκαν απο το απολυτο τιποτα, μεχρι το οτι εξηγησε προσωπικα στη Μαριαννα τι εννοουσε και δεν ηταν αυτο που εγω η κακια ειχα καταλαβει και μεχρι το φοβερο "τιποτα τετοιο δεν εχω πει και ψευδεσαι". Κοινως απο το εξηγω μονο σε μια και με πμ, σε εσενα και τις υπολοιπες δεν καταδεχομαι, μεχρι το οτι δεν υπηρξε και ποτε και το εβγαλα εγω που εχω προηγουμενα μαζι της:rolleyes:

Και φυσικα το κορυφαιο οτι προσβαλα και τον αντρα της...

Τον αντρα σου κοριτσι μου τον προσβαλεις εσυ με αυτα που γραφεις εδω δημοσιως για εκεινον και την οικογενεια του, ενω γνωριζεις οτι διαβαζει και σε παρακολουθει.

Τον αντρα και πατερα του παιδιου μας, καμμια δεν μπορει να προσβαλει, αν δεν της δωσουμε εμεις το δικαιωμα.

Και στο λεω και λογω προσωπικης, αλλα και επαγγελματικης εμπειριας.

Ακους εκει, σου προσβαλα τον αντρα επειδη σε ρωτησα τι εννοεις με αυτο....

Δεν το ξεραμε οτι εσενα δεν εχουμε δικαιωμα να σου ζηταμε εξηγησεις για αυτα που λες.

Μπερδευεσαι μαλλον απο το γεγονος οτι παντα σε αγνοουσα και δεν σου ζητησα ποτε εξηγηση για ενα καρο απαραδεκτα που κατα καιρους εχεις πει και τα περνουσα ετσι για να μη χαλασω την παρεα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κοίτα να δεις πως το βλέπω εγώ Κας...

Το ότι η Μάντι το βλέπει έτσι το θέμα, δεν πιστεύω ότι έτσι το βλέπουν και οι υπόλοιπες. Απλά μετά πρέπει η μία να ''την λέει'' στην άλλη εδώ μέσα! Ούτε έτσι κρατιούνται οι παρέες!

Επίσης πιστεύω ότι τουλάχιστον εγώ έδειξα τι πιστεύω, αλλά δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τσακωθώ με την Άννα για να το αποδείξω, ούτε να μην της ξαναμιλήσω. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.Το ότι δεν συμμερίζομαι τις απόψεις της, δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανακάνω διάλογο μαζί της. Δεν το θέλω άλλωστε. ο καθένας έχει τα κριτήριά του.

Φυσικα και δεν επρεπε να τσακωθει καμμια με την Αννα, για να υποστηριξει εμενα!!!

Εγω η ιδια οταν ξεκινησε το θεμα και της ζητησα καποιες εξηγησεις, της ειπα "εαν εχω καταλαβει λαθος, σου ζητω εκ των προτερων συγγνωμη, αλλα πες μου τι εννοεις".

Απο αυτο και μονο θα μπορουσε να καταλαβει καποιος οτι εγω η ιδια δεν ειχα καμμια προθεση να τσακωθω, πολυ περισσοτερο να θελω να τσακωθουνε αλλες αντι για εμενα.

Αυτο που ειπα και με ενοχλησε ειναι οτι ενω εγω της απευθυνθηκα για 2 πολυ συγκεκριμενα πραγματα, ακουσα απαραδεκτες ατακες περι τσιφλικιων και οτι δεν αφηνω καμμια να πει τη γνωμη της και να τα μαζεψω και να φυγω.

Και λεω: μια δε βρεθηκε να πει "για κατσε ρε αννα πως λες στην αλλη να φυγει? μηπως ειναι δικο σου το τσιφλικι? στην τελικη τι εννοουσες σε ρωτησε".

Αλλα και παλι πιστευω οτι καμμια δεν ηταν υποχρεωμενη να πει δημοσια τη γνωμη της υπερ μου, εστω και ευγενικα.

Με τη χριστινα που ειπε τη γνωμη της και δεν ηταν υπερ μου, κανεναν τσακωμο δεν ειχαμε, σας βεβαιω.

Δεν ειμαι μικρο παιδι να θελω ολοι να συμφωνουν μαζι μου.

Αλλα οχι να γινει και η νυχτα μερα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Eιλικρινά έχω στενοχωρεθεί απίστευτα σήμερα...δε θεωρώ ότι πρέπει να απολογηθώ ή να δικαιολογηθώ για κάτι, απλά να πω ότι σεβάστηκα την πλειοψηφία και δεν έδωσα συνέχεια στο θέμα. Αν αυτό θεωρείται ότι "κιότεψα" ή ότι είμαι διπρόσωπη και άλλα λέω μπροστά και άλλα πίσω λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά θα είναι η πρώτη φορά στα 40 χρόνια που θα "κατηγορηθώ" για κάτι τέτοιο, και φυσικά ξέρω πολύ καλά ότι είναι εντελώς αναληθές. Κασσιανή μου, νομίζω ότι καταλαβαίνεις πολύ καλά πόσο σε συμπαθώ και σε έχω ξεχωρίσει (μαζί με 2-3 άλλες κοπέλες) για να κάνουμε και περισσότερη παρέα από την τυπική του φόρουμ, και πραγματικά δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο...:(:(:(:(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κασσιανη, εμενα δε μου αρεσαν ουτε οι δικες σου ατακες, ουτε της Αννας. Φυσικα, λογικο κι επομενο ηταν οτι θα φταναμε σ΄αυτο το σημειο, να επιτεθει η μια προσωπικα στην αλλη, οσο κι αν προσπαθουσαμε οι υπολοιπες να κατευνασουμε τα πνευματα. Διαφωνω μαζι σου στο οτι επρεπε να παρουμε θεση δημοσιως, γιατι δε νομιζω να θελει καμια να χωριστουμε σε στρατοπεδα, δεν ειναι αυτος ο σκοπος του φορουμ, ουτε επιθυμια μας να μας κλειδωσουν.

Προσωπικα ειχα σκοπο να το κουβεντιασουμε στον καφε, και οχι εδω. Αν αρχισει να λεει η καθεμια τη γνωμη της εδω, πιστευεις θα βγει ακρη?

Κοιτα το λιγο πιο σφαιρικα το θεμα, δε φταιει καμια σε τιποτα να μπαινει εδω και να της μαυριζει η ψυχη, μεινε στην παρεα και θα τα πουμε απο κοντα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Κας, η μέρα νύχτα δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς! Όλες έχουμε νοημοσύνη και καταλαβαίνουμε μερικά πράγματα! Και φυσικά δεν σηκώθηκες ένα πρωί και είπες ''με ποιον να τα βάλω σήμερα?'' Σίγουρα υπήρχε λόγος και εμφανής κατ'εμέ για να πεις ότι είπες!

Νομίζω ότι αρκετά είπα για το επίμαχο θέμα και λέω να σταματήσω εδώ!

Να ξέρεις πάντως ότι είσαι από τις συμπάθειές μου στο topic και σε θέλω στην παρέα! Τώρα όπως θέλεις το λαμβάνεις αυτό! Δεν σε χαιρετώ, ελπίζω να σε δω στον καφέ. Και πιστεύω ότι εκεί θα έχουμε την ευκαιρία, αν θέλουν και οι υπόλοιπες βέβαια, να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα, για να μην έχεις κι εσύ την πικρία που είπες πιο πάνω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγω να πω την αληθεια θελω πολυ να ερθει η κασσιανη στη συναντηση, ειλικρινα θα μου λειψει η παρουσια της αν δεν ερθει αλλα δε θα ηθελα να αναμασαμε τα ιδια κι εκει!Να παμε να πιουμε τον καφε μας να συζητησουμε ενα καρο αλλα θεματα οπως καθε φορα!

Κατερίνα έχεις τα δίκια σου κι εσύ, αλλά πιστεύω ότι αν δεν τα πούμε μια και καλή από κοντά θα διαιωνίζεται εδώ το όλο θέμα και θα είναι χειρότερα! Λέω, δεν ξέρω...Ε καλά δεν θα λέμε επί 2 ώρες το ίδιο

Ρε γμτ στενοχωρήθηκα τώρα και έχω και τον πονόδοντο... :(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κατερίνα έχεις τα δίκια σου κι εσύ, αλλά πιστεύω ότι αν δεν τα πούμε μια και καλή από κοντά θα διαιωνίζεται εδώ το όλο θέμα και θα είναι χειρότερα! Λέω, δεν ξέρω...Ε καλά δεν θα λέμε επί 2 ώρες το ίδιο

Ρε γμτ στενοχωρήθηκα τώρα και έχω και τον πονόδοντο... :(

Ειλικρινα πιστευεις οτι θα βγει ακρη???Και να βγει ομως και να λυθει η παρεξηγηση δε θα ειναι αδικο να συζητησουμε το θεμα μονο με την Κασσιανη?Η Αννα θα λειπει!Τελος παντων μακαρι να ερθεις Κασσιανη και συζητηστε οτι θελετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...