Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 hours ago, karlajo said:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

12 hours ago, karlajo said:

Εγω έχω σταθερό κύκλο συν πλην μια μέρα οπότε υπολογίζω γύρω στις 16-17 Μαρτίου να μου έρθει και να ξεκινήσω με το καλό!Μαζί θα λέμε τις εμπειρίες μας!😉 Σε ποιο κέντρο είσαι?

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα!

Κατερινα χρονια πολλα και καλα κι απο εδω!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!:P

Ωραια μερα σημερα εδω αλλα μαλλον δεν 8α κανουμε καροτσαδα γιατι εχω δουλειες!

φιλιαααααα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα,

Κατερίνα χρόνια πολλά και καλά, ότι επιθυμείς! :D

Σήμερα έχω τα μαυρα μου τα χάλια αφού ξύπνησα (δεν κοιμήθηκα και καθόλου βέβαια :rolleyes:) με πονόδοντο. Ένας στραβός φρονυμήτης με τυραννάει! Είναι θεόστραβος και η οδοντόβουρτσα δεν φτάνει καλά εκεί

πίσω :(

Το άσχημο είναι ο γιατρός μου το έκλεισε το μαγαζάκι και δεν ξέρω που να πάω τώρα :confused: Σκέφτομαι να πάω σε μια δίπλα στο σπίτι μου, αλλά θα είναι καλή???

Δεν μου έφτανε ο πόνος μου, στις 5 το πρωί ξύπνησε και η Αλεξάνδρα κατουρημένη ως το λαιμό και μου πείραζε τη μύτη. Σηκώθηκα την άλλαξα, ήπιε γάλα και ξανά ύπνο!!!

Ωωωωχχχχχχχχχχχχχχχ!

Χριστίνα σε ποιο κινέζικο θες να πας?

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινα χρονια σου πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οτι επιθειμεισ να γινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπηκα κυριωσ γι αυτο.......γνωριζει καμια σασ πωσ φευγει η μουχλα???????????????????????????????????????απο υφασμα θελω!!!!

αφου γλιτωσα το 3πλο εγκεφαλικο χτεσ....ολο το σαλονι μου(μπεζ χρωμα.....(και να μην σχολιασω την τιμη του.......)ειναι μουχλιασμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προφανωσ απορροφησε-τραβηξε την υγρασια του σπιτιου....τι να πω!!!και ειναι ο 4οσ χειμωνασ που μενουμε αλλα πρωτη φορα!!!!

αχ πειτε μου αν ξερετε κατι να παω τωρα σ.μ γιατι 10.30 ξυπναει το μωρο και θα θελει β@ζι.......

ευχαριστω!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Κατερινάκι,χρόνια πολλά!!

Ειρήνη,μούχλα σε όλα τα έπιπλα???Καρδιά θα πάθαινα!!!Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι να σου προτείνω,ελπίζω να σε βοηθήσει κάποια άλλη....

Πάντως,κορίτσια,εγώ έχω αρχίσει να απελπίζομαι...πού θα βρω δουλειά όταν έρθει η ώρα???Κι αν δεν βρω???Χαμός.....Τί θα κάνουμε??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ειρηνακι δύσκολο κ επικυνδυνο πραγμα η μούχλα!

Το σίγουρο ειναι οτι πρέπει να βγεί στον ήλιο να ξεραθεί κ να σταματήσει να εξαπλώνεται.

Την πάτησα κι εγώ με ένα χαλάκι

Προχθές το άφησα κανα δυο μέρες στον ήλιο ξεράθηκε πολύ καλά και το σημειο που είχε μούχλα το ετριψα με νερο και ξυδι και ευτυχώς σώθηκε

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ειρηνη, λιγο που εψαξα στο διαδικτυο, βρηκα μειγμα οδοντοπαστας και διττανθρακικης σοδας σε οδοντοβουρτσα και τριβεις τους λεκεδες, αλλα εχω δει και αυτα τα μικρα πολυχρωμα μπουκαλακια στο σουπερ μαρκετ που ειναι για δυσκολους λεκεδες. Ο διαβολακος του λεκε? Νομιζω ετσι λεγονται.

87342

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!Αν εχετε καποια εορταζουμενη να τη χαιρεστε!Να ειστε ολες καλα!

Το δωρο για τη γιορτη μου σημερα ηταν πρωινο τηλεφωνημα απο την εταιρεια της Γιωτας (Γιωτα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ που προωθησες το βιογραφικο μου) Δευτερα πρωι ερχομαι για συνεντευξη!!!Πρεπει να παω να ψωνισω κατι της προκοπης να φορεσω γιατι πως θα παω στη συνεντευξη???

Λοιπον, χθες ηρθε η πεθερα (Ναι, Ταρα την εχω σπιτι μια φορα το μηνα για 1 βδομαδα τουλαχιστον και κανω τουμπεκι...)Προσπαθησε να δελεασει την Παναγιωτα (η οποια δεν τη γνωρισε:() με μια ηλεκτρικη σκουπα και μενα με μια τσαντα (τελεια και τεραστια, δεν μπορω να πω, δελεαστηκα) και 50 ευρω...

Ειρηνη εγω με τη μουχλα τα περασα περυσι αλλα με επιπλα και ντουλαπες και ψεκασαμε με ειδικο σπρευ για μουχλα. Ευτυχως κουβερτες-παπλωματα ειχαν απλα μυρισει οποτε μονο πλυσιμο ηθελαν (καμια 10ρια συνολο:()...Καλα που μου θυμησες να κοιταω τον καναπε απο πισω γιατι φοβαμαι και φετος την υγρασια...

Εγώ επιμένω για τον ήλιο να ξεραθεί η υγρασία

Αν μόνο καθαρίσεις τον λεκέ αλλα η υγρασία παραμείνει τοτε θα ξαναλεκιάσει το ύφασμα.:(

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ειρήνη αυτό σου έλειπε τώρα! :rolleyes:

Εγώ ξέρω για νερό κ ξύδι αλλά πρέπει να έχει ζέστη για να στεγνώσει καλά κ γρήγορα....βέβαια αυτό το ξέρω για τους τοίχους....:confused: Σε ταπητοκαθαριστήριο ρώτα αυτοί καθαρίζουν κ σαλόνια συνήθως! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα.

Κατερίνα χρόνια σου πολλά.Οτι επιθυμείς.Να χαίρεσαι την οικοκένεια σου και πάντα με υγεία.

Εμένα πάλι ξύπνησε η μικρή στις 3 εχθές.Της έφτιαξα χαμομήλι αλλά δεν ξανακοιμήθηκε.Αρχισε να φωνάζει μαμά και την έφερα στο κρεβάτι μας οπού εκεί άρχισε τα παιχνίδια και κατέβαινε απο το κρέβατι,πήγαινε στο στο σαλόνι και μας έφρνε διάφορα παιχνίδια για να παίξουμε.Κατά τις 4:30 της έφτιαξα γάλα οπού την πήγα και το ήπιε στο κρεβάτι της και εκεί κοιμήθηκε.Τελικά μάλλον πεινάει τα βράδια γι'αυτό σηκώνετε.Απο δω και περα θα της δίνω αμέσως γάλα για να ξανακοιμάται τουλάχιστον γιατί το χαμομήλι δεν την πιάνει.Ούτε και την ξεγελάει.Απλά σκέφτομαι αν συνηθίσει βραδυνό γάλα πως θα το κόψει μετά?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...