Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 hours ago, karlajo said:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

12 hours ago, karlajo said:

Εγω έχω σταθερό κύκλο συν πλην μια μέρα οπότε υπολογίζω γύρω στις 16-17 Μαρτίου να μου έρθει και να ξεκινήσω με το καλό!Μαζί θα λέμε τις εμπειρίες μας!😉 Σε ποιο κέντρο είσαι?

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

H δικια μας κουνια ειναι ψηλη (εχει 2 συρταρια απο κατω) αν πηδηξει....

παντως δεν την κοβω για τοσο....μαϊμου ακομα!Γενικα δε σκαρφαλωνει, το τρεξιμο της αρεσει περισσοτερο.Το καλο με το κρεβατι της ειναι οτι ανεβαινουν 2 σκαλες τα καγκελα και τα κεφαλαρια:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στην δική μας κατεβαίνει μόνο το επίπεδο του στρώματος. Τώρα είναι στην πιο χαμηλή θέση αλλά ο πιτσιποπάκος είναι πολύ ζωηρός και φοβάμαι. Καλύτερα να κόβει βόλτες στο σπίτι παρά να τουμπάρει:roll:

καλησπερα :)

εγω το στρωμα του το εχω κατεβασει στη χαμηλοτερη σκαλα, αλλα τα καγκελα δεν ειναι ακομα ωρα να τα βγαλουμε!

μετα τα 2 χρονια... :D

πριν απο λιγο τελειωσα με το σιδερωμα...

μου ετυχε κι ενα "ωραιο" τηλεφωνημα απο το γυμνασιο και επρεπε να πεταχτω το μεσημερακι...

ο γιος μου, το καμαρι μου, μπλεχτηκε σ΄ενα καβγα να χωρισει καποια παιδια της ταξης του που ειχαν αρπαχτει και του κανανε το ματι σαν τον Κουασιμοδο!!!! :(

το πηρε πολυ σοβαρα το εργο του ως... προεδρος τμηματος!!!!

7hWqp3.png

Ωχ ρε Λίζα...αυτό είναι που λένε μικρά παιδιά μικρά βάσανα...μεγάλα παιδιά μεγάλα βάσανα!:roll: Περαστικά του...Την επόμενη φορά πες του που θα θελήσει να πάρει σοβαρά το έργο του να μην ανακατευτεί αλλά να φωνάξει κάποιον υπέυθυνο-καθηγητή!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, θέλω κινέζικο την Κυριακή. Τέλος! Θα πάω μονάχη μου μου φαίνεται (έχει μπουφέ και τρώω σα γουρούνι ότι κι όσο θέλω).

Και βγάζει και τον πρώτο του τραπεζίτη ο μπραντ. Θα το γιορτάσω. Στο κινέζικο. Τέλος!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Μα πως θα την κανω να μη με χτυπαει με το κεφαλι της?Κοινως εφαγα μια κουτουλια στη μυτη πριν λιγο που σχεδον εβαλα τα κλαματα κι επειδη της ειπα κακο καυτο, εβαλε τα κλαματα....

Ποναωωωωωωωωω

Εοισης, αναμενω πεθερα!Θα μεινει σπιτι μας και σκ οποτε συνολο 10 μερες...ε ρε γλεντια!!!!

Μα πως θα την κανω να μη με χτυπαει με το κεφαλι της?Κοινως εφαγα μια κουτουλια στη μυτη πριν λιγο που σχεδον εβαλα τα κλαματα κι επειδη της ειπα κακο καυτο, εβαλε τα κλαματα....

Ποναωωωωωωωωω

Εοισης, αναμενω πεθερα!Θα μεινει σπιτι μας και σκ οποτε συνολο 10 μερες...ε ρε γλεντια!!!!

Πωωω ρε Κατερίνα...τι να πώ πρώτα? Για την μυτη? Για την πεθερα? Κουραγιο...και 10 μερες? Πολλες δεν ειναι?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

2548118oc4v2xafsm.gif

Λοιπόν, θέλω κινέζικο την Κυριακή. Τέλος! Θα πάω μονάχη μου μου φαίνεται (έχει μπουφέ και τρώω σα γουρούνι ότι κι όσο θέλω).

Και βγάζει και τον πρώτο του τραπεζίτη ο μπραντ. Θα το γιορτάσω. Στο κινέζικο. Τέλος!

Μονο τα spring rolls μου αρεσουν! Αν δεν υπαρχει τυρι στο φαγητο...

Ποναωωωωωωωωω

Κατερινα καλο κουραγιο για αλλη μια φορα... Δηλαδη το 1/3 του μηνα εχεις την πεθερα σπιτι?:shock:

Οσο για τις κουτουλιες, εφαγα προχθες 2 φορες την ιδια μερα στη μυτη, και οπως λες, ποναει πολυ!!!

Να΄σαι πολυχρονη και καλοχρονη!!!:D

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατερίνα χρόνια πολλά κ κυρίως καλά! Να είσαι γερή κ να χαίρεσαι-σε χαίρεται η οικογένειά σου! :-)

Τελικά ο άντρας μου δεν έφυγε γιατί έχει φύγει ο συνάδελφός του,που μπορεί να τον καλύψει,εδώ κ 20 μέρες Ταιλάνδη κ όλο αναβάλει την επιστροφή του!:tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...