Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα κορίτσι μου !!! Κοιτάνε τις αιματολογικές και βλέπουν αν σε πέρνει και για αργότερα ή όχι !! Έχω κάνει ετ και 20η -21η μερα του κύκλου !!! Τώρα όσο για την  TSH   κατά την γνώμη μου αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της ετ καλύτερα να την αναλάβεις και να την κάνεις στον επόμενο κύκλο ώστε να είσαι 100% καλυμμένη !!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις παρήγγειλα από amazon 2 jumbo συσκευασίες active fit 4+ (η κάθε συσκευασία έχει 132 πάνες, δηλ. 264 πάνες στο σύνολο) με 49,50 ευρώ. Τα μεταφορικά από ένα ποσό και πάνω είναι δωρεάν. Αν έρθουν θα σας πω...χαχαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue:

Κατερίνα thanks!!!;)

132? Πανες? Εχει η μια συσκευασια? Πολλα δεν ειναι? Αν είναι τόσα πραγματικα συμφερει!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

βλακεια εκανα, quote στην Πολα ηθελα να κανω.Πολα ποσο εχει εδω αυτη η συσκευασια??

Δεν ξέρω, εμείς παίρνουμε την μεγάλη συσκευασία (όχι jumbo) με 60 πάνες νομίζω...χωρίς έκπτωση έχει περίπου 18 ευρώ...σου τα λεω στο περίπου γιατί αυτά τα αγοράζει ο δημήτρης...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εγω απ'οτι ειδα oi babydry 4+ εχουν 164 πανες η jumbo συσκευασια με 23 ευρω..Αλλα να σου οω την αληθεια εγω το πακετο με τις 52 το παιρνω 13 περιπου αφου συνεχεια (και τωρα εχει στα καρφουρ-35%) ολο εκπτωσεις εχουν...Προχθες απο σκλαβενιτη με εκπτωση και κουπονι τις πηρα 9,5:-)

Kαλημέρα!!!

Εμείς ψαχνόμαστε για Νέα Ζηλανδία...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Και στην Ευρώπη δύσκολα είναι ή θα γίνουν τα πράγματα!!!

Μια φιλη μου θελει να φυγει για Νεα Ζηλανδια και εχει μαθει πολλες λεπτομερειες.

Δεν ξέρω, εμείς παίρνουμε την μεγάλη συσκευασία (όχι jumbo) με 60 πάνες νομίζω...χωρίς έκπτωση έχει περίπου 18 ευρώ...σου τα λεω στο περίπου γιατί αυτά τα αγοράζει ο δημήτρης...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Στο Σκλαβενιτη εχει 19,20. Αυτες τις μερες εχουν 30% εκπτωση. Ειχα και κουπονια των 3 ευρω, και μου ηρθε το πακετο 10,5 περιπου.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Χθες περασα απο Μαρινοπουλο και εχε 35%.Μπας κι αρχισε ο κοσμος να παραγγελνει απ'εξω γι'αυτο τοσες εκπτωσεις?Το τραγικο ηταν με τα libero που τα εβγαλαν προσφορα πριν κανα δυο μηνες αλλα μειωσαν κατα 4 την ποσοτητα....................

Παντως πιστευω οτι εχετε δει στο parents.gr το τοπικ "για να νικησουμε την ακριβεια".Για εκπτωσεις μαθαινω απο εκει!

Γειά σας κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά και προσπαθεί να διαλύσει την κούνια του:tongue:

Το απόγευμα θα πάμε επίσκεψη σε μια φίλη για να παίξει ο πιτσιποπάκος με την κόρη της:D από πριν γεννηθούν είχαμε κανονίσει τα περί γάμου;) και πρέπει το ζεύγος να έλθει πιο κοντά:tongue:

Η φίλη μου κάνει ειδικότητα ως παιδίατρος οπότε ευκαιρία είναι να μου λύσει και κάποιες απορίες σχετικά με τον μικρό:D πχ γιατί είναι τόσο επιθετικός μαζί μου:cool:

Αλήθεια τα πλευρικά κάγκελα πότε τα αφαιρούμε από την κούνια? η δική μας είναι κούνια - κρεβατάκι και δεν ξέρω αν ήρθε η ώρα για την μετατροπή.

Μια φιλη μου θελει να φυγει για Νεα Ζηλανδια και εχει μαθει πολλες λεπτομερειες.

Αχ ωραία!!! Εμείς προχθές ξεκινήσαμε, στο πολύ χαλαρό όμως...Πάντως κάτι για καθαρό ποινικό μητρώο διάβασα και ακτινογραφίες θώρακος...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Οι εταιρείες άρχισαν να κάνουν προσφορές όταν έπεσε ο τζίρος τους γιατί ο κόσμος άρχισε να αγοράζει από τα lidl και τα καρφούρ τις ιδιωτικές ετικέτες:tongue: κάποτε οι τιμές θα πρέπει να εξορθολογιστούν σε όλα τα προϊόντα;)

Διαφημίσεις

Η φίλη μου κάνει ειδικότητα ως παιδίατρος οπότε ευκαιρία είναι να μου λύσει και κάποιες απορίες σχετικά με τον μικρό:D πχ γιατί είναι τόσο επιθετικός μαζί μου:cool:

Αμα μαθεις πες μου κι εμενα σε παρακαλω!!!!!!!!

Αλήθεια τα πλευρικά κάγκελα πότε τα αφαιρούμε από την κούνια? η δική μας είναι κούνια - κρεβατάκι και δεν ξέρω αν ήρθε η ώρα για την μετατροπή.

Τρελαθηκες?????????

Είναι χαμηλή και στα πλάγια έχω συρταριέρα στην μια μεριά και κομοδίνο από την άλλη...φοβάμαι περισσότερο μην πηδήσει από τα κάγκελα παρά μην πέσει από το στρωματάκι;)

Εγώ θέλω να βγάλω τα κάγκελα γιατί πηδάει

Αλλα μετά θα χάσουμε τον ύπνο μασ γιατι θα το βρει σαν παιχνίδι και θα κατεβαίνει συνεχώς!!

Κι εγώ πάμπερς πέρνω μόνο όταν έχει προσφορα. Τώρα έχω 5 πακέτα, το ένα είναι λίμπεπο.

Ευτυχώς το ποπουδάκι δέχεται οολες τις μάρκες!

Ακόμη και λιντλ του είχα πάρει

Αλλα τα λίμπερο μου φαίνονται πιο χοντρα....

Τυχερές όσες έχετε κουπόνια εμένα έχει να μου έρθουνε κανα χρόνο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...