Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα κορίτσι μου !!! Κοιτάνε τις αιματολογικές και βλέπουν αν σε πέρνει και για αργότερα ή όχι !! Έχω κάνει ετ και 20η -21η μερα του κύκλου !!! Τώρα όσο για την  TSH   κατά την γνώμη μου αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της ετ καλύτερα να την αναλάβεις και να την κάνεις στον επόμενο κύκλο ώστε να είσαι 100% καλυμμένη !!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας απο μια άυπνη μανούλα.Εχθές ψιλοέβηχε η μικρή γυρνώντας απο τον παιδικό και με ζώσανε πάλι τα φίδια για ωτίτιδα.Αλλά ευτυχώς ήταν για πολύ λίγο.Της έδωσα σιροπάκι και δεν βήχει όπως τότε.Εχθές όμως μου ξύπνησε στις 12 και καταφέραμε να την κοιμήσουμε στις 1:30 αφού είχε πιέι χαμομήλι μετά γάλα τι στο κρεβάτι μας την πήραμε τι νάνι της λέγαμε τίποτα εκείνη είχε ορεξη για παιχνίδι βραδιάτικα.Τελικά στην τελευταία μου προσπάθεια να κοιμηθεί και αφού έκλαιγε συνηδητοποίσα οτι ήταν κατουρημένη και μάλιστα πολύ αλλά δεν φαινόταν καθόλου.Μόλις την ξέντησα επειδή της φόραγα ενα φλις φορμάκι η πάνα της ήταν πάνω απο 1 κιλό.Το πρωί την ξύπνησα για να πάει σχολείο αλλά επειδή την έιχε πιάσει βήχας μου λέει ο άντρας μου να μην τη στείλω κι'ετσι την κράτησα να δω πως πάει.Ευτυχώς δεν βήχει παρά ελάχιστα.μια δυο φορες μόνο.Βέβαια πο τις 6 που κύπνησε μόλις κοιμήθηκε.Και πάω κι'εγώ να πέσω λίγο γιατί κλείνουν τα μάτια μου κορίτσια.Ούτε εχω μαγειρέψει καν αλλά επειδή πονάει ο λαιμός μου και μάλλον με γυροφέρνει ίωση δεν είχα κουράγιο.Οταν ξυπνήσω θα φτιάξω λίγο αρακά να φάμε και ελπίζω να φάει και η μικρή.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

δε μας αφηνεις ν'αγιασουμε ετσι???κατσε να ενημερωσω τη μανα μου!!
ΟΧΙ!

http://www.monopoli.gr/style/shopping/item/104682-%CE%A4%CE%BF-1%CE%BF-WINTER-FASHION-BAZZAR-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-SHOP-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5

WN6Op3.png

Marks & Spencer από 22-27/11 20% εκπτωση σε ολα τα καταστήματα σε πολλά είδη

Καλημερούδιαααα

Θεωρώ ότι είναι ακριβά για κινέζικα όπως διαπίστωσα!:rolleyes:

:shock::shock::shock::shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλε κυρια? Τι είναι αυτο?

Δεν έχω λαπτόπι εχει γιό και είναι στο μάστορα:(

Απο το κινητο δεν μπαίνει

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Βατραχι εχεις χασει 2 κιλα κιολας???Μπραβο!!!!!!!!!!

Κατερινιώ είμαι στην τρίτη εβδομάδα.

Κάνω πολύ μικρες ατασταλίες αλλα γενικα τα πάω καλά!:-D

Διαφημίσεις

Καλε κυρια? Τι είναι αυτο?

Δεν έχω λαπτόπι εχει γιό και είναι στο μάστορα:(

Απο το κινητο δεν μπαίνει

Sto parents το ειδα, τι να ειναι?pampers παραγγελνεις απο κει αν θες...τωρα δεν ξερω αν αξιζει βεβαια,ειναι και σε λιρες οι τιμες, λεει κατι για δωρεαν αποστολη αλλα δεν ξερω αν ισχυει εκτος αγγλιας

Μπραβο σου για τη διαιτα, εγω ξανακυλησα, ευτυχως δεν εχω παρει...

Sto parents το ειδα, τι να ειναι?pampers παραγγελνεις απο κει αν θες...τωρα δεν ξερω αν αξιζει βεβαια,ειναι και σε λιρες οι τιμες, λεει κατι για δωρεαν αποστολη αλλα δεν ξερω αν ισχυει εκτος αγγλιας

Μπραβο σου για τη διαιτα, εγω ξανακυλησα, ευτυχως δεν εχω παρει...

Όπως και η Ταρα που μας είπε ότι ενώ τρώει τα πάντα έχασε 2 κιλά.

Νομίζω οτι μετα απο ένα διάστημα καλής διατροφής ενεργοποιείται ο μεταβολισμος και τα καίει ολα!!

Φυσικα αν συνεχιστεί το πολύ φαγητο αρχίζέις και βάζεις....

Έτσι την είχα πατήσει κι εγώ κάποτε:(:twisted:

Μόλις παρήγγειλα από amazon 2 jumbo συσκευασίες active fit 4+ (η κάθε συσκευασία έχει 132 πάνες, δηλ. 264 πάνες στο σύνολο) με 49,50 ευρώ. Τα μεταφορικά από ένα ποσό και πάνω είναι δωρεάν. Αν έρθουν θα σας πω...χαχαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue:

Κατερίνα thanks!!!;)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αρα π.χ. η jumbo συσκευασια babydry 4+ που παιρνω εγω βγαινει περιπου 23 ευρω δλδ 19,5λιρες και αν βαλεις παραγγελια πανω απο 25 λιρες ειναι δωρεαν η αποστολη.Αληθεια εδω ποσο κοστιζει η jumbo συσκευασια αραγε:rolleyes:

Αρα π.χ. η jumbo συσκευασια babydry 4+ που παιρνω εγω βγαινει περιπου 23 ευρω δλδ 19,5λιρες και αν βαλεις παραγγελια πανω απο 25 λιρες ειναι δωρεαν η αποστολη.Αληθεια εδω ποσο κοστιζει η jumbo συσκευασια αραγε:rolleyes:

Ποσο εχουν εδω αυτες????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...