Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιζααα που εισαι? τι κανεις? τι κανει το διδυμακι του Γιάννη?

Φιλεναδα μου ??!!! :D

Μια χαρα ειναι ο φατσας... μαλιστα πριν απο λιγο ξυπνησε και ειναι μεσ΄στα νευρα!!!!!!

Με το που θα δει το πιατο του ομως... θα καλμαρει!!! :tongue:

7hWqp3.png

ναι ρε παιδι μου τι νευρα ειναι αυτα , εμενα με δαγκωνει και μου πεταει πραγματα:confused::confused:

Κι εμενα, τι θα κανουμε????:(:(:(:(Εγω εχω κι αλλο προβλημα, εχει τοσα νευρα που δεν καθεται ουτε στο καρεκλακι της να φαει, χτυπιεται, τεντωνεται να φυγει...τι να κανω?και με το κουταλι να την κυνηγαω μες στο σπιτι δε θα καταφερω να την ταισω!

τι να κανουμε βρε κοριτσια?

αρχισε η εποχη... της ανεξαρτησιας και του αρνητισμου...

θα περασει και αυτο!!

και ο δικος μου οταν εκνευριζεται με δαγκωνει, αλλα οταν δεν τα καταφερνει ή θα χτυπαει με τα χερια του το κεφαλι του... ή θα τσιριζει ή θα δακγωσει οτι βρει προχειρο!!!

παντως να τα ταιζεται στο καρεκλακι τους (δεμενα) οτι και να γινει!

αποσπαστε τους την προσοχη με καποιο αντικειμενο αλλο, αλλα μην αρχιζεται να τα κυνηγατε μεσα στο σπιτι με το κουταλακι!!!

αν γινει αυτο 2-3 φορες... παει!!!!!! θα το εχετε μεχρι να πανε σχολειο μην πω και περισσοτερο!!!!!! :|

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

παντως να τα ταιζεται στο καρεκλακι τους (δεμενα) οτι και να γινει!

αποσπαστε τους την προσοχη με καποιο αντικειμενο αλλο, αλλα μην αρχιζεται να τα κυνηγατε μεσα στο σπιτι με το κουταλακι!!!

αν γινει αυτο 2-3 φορες... παει!!!!!! θα το εχετε μεχρι να πανε σχολειο μην πω και περισσοτερο!!!!!! :|

Κι εγω επιμενω σ'αυτο αλλα τις 2-3 φορες????Της δινω οτι θελει, τα πεταει ολα κατω, της βαζω tv,τραγουδια και καπως ξεγελιομαστε αλλα παντα ετσι κανει.Να δω πως θα φαει την κρεμα παλι το απογευμα..καλα που εχει και Patty!!

Καλησπερα κοριτσια

Συμπεθερα να χαιρεσαι τη κορακλα αν και καθυστερημενα...

Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια εχετε ξανακουσει εσεις οτι για να παρω αυξηση και να αλλαγω μισθολογικη κλιμακα πρεπει ολη η προυπηρεσια μου να ειναι στον ιδιο εργοδοτη??? κατι τετοια κουλα μου ειπαν εδω αλλα ρωτησα και αλλου και μου ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο δηλαδη αν δουλευεις 10 χρονια καπου και αλλαξεις εργοδοτη θα πρεπει στη νεα σου δουλεια να σε πληρωνουν σαν νεο? πηγα πρωι πρωι στο ΙΚΑ και πηρα ολα μου τα ενσημα τους τα πηγα αλλα λεει δεν ειναι αρκετο θελουν και βεβαιωσεις απο τους εργοδοτες οτι πραγματι εκεινο το διαστημα δουλευα εκει

καλα τι μαμακιες ειναι αυτες λες και τα ενσημα δεν αναφερουν επωνυμια και κωδικο ειδικοτητας και παλι λεει θα δουνε αμα το δεχτουν

ξερεια καποια τι ισχυει???

Για να αλλάξεις στη μισθολογική κλίμακα δεν πρέπει να είναι όλη η προυπηρεσία σου στον ίδιο εργοδότη αλλά θα πρέπει να είναι της ίδια ειδικότητας πχ.υπάλληλος γραφείου....τις βεβαιώσεις τις θέλουν προφανώς για να αποδείξεις ότι ήσουν στην ίδια ειδικότητα όλα αυτά τα χρόνια αλλά κ για να μετρήσουν μέρες-έτη προυπηρεσίας πράγματα που φαίνονται κ από τις καρτέλες ενσήμων...πες τους ότι ρώτησες στο ίκα κ σου είπα ότι κάνουν αυτά για βεβαίωση προυπηρεσίας!;) Δηλαδή αν ένας πρώην εργοδότης σου έχει κλείσει το μαγαζάκι σου ή έχει πεθάνει εσύ δεν θα μπορείς να αποδείξεις την προυπηρεσία σου??;):D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να καταστήσω απόλυτα σαφές ότι καμία δεν μου ζήτησε να επέμβω υπέρ καμίας. Δεν είμαι από τα άτομα που δέχονται και εκτελούν εντολές, δεν μου το επιτρέπει ούτε η ηλικία μου ούτε η αξιοπρέπειά μου. Επίσης δεν μου αρέσει να επεμβαίνω σε διαμάχες τρίτων αλλά κάποιες φορές το “περί δικαίου αίσθημα” δεν με αφήνει να μείνω αμέτοχη.

Όταν ξεκίνησα να πρωτογράφω στην παρέα σας ένιωσα ότι μπήκα σε ένα γκρουπάκι με ετοιμόγεννα κορίτσια που μοιράζονταν τις κοινές τους ανησυχίες για την εγκυμοσύνη τους και μετέπειτα τις εμπειρίες τους και τις έννοιες τους σχετικά με τα μικρά τους.

Δεν μου ζητήθηκε για την εγγραφή μου στο φόρουμ ούτε βιογραφικό, ούτε αντίγραφα πτυχίων, ξένων γλωσσών, των Ε1 ή Ε9.

Καμιά φορά πάνω στο “παρεΐστικο” κλίμα που είχε δημιουργηθεί κάποιες μπορεί να εξομολογήθηκαν και κάποια πράγματα παραπάνω σχετικά με την οικογένειά τους. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο στην φαρέτρα καμίας για χτυπήματα κάτω από την μέση.

Οι κανόνες καλής ευγενείας απαγορεύουν να εκφραζόμαστε άκομψα και προσβλητικά για άλλα άτομα. Επίσης δεν υπάρχει μετρητής “επιπέδου” και δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος μπορεί να το προσδιορίσει...

Για μένα (και μόνο) το “επίπεδο” προσδιορίζεται από την ανθρωπιά και την ευγένεια κάποιου. Ο καλός συζητητής δεν είναι αυτός που λάμπει με την ευφυΐα του και τις γνώσεις του, αλλά εκείνος που ενδιαφέρεται για τους συνομιλητές του και δεν χρησιμοποιεί απρεπείς χαρακτηρισμούς. Αυτός που δεν έχει έπαρση… η ταπεινότητα είναι η χαμένη αρετή της εποχής μας.

Δυστυχώς οι σπουδές όσα χρόνια και αν μας φάγανε δεν μας έκαναν καλύτερες σε τίποτε άλλο παρά μόνον σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό είναι άλλη μια κραυγαλέα περίπτωση.

Το αίσθημα λοιπόν δικαιοσύνης που θέλω να πιστεύω ότι διαθέτω σαν άνθρωπος ΔΕΝ μου επιτρέπει να παρακολουθώ αμέτοχη το ανελέητο σφυροκόπημα από μια επαγγελματία του είδους προς ένα κορίτσι της παρέας μας.

Είμαι σε θέση να κατανοήσω απόλυτα τον γραπτό λόγο…πουθενά δεν διαπίστωσα να γράφονται ή έστω να υπονοούνται όλα όσα καταμαρτυρούνται για την Άννα. Πουθενά όσο κι αν ανέτρεξα επανειλημμένως στα μηνύματά της. Ούτε διέκρινα εκ μέρους της κάποια προσπάθεια επιβολής της άποψής της σχετικά με την συνάντηση που κανονιζόταν. Μάλιστα διαπίστωσα και μια προσπάθεια εκ μέρους της για να παύσει η όλη διαμάχη και αυτό το αναγνωρίζω όχι σαν προσπάθεια συγκάλυψης (όπως στρεβλά κατηγορήθηκε) αλλά σαν προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να ξεφύγει η συζήτηση από μια προσωπική όπως εξελίχτηκε διαμάχη.

Αντίθετα από την άλλη πλευρά διαπίστωσα μια εμμονή (παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις για παύση του θέματος) και μία κατά μέτωπο αδικαιολόγητη επίθεση με αγενείς χαρακτηρισμούς και προσπάθεια διαστρέβλωσης της όλης κατάστασης.

Η Άννα απ’ ότι εγώ έχω διαπιστώσει είναι ένα νέο και φρέσκο κορίτσι. Μια μικρομαμά η οποία μοιράζεται μαζί μας τις χαρές και τα άγχη της μητρότητας. Ένα κορίτσι που πάντα έχει έναν καλό λόγο για όλες. Δεν με αφορά αν έχει πτυχίο, που εργάζεται και τι μουσική ακούει. Με αφορά που πάντα είναι γλυκιά και ευγενική μαζί μου. Αυτό μου αρκεί. Ο καλός της λόγος όταν έχω τις μαύρες μου…αυτό την κάνει συνομιλήτρια “επιπέδου”…

Αναστασία τα είπες παρα πολύ καλά. Ο λόγος σου καταπληκτικός. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!! Σε όλες τις μανούλες! Μια καινούργια μέρα ξεκινάει και είναι τόσο όμορφη κ ηλιόλουστη!!

Σκέφτομαι να πάω για περπάτημα μέχρι την κοιλάδα.

είναι ενα πανεμορφο μέρος με δεντρα κλπ

Η ταρα ξέρει για τι μιλάώ!

Με τον γιόκα μου φυσικα ετσι?!!

Εκείνος θα απολαμβάνει το κουλουρακι του στο καρότσι κ εγω θα σπρώχνω μήπως κ χάσω καμιά θερμίδα παραπάνω...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Για να αλλάξεις στη μισθολογική κλίμακα δεν πρέπει να είναι όλη η προυπηρεσία σου στον ίδιο εργοδότη αλλά θα πρέπει να είναι της ίδια ειδικότητας πχ.υπάλληλος γραφείου....τις βεβαιώσεις τις θέλουν προφανώς για να αποδείξεις ότι ήσουν στην ίδια ειδικότητα όλα αυτά τα χρόνια αλλά κ για να μετρήσουν μέρες-έτη προυπηρεσίας πράγματα που φαίνονται κ από τις καρτέλες ενσήμων...πες τους ότι ρώτησες στο ίκα κ σου είπα ότι κάνουν αυτά για βεβαίωση προυπηρεσίας!;) Δηλαδή αν ένας πρώην εργοδότης σου έχει κλείσει το μαγαζάκι σου ή έχει πεθάνει εσύ δεν θα μπορείς να αποδείξεις την προυπηρεσία σου??;):D

Καλημερα

Αννα γιαυτο και εγω τα εχω παρει στο κρανιο πρωτον γιατι ενω ειχα θεμελιωσει τριετια στον ιδιο εργοδοτη και επρεπε να παρω επιδομα τριετιας και ανθυγιεινο επιδομα χωρις να το ξερω μου αλλαζουν συλλογικη συμβαση και με πανε σε καποια αλλη οπου μου στερουνται τα παραπανω επιδοματα γιαυτο και στη νεα Σ.Σ.Ε στο μονο που μπορω να πατησω για να παρω αυξηση ειναι η προυπηρεσια μου και στο ΙΚΑ με βεβαιωσαν οτι αναμεσα στους εργοδοτες μου παντα ειχα τον ιδιο κωδικο ειδικοτητας που σημαινει οτι παντα ασφαλιζομουν σαν υπαλληλος γραφειου , το ειπα στην μαμακω εδω και επιμενει να ζητα και βεβαιωσεις εργοδοτη , τα εχω παρει κρανιο αλλα απο την αλλη δεν θελω και να τσακωθω γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι:roll:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

964409lfq89rzfv8.gif

Σκέφτομαι να πάω για περπάτημα μέχρι την κοιλάδα.

είναι ενα πανεμορφο μέρος με δεντρα κλπ

Η ταρα ξέρει για τι μιλάώ!

Με τον γιόκα μου φυσικα ετσι?!!

Εκείνος θα απολαμβάνει το κουλουρακι του στο καρότσι κ εγω θα σπρώχνω μήπως κ χάσω καμιά θερμίδα παραπάνω...

Ποσο σε ζηλευω!!!

http://www.e-view.gr/photoalbum.php?cat=200

age.png age.png

Κι εγω επιμενω σ'αυτο αλλα τις 2-3 φορες????Της δινω οτι θελει, τα πεταει ολα κατω, της βαζω tv,τραγουδια και καπως ξεγελιομαστε αλλα παντα ετσι κανει.Να δω πως θα φαει την κρεμα παλι το απογευμα..καλα που εχει και Patty!!

αχ αστα εμενα δεν καθεται στο καρεκλακι και οποτε τον εβαζα απο τα νευρα του εβγαζε τη μπουκια απο το στομα και μου την πεταγε εκει να δεις το γιουβαρελακια να κρεμεται απο τη βλεφαριδα μου:mrgreen:

οποτε αναγκαστικα τον κυνηγαω με το κουταλακια αλλα απο την αλλη τρωει πιο πολυ ετσι γιατι καθεται κατω παιζει με παιχνιδια η με τον Μαριο και εγω του χωνω κανονικα:-D

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ξανθή πες ότι πεθάνανε όλοι...τι κάνουμε τώρα???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ξεχνάω όλες αυτές τις μέρες να σας πω ότι κυκλοφορούν χιλιαααααδες 20ευρα πλαστά στην αγορά κ πρέπει να προσέχουμε λίγο μην τα φάμε στο πάτο! :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!:-):-DΑργησα σημερα...ηταν να με φερει ο αντρας μου στη δουλεια αλλα τον λυπηθηκα, αργησα να ετοιμαστω λογω Παναγιωτας (ξυπνησε 7 παρα και ηθελε ταισμα, αλλαγμα, νανουρισμα κλπ..)Ευτυχως κοιμηθηκε μια χαρα αποψε!!!Ελπιζω να περασε η φαση του νυχτοπερπατηματος...Χθες εφτιαξα κρεπες ζαμπον τυρι τις εβαλα στο πυρεξ και καταψυξη για το σαββατο,θα τις ψησω με τυρι τριμμενο και κρεμα γαλακτος!!!:tongue:

Α να χαθειτε πρωι πρωι με συγκινησατε με τις κοιλαδες και τις φωτογραφιες τους, θυμηθηκα τις βολτες στο χωριο της μητερας μου διπλα στον Αχελωο...απλα μαγευτικα!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ξανθή πες ότι πεθάνανε όλοι...τι κάνουμε τώρα???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ξεχνάω όλες αυτές τις μέρες να σας πω ότι κυκλοφορούν χιλιαααααδες 20ευρα πλαστά στην αγορά κ πρέπει να προσέχουμε λίγο μην τα φάμε στο πάτο! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Πουλαμε ανιχνευτες πλαστοτητας αν σας ενδιαφερει, μπας και πουλησουμε και τιποτα:-D:grin:...βεβαια τα δικα μας δεν τα ελεγχουμε ποτε:rolleyes:

Αννα χρειαζομαι συμπαρασταση...σημερα ερχεται η πεθερα...να δω πως θα καταφερει να ταϊζει το αγριμι...Απο 6 μηνων την εβαλα στο καρεκλακι, την πρωτη κρεμα την εφαγε με κλαματα...βεβαια οτων πειναει πολυ και της αρεσει το φαγητο (το μεσημερι δλδ) καθεται μια χαρα.Απ'οτι καταλαβα το παιδι μου δε θελει φρουτοκρεμες και την απογευματινη κρεμα.Τι να κανω, να της κανω κανα τοστ το απογευμα?Χθες μετα την κρεμα της χτυπησε και λιγο μπισκοτο, λιγο τυρι και μιση κρεπα:confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...