Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ευχαριστούμε πολύ Λιζάκι!! Περαστικά στον κουκλίνο σου!!

ευχαριστω Πολα μου... ευτυχως ειναι καλυτερα σημερα :)

να σας πω τι επαθα χθες το απογευμα...

ο μπεμπης ειχε παρα πολυ γκρινια και τον ειχα στην κουνια του και εγω απο πανω να του κραταω το χερι, να του μιλαω σιγανα... οποτε μετα απο κανα 20λεπτο, το ζαλισα το παιδακι και το πηρε ο υπνος!

οπως παω να γυρισω την πλατη μου απο την κουνια και να φυγω... παταω τη γατα η οποια ειχε χωθει μεσα στο δωματιο και ειχε τεντωθει φαρδια πλατια διπλα απο την κουνια!!!

ακουστηκε ενα ΝΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ, μου ορμηξε απο αντιδραση και με γρατζουνησε, φωναξα και εγω... σκονταψα και επεσα και πανω στην κουνια!!! :mad::mad:

κοιταζω το μπεμπη ο οποιος καθοταν με τα ματια και τα χερια ορθανοιχτα ακινητος... και στη συνεχεια ξερετε τι εγινε!!!!!

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για κανα μισαωρο!!!!!!!

βρωμογατο!!!!

Επεξεργάστηκαν by lisa

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω Πολα μου... ευτυχως ειναι καλυτερα σημερα :)

να σας πω τι επαθα χθες το απογευμα...

ο μπεμπης ειχε παρα πολυ γκρινια και τον ειχα στην κουνια του και εγω απο πανω να του κραταω το χερι, να του μιλαω σιγανα... οποτε μετα απο κανα 20λεπτο, το ζαλισα το παιδακι και το πηρε ο υπνος!

οπως παω να γυρισω την πλατη μου απο την κουνια και να φυγω... παταω τη γατα η οποια ειχε χωθει μεσα στο δωματιο και ειχε τεντωθει φαρδια πλατια διπλα απο την κουνια!!!

ακουστηκε ενα ΝΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ, μου ορμηξε απο αντιδραση και με γρατζουνησε, φωναξα και εγω... σκονταψα και επεσα και πανω στην κουνια!!! :mad::mad:

κοιταζω το μπεμπη ο οποιος καθοταν με τα ματια και τα χερια ορθανοιχτα ακινητος... και στη συνεχεια ξερετε τι εγινε!!!!!

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για κανα μισαωρο!!!!!!!

βρωμογατο!!!!

Αχ το κακόμοιρο το μωράκι!! Θα κατατρόμαξε!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Λίζα εγώ δεν τις έχω βάλει ακόμα σπίτι τις γάτες ουδέ τον σκύλο για κάτι τέτοια σκηνικά (εδώ δεν προλαβαίνω το μωρό, να κυνηγάω και τις γάτες;). Μπαλκόνι και πάλι μπαλκόνι :(

Πολ να σε κολ; (άτσα ρίμα!)

WN6Op3.png

γεια σε ολες!

αννα και ξανθη χρονια σας πολλα!!!!

αννα εγω λεω να παρεις και δευτερη γνωμη να εισαι σιγουρη.

ειρηνη ολα να πανε καλα!

εμεις χτες πηγαμε παιδιατρο.ειμαστε 7.350. 350γρ. σε ενα μηνα.καλα παμε ειπε. μας ειπε και κατι που με στεναχωρησε.η μικρουλα εχει διαφορα στις πτυχες στα μπουτακια.πιθανων λεει να μην ειναι τιποτα αλλα καλυτερα να παμε σε ορθοπαιδικο μηπως ειναι τα ισχια.:( κοριτσια εγω σορυ κιολας αλλα στον ποπο κατω εχω μια διαφορα στη διπλωση,πως να σας εξηγησω.λεω μηπως το πηρε απο μενα? μακαρι γιατι δεν φαινεται.αφου προσπαθουσα χτες να το δειξω στον αντρα μου και δεν μπορουσε να καταλαβει την διαφορα κ εγω εκει να επιμενω και να του δειχνω τον κ@λο μου! ο γιατρος ηταν πολυ καθησυχαστικος.θα δουμε.για δευτερα εκλεισα ραντεβου.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Χρόνια πολλά στην Ξανθή και την Άννα!!!:D

Σήμερα ήταν μια δραματική μέρα...Ο πατέρας μου νοσοκομείο λοίμωξη αναπνευστικού, διογκωμένη καρδιά και πίεση υψηλή, ευχόμαστε να είναι κάτι περαστικό και να μην ταλαιπωρηθεί πολύ. Έχω στενοχωρηθεί πολύ:-(

Το μωρό δεν ήξερα που να το αφήσω σήμερα αφού η μάνα μου ήταν κι αυτή στο νοσοκομείο. Πήγα το πρωί για μια ώρα στη δουλειά και μετά γύρισα σπίτι.

Δεν έχω καθόλου χρόνο να διαβάσω τι έχετε γράψει. Ελπίζω όλες να είστε καλά κι εσείς και οι οικογένειές σας.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Σ'ευχαριστώ ρουλάκι μου....ξέρω σας έχω πρήξει με τα κακά της κόρης μου αλλά δεν το ψάχνω γιατί είναι απλά νερουλά....είναι διάροια 4-5-6 φορές τη μέρα,κομμένα,βρωμερά πράσινα κ με πολλές βλέννες....είναι σίγουρα ευαισθησία στη λακτόζη καθώς με το που ήπιε κανονικό γάλα έκανε διάροια απλά προβληματίζομαι καθώς με το ελευθερο λακτόζης γίνεται δυσκοίλια ενώ δεν θα έπρεπε βάση της παιδιάτρου....άντε βγάλε άκρη....κ όσο για τις ανασκαφές δεν μπορείς να φανταστείς μου χουν γίνει ψύχωση κ φυσικά έχω κουραστεί κ πολύ με την όλη κατάσταση.....:-(

Βρε δεν μας πρηζεις απλα μεχρι ενος σημειου ειναι και φυσιολογικο. Κι εγω ρωτησα την παιδιατρο γιατι ειναι νερουλα και μου ειπε γιατι πινει μονο γαλα. Αλλα και τωρα που τρωμε ρυζαλευρο παλι νερουλα ειναι αλλα μυριζουν αλλιως. Ωραια συζητηση εχουμε ε? :lol:

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

matninop :D:D:D:D:D:D φανταζεσαι? εδω ντραπηκα να του το πω,θα τον εδειχνα κιολας?

fatsaki περαστικα! κοριτσια να σας ενημερωσω οτι δεν ασχολουμαι με το φεις οποτε αν στελνετε διαφορα και δεν τα δεχομαι η αργω μη με παρεξηγητε ναι?

επισης πολλα κοριτσια δεν τα ξερω με το ονομα τους.να στειλω σε καποια απο σας πμ να μου πει? σε ποιααααα?

α! ειμαι πολυ πολυ πολυ ενθουσιασμενη που σας ειδα! ειστε υπεροχες!

τις φωτο απο τις συναντησεις που θα τις δω?

Σήμερα ήταν μια δραματική μέρα...Ο πατέρας μου νοσοκομείο λοίμωξη αναπνευστικού, διογκωμένη καρδιά και πίεση υψηλή, ευχόμαστε να είναι κάτι περαστικό και να μην ταλαιπωρηθεί πολύ. Έχω στενοχωρηθεί πολύ:-(
Αμάν βρε φατσόπουλο! Περαστικά γρήγορα εύχομαι!!!

Αχ ρε παιδιά πως σας καταλαβαίνω... Πέρυσι αρχές του χρόνου έτρεχα τον μπαμπά μου με έμφραγμα, στο τσακ γλιτώσαμε. Τέλος χρόνου (στα χριστούγεννα) έπαθε το ίδιο η μαμά μου. Αρχές 2009 ξαναμπήκε ο πατέρας μου... Ευτυχώς εκεί σταματήσαμε και δεν ξαναμπήκαμε νοσοκομείο μέχρι να γεννήσω! Είναι πολύ ψυχοφθόρο... Κάνα νέο Ειρήνη εσύ;

α! ειμαι πολυ πολυ πολυ ενθουσιασμενη που σας ειδα! ειστε υπεροχες!

τις φωτο απο τις συναντησεις που θα τις δω?

Πρέπει να σε καλέσει κάποια από τις admins στο γκρουπ, πχ Αννα.

ΥΓ Βλέπω το "κάτι ψήνεται" για να παίρνω ιδέες για συνταγές, αλλά πόσο με τσαντίζει να ψαχουλεύουν τα δωμάτια!!!

WN6Op3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Χρόνια πολλά στην Ξανθή και την Άννα!!!:D

Το μωρό δεν ήξερα που να το αφήσω σήμερα αφού η μάνα μου ήταν κι αυτή στο νοσοκομείο. Πήγα το πρωί για μια ώρα στη δουλειά και μετά γύρισα σπίτι.

Δεν έχω καθόλου χρόνο να διαβάσω τι έχετε γράψει. Ελπίζω όλες να είστε καλά κι εσείς και οι οικογένειές σας.

περαστικά σας...τι να πω..υπομονή

Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες

επιτέλους από σήμερα έχω laptop ξανά και θασας παρακολουθώ πιο πολύ

έχω κουραστεί τόσο πολύ με την μικρή...είναι και μίρλα...δεν τρώει την φρουτόκρεμα με το ζόρι..σε λίγο θα ξεκινήσουμε και μεσημεριανό αλεσμένο,στην αρχή πατατούλακαι λαχανικά διάφορα και μετά μοσχαράκι πάντως οι γιατροί όλα διαφορετικά τα κάνουνε...στην φίλη μου πρώτα έδωσερυζάλευρο και στον 6ο φρούτα...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Staxioforina με το καλο η βαφτιση. Αυτο που ειπες για τον αντρα σου δεν το καταλαβα. Τι δεν μπορει να βαφτισει? Τα προσκλητηρια συνηθως ειναι ετοιμα 15 ημερες μετα την παραγγελια και καλο ειναι να τα μοιραζεις 2 μηνες πριν.

.:tongue:

ε'ιμαστε παντρεμένοι με πολιτικό γάμο κι εδώ για να γίνεις νονός πρέπει να είσαι με θρησκευτικό γάμο παντρεμένος..επειδή είχαμε πει να τα κάνουμε μαζί..γαμοβάφτιση αλλά τελικά το θέμα

γ@μήθηκε τα πήρα και δεν θα κάνω γάμο και τον προειδοποίησα

mantinop κι εγω αρχισα διαιτα

οταν διαπιστωσα ποσο κοντα ειναι τα Χριστουγεννα με πιασε πανικος.....ακομη φοραω τα φορεματακια τησ εγκυμοσυνης....και εβαλα στοχο τουλαχιστον στις γιορτες να φορεσω παντελονι που ειχα πριν μεινω εγκυος...

εγώ έχασα όλα τα κιλά μου αλλά το σώμα δεν έχει επανέλθει και κάποια πολύ στενά παντελόνια δεν κλείνουν στην κοιλιά

Anna μολις ειδα οτι τα γενεθλια σου ειναι 4/10

εμεις 4-10-08 παντρευτηκαμε!!

Κοριτσια να ζητησω την βοηθεια σας?

θελω να αγορασω ενα δωρακι σε μια μπεμπουλα που ειναι 9 μηνων και σε ενα αγορακι που ειναι 3 χρονων καμια ιδεα?

συμφωνώ με τξν TARA

βρε το αγορακι μου σημερα εγινε 5 μηνων!!!!!!!!!! μολις το προσεξα στην υπογραφη μου εγω η μανα.......... να σε χαιρομαστε μπεμπουλακο μου!!!!!

Μαριλου και gogga να τα χαιρομαστε!!!!!!!!!τα ζουζουνια μας!!!

να τα χαίρεσται....

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...