Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Από σιδέρωμα...σιδέρωσα 3 πλυντήρια το Σάββατο και βγήκαν άλλα 2 τώρα :confused: Μα ρε γμτ 3 άτομα είμαστε...πως γίνεται και λερώνονται τόσα πολλά?

Εγω ευτυχως δεν εχω πολυ σιδερωμα γενικα αφου ο αντρας μου φοραει καθε μερα την ιδια "φορμα" στη δουλεια επι μια βδομαδα:tongue::tongue::tongue:

Μονο πετσετες κλπ συνηθως και ρουχα της μικρης.Τωρα σκεφτομαι αντι για στιρελλα που εχω να φερω απο την αποθηκη ενα πρεσοσιδερο που ειχα δωρο απο το γαμο και παλιοτερα το ειχα χρησιμοποιησει αλλα δε μου αρεσε..Θα βολευε ομως με τα ρουχαλακια της μικρης.Απλα σκεφτομαι που θα το εχω κι αυτο μες στο σπιτι:?::rolleyes:

Ξανθη δεν το ξερω αλλα μου φαινεται κουφο!Και πιο κουφο ακομα που σου ζητανε βεβαιωση εργοδοτη...Αυτο το θελουν οταν δεν υπαρχουν τα ενσημα στο ικα (δε μπορει να στα δωσει το ικα δλδ π.χ. γιατι ειναι των τελευταιων μηνων και δεν εχουν περαστει) και παλι θα σου ελεγαν οτι δεν αρκει η βεβαιωση.Απο τη στιγμη που υπαρχει βεβαιωση του ΙΚΑ τι αλλο θελουν?Μαλλον να μη σου δωσουν την αυξηση ε??

και εγω αυτο λεω , απο την αλλη μου λεει ο αντρας μου να μη τα σκαλιζω λογω κρισης αλλα και απο την αλλη με πνιγει το δικιο τι δηλαδη 10 χρονια προυπηρεσιας δεν υπηρξαν ποτε????

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Εγω ευτυχως δεν εχω πολυ σιδερωμα γενικα αφου ο αντρας μου φοραει καθε μερα την ιδια "φορμα" στη δουλεια επι μια βδομαδα:tongue::tongue::tongue:

Μονο πετσετες κλπ συνηθως και ρουχα της μικρης.Τωρα σκεφτομαι αντι για στιρελλα που εχω να φερω απο την αποθηκη ενα πρεσοσιδερο που ειχα δωρο απο το γαμο και παλιοτερα το ειχα χρησιμοποιησει αλλα δε μου αρεσε..Θα βολευε ομως με τα ρουχαλακια της μικρης.Απλα σκεφτομαι που θα το εχω κι αυτο μες στο σπιτι:?::rolleyes:

αν εννοεις πρεσα εμενα με εχει βολεψει αφανταστα τοσο που εχω καταργησει πλεον το σίδερο ασε που για τα ρουχα τα παιδιων ειναι ιδανικο τελειωνω το σιδερωμα στο μισο χρονο και μη σου πω παραπανω:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

και εγω αυτο λεω , απο την αλλη μου λεει ο αντρας μου να μη τα σκαλιζω λογω κρισης αλλα και απο την αλλη με πνιγει το δικιο τι δηλαδη 10 χρονια προυπηρεσιας δεν υπηρξαν ποτε????

Κι εμενα τα ιδια μου λεει, να μην τα σκαλιζω και βρεθω ανεργη αλλα αυτοι μαζευονται και συζητανε τα προβληματα τους, περικοπες κλπ και πληρωνουν και δικηγορους για υποθεσεις που θα τελειωσουν 5 χρονια μετα...

Κι εμενα δε μου λειπει το 50ρικο η το 100ρικο το μηνα αλλα γιατι να μην το παιρνω ρε γμτ???ετσι δεν ειναι?αφου για το boss ειναι 5 μερες φαγητο που παραγγελνει απ'εξω,απο μας θα το βγαλει?τες πα, εγω παντως εχω στειλει 3 βιογραφικα σημερα και οτι γινει εγινε.μου'φαγε κι ενα μηνα ενσημα οταν ειχα αδεια περυσι...

Το κακο ειναι οτι δε θα υπαρχει πια ελεγχος για τα λιγοτερα, θα κοιτανε μηπως παιρνει κανενας παραπανω και τους εχει ξεφυγει οποτε οσα θελουν θα μας δινουν κι αν μας αρεσει!

Διαφημίσεις

αν εννοεις πρεσα εμενα με εχει βολεψει αφανταστα τοσο που εχω καταργησει πλεον το σίδερο ασε που για τα ρουχα τα παιδιων ειναι ιδανικο τελειωνω το σιδερωμα στο μισο χρονο και μη σου πω παραπανω:tongue:

Ναι πρεσσα με ενωμενο σιδερο και προεκταση της singer.Ειχε δωρο και μια ραπτομηχανη!!!Ουτε ξερω αν την εχει μαμα η πεθερα τωρα...:rolleyes:Δεν ξερω γιατι δε με βολευε, μαλλον ειχα πουκαμισα τοτε και μου ερχοταν μικρη η επιφανεια...

Εγω μεχρι πριν 3 μηνες δεν ειχα πτυχιο,παιδι και φυσικα ημουν ανυπαντρη...Επισης, δεν ηξερα Η/Υ, ξενη γλωσσα...απορω γιατι με κρατανε:rolleyes::(

Και τωρα που μου τα αναγνωρισε μου δινει τα ιδια λεφτα που επαιρνα και πριν..............

Αααχχ φατσάκι κι εγω τα ίδια εχθές σιδέρωσα 2 πλυντήρια

σήμερα εχουν στεγνώσει άλλα 2 όπως σας είπα και το καλάθι είναι γεμάτο:shock:

3 άτομα τόσα άπλυτα? Και τα περισότερα είναι μπυτζάμες και φόρμες:-(

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Λοιπον ειμαι αυπνη, το αλκοολ ακομα δεν εχει φυγει απ΄το αιμα μου, ο καφες δεν κανει και πολλα, θελω να κοιμηθω αλλα ο γιος μου ειναι ξυπνιος, και βαριεμαι να γυρισω πισω τοσες σελιδες για να διαβασω τι ειπε ποιος κλπ! Δε λειτουργω! Αλλα επειδη εγινε μεσανατολικο το θεμα, θα πω τα εξης... Εξοργιστηκα με την πιθανοτητα η Αννα να υπονοησε θεμα πεσιματος, γιατι κατι τετοιο ειμαι σιγουρη οτι θα αναψε φυτιλιες σε πολλες, ακομη και αν παρανοηθηκε ο γραπτος λογος. Δε νομιζω να κανω λαθος...σωστα? Καποιες θα σκεφτηκαν και αυτο το ενδεχομενο, εστω και φευγαλεα. Η Αννα με διαβεβαιωσε οτι αυτο που εννοουσε ειναι οτι ο αντρας της δε θα την αφηνε ασυνοδευτη στην περιπτωση υπαρξης ζευγαριων, κατι που το θεωρω απολυτως λογικο, οπως ολες μας πιστευω.

Ο γραπτος λογος παρεξηγειται πολυ ευκολα, το΄χουμε κουρασει το θεμα, και θελω να τελειωνει εδω και τωρα. Αρκετα!

Οσο για τα ντονατς, εγω θα τα φαω, γιατι εχασα αλλα 2 κιλα τρωγοντας τα παντα...! Αρα τα δικαιουμαι!!!:tongue:

Τελικά ρε Κασσιανή ημουν σίγουρη ότι ήταν αφορμή όλο αυτό για να βγάλεις την αντιπάθειά σου προς εμένα αν κ ειλικρινά δεν θυμάμαι ούτε να σε πείραξα ούτε να σε πρόσβαλα ποτέ γιατί αλλιώς δεν είναι λογικό ενώ έχει κάτσει κάπου το θέμα να το τραβάς τόσο πολύ!! Θεωρώ ότι έχεις ξεφύγει από τα ανεκτά όρια κ εδώ δεν ήμαστε οι 2 μας! Δεν έχω ανάγκη να με υποστηρίξει καμία γιατί δεν νοιώθω φίλη με καμία αλλά απλά όποια έχει διαφορετική γνώμη με σένα πρέπει να το βουλώνει!!!Θα ξαναπώ για άλλη μία φορά για το πέσιμο(ξέρετε που φοβάται ο ζηλιάρης σύζυγος) ότι εγώ δεν το έχω αναφέρει πουθενά κ αν υπάρχει παρουσίασέ το μας γιατί αλλιώς ψεὐδεσαι! Ούτε κλάφτηκα ούτε παρακάλεσα να με συγχωρήσει καμία...είπα δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα μόνο με τη παρουσία μου αυτό συμβαίνει και ή θα πρέπει απλά να μην ξανα ασχοληθούμε ή καλύτερα κάντην εσύ γιατί εγώ εδώ θα μείνα....δεν είναι το τσιφλίκι σου να κάνεις κουμάντο....ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕ ΠΙΑ!

Αρα η Μαριαννα δικαιουται να λεει το παραπανω που εχω τονισει στο μηνυμα της και εγω οχι?

Γιατι?

Μηπως καποιες μπορουνε να μιλανε και αλλες πρεπει να προσεχουμε?

Γιατι δεν απαντησες δημοσια στη Μαριαννα γι αυτο, αλλα της εδωσες προσωπικες εξηγησεις, ενω σε εμενα και 3-4 αλλες απο εδω απαντησες αποτομα μεχρι και ειρωνικα?

Οσο για το αν σε αντιπαθω, δεν σε αντιπαθω. Απλα δεν σε συμπαθω για 2-3 συγκεκριμενους λογους. Δικαιωμα μου ειναι, ουτε σου τους εθιξα ποτε, ουτε ποτε σε προσβαλα. Μαλιστα δεν μπαινω καν σε συζητηση μαζι σου για οποιοδηποτε ζητημα, απλα αδιαφορω για το προσωπο σου, οπως εχω δικαιωμα να κανω.

Το αν θα "την κανω" η οχι ειναι δικος μου λογαριασμος και δε δικαιουσαι ουτε καν να μου το προτεινεις.

Ακριβως επειδη δεν ειναι τσιφλικι κανενος εδω.

Και ειλικρινα απορω (ετσι για την ιστορια) απο που προκυπτει το οτι οποια εχει διαφορετικη γνωμη απο εμενα, πρεπει και να το βουλωνει?

Αυτα ειναι δικα σου συμπερασματα, αλλα απο ανθρωπους του επιπεδου σου δεν περιμενω και τιποτα διαφορετικο.

Θα με συγχωρησετε πολυ ολες για τα παραπανω, αλλα αυτα δεν απαντωνται με πμ.

Γιατι απλουστατα την απαντηση μου ηθελα να τη διαβασουν και να την ξερουν ολες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Αυτό είναι και το καλύτερο!Πότε είναι?

To Σαββατο.

Kαλημέρα,

οχι παλι σημερα ημικρανεια , ειχα και το Σαββατο...

Πανω που νομιζα οτι με εγκατελειψαν...

Ειναι κληρονομικες.. η μαμα μου υποφερει..

ειχα και εγω πολλες...

οταν εμεινα εγκυος τον Κων. κοπηκαν οχι μαχαιρι αλλα ουσιαστικα ξεχασα το οτι υπεφερα...

τωρα απ το Σαββατο ειναι η δευτερη φορα..

Δεν σου έχουν δώσει τίποτα χάπια??? Άσχημο πράγμα ο πονοκέφαλος...κ εγώ ημικρανίες νομίζω έχω αφού είναι από τη μια μεριά του κεφαλιού κ πολλές φορές έχω κάνει κ εμετό από την ένταση αλλά δεν έχω πάει να το κοιτάξω....παλιότερα που είχα πάει στον παθολόγο όμως(έφηβη ακόμα) μου είχε πει πως έχω κ μου είχε δώσει παυσίπονα με ηρεμιστικό είχα ηρεμήσει για πολλά χρόνια αλλα εδώ κ λίγο καιρό ξαναχτυπάνε! :mad: Βοηθάει να είσαι σε σκοτεινό δωμάτιο χωρίς φασαρία αλλά πολυτέλειες ε? :?

Αυτα ηθελα να ρωτησω κι εγω. Τα χαπια τα γραφει νευρολογος ε?

Καλησπερα κοριτσια

Συμπεθερα να χαιρεσαι τη κορακλα αν και καθυστερημενα...

Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια εχετε ξανακουσει εσεις οτι για να παρω αυξηση και να αλλαγω μισθολογικη κλιμακα πρεπει ολη η προυπηρεσια μου να ειναι στον ιδιο εργοδοτη??? κατι τετοια κουλα μου ειπαν εδω αλλα ρωτησα και αλλου και μου ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο δηλαδη αν δουλευεις 10 χρονια καπου και αλλαξεις εργοδοτη θα πρεπει στη νεα σου δουλεια να σε πληρωνουν σαν νεο? πηγα πρωι πρωι στο ΙΚΑ και πηρα ολα μου τα ενσημα τους τα πηγα αλλα λεει δεν ειναι αρκετο θελουν και βεβαιωσεις απο τους εργοδοτες οτι πραγματι εκεινο το διαστημα δουλευα εκει

καλα τι μαμακιες ειναι αυτες λες και τα ενσημα δεν αναφερουν επωνυμια και κωδικο ειδικοτητας και παλι λεει θα δουνε αμα το δεχτουν

ξερεια καποια τι ισχυει???

Οχι δεν ισχυουν αυτα που σου ειπαν. Ειχα ρωτησει κι εγω παλια.

age.png age.png

καλησπερα κοριτσια!!!! :D

ειχα τοσο καιρο να συνδεθω που ξεχασα τον κωδικο μου ...:confused:

εχω ξεκινησει να δουλευω εντατικα απο το σπιτι, και ευτυχως (πιστευω) να ειμαι πιο χαλαρα απο δω και στο εξης!

τι μου κανετε ????

7hWqp3.png

Απλά είναι τα πράγματα Κασσιανή....θέλω να δεις τα μυνήματα μου(εσύ,η Μαριάννα ή όποια άλλη πιστεύει το ίδιο) κ να μου πεις που υπονοώ ότι μπορεί να τη πέσει κάποιος σε κάποιον άλλο γιατί εγώ όσα κ να τα διαβάζω δεν βλεπω κάτι τέτοιο!;)

Η Κασσιανή ναι δεν προσβάλει...μιλάει κ βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα για προσωπικά θέματα, μιλαει για επίπεδο κ όποια έχει διαφορετική άποψη της την λέει στεγνά ότι το κάνει γιατί μπορεί να είναι φίλη μου??:confused: Δεν μπορεί δηλαδή απλά να διαφωνεί σε κάποια θέματα??

Στη Μαριάννα όπως κ σε κάποιες άλλες έδωσα κάποιες εξηγήσεις σε πμ για να μη συνεχιστεί το θέμα εδώ....κ από όσα έχεις πει έχω απαντήσει στα μισά ακριβως επειδή όπως έχω ξαναπεί μια προσωπική διαμάχη δεν αφορά όλες!Σταμάτησα να γράφω μετά την επίθεσή σου στον άντρα μου αλλά όταν ξανα επανήλθες να πεις κ άλλα ε λυπάμαι δεν θα χαριστώ θα απαντάω!:D

Να παρουσιαστούν λοιπόν οι 3-4 που της ειρωνεύτηκα κ τους απάντησα απότομα κ να μου το πουν!

Υγ:Μαριάννα εμένα παθολόγος μου τα είχε γράψει τα χάπια!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

κοριτσια, συγνωμη αν θα επεμβω στο ... θεμα σας αλλα το μονο που εχω να πω ειναι το εξης...

βρισκομαστε σ΄ενα διαδικτυακο χωρο, οπου ολοι εχουμε το δικαιωμα να συμμετεχουμε, ειμαστε φιλοξενουμενοι αλλα περα αυτου του δικαιωματος εχουμε και την υποχρεωση τοσο να σεβομαστε αυτο το χωρο οσο και τα μελη μου συμμετεχουν!

επισης ειναι υποχρεωση μας να προστατευουμε τα προσωπικα μας δεδομενα και λεπτομερειες της προσωπικης μας ζωης ωστε αυτα να μη χρησιμοποιηθουνε καποια στιγμη εναντιον μας!!

οπως σε ολες τις σχεσεις, ετσι και εδω, δημιουργουνται οι συμπαθειες, οι αντιπαθειες... οι αδιαφοριες...

καλο ειναι, αν ΔΕΝ μας θιγει κατι προσωπικα να μην ξεκιναμε τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις, γιατι πολυ απλα δεν βγαζουν πουθενα!

το μονο που κανουν ειναι να χαλανε ολο το κλιμα, και το σκοπο για τον οποιο συμμετεχουμε στο συγκεκριμενο φορουμ!

εχουμε τοσα προβληματα γυρω μας, ανεργια, οικονομικα προβληματα, αρρωστιες, και θα καθομαστε να διαβαζουμε και να γραφουμε κατεβατα για ενα θεμα εντελως ακυρο ??!!!!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...