Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αυτο με την πετσετα θυμηθηκα οτι το εχω κανει και επιασε!!!Επισης, οταν εκλαιγε και πονουσε η κοιλιτσα της της εκανα ασκησεις στα ποδια.Πανω κατω και τα δυο μαζι...:rolleyes:

Κάτι τέτοιο εννοώ αλλά με τα πόδια περισσότερο πάνω για να πιεστεί το εντεράκι κ να βγει αέρας-κακάκια! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα,

οχι παλι σημερα ημικρανεια , ειχα και το Σαββατο...

Πανω που νομιζα οτι με εγκατελειψαν...

Ειναι κληρονομικες.. η μαμα μου υποφερει..

ειχα και εγω πολλες...

οταν εμεινα εγκυος τον Κων. κοπηκαν οχι μαχαιρι αλλα ουσιαστικα ξεχασα το οτι υπεφερα...

τωρα απ το Σαββατο ειναι η δευτερη φορα..

Δεν σου έχουν δώσει τίποτα χάπια??? Άσχημο πράγμα ο πονοκέφαλος...κ εγώ ημικρανίες νομίζω έχω αφού είναι από τη μια μεριά του κεφαλιού κ πολλές φορές έχω κάνει κ εμετό από την ένταση αλλά δεν έχω πάει να το κοιτάξω....παλιότερα που είχα πάει στον παθολόγο όμως(έφηβη ακόμα) μου είχε πει πως έχω κ μου είχε δώσει παυσίπονα με ηρεμιστικό είχα ηρεμήσει για πολλά χρόνια αλλα εδώ κ λίγο καιρό ξαναχτυπάνε! :mad: Βοηθάει να είσαι σε σκοτεινό δωμάτιο χωρίς φασαρία αλλά πολυτέλειες ε? :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημεραααααα!!!!!!

Μαριαννα εγω ειμαι η χειροτερη της παρεας....δεν ευχηθηκα για την μικρουλα σου...να την χαιρεσαι κοριτσακι να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!!Α!και με τον αερα που εχει εδω σημερα 2 πληντυρια εχουν στεγνωσει....τωρα πως θα σιδερωθουν...αλλου παπα ευαγγελιο....:rolleyes:

Σ΄ευχαριστω Μαρια!

Συμφωνω μαζι σου και νομιζω πως ησουν απολυτως περιεκτικη και σαφης σ΄αυτα που εγραψες. Και φυσικα θα παρακαλεσω, οσες θελουν να συνεχισουν τη διαμαχη, να το κανουν με π.μ.

Συμφωνω κι εγω....
Ήμουν σίγουρη ότι το τρίτο θα νικούσε!!!
Εγω που τα 8ελω και τα 3 μενου ειμαι πλεονεκτρα???:tongue:

Παω να φτιαξω μπιφτεκια......Φιλιααααα!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

τισ ταισα και ηλθα για λιγο...

οταν εμεινα εγκυος τον Κων. κοπηκαν οχι μαχαιρι αλλα ουσιαστικα ξεχασα το οτι υπεφερα...

τωρα απ το Σαββατο ειναι η δευτερη φορα..

Η ΛΥΣΗ..ξαναμεινε εγκυοσ να σου κοπουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::rolleyes:;);)

κοριτσια σασ ευχαριστω για τισ απαντησεισ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρήνη εμένα αν θυμάσαι η μικρή ήταν πολύ δυσκοίλια μωρό...μου είχε πει η παιδίατρος μέχρι λίγο πριν κλείσει 3ο 24ωρο να την αφήνω μπας κ τα κάνει...εννοείται τη βοηθάμε με χαμομήλι,σήκωμα ποδαράκια κτλ κ αν δεν τα κανει μικροκλύσμα της είχα βάλει 2-3 φορές!

ολα αυτα τα κανω!!!!δεν κανω την πετσετουλα ομωσ...που ειπε η κατερινιω!!!!!

εχει να ενεργηθει απο σαββατο βραδυ!!κυριακη κ δευτερα βραδυ το εβγαλα στο ποδι γιατι σφιγγοταν κι εκλαιγε...

κι εμενα μου ειπε να ενοχλησω οταν κλεισει 3 ημερεσ....

αλλλα μαλον θα παρω σε λιγο γιατι πριν λιγο που την αλλαξα ειχε ενα μικρο μικρο σαν βερβελιτσα σφιχτο (και μου ειπε οταν δω σφιχτα να τον παρω...)

ελπιζω να μασ αλλαξει γαλα.....δεν αλλαζει καθολου ευκολα αυτοσ ο γιατροσ...ουτε για την γοπ μου αλλαξε ουτε για την δυσκοιλιοτητα...

προχτεσ κλεισαμε 2 μηνεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαστε πλεον απο 2700(βαροσ εξοδου 2600) 4.700 και 58 ποντουσ απο 51!!!

η αγγελικη μου ειναι πλεον 11.200 (μια χαρα την ειπεο γιατροσ)και 88 εκατοστα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μαριάννα,τί θα κάνεις στα γενέθλιά σου??Θα έχεις κόσμο??

Εγώ αποφάσισα,μιας και πέφτουν τα δικά μου Παρασκευή,να τα γιορτάσω το Σάββατο αλλά κολλήσαμε στο τί θα φάμε....δεν θα μαγειρέψω οπότε οι λύσεις είναι οι εξής:

ή θα παραγγείλουμε πίτσες

ή θα παραγγείλουμε σουβλάκια

ή θα παραγείλουμε κρεατικά της ώρας (κοτόπουλα σχάρας,κοντοσούβλια,κεμπάπ κλπ κλπ)....εσείς τί λέτε??Τί θα προτιμούσατε??

Εγώ προτιμώ συνδυασμό 1+3 :rolleyes:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη θυμηθηκα 2 μηνων ηταν η μικρη και ειχαμε ανεβει στο χωριο του αντρα μου.Αυτη γενικα αν αλλαξει περιβαλλον και τωρα μπορει να μην τα κανει.αλλιως στανταρ 2 φορες τη μερα (εχει παρει απο τη μαμα!!!)Τοτε λοιπον εκλαιγε απο πονο στην κοιλιτσα μαλλον και πηρα μια πετσετα την εβαλα στο καλοριφερ της την εβαλα στην κοιλιτσα της και μετα απο λιγο ηρεμησε αφου ενεργηθηκε!!

Μια χαρα η μικρη, σκλεναρικοβα σαν την Αγγελικη κι αυτη!!!

Εγώ προτιμώ συνδυασμό 1+3 :rolleyes:

Ε η αληθεια ειναι οτι και οι πιτσες επιβαλλονται!!!Και εχουν και προσφορες οι πιτσαριες τωρα:rolleyes:Πειναω σας το ειπα?Ειπα να ξαναρχισω τη διαιτα να χασω και τα αλλα 3-4 να μπω στα παντελονια μου αλλιως πρεπει να αγορασω καινουργια...πραγμα αδυνατον αφου εδω παμε κατα διαολου και μαλλον πρεπει να κοψω και το καπνισμα για να βγαινω!

Μπιζελι οπως θα τα εχεις ολα αυτα στο τραπεζι βγαλε μια φωτο σε παρακαλω και στειλτη!!!Και κανα δυο μεριδες εξοχικο μην ξεχασετε!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια

Συμπεθερα να χαιρεσαι τη κορακλα αν και καθυστερημενα...

Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια εχετε ξανακουσει εσεις οτι για να παρω αυξηση και να αλλαγω μισθολογικη κλιμακα πρεπει ολη η προυπηρεσια μου να ειναι στον ιδιο εργοδοτη??? κατι τετοια κουλα μου ειπαν εδω αλλα ρωτησα και αλλου και μου ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο δηλαδη αν δουλευεις 10 χρονια καπου και αλλαξεις εργοδοτη θα πρεπει στη νεα σου δουλεια να σε πληρωνουν σαν νεο? πηγα πρωι πρωι στο ΙΚΑ και πηρα ολα μου τα ενσημα τους τα πηγα αλλα λεει δεν ειναι αρκετο θελουν και βεβαιωσεις απο τους εργοδοτες οτι πραγματι εκεινο το διαστημα δουλευα εκει

καλα τι μαμακιες ειναι αυτες λες και τα ενσημα δεν αναφερουν επωνυμια και κωδικο ειδικοτητας και παλι λεει θα δουνε αμα το δεχτουν

ξερεια καποια τι ισχυει???

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλησπερα κοριτσια

Συμπεθερα να χαιρεσαι τη κορακλα αν και καθυστερημενα...

Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια εχετε ξανακουσει εσεις οτι για να παρω αυξηση και να αλλαγω μισθολογικη κλιμακα πρεπει ολη η προυπηρεσια μου να ειναι στον ιδιο εργοδοτη??? κατι τετοια κουλα μου ειπαν εδω αλλα ρωτησα και αλλου και μου ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο δηλαδη αν δουλευεις 10 χρονια καπου και αλλαξεις εργοδοτη θα πρεπει στη νεα σου δουλεια να σε πληρωνουν σαν νεο? πηγα πρωι πρωι στο ΙΚΑ και πηρα ολα μου τα ενσημα τους τα πηγα αλλα λεει δεν ειναι αρκετο θελουν και βεβαιωσεις απο τους εργοδοτες οτι πραγματι εκεινο το διαστημα δουλευα εκει

καλα τι μαμακιες ειναι αυτες λες και τα ενσημα δεν αναφερουν επωνυμια και κωδικο ειδικοτητας και παλι λεει θα δουνε αμα το δεχτουν

ξερεια καποια τι ισχυει???

Ξανθη δεν το ξερω αλλα μου φαινεται κουφο!Και πιο κουφο ακομα που σου ζητανε βεβαιωση εργοδοτη...Αυτο το θελουν οταν δεν υπαρχουν τα ενσημα στο ικα (δε μπορει να στα δωσει το ικα δλδ π.χ. γιατι ειναι των τελευταιων μηνων και δεν εχουν περαστει) και παλι θα σου ελεγαν οτι δεν αρκει η βεβαιωση.Απο τη στιγμη που υπαρχει βεβαιωση του ΙΚΑ τι αλλο θελουν?Μαλλον να μη σου δωσουν την αυξηση ε??

Διαφημίσεις

Μα τι καιρος είναι αυτος τελη Νοέμβρη...

Πήγαμε λαικη φορούσα αμάνικο μπουφανακι και λεπτη μακριμάνικη και έσκασα!!λες και είναι φθινόπωρο...

Φαντάζομαι στην Αθήνα τι γινεται ε?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ρε δε σταματάτε με τα φαγητά? Άντε, γιατί είμαι πολύ λιχούδα...

Μπιζέλι...Μαλιώρα θα ξηγηθείς???:mrgreen:

Ειρήνη εμείς πάντως με τη γοπ πίναμε το γάλα S26GF, ειδικό για την περίπτωση. Ο δικός σου ποιο σας έδωσε? Και υπάρχει και ειδικό της ίδιας σειράς και για τη δυσκοιλιότητα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αστα Βατραχι κι εδω τα ιδια.Και χθες τη νυχτα μια ζεστη....αφου το πρωι βρηκα την Παναγιωτα μονο με το σεντονι!!!Μηπως να της φοραω καλτσες αφου ξεσκεπαζεται?Αλλα θα σκασει η καημενη!

Επισης, για να μη μιλαμε αλλο για φαι...χαχαχαχαχα...η Παναγιωτα μολις χτυπησε ενα πιατο (δικο μας οχι παιδικο) κριθαρακι μοσχαρι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...