Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Μαριάννα,έστω και καθυστερημένα,να χαίρεσαι την Μαριαλένα!!!

Εν τω μεταξύ,τόσες μέρες που μπαίνω όλο τσακώνεστε και δεν μου βγαίνει να γράψω τίποτα.....ελπίζω να έληξε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το θέμα γιατί δεν μου αρέσουν οι καβγάδες και πόσο μάλλον εδώ που μπαίνουμε για να ξεφύγουμε λίγο από τα άσχημα και να πούμε 1-2 κουβέντες να χαρούμε λίγο....δεν έχω να πω τίποτα άλλο..φιλιά!

Σ΄ευχαριστω Μαρια!

Συμφωνω μαζι σου και νομιζω πως ησουν απολυτως περιεκτικη και σαφης σ΄αυτα που εγραψες. Και φυσικα θα παρακαλεσω, οσες θελουν να συνεχισουν τη διαμαχη, να το κανουν με π.μ.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και ο μικΡούλης μου βγάζει 4 τραπεζίτες μαζι.

Πόσο ταλαιπωρούντε τα ψυχουλίνια...

Ο δικός μου δεν έχει γκρίνια βγαίνουν τα δοντάκια δίχως να καταλαβαίνουμε σύνολο 12 τα δοντάκια!

Εμάς μας παιδεύει ο τελευταίος κυνόδοντας...ενώ έσκασαν όλοι μαζί αυτός έμεινε πίσω κ ακόμα βγαίνει κ συνέχεια έχει τη γλώσσα εκεί κ τα δάχτυλα ενώ δεν έκανε έτσι στα άλλα δόντια:confused: Λέω να τη πάω σε κανέναν παιδο-οδοντίατρο μήπως κ βγαίνει στραβά???!!! Ενώ τα άλλα βγήκαν μέσα σε μια βδομάδα αυτό έχει ένα μήνα που βγαίνει....:!:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριάννα,τί θα κάνεις στα γενέθλιά σου??Θα έχεις κόσμο??

Εγώ αποφάσισα,μιας και πέφτουν τα δικά μου Παρασκευή,να τα γιορτάσω το Σάββατο αλλά κολλήσαμε στο τί θα φάμε....δεν θα μαγειρέψω οπότε οι λύσεις είναι οι εξής:

ή θα παραγγείλουμε πίτσες

ή θα παραγγείλουμε σουβλάκια

ή θα παραγείλουμε κρεατικά της ώρας (κοτόπουλα σχάρας,κοντοσούβλια,κεμπάπ κλπ κλπ)....εσείς τί λέτε??Τί θα προτιμούσατε??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Εγώ αποφάσισα,μιας και πέφτουν τα δικά μου Παρασκευή,να τα γιορτάσω το Σάββατο αλλά κολλήσαμε στο τί θα φάμε....δεν θα μαγειρέψω οπότε οι λύσεις είναι οι εξής:

ή θα παραγείλουμε κρεατικά της ώρας (κοτόπουλα σχάρας,κοντοσούβλια,κεμπάπ κλπ κλπ)....εσείς τί λέτε??Τί θα προτιμούσατε??

Εγω παντως το 3ο!!!!!!Εγω θα κανω το σαββατο για τη γιορτη μου αλλα λεω να κανω μπουφε.Θα βοηθησουν και μαμα και πεθερα...

Μωρέ,στην αρχή έλεγα να κάνω τραπέζι Κυριακή μεσημέρι,αλλά μετά κουράστηκα και μόνο στην σκέψη!!!!Άσε που οικονομικά το ίδιο βγαίνει να παραγγείλεις απ'έξω με το να αγοράσεις τα υλικά για το τραπέζι...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...όπου ακούω φαί μέσα! Το τρίτο μπιζελάκι, το τρίτο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(λιγο βιαστικη...μεχρι να ξυπνησει η μικρουλα...)μπηκα μηπωσ και βρω λυση στο θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);););)

Απο γάλα πώς τα πάς θηλάΖεις την μπεμπούλα αποκλειστηκα?

Επίσης θυμάμαι η νύφη μου οταν θήλαζε έτρωγε πολύ καλά και πολλες σούπες.

βατραχακι μουδυστυχωσ δεν θηλαζω αποκλειστικα....αλλα παιρνει αρκετο απο εμενα...επειτα δινω και συμπληρωμα!μωρε ενταξει οσον αφορα την διατροφη,δεν υπαρχει προβλημα....απλα το θεμα ειναι οτι τωρα που ξεπερασαμε τα προβληματακια που μου ειχαν προκυψει με τον θηλασμο δεν μπορω να θηλασω και μου τη δινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τρωει λιγο και μετα κλαιει!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνακι σε ποια σταση θηλαζα???Σε πολυ περιεργη τουλαχιστον τους πρωτους μηνες που ηταν πολυ μικρουλι και μπορουσα να το κουμανταρω, εβαζα ενα μαξιλαρι στα ποδια μου και ακουμπουσα το κεφαλι της πανω και μπροστα μου, δεν ξερω αν βολευοταν βεβαια...Μπρουμυτα παντως σιγουρα δε θα βολευεται, για φαντασου να τρως μπρουμυτα εσυ...Παντως κι ετσι κι αλλιως αμα υπαρχει παλλινδρομηση...αλλα να ξερεις οπως μου ειχε πει κι οα γιατρος μου οτι σε αυτη την περιπτωση το γαλα της μανας ειναι μακραν καλυτερο, ειναι πιο ελαφρυ.Εγω οσες φορες εδωσα ξενο μου το εκανε εμετο και ουρλιαζε μαλλον επειδη πονουσε το στομαχι της.Πονους στο στηθος ειχα κι εγω αλλα δεν το εψαξα περαιτερω..

κατερινακι μου περιπου την ιδια σταση κανω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););)παρολα αυτα βλεπω οτι τωρα ποναει καταπινοντασ....

σημερα δεν εχω σουβλιτσεσ...ελπιζω να ηταν κανενασ φραγμενοσ ποροσ και να ξεπεραστηκε!!!

(καντιντιαση παντωσ δεν νομιζω να ηταν,ουτε αυτο που λεσ εσυ αλλα ευχομαι ουτε οι σουβλιτσεσ που ειχα..)μιλαμε για τρελο πονο(στην αγγελικη)θηλαζα και για να μην ουρλιαζω και ανησυχω το μωρο κοπανουσα τα ποδια μου στο πατωμα για να εξισορωπησω τον πονο....

Καλημέρα κορίτσια!!

Ειρήνη εύχομαι να μην έχεις πάθει πάλι τα ίδια...για τη γοπ δεν έχω κάτι να πω δεν έχω ιδέα...λίγο χαμομηλάκι ανάμεσα στους θηλασμούς κάνει να δώσεις για τη δυσκοιλιότητα?ή είναι μικρή ακόμα?:confused:

δινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η μικρη πινει πλεον πολυ χαμομηλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαλιστα το συμπληρωμα το φτιαχνω με χαμομηλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παμε για 3η μερα και με εχουν ζωσει τα φιδια...πολυ φοβαμαι μην παθει τιποτα...(ειχα ακουσει και κατι ιστοριεσ και τρεμω τωρα..)

Καλημέρα!!

Μαριάννα,έστω και καθυστερημένα,να χαίρεσαι την Μαριαλένα!!!

Εν τω μεταξύ,τόσες μέρες που μπαίνω όλο τσακώνεστε και δεν μου βγαίνει να γράψω τίποτα.....ελπίζω να έληξε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το θέμα γιατί δεν μου αρέσουν οι καβγάδες και πόσο μάλλον εδώ που μπαίνουμε για να ξεφύγουμε λίγο από τα άσχημα και να πούμε 1-2 κουβέντες να χαρούμε λίγο....δεν έχω να πω τίποτα άλλο..φιλιά!

συμφωνω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα,

οχι παλι σημερα ημικρανεια , ειχα και το Σαββατο...

Πανω που νομιζα οτι με εγκατελειψαν...

Ειναι κληρονομικες.. η μαμα μου υποφερει..

ειχα και εγω πολλες...

οταν εμεινα εγκυος τον Κων. κοπηκαν οχι μαχαιρι αλλα ουσιαστικα ξεχασα το οτι υπεφερα...

τωρα απ το Σαββατο ειναι η δευτερη φορα..

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Ειρήνη εμένα αν θυμάσαι η μικρή ήταν πολύ δυσκοίλια μωρό...μου είχε πει η παιδίατρος μέχρι λίγο πριν κλείσει 3ο 24ωρο να την αφήνω μπας κ τα κάνει...εννοείται τη βοηθάμε με χαμομήλι,σήκωμα ποδαράκια κτλ κ αν δεν τα κανει μικροκλύσμα της είχα βάλει 2-3 φορές!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ειρηνη ζεστη πετσετα στην κοιλιτσα της!!!!

Εγώ ξέρω για χλιαρό λαδάκι αλλά δεν έπιανε...μόνο όταν τη ζόριζα με σηκωμένα πόδια γινόταν κάτι αλλά ούτε θέλω να θυμάμαι τα κλάματα από το πόνο! Α Ειρήνη κ να πατάς την κοιλίτσα της αν είναι μαλακή σημαίνει ότι δεν ζορίζεται κ πολύ αν είναι σκληρή πρέπει να βγουν άμεσα τα κακάκια! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αυτο με την πετσετα θυμηθηκα οτι το εχω κανει και επιασε!!!Επισης, οταν εκλαιγε και πονουσε η κοιλιτσα της της εκανα ασκησεις στα ποδια.Πανω κατω και τα δυο μαζι...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...