Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ επί του θέματος αντρών θα συμφωνήσω με τη Χριστίνα γενικά και ειδικά θα πω ότι εφόσον ξεκινήσαμε κοριτσοπαρέα-μαμαδοπαρέα πρέπει κ έτσι να παραμείνουμε(βασικά είμαι κάθετα αντίθετη λόγω πολλών κ διάφορων που έχω δει να συμβαίνουν σε παρόμοιες καταστάσεις)....ήμαστε από 40 διαφορετικούς χώρους με χιλιάδες διαφορετικές αντιλήψεις κ βιώματα κ δεν θέλω να φανταστώ καν κανένα σκηνικό του τύπου παρεξήγησης σε θέματα που μπορεί να ανοίξουν οι μπαμπάδες,γιατί εμάς μπορεί να είναι κυρίως η έγνοια μας τα παιδιά κ κατα 80% αυτό να είναι το θέμα συζήτησης των συναντήσεων,αλλά εκείνοι φυσικά δεν έχουν πολλά να πουν σε αυτό το θέμα.....αν θέλουν κάποιες να 'παραγνωριστούν'(όπως είπε κ η Χριστίνα) μετά των συζύγων μπορούν να το κάνουν σε μία 'ειδική΄συνάντηση συγκεκριμένα γι'αυτό το λόγο κ όχι σε μία συνάντηση που είπαμε να κανονίσουμε ως μαμαδοπαρέα(βλ. ντίσκο)....;):D

Το πρώτο μου μύνημα για το θέμα και δεν αλλάζω καμία άποψη γιατί όπως έγινε παρεξήγηση εδώ από το τίποτα έτσι θα μπορούσε να γίνει κ με τους συζύγους!Είναι η γνώμη μου κ δεν την επέβαλα σε καμία να μη βγει με κάποιο άλλο ζευγάρι!

Η ιδέα της ντίσκο συζητήθηκε όταν βγήκαμε για σουβλάκια κ δεν τέθηκε θέμα να πάρουμε άντρες μαζί το αντίθετο μάλιστα απορούσε η Χριστίνα πως θα καταφέρω το σύζυγο να με αφήσει να έρθω! ;) Δεν καταλαβαίνω βέβαια που 'κουράστηκε' το θέμα...:rolleyes:

Αυτό το είπα στη Πολίνα κ έχω παραδεχτεί το λάθος μου στα κορίτσια που πίναμε καφέ γιατί αφού είπε κ η Κατερίνα ότι δεν θυμάται το σκέφτηκα κ λέω είχαν έρθει εκείνη την ώρα τα κορίτσια????Λάθος πίστευα αλλά δεν είπα ΠΟΤΕ ότι θα γίνει ότι θέλω εγώ....Η Κασσιανή έβλεπε ότι όλες θέλανε τους άντρες μαζί εγώ έβλεπα ότι δεν είχαν πρόβλημα και με και χωρίς φυσικά ότι συμφέρει τη καθεμιά!

Κ εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί αν κανονιστεί με άντρες 1.Ο σύζυξ δεν θα με αφήσει να έρθω ασυνόευτη 2.Ακόμα κ αν κρατήσει τη μικρή η μάνα μου θα βαρεθεί ο άλλος κ θα θέλει στη 1,5 ώρα να φύγουμε....3. Οπότε γιατί να έρθω???:confused::rolleyes:

Εδώ συμφωνώ με τη Μαριαλένα η οποία λέει να πάμε μαμαδοπαρέα για να μην έχει καμία πρόβλημα κ εξηγώ και γιατί δεν θα ερχόμουν αν ήταν με άντρες!

Και με τον δικο μου ντεεεεεε...

Αυτό που δεν καταλαβατε, ειναι οτι δεν εθιξα το θεμα της ντισκο, για να το αλλαξουμε για να βγουμε με τους αντρες μας.

Εγώ αλλωστε δεν ειχα απαντήσει καν για την ντίσκο αν θα ερθω ή όχι.

Εγώ, ειπα απλα οτι αν θελησουμε να βγουμε με αντρες (σαν ιδεα εξόδου αν πραγματοποιηθεί ποτέ, όποτε και όσες-όσοι θελουν), επειδη απλα το διαβασα στο face που αναφερθήκατε, πρότεινα οτι καλο θα ήταν να παμε καπου αλλού και οχι στη ντισκο για να μπορουμε να μιλαμε, και οχι να ακυρωσουμε την ντισκο.

Αυτάαααα

Επίσης δεν έχει πει ότι θέλει ντε κ καλά τον άντρα της μαζί!!!

Τελικά ρε Κασσιανή ημουν σίγουρη ότι ήταν αφορμή όλο αυτό για να βγάλεις την αντιπάθειά σου προς εμένα αν κ ειλικρινά δεν θυμάμαι ούτε να σε πείραξα ούτε να σε πρόσβαλα ποτέ γιατί αλλιώς δεν είναι λογικό ενώ έχει κάτσει κάπου το θέμα να το τραβάς τόσο πολύ!! Θεωρώ ότι έχεις ξεφύγει από τα ανεκτά όρια κ εδώ δεν ήμαστε οι 2 μας! Δεν έχω ανάγκη να με υποστηρίξει καμία γιατί δεν νοιώθω φίλη με καμία αλλά απλά όποια έχει διαφορετική γνώμη με σένα πρέπει να το βουλώνει!!!Θα ξαναπώ για άλλη μία φορά για το πέσιμο(ξέρετε που φοβάται ο ζηλιάρης σύζυγος) ότι εγώ δεν το έχω αναφέρει πουθενά κ αν υπάρχει παρουσίασέ το μας γιατί αλλιώς ψεὐδεσαι! Ούτε κλάφτηκα ούτε παρακάλεσα να με συγχωρήσει καμία...είπα δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα μόνο με τη παρουσία μου αυτό συμβαίνει και ή θα πρέπει απλά να μην ξανα ασχοληθούμε ή καλύτερα κάντην εσύ γιατί εγώ εδώ θα μείνα....δεν είναι το τσιφλίκι σου να κάνεις κουμάντο....ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕ ΠΙΑ!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οπωσ βλεπω εχουμε δυσαρεστεσ εξελιξεισ....ειχα να μπω και πολυ καιρο και στεναχωρεθηκα..

εδω ακομα γινεται ψιλοχαμοσ...

η μικρουλα μου περα τησ ΓΟΠ που εχει εχει και δυσκοιλιοτητα ...ετσι αν δεν ποναει το στομαχακι ποναει την κοιλιτσα και ολη την ωρα σφιγγεται και ανεγκαζει χωρισ ομωσ αποτελεσμα.....

χτεσ ημασταν απο τισ 3 το βραδυ πανω(δεν πεινουσε ή κατι τετοιο παρα μονο πονουσε...).

περα απο αυτο εχω θεμα με το θηλασμο και θα ηθελα την γνωμη απο τισ μανουλεσ που θηλαζαν και ειχαν κ μωρα με ΓΟΠ.....πωσ τα θηλαζατε βρε κοριτσια???ξαπλωτη παρολο που τησ ανασηκωνω το κεφαλακι κλαιει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δοκιμασα και να την βαλω ορθια πανω μου ενω εγω καθομουν αλλα δεν γινεται...θηλαζει λιγο και κλαιει....

εν τω μεταξυ τισ τελευταιεσ μερεσ εχω κατι περιεργεσ σουβλιεσ στα στηθη και δεν ξερω τι ειναι...ευχομαι οχι καντιντιαση παλι!!!μαστιτιδα?τι να πω...

δυστυχωσ δεν εχω χρονο να σχολιασω περαιτερω....

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπερα κοριτσια.τι κανετε?Αν και σας διαβαζω συνέχεια,γράφω σπάνια.Να ρωτήσω,στο φατσοβιβλίο που σας βρίσκω?παταω στο παρεντς αλλα τίποτα.Να ρωτήσω,οι συναντήσεις σας είναι μόνο για γνώστες ή μπορώ και γω να ερθω αν θέλετε?Πάντως στην επόμενη δεν μπορώ γιάτι εχω γενέθλια,απλα ενημερωτικά ρωτάω,αντε καληνυχτα

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Σήμερα πρωι πρωι ξύπνησα αν κ ο μικρούλης μου κοιμαται.

Θα ήθελα κι εγω να πω κάτι

Ας αφήσουμε και καμια κουβεντα να πεφτει ''κάτω'' δεν χρειάζεται να τα περνάμε όλα απο το κόσκινο...

Εχουμε μια ωραία παρείτσα εγω μπαίνω σας διαβάζω μιλάω μαΖί σας και διασκεδάζω πραγματικα!

Αλλα τις τελευταιες μέρες νομίζω οτι έχει παραγίνει το κακο. Ετσι είπα...ετσι είπες και ανακυκλώνεται ολο αυτο

Και για μενα το πιο σοβαρο? ΔΕΝ θέλω να ξέρω αν κάποια εδω αντιπαθεί κάποια αλλη.

Δεν χρειάζεται να το ξέρουμε ας το κραταμε μέσα μας.

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οπωσ βλεπω εχουμε δυσαρεστεσ εξελιξεισ....ειχα να μπω και πολυ καιρο και στεναχωρεθηκα..

εδω ακομα γινεται ψιλοχαμοσ...

η μικρουλα μου περα τησ ΓΟΠ που εχει εχει και δυσκοιλιοτητα ...ετσι αν δεν ποναει το στομαχακι ποναει την κοιλιτσα και ολη την ωρα σφιγγεται και ανεγκαζει χωρισ ομωσ αποτελεσμα.....

χτεσ ημασταν απο τισ 3 το βραδυ πανω(δεν πεινουσε ή κατι τετοιο παρα μονο πονουσε...).

περα απο αυτο εχω θεμα με το θηλασμο και θα ηθελα την γνωμη απο τισ μανουλεσ που θηλαζαν και ειχαν κ μωρα με ΓΟΠ.....πωσ τα θηλαζατε βρε κοριτσια???ξαπλωτη παρολο που τησ ανασηκωνω το κεφαλακι κλαιει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δοκιμασα και να την βαλω ορθια πανω μου ενω εγω καθομουν αλλα δεν γινεται...θηλαζει λιγο και κλαιει....

εν τω μεταξυ τισ τελευταιεσ μερεσ εχω κατι περιεργεσ σουβλιεσ στα στηθη και δεν ξερω τι ειναι...ευχομαι οχι καντιντιαση παλι!!!μαστιτιδα?τι να πω...

δυστυχωσ δεν εχω χρονο να σχολιασω περαιτερω....

Ειρήνη θυμάμαι οτι τέτοιες σουβλιές είχα κι εγώ.

Προσπάθησα για ένα μήνα να θηλάσω αλλα δεν...

Κι ετσι τα παρατησα αλλα δεν πήρα χαπια για να σταματήσω τις σταγονίτσες που είχα.

Θέλω να πώ ότι οι σουβλιες δεν είχαν σαν αποτέλεσμα κάτι κακό.

Απο γάλα πώς τα πάς θηλάΖεις την μπεμπούλα αποκλειστηκα?

Επίσης θυμάμαι η νύφη μου οταν θήλαζε έτρωγε πολύ καλά και πολλες σούπες.

Καλημερα κοριτσια!!!Δεν εχω νεα, απλα κοιμηθηκαμε αποψε αν εξαιρεσεις τα ουρλιαχτα της Παναγιωτας απο τα δοντια μαλλον (4 τραπεζιτες μαζι η καημενη...)Ευτυχως καταφερνω πια και δεν την κοιμιζω αγκαλια, την αφηνω να βολοδερνει στο κρεβατι μου κανα μισαωρο και αν δω οτι δεν κοιμαται την παιρνω αγκαλια και την ακινητοποιω κουνωντας τη...της λεω και κανα παραμυθι (αυτοσχεδιο γιατι δεν το'χω)

Antridim στο facebook υπαρχει κρυφο γκρουπ αλλα πρεπει να σου στειλει προσκληση μια απο τις γραμματεις

Βατραχακι συμφωνω μαζι σου, εγω τουλαχιστον δε μπαινω εδω γιατι εχω αναγκη απο νεες παρεες (δε μου κακοπεφτει βεβαια) ουτε για να βρω νεους φιλους.Φιλους ολοι εχουμε, εδω μπαινουμε για την πλακα μας να τα πω απλα!!:D:D

Ειρηνακι σε ποια σταση θηλαζα???Σε πολυ περιεργη τουλαχιστον τους πρωτους μηνες που ηταν πολυ μικρουλι και μπορουσα να το κουμανταρω, εβαζα ενα μαξιλαρι στα ποδια μου και ακουμπουσα το κεφαλι της πανω και μπροστα μου, δεν ξερω αν βολευοταν βεβαια...Μπρουμυτα παντως σιγουρα δε θα βολευεται, για φαντασου να τρως μπρουμυτα εσυ...Παντως κι ετσι κι αλλιως αμα υπαρχει παλλινδρομηση...αλλα να ξερεις οπως μου ειχε πει κι οα γιατρος μου οτι σε αυτη την περιπτωση το γαλα της μανας ειναι μακραν καλυτερο, ειναι πιο ελαφρυ.Εγω οσες φορες εδωσα ξενο μου το εκανε εμετο και ουρλιαζε μαλλον επειδη πονουσε το στομαχι της.Πονους στο στηθος ειχα κι εγω αλλα δεν το εψαξα περαιτερω..

Καλημέρα κορίτσια!!

Ειρήνη εύχομαι να μην έχεις πάθει πάλι τα ίδια...για τη γοπ δεν έχω κάτι να πω δεν έχω ιδέα...λίγο χαμομηλάκι ανάμεσα στους θηλασμούς κάνει να δώσεις για τη δυσκοιλιότητα?ή είναι μικρή ακόμα?:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Και ο μικΡούλης μου βγάζει 4 τραπεζίτες μαζι.

Πόσο ταλαιπωρούντε τα ψυχουλίνια...

Ο δικός μου δεν έχει γκρίνια βγαίνουν τα δοντάκια δίχως να καταλαβαίνουμε σύνολο 12 τα δοντάκια!

Διαφημίσεις

Εχθες το βράδυ είχαμε ενα αέρα εδω...αλλο πράμα!

Να σκεφτείτε ότι άπλωσα ρούχα στις 8 το βράδυ και σε 2 ώρες ήταν στεγνά:shock::shock:

Και ο μικΡούλης μου βγάζει 4 τραπεζίτες μαζι.

Πόσο ταλαιπωρούντε τα ψυχουλίνια...

Ο δικός μου δεν έχει γκρίνια βγαίνουν τα δοντάκια δίχως να καταλαβαίνουμε σύνολο 12 τα δοντάκια!

Κι εγω 12 μετρησα χθες παλι..μαλλον δλδ γιατι απο τους 4 τραπεζιτες εχουν βγει οι ακριανες μυτουλες και δεν ειμαι σιγουρη...

Κι εδω το ιδιο με τον αερα αφου τη νυχτα που σηκωθηκα σφυριζαν τα παντα εξω..

Καλημέρα!!

Μαριάννα,έστω και καθυστερημένα,να χαίρεσαι την Μαριαλένα!!!

Εν τω μεταξύ,τόσες μέρες που μπαίνω όλο τσακώνεστε και δεν μου βγαίνει να γράψω τίποτα.....ελπίζω να έληξε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το θέμα γιατί δεν μου αρέσουν οι καβγάδες και πόσο μάλλον εδώ που μπαίνουμε για να ξεφύγουμε λίγο από τα άσχημα και να πούμε 1-2 κουβέντες να χαρούμε λίγο....δεν έχω να πω τίποτα άλλο..φιλιά!

MRIip3.png

xnmwp3.png

2062577ca5pgc0gan.gif

Εχθες το βράδυ είχαμε ενα αέρα εδω...αλλο πράμα!

Να σκεφτείτε ότι άπλωσα ρούχα στις 8 το βράδυ και σε 2 ώρες ήταν στεγνά:shock::shock:

Εγω ακουσα τον καιρο στον αντεννα που ελεγε για καταιγιδες και δεν εβαλα πλυντηριο. Τωρα θα ειχαν στεγνωσει...:evil:

Ειρηνη δε μπορω να σε βοηθησω. Ευτυχως δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα με τα παιδια μου. Δεν υπαρχει καμια συμβουλος θηλασμου να συμβουλευτεις εκει?

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα την έστειλα παιδικό αν και το πρωί μου έβηξε 2-3 φορές και της έδωσα σιροπάκι.Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τα ίδια με το βήχα γιατί δεν θα αντέξω να ξαναπεράσω τα ίδια.Το χειρότερο μου βρε κορίτσια να βήχει και να μην μπορώ να κάνω κάτι.Ας έχει λέω καλύτερα πυρετό,αυτό το αντιμετωπίζω τουλάχιστον πιο καλά.Θα την κάνω ενα μπανάκι,θα της δώσω ενα αντυπηρετικό,αλλά αυτό με το βήχα της είχα δώσει τα πάντα απο σιρόπια και να συνεχίζει να βήχει.Μην λέω και πολλά,εύχομαι μόνο να γυρίσει το μεσημέρι και να μην έχει τίποτα.

Σήμερα πρέπει να πάω στο υποθηκοφυλάκειο να επικυρώσω μια σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας της πολυκατοικίας.Γνωρίζει κάποια κοπέλα αν θα μου την επικυρώσουν εκεί?Γιατί πρέπει να περάσω το σπίτι κτηματολογιο και επειδή βρίσκουν κάποια διαφορά στα χιλιοστα μου ζητάνε ενα σωρό χαρτιά να τους πάω για να το περάσουν.Και δεν τα μπορώ αυτά καθόλου.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...