Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

θα σου ελεγα ναι αλλα δεν ξερω πως θα τα κουβαλησω σπιτι μετα...

παντως αυτη τη φορα θα φερω οπωσδηποτε κατι καλοοοοοο απο ax perry!εκτος αν εχω μεινει αφραγκη!τα ντονατσακια ειναι απο κει???

ναι γιατι εγω θα ειμαι μια θεά μεσα στο κολωνακι με τις τσαντες πορτοκαλια...οοοοοοοχι θα κανονισετε ολες μαζι εξορμηση για δωθε και θα φυγετε με τα καλουδια σας!:tongue:
Εγώ θα σου φέρω μύγδαλα :rolleyes:
κι αμα δεν θελω θα μου λες ...στασουυυυυυυυ μυγδαλαααααα!:-P

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα ρε κόφτο είπαμε. Αυτά τα άκουσα κι εγώ στο καφέ Μαιου κι έφυγα χωρίς να απαντήσω.

Εγω ομως σου απαντω γιατι με ενδιαφερεις:D

Να σου πω την αληθεια κι εγω σκεφτομαι να την κανω (προς θεου δεν το λεω ως εκβιασμο...) απλα λεω μηπως να ξαναμπω μετα απο καμια 10ρια μερες να εχετε ηρεμησει???

μηπως να βαλω φωτια στην εν λογω ντισκο???

Σιγα μωρε Κατερινα, επειδη δηλαδη τσακωθηκα εγω με την Αννα, θα χαλαστειτε οι υπολοιπες?:tongue:

Να μη λειψεις καμμια μερα.

Ουτε εσυ ουτε καμμια απο την παρεα.

Εγω τουλαχιστον το ληγω εδω το θεμα, ο,τι κι αν ακουσω αλλο:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Οσες ειστε για τον παιδοτοπο μπειτε λιγο στο event στο face...δεν την ξερω κιολας ποια ειναι η κοπελα....

Αν λες την Ευη, ειναι απο τα πιο παλια μελη της παρεας, αλλα "ανενεργη" εδω και καιρο. Ηταν παντως πολυ ενεργο μελος μεχρι και λιγο μετα τη γεννα. Προφανως θα θελει να μας δει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Οσες ειστε για τον παιδοτοπο μπειτε λιγο στο event στο face...δεν την ξερω κιολας ποια ειναι η κοπελα....

ωπ τι έγινε μας την πέσανε ξένοι?:confused: Για ενημερώστε κι εμένα την αόματη! :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

ωπ τι έγινε μας την πέσανε ξένοι?:confused: Για ενημερώστε κι εμένα την αόματη! :tongue:

την ευη λεω θελει να ερθει στον παιδοτοπο.ερχεται και χωρις κουπονι απλα λεω μηπως εχουμε κανενα περισσιο!

Εσυ μαρη (που λεμε και στο Βολο) με 4 παιδια, σ' εμας θα δωσεις τα πορτοκαλια????:tongue: τοσα στοματα εχεις να θρεψεις!

Κοριτσια καλο μεσημερι ευχομαι σε ολες.

ναι ρε κοπελια αλλα εχουμε και κατι στρεμματα πορτοκαλιες...ειμαστε και γεναιοδωροι...τι ετσι θα σας αφησουμε?

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Α η Ευη? Οκ, ναι είναι από τα πρώτα κορίτσια εδώ στην παρέα!!!

συνηθως ψαχνω στο face να βρω το ψευδωνυμο αν δεν ξερω καποια αλλα δεν το βρηκα το δικο της γι'αυτο ρωτησα!

ναι ρε κοπελια αλλα εχουμε και κατι στρεμματα πορτοκαλιες...ειμαστε και γεναιοδωροι...τι ετσι θα σας αφησουμε?

Στρεμματα ακουω, ποσο ειναι ο μικροτερος γιος σου ειπαμε???:D:D:D

Λοιπον ειμαι αυπνη, το αλκοολ ακομα δεν εχει φυγει απ΄το αιμα μου, ο καφες δεν κανει και πολλα, θελω να κοιμηθω αλλα ο γιος μου ειναι ξυπνιος, και βαριεμαι να γυρισω πισω τοσες σελιδες για να διαβασω τι ειπε ποιος κλπ! Δε λειτουργω! Αλλα επειδη εγινε μεσανατολικο το θεμα, θα πω τα εξης... Εξοργιστηκα με την πιθανοτητα η Αννα να υπονοησε θεμα πεσιματος, γιατι κατι τετοιο ειμαι σιγουρη οτι θα αναψε φυτιλιες σε πολλες, ακομη και αν παρανοηθηκε ο γραπτος λογος. Δε νομιζω να κανω λαθος...σωστα? Καποιες θα σκεφτηκαν και αυτο το ενδεχομενο, εστω και φευγαλεα. Η Αννα με διαβεβαιωσε οτι αυτο που εννοουσε ειναι οτι ο αντρας της δε θα την αφηνε ασυνοδευτη στην περιπτωση υπαρξης ζευγαριων, κατι που το θεωρω απολυτως λογικο, οπως ολες μας πιστευω.

Ο γραπτος λογος παρεξηγειται πολυ ευκολα, το΄χουμε κουρασει το θεμα, και θελω να τελειωνει εδω και τωρα. Αρκετα!

Οσο για τα ντονατς, εγω θα τα φαω, γιατι εχασα αλλα 2 κιλα τρωγοντας τα παντα...! Αρα τα δικαιουμαι!!!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...