Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

:P

Θα σου ζηταει κι εσενα να μπεις youtube για μπεμπε λιλυ και τα σχετικα:):tongue:?

νομιζω 12 δεκεμβρη κυριακη

ναι τοτε ειναι!

Που το κατάλαβες? όλο τραγούδια θέλει...

Α οκ Δεκέμβρη καλά θυμόμουν!

Ε γιατί να μην ισχύει ρε Χριστίνα. Εχουμε να μοιράσουμε τίποτα? Όχι γιατί αν θες να μοιραστούμε τα ντονατσάκια...εννοείται ότι δεν σου δίνω!!!:mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αφηστε που μετα την "παρεξηγηση" εχετε πει τα χιλια δυο ασχετα κατα τη γνωμη μου!

Αν συνεχισετε λιγο ακομα θα πληξω θανασιμα και δε θα εχω που να πω τι πεζη καθημερινοτητα μου αφου δεν αντεχω αλλο να διαβαζω για την ντισκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

μαμοτοοο βαρεθηκα....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Δεν θα συνεχίσω για έναν απλό λόγο. Λες για το πέσιμο ότι δεν το ισχυρίστηκε κανείς, παρ'αυτά η Μαριάννα αυτό ακριβώς κατάλαβε και εσύ αμέσως μετά συμφώνησες μαζί της. Για να γίνει αυτό, σημαίνει ότι ειπώθηκαν τόσα πολλά, που ξεχάσαμε ποια είπε τι ακριβώς και ίσως μπερδευτήκαμε στο τι εννοούσε η καθεμιά. Κι έγινε η τρίχα τριχιά. Οπότε ανώφελο να γράψω κατεβατό και να μην γίνω κατανοητή και να προκύψουν νέες παρεξηγήσεις :cool:

Τρελλή δεν βγάζω καμιά ούτε χαζή αποκάλεσα κάποια. Προσπάθησα ανεπιτυχώς να εξομαλύνω μια κατάσταση και να διαβάσω πίσω απ'τις λέξεις που δεν χειριζόμαστε όλες επιτυχώς προφανώς. Κι ούτε τον δικηγόρο της Αννας κάνω, αν αυτό καταλάβατε. Αν θες στον καφέ να τα πούμε, πολύ ευχαρίστως. Εδώ λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω και σε αυτό τον τόνο (ένιωσα λίγο αδιάβαστη μαθήτρια για να πω την αλήθεια).

Α, κι όλα τα παραπάνω τα γράφω πολύ ήρεμα και με λίγη δόση κούρασης (περιγράφω συναίσθημα για να μην παρεξηγηθεί ο λόγος μου, επειδή δεν με ακούτε για να πιάσετε τόνο φωνής). Ο καφές ισχύει έτσι;

Σε βεβαιω παντως οτι δεν ειναι πολυ τυχαιο που και η μαριαννα και εγω και πολλες αλλες καταλαβαμε τα ιδια.

Σου ειπα, αν θελουμε να τα ξεχασουμε χαριν της παρεας, αυτο θελω κι εγω. Οχι ομως οτι δεν καταλαβα καλα και την παρεξηγησα την καημενη.

Ουτε θεωρησα οτι κανεις τον δικηγορο κανενος. Εσπευσες ομως να εξηγησεις τα λογια καποιας αλλης, οποτε και γι αυτο και μονο σου απευθυνθηκα.

Ουτε και εχω κατι μαζι σου. Με την Αννα ειχα και ο,τι ειχα να πω το ειπα.

Φυσικα και θα τα πουμε στον καφε και φυσικα (απο την πλευρα μου τουλαχιστον) ισχυει κανονικα για τις 12/12 :)

yey2p2.png BN4cp2.png

Σε βεβαιω παντως οτι δεν ειναι πολυ τυχαιο που και η μαριαννα και εγω και πολλες αλλες καταλαβαμε τα ιδια.

Και για να μην γινει και καμμια αλλη παρεξηγηση, σπευδω να ξεκαθαρισω πως δεν γνωριζω τι καταλαβε η καθεμια (ειτε η μαριαννα ειτε οποιαδηποτε αλλη), καθως μιλω μονο για τον εαυτο μου και για το τι καταλαβα εγω.

Και αν δεις τα ποστ της παρασκευης, θα δεις οτι ειδικα για το θεμα του πεσιματος, μετα το μαζεμα που εκανε η αννα, μονη μου ειπα οτι ειναι τοσο χοντρο αυτο που αρχικα ειχα καταλαβει, που αν εκανα λαθος ζητω συγγνωμη.

Αν με ρωτας, πιστευω οτι δεν εκανα κανενα λαθος και μια χαρα καταλαβα, αλλα κρατω παντα εστω και μια ελαχιστη επιφυλαξη για ολους τους ανθρωπους.

Αλλα ειδικα για το θεμα που με βιδωσε εξαρχης, δηλ το δικια μας (ποιων αραγε?) η ιδεα και συζητηση κομμενη", τιποτα δεν καταλαβα λαθος και δεν παρεξηγησα.

Ειλικρινα σου μιλαω, ακομα και αν ειναι φιλη σου και την αγαπας και ηθελες να την υποστηριξεις, δεν εχω τιποτα μαζι σου ουτε αλλαζουν τα φιλικα μου αισθηματα προς εσενα.

Αλλωστε εγω δεν εχω και αναγκη να με βοηθησει καμμια;)

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Που το κατάλαβες? όλο τραγούδια θέλει...

Α οκ Δεκέμβρη καλά θυμόμουν!

Ε γιατί να μην ισχύει ρε Χριστίνα. Εχουμε να μοιράσουμε τίποτα? Όχι γιατί αν θες να μοιραστούμε τα ντονατσάκια...εννοείται ότι δεν σου δίνω!!!:mrgreen:

Αν ειναι να φερετε τα γνωστα ντονατς, θα πλακωθουμε εγω με τη χριστινα για τη μοιρασια. και μπορει να ριξει και η πωλα η φαγου καμια ψιλη...:tongue:

Αν συνεχισετε λιγο ακομα θα πληξω θανασιμα και δε θα εχω που να πω τι πεζη καθημερινοτητα μου αφου δεν αντεχω αλλο να διαβαζω για την ντισκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

μαμοτοοο βαρεθηκα....

σου ταρακουνησαμε την πεζη καθημερινοτητα ομως...

εεεεεεε! βρε παιδια σταματηστε επιτελους...θελω να σα δω ολες στον καφε και δεν θελω να εχετε μουτρα....please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κυριακη μου μουτρα δεν εχω ποτε και εχει και μεγαλη συμμετοχη η συναντηση, μην ανησυχεις καθολου.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ειλικρινα σου μιλαω, ακομα και αν ειναι φιλη σου και την αγαπας και ηθελες να την υποστηριξεις, δεν εχω τιποτα μαζι σου ουτε αλλαζουν τα φιλικα μου αισθηματα προς εσενα.

Αλλωστε εγω δεν εχω και αναγκη να με βοηθησει καμμια;)

Ελα ρε κόφτο είπαμε. Αυτά τα άκουσα κι εγώ στο καφέ Μαιου κι έφυγα χωρίς να απαντήσω.

WN6Op3.png

εγω τι να φερω απο το χωριο μου?πορτοκαλια?:tongue:

θα σου ελεγα ναι αλλα δεν ξερω πως θα τα κουβαλησω σπιτι μετα...

παντως αυτη τη φορα θα φερω οπωσδηποτε κατι καλοοοοοο απο ax perry!εκτος αν εχω μεινει αφραγκη!τα ντονατσακια ειναι απο κει???

Διαφημίσεις

Ελα ρε κόφτο είπαμε. Αυτά τα άκουσα κι εγώ στο καφέ Μαιου κι έφυγα χωρίς να απαντήσω.

Να σου πω την αληθεια κι εγω σκεφτομαι να την κανω (προς θεου δεν το λεω ως εκβιασμο...) απλα λεω μηπως να ξαναμπω μετα απο καμια 10ρια μερες να εχετε ηρεμησει???

μηπως να βαλω φωτια στην εν λογω ντισκο???

Να σου πω την αληθεια κι εγω σκεφτομαι να την κανω (προς θεου δεν το λεω ως εκβιασμο...) απλα λεω μηπως να ξαναμπω μετα απο καμια 10ρια μερες να εχετε ηρεμησει???

Συμφωνωωωω και γω και ελπιζω στο καφε να μην λεμε για την ντισκο..

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Oλες απόλυτα ήρεμες είμαστε!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...