Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

@Χριστίνα: είδες που έλεγες ότι δε θα βρεις??? καλά και οι τιμές, εξευτελιστικές!! Μεγειά σου!:D:D
Καλά, ήμουν εξαιρετικά τυχερή. Ψάχναμε πολλή ώρα βέβαια. Βρήκαμε 3 τζην, το ένα ταμάμ για τον άντρα μου, ένα για μένα κι ένα ενδιάμεσο νούμερο που ψιλοβολεύει και τους δύο :rolleyes:

Οσο για το μπουφάν... ένα θα πω! Αρχική τιμή: 145 ευρώ!

Τα τζην από 70-90 ευρώ!!!

WN6Op3.png

Κασσιανη της ειπα για μετρο Συνταγμα γιατι πρεπει να αλλαζει γραμμη μετρο για να παει Πανεπιστημιο και κυριακη οπως θα ειναι θα περιμενει κανα 10 λεπτο το μετρο...αλλα αν ειναι τοσο κοντα στη σταση, καλυτερα!

Διαφημίσεις

Χριστινα μιας και ομως ανελαβες να εξηγησεις και να διαλευκανεις καποια πραγματα, γιατι δεν μου απαντας κι εμενα που δεν καταλαβα, τι τελικα εννοουσε η αννα οταν εγραφε " η ιδεα ηταν δικη μας, συζητηθηκε στα σουβλακια και δεν περιλαμβανει αντρες" ?

Επειδη το ξεπερνας λιγο "ευκολα" αυτο λεγοντας "Το είπε απότομα η αλήθεια είναι, αλλά δε νομίζω (γνώμη μου έτσι; επειδή τα διάβασα και τα ξαναδιάβασα, προσπαθώντας να δω τι σκατά έγινε) πως τελικά εννοούσε αυτό που καταλάβαμε. Τεσπά, ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος.

Θελω λοιπον να μου εξηγησεις τι, κατα τη γνωμη σου παντα, εννοουσε, αν δεν εννοουσε αυτο που καταλαβα κι εγω και πολλες αλλες, οτι η ιδεα ηταν δικη της και δεν επιδεχεται συζητησης.

Και ειλικρινα σου μιλαω μια χαρα θα δεχομουν την οποια ιδεα, χωρις καμμια συζητηση και θα δηλωνα ή δε θα δηλωνα συμμετοχη. Στο κατω κατω κι εγω που συμμετεχω σε ολες τις συναντησεις μεχρι τωρα, δε σημαινει οτι συμφωνω και με ολα απολυτως. Αλλα ακολουθω την παρεα. Και ουτε γυρισα ποτε να πω σε καμμια "οτι εσυ δεν πατας ποτε και εχεις και αποψη που θα παμε εμεις οι υπολοιπες?", γιατι προσπαθω και θα ηθελα εστω και απο μια φορα που λεει ο λογος να ερθουν ολες.

Αλλα οχι πρωτα να ρωτας και μετα οταν η συζητηση πηγαινει εκει που δεν θελεις, να την κοβεις.

Οσο για τα υπολοιπα με τους αντρες, μια χαρα καταλαβα οτι ειπε οτι θα γινουν παρεξηγησεις και τσακωμοι (πηγαινε πιο πισω και διαβασε το) και το ειπε πολυ ξεκαθαρα γιατι ρωτηθηκε κιολας απο αλλες τι εννοει και με τι μπορει αραγε να παρεξηγηθουνε οι αντρες.

Οσο για το "πεσιμο", κανενας δεν ισχυριστηκε κατι τετοιο, τη ρωτησα απλα τι εννοει οταν λεει οτι ο αντρας της δεν την αφηνει να παει μονη αν ειναι εκει αλλοι συζυγοι, αν ειναι ομως να ερθει εκεινος, το τε δε θα ερθουν καθολου:rolleyes:

Μην κανουμε το ασπρο μαυρο ξαφνικα και ξεχασουμε κι αυτα που διαβασαμε κι αυτα που καταλαβαμε.

Εαν επιθυμειτε (και το ιδιο επιθυμω και εγω) να ληξουμε το θεμα, να το ληξουμε.

Οχι ομως για να το ληξουμε, να με βγαλουμε εμενα τρελλη, οτι αλλα ειπωθηκαν και εγω η χαζη αλλα καταλαβα.

Καταλαβα μια χαρα.

Απλα σε δεδομενη στιγμη (και αυτη ειναι η γνωμη μου) καταλαβε και η αννα οτι ειχε κανει φαουλ και κοιταξε να το μαζεψει.

Το δεχομαι το μαζεμα, αλλα οχι οτι δεν καταλαβα καλα τον γραπτο λογο και εφταιγε η σεληνη και παρεξηγησα.

Το επιπεδο των ελληνικων μου και το μυαλο μου ειναι τετοιο, που καταλαβα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

yey2p2.png BN4cp2.png

Και για να το πω και πιο ξεκαθαρα, μην τυχον και πει καμμια οτι δεν με καταλαβε :

Οταν ανοιξα τη συναντηση στο αλταμιρα, ηταν αποτελεσμα ρητης επιθυμιας 10 μελων της παρεας. Αν σκεφτειτε οτι στις συναντησεις ανακυκλωνομαστε το πολυ 12 ατομα, μιλαμε για συντριπτικη πλειοψηφια;)

Και ομως οταν την ανοιξα, αφιερωσα τουλαχιστον 5 ποστς στο να εξηγω γιατι την ανοιξα και πως θα μπορουσε να ενδιαφερει και αλλες και να δωσω ενα καρο εξηγησεις, ακριβως επειδη επροκειτο για συναντηση της παρεας και οχι για προσωπικο μου καλεσμα.

Οταν λοιπον εγω (που συμμετεχω παντα) ανοιγω μια συναντηση την οποια εχουν ζητησει περι τα 10 μελη, ασχολουμαι επισταμενα να δωσω ενα καρο εξηγησεις για τη συναντηση, δε δεχομαι απο καμμια (ποσο μαλλον απο καποια που δεν μας τιμα ποτε με την παρουσια της), να μου λεει "δικη μου η ιδεα, συζητηση κομμενη";)

Αυτα για να ειναι ξεκαθαρο με τι παρεξηγηθηκα και να μη λεμε αλλα;)

3 φορες το χρησιμοποιησα κι εγω το ρημαδο εμοτικον και το φχαριστηθηκα:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Οσο για τα δακρυβρεχτα τυπου "αν δεν με θελετε, να φυγω" και αλλα τετοια σπαραξικαρδια, που μονο σκοπο ειχαν να κουκουλωσουν τα φαουλ, σου δηλωνω Αννα μου οτι η μονη που δεν σε συμπαθει ειμαι εγω, ολες οι αλλες μια χαρα σε θελουνε, αλλα το οτι δεν σε συμπαθω εγω, δεν σημαινει οτι πρεπει να φυγεις απο την παρεα, οπως αλλωστε δε θα φυγω κι εγω, επειδη επισης μπορει να μη με συμπαθουνε ολες.

Το μονο που σημαινει, ειναι οτι δε θα ειμαστε εμεις φιλες (δε χαλασε κι ο κοσμος) και οτι ομως δε θα γινει και η νυχτα μερα, για να πουμε "σορρυ παρεξηγηση".

Καθολου δεν παρεξηγησα, μια χαρα τα εχω καταλαβει ολα. Και τα τωρινα και κατι αλλα παλια, περσινα ξινα σταφυλια ομως;) (να το παλι το εμοτικον)

yey2p2.png BN4cp2.png

Χριστινα μιας και ομως ανελαβες να εξηγησεις και να διαλευκανεις καποια πραγματα, γιατι δεν μου απαντας κι εμενα που δεν καταλαβα, τι τελικα εννοουσε η αννα οταν εγραφε " η ιδεα ηταν δικη μας, συζητηθηκε στα σουβλακια και δεν περιλαμβανει αντρες" ?

Ούτε εγώ το κατάλαβα...Και αν έχω διαβάσει σωστά ούτε η Χριστίνα, ούτε η Κατερίνα θυμούνται να συζητήθηκε κάτι τέτοιο...;)

Επειδη το ξεπερνας λιγο "ευκολα" αυτο λεγοντας "Το είπε απότομα η αλήθεια είναι, αλλά δε νομίζω (γνώμη μου έτσι; επειδή τα διάβασα και τα ξαναδιάβασα, προσπαθώντας να δω τι σκατά έγινε) πως τελικά εννοούσε αυτό που καταλάβαμε. Τεσπά, ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος.

Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα παρεξηγήσεως του γραπτού λόγου εδω...

Οσο για τα υπολοιπα με τους αντρες, μια χαρα καταλαβα οτι ειπε οτι θα γινουν παρεξηγησεις και τσακωμοι (πηγαινε πιο πισω και διαβασε το) και το ειπε πολυ ξεκαθαρα γιατι ρωτηθηκε κιολας απο αλλες τι εννοει και με τι μπορει αραγε να παρεξηγηθουνε οι αντρες.

Και εγώ αυτό ακριβώς κατάλαβα και ειλικρινά έφριξα...

Οσο για το "πεσιμο", κανενας δεν ισχυριστηκε κατι τετοιο, τη ρωτησα απλα τι εννοει οταν λεει οτι ο αντρας της δεν την αφηνει να παει μονη αν ειναι εκει αλλοι συζυγοι, αν ειναι ομως να ερθει εκεινος, το τε δε θα ερθουν καθολου:rolleyes:

Μην κανουμε το ασπρο μαυρο ξαφνικα και ξεχασουμε κι αυτα που διαβασαμε κι αυτα που καταλαβαμε.

Οχι ομως για να το ληξουμε, να με βγαλουμε εμενα τρελλη, οτι αλλα ειπωθηκαν και εγω η χαζη αλλα καταλαβα.

Και εγώ θα ήθελα να μην ασχοληθώ ξανά, αλλά όπως φαίνεται δε γίνεται...:shock::shock:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινα μιας και ομως ανελαβες να εξηγησεις και να διαλευκανεις καποια πραγματα, γιατι δεν μου απαντας κι εμενα που δεν καταλαβα, τι τελικα εννοουσε η αννα οταν εγραφε " η ιδεα ηταν δικη μας, συζητηθηκε στα σουβλακια και δεν περιλαμβανει αντρες" ?Επειδη το ξεπερνας λιγο "ευκολα" αυτο λεγοντας "Το είπε απότομα η αλήθεια είναι, αλλά δε νομίζω (γνώμη μου έτσι; επειδή τα διάβασα και τα ξαναδιάβασα, προσπαθώντας να δω τι σκατά έγινε) πως τελικά εννοούσε αυτό που καταλάβαμε. Τεσπά, ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος.

Θελω λοιπον να μου εξηγησεις τι, κατα τη γνωμη σου παντα, εννοουσε, αν δεν εννοουσε αυτο που καταλαβα κι εγω και πολλες αλλες, οτι η ιδεα ηταν δικη της και δεν επιδεχεται συζητησης.

Και ειλικρινα σου μιλαω μια χαρα θα δεχομουν την οποια ιδεα, χωρις καμμια συζητηση και θα δηλωνα ή δε θα δηλωνα συμμετοχη. Στο κατω κατω κι εγω που συμμετεχω σε ολες τις συναντησεις μεχρι τωρα, δε σημαινει οτι συμφωνω και με ολα απολυτως. Αλλα ακολουθω την παρεα. Και ουτε γυρισα ποτε να πω σε καμμια "οτι εσυ δεν πατας ποτε και εχεις και αποψη που θα παμε εμεις οι υπολοιπες?", γιατι προσπαθω και θα ηθελα εστω και απο μια φορα που λεει ο λογος να ερθουν ολες.

Αλλα οχι πρωτα να ρωτας και μετα οταν η συζητηση πηγαινει εκει που δεν θελεις, να την κοβεις.

Οσο για το "πεσιμο", κανενας δεν ισχυριστηκε κατι τετοιο, τη ρωτησα απλα τι εννοει οταν λεει οτι ο αντρας της δεν την αφηνει να παει μονη αν ειναι εκει αλλοι συζυγοι, αν ειναι ομως να ερθει εκεινος, τοτε δε θα ερθουν καθολου:rolleyes:

Καταλαβα μια χαρα.

Απλα σε δεδομενη στιγμη (και αυτη ειναι η γνωμη μου) καταλαβε και η αννα οτι ειχε κανει φαουλ και κοιταξε να το μαζεψει.

Το δεχομαι το μαζεμα, αλλα οχι οτι δεν καταλαβα καλα τον γραπτο λογο και εφταιγε η σεληνη και παρεξηγησα.

Το επιπεδο των ελληνικων μου και το μυαλο μου ειναι τετοιο, που καταλαβα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Δεν θα συνεχίσω για έναν απλό λόγο. Λες για το πέσιμο ότι δεν το ισχυρίστηκε κανείς, παρ'αυτά η Μαριάννα αυτό ακριβώς κατάλαβε και εσύ αμέσως μετά συμφώνησες μαζί της. Για να γίνει αυτό, σημαίνει ότι ειπώθηκαν τόσα πολλά, που ξεχάσαμε ποια είπε τι ακριβώς και ίσως μπερδευτήκαμε στο τι εννοούσε η καθεμιά. Κι έγινε η τρίχα τριχιά. Οπότε ανώφελο να γράψω κατεβατό και να μην γίνω κατανοητή και να προκύψουν νέες παρεξηγήσεις :cool:

Τρελλή δεν βγάζω καμιά ούτε χαζή αποκάλεσα κάποια. Προσπάθησα ανεπιτυχώς να εξομαλύνω μια κατάσταση και να διαβάσω πίσω απ'τις λέξεις που δεν χειριζόμαστε όλες επιτυχώς προφανώς. Κι ούτε τον δικηγόρο της Αννας κάνω, αν αυτό καταλάβατε. Αν θες στον καφέ να τα πούμε, πολύ ευχαρίστως. Εδώ λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω και σε αυτό τον τόνο (ένιωσα λίγο αδιάβαστη μαθήτρια για να πω την αλήθεια).

Α, κι όλα τα παραπάνω τα γράφω πολύ ήρεμα και με λίγη δόση κούρασης (περιγράφω συναίσθημα για να μην παρεξηγηθεί ο λόγος μου, επειδή δεν με ακούτε για να πιάσετε τόνο φωνής). Ο καφές ισχύει έτσι;

WN6Op3.png

εγω ρε παιδια διαβαζω τι γραφει η μια, διαβαζω τι γραφει η αλλη, ολα λεξεις μου φαινονται...πραγματικα δε βγαζω νοημα...

χωρις να σημαινει οτι πρεπει να τα ξαναγραψετε, μην παρεξηγηθω και δε θα το αντεξω κιολας...

Να ρωτήξω κάτι ο καφές πότε είναι? Ειλικρινά δεν θυμάμαι, Νόμιζα για Δεκέμβρη. Ενημερώστε με γιατί δεν έχω fb εδώ και στο σπίτι μπαίνω στα κλεφτά γιατί αν με δει η Αλεξάνδρα κάηκα

n8m8p2.png

X9drp2.png

:P

Να ρωτήξω κάτι ο καφές πότε είναι? Ειλικρινά δεν θυμάμαι, Νόμιζα για Δεκέμβρη. Ενημερώστε με γιατί δεν έχω fb εδώ και στο σπίτι μπαίνω στα κλεφτά γιατί αν με δει η Αλεξάνδρα κάηκα

Θα σου ζηταει κι εσενα να μπεις youtube για μπεμπε λιλυ και τα σχετικα:):tongue:?

νομιζω 12 δεκεμβρη κυριακη

ναι τοτε ειναι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...