Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πόλα κι εγώ φοβάμαι πολύ και κυρίως τον κακομαθημένο εαυτό μου:shock: είχα μάθει στα πολλά και τώρα δεν μπορώ να προσαρμοστώ...έχω γίνει απροσάρμοστο:tongue:

Προχτές χάζευα τα αγαπημένα μου ρολόγια σε κάποια ιστοσελίδα και ο Αλέξης μου είπε ότι γίνομαι προκλητική. Τα σάλια μου τρέχανε:tongue:

Μάλιστα μου είπε το δικό μου να το ξαναχώσω στην θυρίδα γιατί εκτός από προκλητικό είναι και επικύνδυνο να με κλέψουν. Το είχα καιρό στην θυρίδα και αποφάσισα να το βγάλω για να το ευχαριστηθώ:( αλλά δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες...

Σε πληροφορω οτι εδω στην αθηνα και ειδικα στην κακη πλευρα του κεντρου εχει πεσει γενικως συρμα να μη φοραμε "προκλητικα" κοσμηματα πανω μας, γιατι στα τραβανε επιτοπου:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παντως εγω Μαντινοπη εχω συμμαζευτει και ηδη κλεινω 3 μηνες χωρις ψωνια:tongue:

Πως το καταφερα ουτε εγω ξερω.

Αλλα η αληθεια ειναι οτι ειχαμε πολυξεφυγει.

Σημερα φοραω ενα σακακι που το εχω σιγουρα καμια 7ετια και ζητημα να το ειχα βαλει μια φορα.

Και ολοι μου ειπανε ποσο ωραιο ειναι.

"Αναγκαστηκα" λοιπον να φοραω αυτα που εχω και να σου πω την αληθεια και το χαιρομαι και ενα καρο λεφτα γλιτωνω.

yey2p2.png BN4cp2.png

"Αναγκαστηκα" λοιπον να φοραω αυτα που εχω και να σου πω την αληθεια και το χαιρομαι και ενα καρο λεφτα γλιτωνω.

Και πολύ καλά κάνεις!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τώρα που το σκέφτομαι, τι λέτε να επαναλάβουμε την έξοδο για φαγητό κατά τις γιορτές??? Πολύ μου άρεσε!!!

Η Κάρολ μόλις ήπιε "κανονικό" εβαπορέ, ξέμεινα από νουλάκ...της άρεσε, πιστεύω να μην πάθει τίποτα εεεε???:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημεραααααααα!!!!

ασχημη νυχτα ειχα....την εβγαλα ολη νυχτα εξω απο την τουαλετα καθοτι ο Μαριος ειχε και εχει διαροια.....εχω κατι ματια...μια κουκλα σας λεω....:confused:

Τώρα που το σκέφτομαι, τι λέτε να επαναλάβουμε την έξοδο για φαγητό κατά τις γιορτές??? Πολύ μου άρεσε!!!

Η Κάρολ μόλις ήπιε "κανονικό" εβαπορέ, ξέμεινα από νουλάκ...της άρεσε, πιστεύω να μην πάθει τίποτα εεεε???:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσακι πολυ σου την εχει την ορεξη αυτη η εγκυμοσυνη....χαχαχαχαχχα....θα γεννηθει το μικρο και θα θελει Αλταμιρα και Κολωνακι....:tongue:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εμένα πιο εύκολο μου είναι να νηστέψω 3 μήνες παρά να μην ψωνίσω:tongue:

Για το τσιγάρο δεν το συζητώ...ούτε 3 ώρες:tongue:;)

Εγώ πάλι έχω σκυλοβαρεθεί το shopping...προτιμώ τις εξόδους και τα ταξίδια!!!:rolleyes::rolleyes:

Κυριακή μου, παντα ορεξάτη ήμουν!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τι να παθει καλε, κι εμεις νουλακ πινουμε!Ασε που μαλλον θα της αρεσει κιολας!!!Σκονη πινατε μεχρι τωρα?

Οσο για τις εξοδους με φαγητο κρατησου λιγο...οικονομια!!!Ερχονται πιο δυσκολα ειπε ο γιωργακης!:-(:-(

Εμεις συννενοηθηκαμε με τον αντρα μου να κοψουμε και τα ταξιδια μεχρι να δουμε που θα παει η ολη κατασταση....οχι τιποτ'αλλο, με βλεπω ανεργη οπως παμε εδω!

Τιποτα δε θα παθει καλε!

Πραγματι κοντα στα Χριστουγεννα θα ειναι πολυ ωραιο να παμε για φαγητο.

Εμένα πιο εύκολο μου είναι να νηστέψω 3 μήνες παρά να μην ψωνίσω:tongue:

Για το τσιγάρο δεν το συζητώ...ούτε 3 ώρες:tongue:;)

Παντως αυτο πιστευα κι εγω και ολοι εβαζαν στοιχημα οτι δε θα βγαλω ουτε εβδομαδα χωρις ψωνια. Κλεινω 3 μηνες και ειμαι καλα!:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Τι να παθει καλε, κι εμεις νουλακ πινουμε!Ασε που μαλλον θα της αρεσει κιολας!!!Σκονη πινατε μεχρι τωρα?

Οσο για τις εξοδους με φαγητο κρατησου λιγο...οικονομια!!!Ερχονται πιο δυσκολα ειπε ο γιωργακης!:-(:-(

Εννοώ ότι δεν της έδωσα νουλάκ, που πίνει συνήθως, αλλά το καινούργιο της νουνού στο γυάλινο μπουκάλι...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εννοώ ότι δεν της έδωσα νουλάκ, που πίνει συνήθως, αλλά το καινούργιο της νουνού στο γυάλινο μπουκάλι...

αααα...καλα αυτο εγω το βαζω στον καφε!

τι να παθει, μηπως στα φαγητα, πιτες κλπ νουλακ βαζεις??

Διαφημίσεις

αααα...καλα αυτο εγω το βαζω στον καφε!

τι να παθει, μηπως στα φαγητα, πιτες κλπ νουλακ βαζεις??

Δεν το αλλάζω, αλλά ξέμεινα και είχε πάει ο αντρας μου σ' ένα σεμινάριο προχθές, όπου τους μοίρασαν τα πιο επιτυχημένα προιόντα της χρονιάς και είχε και ενα μπουκαλάκι εβαπορέ νουνού. Εγώ το σιχαίνομαι το γάλα, και στον καφέ μόνο φρέσκο βάζω (ούτε τέτοιο είχα σήμερα!!!)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Δεν το αλλάζω, αλλά ξέμεινα και είχε πάει ο αντρας μου σ' ένα σεμινάριο προχθές, όπου τους μοίρασαν τα πιο επιτυχημένα προιόντα της χρονιάς και είχε και ενα μπουκαλάκι εβαπορέ νουνού. Εγώ το σιχαίνομαι το γάλα, και στον καφέ μόνο φρέσκο βάζω (ούτε τέτοιο είχα σήμερα!!!)

Ναι το ειδα, απλα εδω στη δουλεια διαβαζω στα γρηγορα και μου ξεφευγουν λεξεις και φρασεις μη σου πω...:)

eeee koritsia gia dwste odhgies pws 8a er8w apo kalithea kolwnaki.....mporei na kseroun vevaia alla 8elw na tous to paiksw eksypnh ki egw axaxxaxaxaxax!ennow thn kouniada mou e? kai panta ennow me ti meso ektos apo taksi pou to kserw ki egw....:tongue:ta aglika emeinan apo to fb:confused:

θα παρεις ηλεκτρικο απο Καλλιθεα προς Κηφισια, θα κατεβεις Μοναστηρακι και θα παρεις μετρο να κατεβεις συνταγμα και απο κει ποδια...κανα 10 λεπτο το πολυ θα περπατησεις!Ελπιζω μονο να μην εχει καμια αλλαγη ο ηλεκτρικος γιατι τα σκ τα κανουν κατι τετοια

Και ενω η συζητηση συνεχιζοταν και ακουγονταν διαφορες αποψεις, η Αννα ειπε οτι κακως συζηταμε να π αντρες γιατι η ιδες ηταν δικη της και την ειπε στα σουβλακια και δεν περιλαμβανε αντρες η ιδεα της.

Αυτο λοιπον ηταν το πρωτο που με ενοχλησε, γιατι αν ηταν να μην εχουμε γνωμη οι υπολοιπες και η συναντηση δεν επιδεχοταν συζητησης, επρεπε να ανοιχθει ετσι και ας δηλωναν οσες ηθελαν συμμετοχη.

Το είπε απότομα η αλήθεια είναι, αλλά δε νομίζω (γνώμη μου έτσι; επειδή τα διάβασα και τα ξαναδιάβασα, προσπαθώντας να δω τι σκατά έγινε) πως τελικά εννοούσε αυτό που καταλάβαμε. Τεσπά, ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος.

2ον. Στο επιχειρημα της η αννα για να μην παμε με αντρες, εξηγησε οτι πιστευει οτι οι αντρες θα τσακωθουν μεταξυ τους, πραγμα το οποιο προσωπικα θεωρω τουλαχιστον αστειο στην ηλικια μας, αφετερου ειπε οτι ο αντρας της την αφηνει να ερθει μονη της αν παμε ολες μονες μας, αλλα οχι αν ειναι καποιοι απο τους δικους μας αντρες εκει.

Αυτο το τελευταιο της ζητησα να διευκρινησει, με δεδομενο οτι μας ειχε πει επανειλημμενως ποσο πολυ τη ζηλευει ο αντρας της και σιως εγω να το καταλαβα λαθος.

Εαν λοιπον το εννοουσε ετσι οπως το καταλαβα, με ενοχλησε ιδιαιτερα, καθως δε βλεπω λογο ζηλειας και ανησυχιας εξαιτιας της παρουσιας των δικων μας συζυγων εκει.

Αυτό είναι τελείως φάουλ κατ'εμέ κι άδικο. "Ξέρω τι γίνεται σπίτι σου άρα έτσι το εννοείς". Αρνούμαι να πιστέψω ότι οποιαδήποτε εδώ μέσα θα έλεγε κάτι τέτοιο.

Εαν ομως το εννοουσε απλα, οπως μετα το "διευκρινησε" οτι αν ειμαστε ολες με αντρες θα θελει να ειναι κι εκεινος, αλλα επειδη δεν του αρεσει η ντισκο, δε θα ειναι καθολου (ειλικρινα ολη αυτη η διευκρινηση με μπερδευει και παλι), τοτε οκ, εκανα εγω λαθος.

Αλλα επαναλαμβανω οτι αυτο που κυριως με ενοχλησε ηταν το γεγονος οτι τεθηκε μια πιθανη συναντηση προς συζητηση και οταν η συζητηση φανηκε οτι παει προς το να ειναι η συναντηση ελευθερη και να ερθουν οσες θελουν μονες και οσες θελουν με συνοδο (γιατι αυτη ηταν η αποψη της πλειοψηφιας), τοτε στην ουσια η αννα μας ειπε οτι κακως το συζηταμε και το αλλαζουμε γιατι η ιδεα ηταν δικη της και δεν επιδεχεται αλλαγων.

Κι ο άντρας μου πχ θα μου έλεγε "ουφ δεν πάτε γυναίκες μόνες καλύτερα;". Αν του έλεγα ότι κανονίστηκε να έρθουν οι άντρες των κοριτσιών αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να έρθεις, θα πάω μόνη μου, κι εμένα θα έλεγε "θα σε συνοδεύσω"! Οπως κι εσύ έγραψες αργότερα, κι ο άντρας σου το ίδιο θα έκανε. Είναι θέμα ευγένειας.

Το θέμα "θα τσακωθούν" δεν το είδα πουθενά γραμμένο αλλά κατόπιν παραφρασμένο. Είδα συγκεκριμένα "μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις" και δεν είναι απαραίτητο να "υπονοοεί" ότι οι άλλοι είναι πέφτουλες και θα την πέσουν στην οποιαδήποτε ασυνόδευτη.

Τα υπολοιπα οτι δηθεν της εγινε προσωπικη επιθεση και οτι δεν τη θελουμε στην ομαδα κλπ, ειναι εντελως υπερβολικα και εκτος θεματος.

Στην τελικη και αν ακομη εγω δεν τη συμπαθω για το χ λογο, δεν εχω κανενα δικαιωμα να τη βγαλω απο την παρεα, καθως δεν μου ανηκει η παρεα, οπως και σε καμμια μας.

Αλλα ακριβως γι αυτο το λογο, επειδη η παρεα ανηκει σε ολες, δεν μου αρεσε που τεθηκε κατι προς συζητηση και μολις η συζητηση δεν πηγε εκει που θελουμε, ξαφνικα λεμε "συζητηση κομμενη, θα γινει οπως θελω εγω".

Αυτα.

Αυτά κι από μένα, σχωράτε με που κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλά, χωρίς να παίρνω το μέρος κανενός, ήθελα να υποδείξω ότι η κάθεμιά μας διάβασε ότι ήθελε. Τελικά η σελήνη μας επηρέασε όλες :shock:
Παντως εγω Μαντινοπη εχω συμμαζευτει και ηδη κλεινω 3 μηνες χωρις ψωνια:tongue:
Δυστυχώς δεν το απέφυγα. Βρέθηκα σ'ένα μπαζάρ της Levi's και πήρα τζην με 10 ευρώ καθώς και μπουφάν χειμωνιάτικο (επίσης levi's 10 ευρώ). Υπόσχομαι να μην ξαναξεφύγω!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...