Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

weekend_garfield.gif

Τι εννοεις συμπεθερα? Τι σχεση εχω εγω με σας? :tongue::tongue::tongue:

Την Αναστασια ξεχασες...!!! :twisted::mrgreen:

Και για να σοβαρευτουμε, δε μου αρεσε καθολου το σκηνικο που εγινε με αφορμη τη ντισκο. Εγινε ολοκληρο θεμα απο το τιποτα. Θελατε να κανονισετε μια νυχτερινη εξοδο.΄Η βαλτε το στην ομαδα απο την αρχη ως γυναικεια βραδια ή αφηστε το ελευθερο. Να επιλεξει η καθεμια τι θελει. Εμενα δε θα με πειραζε αν ερχομουν μονη και ηταν καποιες με τους αντρες τους, αλλα ουτε και το αντιθετο. Δε θα με ενοιαζε καν να βρισκομαι στο ιδιο τραπεζι. Αλλωστε οταν βγαινουμε εξω με τον αντρα μου καθομαστε παντα στη μπαρα. Δεν ειναι εξοδος για κουβεντες, ειναι εξοδος για χορο και ποτο. Πως το φανταστηκατε δηλαδη? 20 ατομα σ΄ενα τραπεζι σα στρατιωτακια? Και τους αντρες να μιλανε για ποδοσφαιρο? Που ρε παιδια? Στη ντισκο?:confused:

Δε θα αναφερθω καν στο θεμα μην την πεσει ο ενας στον αλλον γιατι αυτο με εξοργισε πραγματικα. Οποιος εχει τετοιες ανασφαλειες δε βγαινει εξω με ανθρωπους που δε γνωριζει.

Οι ζωες μας ειναι πολυασχολες, ο ελευθερος χρονος ελαχιστος και οι νυχτερινες εξοδοι πολυτιμες. Δεν προλαβαινουμε να δουμε τους λιγους φιλους που εχουμε, βγαινουμε μια στο τοσο για να διασκεδασουμε, δε χρειαζονται συμβιβασμοι και εκει!

Αυτα τα δυο ηταν που με ενοχλησαν, με καλυπτει πληρως η απαντηση σου και δεν εχω να πω κατι αλλο.

Το πρωί φουλάραμε και εμείς την δεξαμενή πετρελαίου γιατί οι φήμες λένε ότι η τιμή θα φτάσει στον Θεό:D ακόμα όμως δεν το έχουμε ανάψει...με τέτοια ζέστη....για μπανάκι είναι:tongue:

Υγρασία όποιος δεν έχει ζήσει Πάτρα δεν ξέρει τι είναι:tongue::tongue::tongue: η Αθήνα και γενικά το λεκανοπέδιο έχει καταπληκτικό κλίμα άσχετα αν η ατμοσφαιρική ρύπανση και τα αιωρούμενα σωματίδια δεν σας αφήνουν να το καταλάβαιτε.

Εσεις τουλαχιστον εχετε δεξαμενη για κατι.

Εμας χαλασε ο καυστηρας του πετρελαιου και ακομα περιμενουμε να μπ-ει καινουργιος για φυσικο αεριο:rolleyes:

Παντως πολυ κριση κοριτσια.

Την παρασκευη πηγα σε ενα μπατσελορ στο ρομεο και με το ζορι γεμισε το μαγαζι. Που καποτε δεν εβρισκες μερος να καθισεις.

Νινι-Κυριακη δυστυχως δεν μπορουσα να σου απαντησω οτι στη γλυφαδα εχει αντρικα στην αρχη της μεταξα και στο τελος της. δεν εχει στο μεγαλο το ζαρα ενδιαμεσα. ελπιζω να εβγαλες ακρη.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα όχι δεν το ήξερα γιατί το απόγευμα ξυπνάει συνήθως 5 αλλά 9 πίνουμε γάλα κ τη πέφτουμε για να κοιμηθεί τελικά 10...τώρα Παρασκευή-Σάββατο κ τις 2 μέρες γυρίσαμε 11 κ ξεράθηκε με το που έφαγε είπε νάνι κ έπεσε δίπλα μου κ αυτό ήταν! :-P Για τον παιδότοπο ήταν μέχρι 1 ατομικά να πάρουμε...θα έπρεπε το δεύτερο να το πάρουμε σε άλλο όνομα!;)

Demykoo περαστικά σας...δεν βγάζει κάρτα μέλους ο γιατρός σας με κάποια έκπτωση να σας βγαίνει φθηνότερα τόσο συχνά που πάτε???:tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ταρα εσυ λες για την κριση σε νυχτερινα μαγαζια...εγω που ακουσα την περιπτερου στην Ακαδημιας να λεει οτι παει για κλεισιμο το περιπτερο λογω αναδουλειας..????

Αννα η δικια μου μπορει να ξυπνησει 4 και να ξανακοιμηθει 10:30...

Καλε Κασσιανη εσυ εγραφες?Sorry ειδα το garfield και νομιζα οτι ειναι η τΑΡΑ

2873912vdmu1ijkkg.gif

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια! Περασαμε πολυ καλα με τους νονους το Σαββατο, το ξενυχτισαμε, τα΄πιαμε, και χθες μια απ΄τα ιδια στο γαμο κολλητου μας φιλου. Σημερα δε μπορω να παρω τα ποδια μου, αλλα απολαυσα τον καφε μου μονη, καθως τα παιδια κοιμηθηκαν στη γιαγια. Θα παρω κι ενα ντεπον να συνελθω, και θα παω να τα παρω.

Σημερα το πρωι περιμεναμε και τον αδελφο μου απο Αλεξανδρουπολη, αλλα δεν πεταξε λογω ομιχλης. Θα τους ενημερωσουν αν θα πεταξουν τελικα το απογευμα. Πολυ υγρασια βρε παιδια.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Μαριάννα να χαίρεσαι τη Μαριαλένα, έστω και καθυστερημένα!:)

Την Παρασκευη όπως σας έγραψα πήγα τελικά Ζουγανέλη, ήταν πρεμιέρα (δεν το ήξερα) Δεν είδα καμιά κρίση πάντως, τίγκα ήταν και καπνίζαν και στο φουλ. Περάσαμε πολύ όμορφα και γελάσαμε πάρα πολύ! Μαχαιρίτσας , Στόκας & Μπουλάς τέλειοι!

Το Σαββατο κοιμήθηκα ως τις 10:30 ξύπνησα με το πάσο μου ήπια καφέ και έκανα και τις δουλειές μου! Μια χαρά!

Γιώτα περαστικά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ταρα εσυ λες για την κριση σε νυχτερινα μαγαζια...εγω που ακουσα την περιπτερου στην Ακαδημιας να λεει οτι παει για κλεισιμο το περιπτερο λογω αναδουλειας..????

Αννα η δικια μου μπορει να ξυπνησει 4 και να ξανακοιμηθει 10:30...

Καλε Κασσιανη εσυ εγραφες?Sorry ειδα το garfield και νομιζα οτι ειναι η τΑΡΑ

αι τα περιπτερα προβλημα εχουν, αφου ολοι καποια στιγμη ανοιξαν και ενα περιπτερο νομιζοντας οτι ειναι ευκολη δουλεια. ηδη στην ιπποκρατους εκλεισε ενα απεναντι απο το πασοκ κιολας που θα περιμενε κανεις να εχει δουλεια.

Help: που να παει ο συνεδελφος τη γκομενα για ρομαντικο δειπνο επετειου???Εχετε καμια ιδεα?

Σε πολλα μερη μπορει να παει. εξαρταται ποσα θελει να ξοδεψει κιολας.

Κολωνακι βλεπω τα ζευγαρια να προτιμανε αλταμιρα και παστερια για πιο οικονομικα, μπορει να παει και στη σπονδη για πανακριβα, στο αλατσι για μοντερνα, το browns caravel ειναι πολυ ωραιο και ρομαντικο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Σε πολλα μερη μπορει να παει. εξαρταται ποσα θελει να ξοδεψει κιολας.

Κολωνακι βλεπω τα ζευγαρια να προτιμανε αλταμιρα και παστερια για πιο οικονομικα, μπορει να παει και στη σπονδη για πανακριβα, στο αλατσι για μοντερνα, το browns caravel ειναι πολυ ωραιο και ρομαντικο.

Η σπονδή νομίζω ότι είναι πολύ "στημμένη"...στο browns έχουμε πάει με τον δημήτρη αρκετές φορές, αλλά για ποτό...μας άρεσε πολύ!!!

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!!;)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Το πρωί ξεκίνησα ευδιάθετη για την δουλειά και όταν έφτασα στο γραφείο όλοι μιλούσαν για την κρίση και ότι τα χειρότερα έρχονται:-( χάλασε το κέφι μου:(

Στην Πάτρα πάντως τα νυχτερινά μαγαζιά όχι απλά δεν γεμίζουν έστω και με το ζόρι αλλά κλείνουν το ένα μετά το άλλο.

Σε κεντρικούς δρόμους βλέπεις κλειστά μαγαζιά και γενικά στο εμπορικό κέντρο επικρατεί πολικό ψύχος.

Εμάς πάλι λένε ότι θα μειώσουν τους μισθούς μας :shock:

Καλημέρα

Φοβερή ανταπόκριση είδα στην προτροπή μου :D

Λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ πάρα πολύ και δεν θα σας ξαναπρήξω μ'αυτό, το υπόσχομαι. Που ειπώθηκε ρε παιδιά ότι οι άντρες θα την πέσουν στις ασυνόδευτες; :confused: Αν κατάλαβα κάτι τέτοιο εξόργισε την Μαριάννα και την Κασσιανή; Κάτι μου διαφεύγει...

Κατά τα λοιπά, πάλι κηδεία έχουμε σήμερα... Δεν έχω σταματήσει να διαβάζω λυπητερά γεγονότα τις τελευταίες μέρες. Το μόνο ευχάριστο ήταν ότι η ξαδέρφη Γιώτας συνήλθε.

Ο γιος μου ανακάλυψε ένα κουτί με χωνάκια παγωτού και πρόφτασε να βουτήξει δύο για καβάντζα πριν του τα πάρω :shock:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Αναστασία και εγώ πιστεύω ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη...το 2011 και 2012 προβλέπονται πάρα πολύ δύσκολα για όλους :(:(:( Αυτό που μου "άρεσε" περισσότερο είναι που μείωσαν το ΦΠΑ στα τουριστικά κατάλυμματα. Οταν δε θα έχουμε να φάμε σε λίγο, την εκδρομή και το ταξίδι θα σκεφτούμε...:mad::-x:-x

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πόλα κι εγώ φοβάμαι πολύ και κυρίως τον κακομαθημένο εαυτό μου:shock: είχα μάθει στα πολλά και τώρα δεν μπορώ να προσαρμοστώ...έχω γίνει απροσάρμοστο:tongue:

Προχτές χάζευα τα αγαπημένα μου ρολόγια σε κάποια ιστοσελίδα και ο Αλέξης μου είπε ότι γίνομαι προκλητική. Τα σάλια μου τρέχανε:tongue:

Μάλιστα μου είπε το δικό μου να το ξαναχώσω στην θυρίδα γιατί εκτός από προκλητικό είναι και επικύνδυνο να με κλέψουν. Το είχα καιρό στην θυρίδα και αποφάσισα να το βγάλω για να το ευχαριστηθώ:( αλλά δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες...

Εγω παντως το ξανασκεφτομαι και τελικα το αναβαλλω για 2ο παιδι...(εμενα αυτο με κοφτει:rolleyes:)αρχισα να ψαχνω για δουλεια αλλου αφου εδω κοιταζομαστε και ριχνουμε κανα σφουγγαρισμα που και που μπας και μπει κανας πελατης...και στον αντρα μου θα κανουν μειωσεις και τον βλεπω να παιρνει οσα επαιρνε πριν 10 χρονια:-(

Καλημέρα

Φοβερή ανταπόκριση είδα στην προτροπή μου :D

Λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ πάρα πολύ και δεν θα σας ξαναπρήξω μ'αυτό, το υπόσχομαι. Που ειπώθηκε ρε παιδιά ότι οι άντρες θα την πέσουν στις ασυνόδευτες; :confused: Αν κατάλαβα κάτι τέτοιο εξόργισε την Μαριάννα και την Κασσιανή; Κάτι μου διαφεύγει...

Μονο προσωπικα μπορω να σου απαντησω και για τελευταια φορα το ξεκαθαριζω.

Αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι ενω επεσε η ιδεα για ντισκο και αρχισε η καθεμια να λεει τα δικα της (εφοσον μπηκε προς συζητηση το θεμα), ακουστηκαν διαφορες αποψεις.

Οι περισσοτερες για τον δικο της λογο η καθεμια, ειπαν οτι προτιμουσανε να παμε με τους αντρες μας στη ντισκο και οχι μονες.

Και ενω η συζητηση συνεχιζοταν και ακουγονταν διαφορες αποψεις, η Αννα ειπε οτι κακως συζηταμε να π αντρες γιατι η ιδες ηταν δικη της και την ειπε στα σουβλακια και δεν περιλαμβανε αντρες η ιδεα της.

Αυτο λοιπον ηταν το πρωτο που με ενοχλησε, γιατι αν ηταν να μην εχουμε γνωμη οι υπολοιπες και η συναντηση δεν επιδεχοταν συζητησης, επρεπε να ανοιχθει ετσι και ας δηλωναν οσες ηθελαν συμμετοχη.

2ον. Στο επιχειρημα της η αννα για να μην παμε με αντρες, εξηγησε οτι πιστευει οτι οι αντρες θα τσακωθουν μεταξυ τους, πραγμα το οποιο προσωπικα θεωρω τουλαχιστον αστειο στην ηλικια μας, αφετερου ειπε οτι ο αντρας της την αφηνει να ερθει μονη της αν παμε ολες μονες μας, αλλα οχι αν ειναι καποιοι απο τους δικους μας αντρες εκει.

Αυτο το τελευταιο της ζητησα να διευκρινησει, με δεδομενο οτι μας ειχε πει επανειλημμενως ποσο πολυ τη ζηλευει ο αντρας της και σιως εγω να το καταλαβα λαθος.

Εαν λοιπον το εννοουσε ετσι οπως το καταλαβα, με ενοχλησε ιδιαιτερα, καθως δε βλεπω λογο ζηλειας και ανησυχιας εξαιτιας της παρουσιας των δικων μας συζυγων εκει.

Εαν ομως το εννοουσε απλα, οπως μετα το "διευκρινησε" οτι αν ειμαστε ολες με αντρες θα θελει να ειναι κι εκεινος, αλλα επειδη δεν του αρεσει η ντισκο, δε θα ειναι καθολου (ειλικρινα ολη αυτη η διευκρινηση με μπερδευει και παλι), τοτε οκ, εκανα εγω λαθος.

Αλλα επαναλαμβανω οτι αυτο που κυριως με ενοχλησε ηταν το γεγονος οτι τεθηκε μια πιθανη συναντηση προς συζητηση και οταν η συζητηση φανηκε οτι παει προς το να ειναι η συναντηση ελευθερη και να ερθουν οσες θελουν μονες και οσες θελουν με συνοδο (γιατι αυτη ηταν η αποψη της πλειοψηφιας), τοτε στην ουσια η αννα μας ειπε οτι κακως το συζηταμε και το αλλαζουμε γιατι η ιδεα ηταν δικη της και δεν επιδεχεται αλλαγων.

Τα υπολοιπα οτι δηθεν της εγινε προσωπικη επιθεση και οτι δεν τη θελουμε στην ομαδα κλπ, ειναι εντελως υπερβολικα και εκτος θεματος.

Στην τελικη και αν ακομη εγω δεν τη συμπαθω για το χ λογο, δεν εχω κανενα δικαιωμα να τη βγαλω απο την παρεα, καθως δεν μου ανηκει η παρεα, οπως και σε καμμια μας.

Αλλα ακριβως γι αυτο το λογο, επειδη η παρεα ανηκει σε ολες, δεν μου αρεσε που τεθηκε κατι προς συζητηση και μολις η συζητηση δεν πηγε εκει που θελουμε, ξαφνικα λεμε "συζητηση κομμενη, θα γινει οπως θελω εγω".

Αυτα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...