Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Και για να σοβαρευτουμε, δε μου αρεσε καθολου το σκηνικο που εγινε με αφορμη τη ντισκο. Εγινε ολοκληρο θεμα απο το τιποτα. Θελατε να κανονισετε μια νυχτερινη εξοδο.΄Η βαλτε το στην ομαδα απο την αρχη ως γυναικεια βραδια ή αφηστε το ελευθερο. Να επιλεξει η καθεμια τι θελει. Εμενα δε θα με πειραζε αν ερχομουν μονη και ηταν καποιες με τους αντρες τους, αλλα ουτε και το αντιθετο. Δε θα με ενοιαζε καν να βρισκομαι στο ιδιο τραπεζι. Αλλωστε οταν βγαινουμε εξω με τον αντρα μου καθομαστε παντα στη μπαρα. Δεν ειναι εξοδος για κουβεντες, ειναι εξοδος για χορο και ποτο. Πως το φανταστηκατε δηλαδη? 20 ατομα σ΄ενα τραπεζι σα στρατιωτακια? Και τους αντρες να μιλανε για ποδοσφαιρο? Που ρε παιδια? Στη ντισκο?:confused:

Δε θα αναφερθω καν στο θεμα μην την πεσει ο ενας στον αλλον γιατι αυτο με εξοργισε πραγματικα. Οποιος εχει τετοιες ανασφαλειες δε βγαινει εξω με ανθρωπους που δε γνωριζει.

Οι ζωες μας ειναι πολυασχολες, ο ελευθερος χρονος ελαχιστος και οι νυχτερινες εξοδοι πολυτιμες. Δεν προλαβαινουμε να δουμε τους λιγους φιλους που εχουμε, βγαινουμε μια στο τοσο για να διασκεδασουμε, δε χρειαζονται συμβιβασμοι και εκει!

Για ακόμη μια φορά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τη Μαριάννα. ;)

Που να στολισουμε με τοση ζεστη! Δε μου κανει καμια αισθηση! Καλιφορνια γιναμε... Τουλαχιστον γλυτωσαμε πετρελαιο ε? Αναψαμε καλοριφερ 1-2 φορες τον Οκτωβρη και τελος. Βγαινει ολοκληρος Νοεμβρης με θερμοκρασια 20-25 βαθμους!:roll:

Βγαλε βολτα το παιδι Κατερινα και ασε το στολισμα για Δεκεμβρη...

Κι εσυ Δεσποινα, ευκαιρια να χτυπησετε και μια μπουγατσα αφου θα βγειτε εξω!;)

Αυτό με το πετράλαιο είναι πολύ σημαντικό...δε με ενοχλεί καθόλου να συνεχιστεί η ζέστη...α και όσον αφορά στην μπουγάτσα, τρώω μια τώρα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χριστίνα επειδή νομίζω ότι εγώ "πυροδότησα" τη "διαμάχη" κάνοντας την ερώτηση για τους συζύγους, έχω στενοχωρηθεί αρκετά, αλλά δεν προτίθεμαι να ζητήσω συγγνώμη, αφού θεωρώ ότι δεν ήταν καθόλου προσβλητική για καμμία.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας!!:)

Τι μου κάνετε?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!:)

Σήμερα πήγαμε σε ενα παιδικό πάρτυ.

Περάσαμε πολύ ωραία!

Και αναρωτιέμαι λοιπον γιατι τόσο καιρο δεν πήγαινα το παιδάκι μου σε παιδότοπο να παιξει? Οεο????

Γιατι δεν το είχα σκεφτει νωρίτερα?????

Σήμερα ήπια το καφεδάκι μου με την ησυχία μου κ ο μικρος επαιζε μια χαρα!!:)

Χάρηκα που πέρασε τόσο όμορφα που το αΠόγευμα θα πώ στον άντρα μου να πάμε ξανά!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κι επειδή εγω το "αναζωπύρωσα" το θέμα (μπράβο ρε πώλα γιατί μόλις ετοιμαζόμουν να γράψω σχετικά και δεν ήξερα πως να το ξεκινήσω), αλλά επίσης δεν θεωρώ οτι εχω προσβάλλει κάποιον, κάνοντας μία πρόταση, επίσης δεν προτίθεμαι να ζητήσω συγνώμη, και φυσικά δεν πρόκειται να ξαναπροτείνω τίποτα.

4Rnfp3.png

Καλέ ηρεμήστε σας έπιασε η Πανσέληνος όλες!!!!! Έγινε, τέλειωσε πάμε γι' άλλα......:):):):) Σας είπα ότι είμαι γραφείο, μην το ξαναπώ θα καταντήσω γραφική ε?!!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εγω δυστηχως εχω δυσαρεστα νεα.

Μια αγαπημενη μου ξαδελφη μπηκε στο νοσοκομειο εκτακτως το βράδυ με δυσκολια στην αναπνοή, και τώρα ειναι διασωληνωμένη στην εντατική, έχει πάθει ήδη γύρω στις 10 ανακοπές και ειμαστε ολοι πολυ χαλια. Με τα παιδια της εχουμε μεγαλωσει μαζί (γιατί αυτα ειναι στην ηλικια μου, η ιδια ειναι στην ηλικια της μαμας μου περιπου, 53 χρονων). Ημουν απο το πρωι στο νοσοκομειο, πριν απο λιγο γυρισα, και ειμαστε συνεχεια στα τηλεφωνα.

Μαριαλενα ειναι απο τα ξαδελφια μου που μενουν στη γειτονιά σου.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγω δυστηχως εχω δυσαρεστα νεα.

Μια αγαπημενη μου ξαδελφη μπηκε στο νοσοκομειο εκτακτως το βράδυ με δυσκολια στην αναπνοή, και τώρα ειναι διασωληνωμένη στην εντατική, έχει πάθει ήδη γύρω στις 10 ανακοπές και ειμαστε ολοι πολυ χαλια. Με τα παιδια της εχουμε μεγαλωσει μαζί (γιατί αυτα ειναι στην ηλικια μου, η ιδια ειναι στην ηλικια της μαμας μου περιπου, 53 χρονων). Ημουν απο το πρωι στο νοσοκομειο, πριν απο λιγο γυρισα, και ειμαστε συνεχεια στα τηλεφωνα.

Μαριαλενα ειναι απο τα ξαδελφια μου που μενουν στη γειτονιά σου.

Εύχομαι να το ξεπεράσει η ξαδέρφη σου...Πολλά πολλά περαστικά.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μαριάννα να χαίρεσαι τη Μαριαλένα κ από δω κ χρόνια πολλά σε όσους έχετε που γιορτάζουν!:)

Γιώτα λυπάμαι για τη ξαδέλφη σου..ελπίζω να πάνε καλά:confused: τα πραγματα....σας είπαν γιατί το έπαθε ???Είχε πρόβλημα???

Πάμε πάλι στο θέμα μας....εγώ δεν προσβλήθηκα από καμία άποψη σχετικά με το θέμα της εξόδου ούτε από το πως εκφράστηκαν κ φυσικά δεν μου οφείλει καμία κοπέλα καμία συγνώμη γι'αυτό το θέμα....τις συγνώμες μου τις έστειλα προσωπικά σε εκείνες που θεωρώ ότι τις έφερα σε δύσκολη θέση κ ελπίζω να γίνουν δεκτές!Επίσης θα ζητήσω συγνώμη από όσες δεν εξέφρασαν άποψη κ δεν ασχολούνται με τις συναντήσεις γιατί σίγουρα σπάστηκαν από την όλη κατάσταση! Η προσωπική επίθεση όμως που δέχτηκα καταλαβαίνεται ότι είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα κ σίγουρα δεν αφορά την ομάδα γι'αυτό κ δεν μπήκα στο κόπο να απαντήσω περεταίρω!Θα ήθελα κ το εύχομαι να λήξει αυτό το θέμα γιατί όλες έχουμε σοβαρότερα θέματα να απασχολούμε το μυαλό μας!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γειά σας κορίτσια.

Το πρωί είχαμε πάει σε κηδεία στην Ακράτα μαζί με τον πιτσιποπάκο. Δεν είχα που να τον αφήσω, αλλά τα πέρασε μια χαρά. Μπαίναμε στην εκκλησία με δόσεις εγώ και ο άντρας μου και ο μικρός την έβγαλε σε μια διπλανή παιδική χαρά κάνοντας κούνιες και παίζοντας. Μετά πήγαμε για φαγητό οι 3 μας στην θάλασσα και τα περάσαμε ωραία. Ο καιρός ήταν για μπάνιο, ζηλέψαμε αυτούς που κάναν βουτιές.

Αν την επόμενη Κυριακή έχει τόση ζέστη τότε θα πάμε για μπάνιο και έχω σκοπό να βουτήξω και τον πιτσιποπάκο:D

Στο φαγητό μας πλησίασε ένας κύριος και μας πρότεινε αν θέλουμε να φωτογραφίσει τον πιτσιποπάκο για μια σειρά ρούχων γνωστής τοπικής εταιρείας που έχει μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα:tongue: γιατί τον βρίσκει πολύ όμορφο και σκερτσόζο:tongue:ο άντρας μου εξαγριώθηκε δεν του αρέσουν αυτά καθόλου...εγώ για να πω την αλήθεια συμφωνώ μαζί του απλά ήθελα να είναι πιο ευγενικός;) του την είπε του τυπάκου απότομα και μάλιστα του τόνισε ότι αυτά τα κάνουν μισαλλόδοξοι γονείς και φιλοχρήματοι:rolleyes: εμείς δεν έχουμε τέτοιες φιλοδοξίες για τον μικρό μας και εξάλου είπαμε ο πιτσιποπάκος θα γίνει μηχανικός θέλει δεν θέλει:tongue:;)...α και φυσικά θα παντρευτεί γιατρίνα:tongue::rolleyes::roll:

Πάντως να πω την αλήθεια κολακεύτικα αλλά δεν τόλμησα να το εκφράσω έτσι όπως έκανε ο Αλέξης:tongue::cool:

Η ξαδελφη μου συνήθλε, απο το μεσημέρι ήταν σταθερή η κατάστασή της, και τωρα το βραδάκι συνήλθε, επικοινωνησε και με τα παιδιά της. Απλα την εχουν σε καταστολή για να περασει και η σημερινή νύχτα. Αν περασει ήσυχα, οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι.

Δεν σκεφτομαι κανεναν αλλον εκτός απο τα παιδιά της που αν και μεγαλα (στην ηλικια μου πανω κατω) εχουν χάσει και τον μπαμπα τους πολύ μικρά και είναι παρα πολύ δεμενα με τη μαμα τους. Τα εβλεπα σήμερα που ηταν σαν χαμενα και ποναγε η ψυχή μου.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπεραααααα.....μολις κοιμηθηκε η κοκο και ειπα να σας διαβασω αλλα με στεναχωρησατε....βρε κοριτσια τι ειναι ολα αυτα?Απο ποτε ειχαμε τετοια προβληματα?Και να πω και τη γνωμη μου αν θελετε.....οκ νομιζω οτι ειναι καπως να εχουμε και αντρες στις συναντησεις μας...βασικα για να μιλησω για τον δικο μου δεν νομιζω να ψηνοταν...τεσπα..καθε γνωμη σεβαστη αλλα μην λεμε βαριες κουβεντες μωρε και χαλιομαστε ετσι....εεεε μια φορα θα ανεβω κι εγω Αθηνα να σας δω και θελω να σας δω ολες αν γινεται....Αννα εσενα σε ειχα σιγουρη και ειδα στο φατσο οτι εβαλες ισως...ελατεεεεεε μωρεεεεεε.....θα σκασωωωωωωωω.....φιλια κοριτσακια....και οχι παλι τετοια...

Να σας πω τι ωρα βαρεσα γερμανικο χθες το βραδυ??Δε με ρωτησατε!!!

ΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!Ντισκο δεν θα παμε, αν θελετε κανονιστε τηλεφνικα!Μην το βαλετε στο γκρουπ!Παιδοτοπο θα παμε!

Γμτ δε μπορω να μπω και στο γκρουπ να ανοιξω καμια δεκαρια event να σας κουζουλανω τελειως:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αααααααντε!Που λεει κι η Παναγιωτα!

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κορίτσια!

Η μικρή ακόμα λιώνει στον ύπνο αφού τρελάθηκε στις βόλτες το σουκου....χθες ειδικά όλη μέρα έξω ήταν...έβγαλα κ ένα συμπέρασμα...έτσι κ μείνει πάνω από 6 ώρες ξύπνια μετά κοιμάται στο 5λεπτο!

Κυριακή μου το ίσος το είχα βάλει εξαρχής στη συνάντηση γιατί το Σάββατο πιθανότατα θα κάνω τη γιορτή μου κ μάλλον θα βγούμε οπότε θα κρατησει η μάνα μου τη μικρή κ δεν θα μπορεί να την κρατήσει καπάκι κ την επόμενη μέρα!:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Καλή βδομάδα.

Η μικρή είναι καλύτερα απο τον πυρετό.Εχει να κάνει απο το Σάββατο το απόγευμα,βέβαια περάσαμε μέσα το σκ και ο μπαμπας μας δούλευε,μόνο εχθές το πρωί την έβγαλα για λίγο σε μια παιδική χαρά που διάβασα που είχε γίνει εδώ κοντά μας και την πήγα αλλά οι κούνιες είχαν υγρασία,και δεν είχε και κανένα παιδάκι και μετά γυρίσαμε και τη βγάλαμε σπίτι.Πολύ κλεισούρα.Την Παρασκευή που μου τη φέρανε και ήταν άρρωστη απο τον παιδικό ήθελε ο άντρας μου να την πάμε στο γιατρό.Θυμάστε το κόλλημα που σας είχα πει παλιότερα με τη μικρή.Την πήγαμε και μας κορόιδευε πάλι ο γιατρός.Με το που την είδε μας λέει τι έχει?Κόκκινα μάγουλα βλέπω πυρετό θα έχει.Γιατί ήρθατε?Ούτε που την εξέτασε και μας έλεγε οτι ο πυρετός οφείλεται στην ίωση και δεν μας ανυσηχεί εκτός αν το παιδί φτάσει να κάνει σπασμούς και να κάνει επιληπτική κρίση.Ο πυρετός σαν πυρετός δεν είναι κάτι που πρέπει να ανυσηχούμε.Με μπάνάκι χλιαρό προς κρύο και ενναλάξ ντεπόν και algofren θα περάσει.Πράγματα βέβαια που ήξερα αλλά με τις φοβίες του άντρα μου πληρώνουμε τσάμπα κάθε φορά.Είμαστε σίγουρα οι καλύτεροι πελάτες του γιατρού,εγώ το έχω πεί.Μου είπε αν μείνει απύρετη ενα 24ωρο να τη στείλω σχολείο αλλά εγώ την κράτησα και σήμερα να δω πως θα πάει και αύριο αν είναι θα τη στείλω.

SI5Yp3.png

Είμαστε σίγουρα οι καλύτεροι πελάτες του γιατρού,εγώ το έχω πεί.Μου είπε αν μείνει απύρετη ενα 24ωρο να τη στείλω σχολείο αλλά εγώ την κράτησα και σήμερα να δω πως θα πάει και αύριο αν είναι θα τη στείλω.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:πολυ πλακα ο αντρας σου!!!!Περαστικα στη μικρη, ιωσουλες ειναι .ολα θα τις περασουν!!!

Καλημερα!!!Καλη εβδομαδα!!! Σημερα κοιμηθηκα,και γενικα ολο το σκ κοιμηθηκα!Βεβαια ο οργανισμος εχει συνηθισει πια να ξυπναει απο τις 6:30...θα παρω κοτες μου φαινεται να λεω οτι ξυπναω για να ταιζω τις κοτες:)Η Παναγιωτα ξυπναει τα βραδια αλλα μιλαει μονη της και ξανακοιμαται μετα απο λιγο!Εχει σιγουρα 12 δοντια, τα μετρησα!Επισης, χθες ολη μερα εφαγε μονο ενα τοστ και το γαλα της.Ουτε το ψαρι της δεν ηθελε που τρελενεται...

Αννα δεν το ηξερες?Εμενα η δικια μου χθες το πρωι ξυπνησε 8 και 14:20 μου εμεινε στα χερια!!!!

Σκεφτομαι επισης, γιατι δεν πηραμε παραπανω κουπονια για τον παιδοτοπο, 4 ευρω στην καθεμια ερχοταν,βλακεια καναμε,περιμενουμε τωρα αλλες 2 βδομαδες να τα παμε να παιξουν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...