Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ξανθη να τα εκατοστησεις κοριτσαρα μου

cupcake-recipes.jpg

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!

αννουλα χρονια πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την ζωη-χρυση κ τον αντρα σου!!οτι επιθειμεισ!!!!

ξανθουλα πολυχρονη!!να τα εκατοστησεισ!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ οτι επιθειμεισ να γινει!!!!!!!

κοριτσια (σοφακι , αννα , κασιανη ,μπετουλα , μαντυ και ρανια )σασ ευχαριστω παρα πολυ!!ευχομαι ολα να πανε καλα κι επιτελουσ να γινει πραγματικα καλα γιατι ταλαιπωρειται χρονια και ειναι πολυ μικροσ.(αν ξεχασα καποια σορυ..)

ειρηνακι μια χαρα τα νεα για την μικρη σου!!μπραβο!!!

αννα περαστικα και κουραγιο σε σενα...εχεισ ταλαιπωρηθει πολυ με αυτο το θεμα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Αννούλα χρόνια πολλά!!!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!!

Την δεύτερη γνώμη πάρτη σίγουρα! Είναι κρίμα να ταλαιπωρείται έτσι η μπουκίτσα!!!!

Ξανθή χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!

birthday_sparkle.gif

χρονια πολλα και στην αδελφουλα μου που εχει και αυτη γεννεθλια σημερα...α!και η νυφη μου!ρε τις τοξοτινες ....ολες μαζεμενες πεσανε :rolleyes::D

Να τις χαίρεσαι κι εσύ κοριτσάκι!!!!!! :D

Ωραία μέρα σήμερα, ξύπνησα με κέφια! dancing_b04.gif

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

πρώτα όμως θα δοκιμάσω λίγο χαμομήλι ανάμεσα στα γεύματα....αν κ πιστεύω ότι αν μας άφηνε να ξεκινησουμε φρούτα δεν θα είχαμε θέμα δυσκοιλιότητας
Καλημέρα κι από μένα, χρόνια πολλά Αννα, χρόνια πολλά Ξανθή!

Άννα, δοκίμασε το χαμομήλι μέσα στο γάλα, αντί για σκέτο νερό (για την δυσκοίλια).

Ειρήνη καλή επιτυχία στην επέμβαση του μπαμπά, εύχομαι σύντομα πλήρη ανάρρωση

WN6Op3.png

Αννα, Ξανθη χρονια πολλα !

Εμεις πηγαμε χτες στη Γλυφαδα για διαφορους λογους, απο κακη συνενοηση εμεινα και μιση ωρα στο δρομο με το μωρο και απο τη νυχτα ο μικρος ειναι φουλ μπουκωμενος. Τωρα εχει και 38,4...

Τα νευρα μου γμτ!

Βεβαια δεν ειμαι σιγουρη οτι φταει το χτεσινο...

Πολυ φοβαμαι οτι την παρασκευη που πηγαμε στο παρτυ με την κορη μου κουβαλησαμε σπιτι και μια ιωσουλα, αφου εδω και 2 ημερες ο μικρος εκανε κακα τελειως νερουλα. Μαλλον ιωση εχει και τωρα ξεσπαει με μπουκωμα.

Και το αστειο ρε παιδια ειναι οτι την ιωση στο παρτυ δεν την κολλησαμε απο τα μικρα, αλλα απο τους γονεις που δουλευουν μεσα σε εταιρειες με πολυ κοσμο και καθολου αερα.

Παλι μονη μου το βραδυ με αρρωστο μωρο...:-(

yey2p2.png BN4cp2.png

Αννούλα, Ξανθούλα, χρόνια σας πολλά....!!!

Να είσαστε πάντα γεμάτες ευτυχία με τις οικογένειές σας.......!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Κορίτσακια ευχαριστώωωωωω :D:D:D

Χριστίνα μου είπε όχι χαμομήλι αντί για νερό με το συγκεκριμένο γάλα γιατί υποτίθεται δεν έπρεπε να της κάνει δυσκοιλιότητα κ θα στρώσει...μπορεί να αλλάξει βέβαια γνώμη στη πορεία...αλλά την ίδια ιδέα είχα κ εγώ κ επειδή δεν θέλω να καταλήξουμε σε κλύσμα αποφάσισα από μόνη μου να της δίνω λίγο χαμομηλάκι σκέτο αναμεσα στα γεύματα!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

Αννουλα και Ξανθουλα... ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ και οτι επιθυμειτε!!!!! :)

Ο μπεμπης ειναι καλυτερα τωρα, αλλα για δυο μερες δεν πηρα ουτε ανασα!!!!

Ειχε τοση γκρινια απο το μπουκωμα και το βηχα... και ισως και τα δοντακια (εσκασε και το δευτερο) που δεν καθησα ουτε λεπτο...

Σας χρωσταω και εκεινη τη συνταγη για τα μπισκοτακια, αλλα που χρονος να κατσω να τη μεταφρασω και να τη γραψω...

Θα προσπαθησω αργοτερα...

Ειρηνη, ευχομαι καλη επιτυχια για το μπαμπα σου!!!

Περαστικα και στα υπολοιπα αρρωστουλικα μωρουλια και γρηγορα!!!

Χθες μιλουσαμε με την κουμπαρα μου... η κορη της κολλησε το νεο ιο της γριπης :(

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

BAΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

250 γρμ – αλευρι

125 γρμ – βιταμ

125 γρμ – αχνη ζαχαρη

1 αυγο

2 βανιλιες

1 κ.γ. ξυσμα λεμονιου

1 κροκο αυγου

1 κ.σ. κρυο νερο

Βαζουμε το αλευρι σε μια λεκανη και ριχνουμε το βιταμ σε νιφαδες. Προσθετουμε το αυγο και τη ζαχαρη αχνη. Προσθετουμε στη συνεχεια τη βανιλια, το ξυσμα λεμονιου και λιγο αλατι. Στη συνεχεια τα πλαθουμε όλα μαζι μεχρι να γινει λεια η ζυμη.

Βαζουμε τη ζυμη, αφου τη σχηματισουμε σε μπαλα σε μεμβρανη και την αφηνουμε για 45 λεπτα στο ψυγειο.

Ανοιγουμε τη ζυμη πανω σε αλευρωμενη επιφανεια, σε παχος γυρω στο ½ cm και με τα φορμακια για μπισκοτα κοβουμε τη ζυμη.

Ψηνουμε τα μπισκοτα στο ταψι αφου εχουμε τοποθετησει πρωτα χαρτι ψησιματος στους 200 βαθμους (χωρις αερα, και ο φουρνος να είναι προθερμασμενος) για 10 λεπτα περιπου

Ανακατευουμε τον κροκο με το νερο και αφου βγουνε τα μπισκοτα τα αλοιφουμε μ΄αυτό και μπορουμε μετα να ριξουμε επανω… διαφορα ζαχαρωτα (πολυχρωμα)

Εναλλακτικα μπορουμε να ετοιμασουμε λευκη ή μαυρη κουβερτουρα, να βουτηξουμε τα μπισκοτακια και να βαλουμε επανω πχ ξηρους καρπους…

Αυτααααα…..

bunte_plaetzchen_01.jpg

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

α ναι!!!

και για οσες θα εχουν το χρονο, την ορεξη και τη διαθεση να φτιαξουν μελομακαρονα, εχω μια συνταγη με την οποια γινονται απλα... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!

εχω δοκιμασει πολλες... αλλα μ΄αυτη γινονται μουρλια!!!!

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

Υλικα

2 ποτηρια λαδι

1 ποτηρι ζαχαρη

το χυμο απο 2 πορτοκαλια

ξυσμα 1 πορτοκαλιου

1 κ.σ. μελι

1 σφηνακι κονιακ

2 κουτ.γλ. κοφτα κανελλα

1 κουτ.γλ. κοφτο μπεικιν

1 κουτ.γλ. κοφτο σοδα

1 κεσεδακι (σαν αυτο του γιαουρτιου) σιμιγδαλι ψιλο

1 kg αλευρι

(το αλευρι δηλ. οσο παρει η ζυμη ωστε να μην κολλαει στα χερια αλλα να ειναι μαλακη)

ΣΙΡΟΠΙ

1 ποτηρι ζαχαρη

1 ποτηρι μελι

1 ποτηρι νερο

Χτυπαμε τα υλικα οπως ειναι γραμμενα στη σειρα...

πρωτα το λαδι με τη ζαχαρη περιπου 5 λεπτακια στη συνεχεια προσθετουμε το χυμο και το ξυσμα και στη συνεχεια λιγα λιγα ολα τα υπολοιπα υλικα..

ψηνουμε μεχρι να ροδισουν (αναλογα με το φουρνο... εγω με το ματι τα βλεπω)

το σιροπι το βραζουμε για 5 λεπτακια

τα υπολοιπα τα ξερετε... μελωνουμε τα μελομακαρωνα και τα πασπαλιζουμε με μπολικο καρυδι τριμμενο

:D:D:D

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...