Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

μωρε παλι θα ψωνισεις?

Εγω λεω ευτυχως που ειχαμε τη βαφτιση τωρα και δεν χρειαστηκε να της ψωνισω τιποτα για φετος, ουτε καν παπουτσια, γιατι και αυτα απο αλλαγή της τα πηρα, γιατι θα είχαμε θεματακι. Αντε να ερθουν τα χριστουγεννα να παρουμε τα δωρα, να κλεισουμε οτι εκκρεμοτητες εχουμε, να ερθουμε λιγο στα ισια μας ρε παιδακι μου

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1-2 νυχτες τον Οκτωβρη που ειχε λιγο κρυο αναψαμε καλοριφερ Κατερινα. Για να δουμε πως θα παει απο δω και περα. Οχι οτι με χαλαει, γιατι δε μου αρεσει το κρυο, αλλα ο ζεστος και υγρος καιρος ευνοει την αναπτυξη και τη διασπορα μικροβιων. Τη νυχτα εχει πολυ υγρασια εδω, τα παντα ειναι βρεγμενα.

Κατερινα μην παιρνεις πολλα ρουχα, δε θα φορεθουν για καιρο.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Χτες το απόγευμα πήγαμε στον παιδοοδοντίατρο...ο πιτσιποπάκος έχει κάτι βακτήρια στο στόμα τα οποία δημιουργούν χρωστικές με αότέλεσμα να μαυρίζουν τα δοντάκια του:? το μόνο καλό είναι ότι αυτά τα βακτήρια δεν δημιουργούν τερηδόνα ή πέτρα. Κάναμε καθαρισμό (τρελάθηκε στο κλάμα:?) και τώρα είναι πάλι λευκά σαν μαργαριταράκια:D θα ξαναμαυρίσουν μάλλον και όταν μεγαλώσει θα εξαφανιστούν τα βακτήρια και ίσως επιστρέψουν για λίγο περίπου στην εφηβεία του για λίγο καιρό:? αγωγή γι' αυτό δεν υπάρχει ούτε το βούρτσισμα βοηθάει...είναι θέμα καθαρά της χλωρίδας του στόματός του.

Μετά πήγαμε και βόλτα στα μαγαζιά και αλλάξαμε τα δώρα μας. Εκεί που έπαθα πλάκα είναι με τα πλεκτά του μπένετον...του πήρα ένα τέλειο πουλοβεράκι ριγέ μπλέ-γκρι-μωβ και μια καζάκα μπλε με το κλασσικό καρό:D και τέλος και ένα καρώ πουκαμισάκι:D

Επίσης από ένα άλλο μαγαζί του αγόρασα και ένα τέλειο γαλάζιο παπιόν:tongue:

Οι υπόλοιπες αλλαγές ήταν ζακετάκια, γραβάτες και πουκάμισα...α και κανα 2 καλά παντελονάκια. Σαν μεγέθη του πήρα 3 και 4 ετών γιατί για φέτος είμασταν ήδη κομπλέ. Επίσης και ένα ωραίο μπουφανάκι μέγεθος 4:D

Αυτό που έπαθα πλάκα ήταν ένα κουστούμι μπλου-μπλακ στο μινι ραξέβσκυ...αλλά επιφυλλάσομαι για τις γιορτές:tongue: αν δεν ήταν μαζί μου και ο άντρας μου θα το τσάκιζα αλλά...είπα να περιμένω:mrgreen:

TARA...με ξέχασε η Ξανθή γιατί εγώ είμαι ΠΟΛΥ μικρότερή σας:mrgreen: μόλις 39 Μαϊων:mrgreen:

Το πρωί φουλάραμε και εμείς την δεξαμενή πετρελαίου γιατί οι φήμες λένε ότι η τιμή θα φτάσει στον Θεό:D ακόμα όμως δεν το έχουμε ανάψει...με τέτοια ζέστη....για μπανάκι είναι:tongue:

Υγρασία όποιος δεν έχει ζήσει Πάτρα δεν ξέρει τι είναι:tongue::tongue::tongue: η Αθήνα και γενικά το λεκανοπέδιο έχει καταπληκτικό κλίμα άσχετα αν η ατμοσφαιρική ρύπανση και τα αιωρούμενα σωματίδια δεν σας αφήνουν να το καταλάβαιτε.

Μαριαλένα υπομονη μια βδομαδα ειναι θα περασει!Καλο κουραγιο!Τουλαχιστον βγαζεις καλα χρηματα απο αυτη την υποθεση η τσαμπα η ταλαιπωρια?

Ευχαριστώ κοριτσάκι! Πληρώνομαι έξτρα μόνο τις ημέρες και ώρες του Συνεδρίου εκτός ωραρίου, οπότε για το συγκεκριμένο με κόβω να παίρνω ένα 300άρι. Οι υπερωρίες όλες αυτές τις μέρες είναι υπέρ πίστεως...... Είναι η φύση της συγκεκριμένης δουλειάς μωρέ αυτές οι ώρες γι' αυτό λέω ότι πρέπει να την αλλάξω.

Καλημέρα από το εξωτικό Κολωνάκι, χώνομαι με τα μούτρα στη δουλειά πάλι!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Ναι είμαι μια χαρά ευτυχώς!!! Όντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα η δουλειά απλά νομίζω ότι δεν ταιριάζει με τον τρόπο ζωής που έχω επιλέξει:) Η γοργονίτσα μια χαρά, στη Τζιά με τους δικούς μου κυνηγάει γάτες και τρώει μπαμπ (κεμπάπ δηλαδή) όπως μου είπε στο τηλέφωνο:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

κοπελιές γεια σας!!!

πήγα χθες για ψώνια στην Γλυφάδα.

πολύ καλη η αγορά εδω.

αλλα μόλις τελειωσα πηγα στο ξενοδοχειο και με ρώτησε ο αγαπημένος τι πήρα- ααα πεντε πραματακια του είπα-για μένα μου λεει.

τι ντροπηηηη!!!!!!!!εχει κολλημα θέλει πάντα οταν παω για ψωνια να παρω κατι και για εκεινον.

πηρα τζαντα,γυαλια ηλίου, 6 μπλουζακια απο το zara....ανανεώθηκα

μηπως ξερει καμία σας που έχει εδω zara ανδρικο?????

μπηκα στο site και δεν τα ξεχωρίζει απλα λεει που υπάρχει καταστημα.

αν μου απαντησει καποια ασ μου στείλει και ποση ωρα ειναι απο δω, ειμαι ασχετη.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue: δεν ηξερα ποσο χρονων εισαι αλλα επειδη Μαριαννα , Λιζα , Χριστινα και Πωλα βραζουμε στο ιδιο καζανι φανταστηκα οτι εισαι πολυ μικροτερη μου:tongue::tongue:
Eγώ τώρα τι φταίω; Είμαι μικρή!
Γειά σας κοπελιές;););););) Εντάξει είναι η μέση μου ευτυχώς, πήρα ένα παυσίπονο, πήγαμε και στο νοσοκομείο έκανα μια ακτινογραφία και όλα καλά!
Περαστικά!
μηπως ξερει καμία σας που έχει εδω zara ανδρικο?????

μπηκα στο site και δεν τα ξεχωρίζει απλα λεει που υπάρχει καταστημα.

αν μου απαντησει καποια ασ μου στείλει και ποση ωρα ειναι απο δω, ειμαι ασχετη.

Σίγουρα έχει στο ζάρα στην Αθήνα (και στο mall). Το mall σου πέφτει μακριά, της Αθήνας μμμμ Πανεπιστημίου ή Σταδίου είναι; Χαμηλά πάντως, προς Ομόνοια. Πάρε τραμ για σύνταγμα και κατέβα με τα πόδια προς Ομόνοια και θα το βρεις.

Στο κυρίως θέμα τώρα. Εχασα τη μπάλα λίγο για το πως ξεκίνησε, έφταιγα τελικώς ρε παιδιά; Είπα κάτι που σας πείραξε; Πραγματικά ζητάω συγγνώμη, δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω καμιά! Και μα την παναγία, προσπαθώ να θυμηθώ πότε συζητήθηκε το θέμα στα σουβλάκια και δεν θυμάμαι ντιπ! Λογικά θα πρέπει όμως, γιατί όταν το πέταξα πρόταση, είδα ότι η Αννα είπε χαριτολογώντας να μην κλέβω ιδέες. Αρα κάτι θα ειπώθηκε, αλλά επειδή είναι γνωστό το αλτζχάιμέρ μου, δεν θυμάμαι! Απλά το είχα άχτι καιρό (ρωτήστε και Μαριάννα, από πέρυσι την έπρηζα) και το πέταξα. Σίγουρα δεν συνεννοηθήκαμε και δεν κανονίσαμε τίποτα, αλλιώς δεν θα ρώταγα γνώμες! Δεν θέλω να αναφερθώ στο τι είπε η καθεμιά μας, είδα από πολλές πλευρές και παρεξηγήσεις του γραπτού λόγου και πυροδοτήσεις (και μερικά χοντρά) και δεν χρειάζεται να τα αναμασήσω. Επειδή ο ψυχολόγος μου έχει συστήσει ηρεμία, σας παρακαλώ, φορ γιορ σέκρετερι'ς σέικ, γκιβ πις ε τσανς! Παρότι από χτες το βράδυ που τα διάβασα και τα ξαναδιάβασα σκεφτόμουν να απαντήσω φράση-φράση, δε νομίζω ότι έχει τελικά νόημα γιατί θα συνεχίσω κάτι που δεν πρέπει. Βρε; Εμείς δεν είμαστε το πιο πίσφουλ καφέ; Δεν εκμυστηρευτήκαμε τόσα και τόσα; Για λάθος λέξεις θα μαλλιοτραβηχτούμε; Λοιπόν, ξαναζητάω συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποια/ες, δεν είχα καμιά πρόθεση, παρακαλώ όλες όσες συμμετείχαν στο θέμα να ζητήσουν πάραυτα συγγνώμη και να θεωρηθεί λήξαν γιατί θα μου στοιχίσετε πολλά στον ψυχολόγο :-D

Μη μου χαλάτε χατήρι γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας, νεσπά;

Α, ο φωτογράφος που με είχε βρίσει; Πέθανε από καρκίνο.

Επιμένετε να κρατήσουμε μικρότητες και κακίες;

Μη και λείψει ρε σκατούλες καμιά στον επόμενο καφέ... ουαι κι αλλίμονο! Έχω να σας σφαλιαρίσω στη σειρά παφ παφ παφ σαν τον βέγγο τις αδερφές του!

WN6Op3.png

Περαστικά!

Σίγουρα έχει στο ζάρα στην Αθήνα (και στο mall). Το mall σου πέφτει μακριά, της Αθήνας μμμμ Πανεπιστημίου ή Σταδίου είναι; Χαμηλά πάντως, προς Ομόνοια. Πάρε τραμ για σύνταγμα και κατέβα με τα πόδια προς Ομόνοια και θα το βρεις.

Στο κυρίως θέμα τώρα. Εχασα τη μπάλα λίγο για το πως ξεκίνησε, έφταιγα τελικώς ρε παιδιά; Είπα κάτι που σας πείραξε; Πραγματικά ζητάω συγγνώμη, δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω καμιά! Και μα την παναγία, προσπαθώ να θυμηθώ πότε συζητήθηκε το θέμα στα σουβλάκια και δεν θυμάμαι ντιπ! Λογικά θα πρέπει όμως, γιατί όταν το πέταξα πρόταση, είδα ότι η Αννα είπε χαριτολογώντας να μην κλέβω ιδέες. Αρα κάτι θα ειπώθηκε, αλλά επειδή είναι γνωστό το αλτζχάιμέρ μου, δεν θυμάμαι! Απλά το είχα άχτι καιρό (ρωτήστε και Μαριάννα, από πέρυσι την έπρηζα) και το πέταξα. Σίγουρα δεν συνεννοηθήκαμε και δεν κανονίσαμε τίποτα, αλλιώς δεν θα ρώταγα γνώμες! Δεν θέλω να αναφερθώ στο τι είπε η καθεμιά μας, είδα από πολλές πλευρές και παρεξηγήσεις του γραπτού λόγου και πυροδοτήσεις (και μερικά χοντρά) και δεν χρειάζεται να τα αναμασήσω. Επειδή ο ψυχολόγος μου έχει συστήσει ηρεμία, σας παρακαλώ, φορ γιορ σέκρετερι'ς σέικ, γκιβ πις ε τσανς! Παρότι από χτες το βράδυ που τα διάβασα και τα ξαναδιάβασα σκεφτόμουν να απαντήσω φράση-φράση, δε νομίζω ότι έχει τελικά νόημα γιατί θα συνεχίσω κάτι που δεν πρέπει. Βρε; Εμείς δεν είμαστε το πιο πίσφουλ καφέ; Δεν εκμυστηρευτήκαμε τόσα και τόσα; Για λάθος λέξεις θα μαλλιοτραβηχτούμε; Λοιπόν, ξαναζητάω συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποια/ες, δεν είχα καμιά πρόθεση, παρακαλώ όλες όσες συμμετείχαν στο θέμα να ζητήσουν πάραυτα συγγνώμη και να θεωρηθεί λήξαν γιατί θα μου στοιχίσετε πολλά στον ψυχολόγο :-D

τελικα εισαι μικρη ή καποιας ηλικιας?!?!?!?!?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χι!! χι!!! φιλακια!!!:tongue::tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Περαστικά!

Α, ο φωτογράφος που με είχε βρίσει; Πέθανε από καρκίνο.

Επιμένετε να κρατήσουμε μικρότητες και κακίες;

Μη και λείψει ρε σκατούλες καμιά στον επόμενο καφέ... ουαι κι αλλίμονο! Έχω να σας σφαλιαρίσω στη σειρά παφ παφ παφ σαν τον βέγγο τις αδερφές του!

Θεά η γραμματεύς !!!!!! Προσυπογράφω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα κοριτσια!Χριστινα ουτε εγω θυμαμαι αν ειπαμε για ντισκο στα σουβλακα (το λεω ετσι για την ιστορια...)

Σημερα τη νυχτα η Παναγιωτα ξυπνησε αλλα δεν της εδωσα σημασια και ξανακοιμηθηκε.Το πρωι σηκωθηκε 8 πηγαμε εκκλησια, μετρησαμε ολα τα καντιλερια και τους πολυελαιους λεγοντας ατο...(νατο) κοροιδεψαμε κατι κακες κυριες που εβηχαν (ρεζιλι μ'εκανε) και τελικα κοινωνησαμε με κλαμα αφου μας κραταγαν το κεφαλι μην πεσει εξω η κοινωνια.Μου ρθε να τους την πω, αφου το παιδι μου βλεπει κουταλι και ανοιγει διαπλατα το στομα αλλα ακινητοποιωντας τη την τρομαζουν..

Αυτη τη στιγμη ειμαι μονη μου σπιτι!!!!!!!!!!!!!Ο μπαμπας της μαλλον επειδη θελει να λειψει το απογευμα να παει να δει το ΜΠΑΟΚ την πηγε βολτα (νηστικια ομως αφου ηθελε το αντιδωρο και οχι τη φρουτοκρεμα...)

Μαριαννα να χαιρεσαι τη Μαριαλενα!!!Να χαιρεστε ολους οσους γιορταζουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...