Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τουλάχιστον θα πάρει τον αέρα της και εγώ τις λίγες ώρες που θα είμαι σπίτι θα ξεκουραστώ ενόψει της Συνεδριακής εβδομάδας που με περιμένει;)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοίτα δεν είναι υποχρεωτικό αλλά σκέψου ότι όλες τις μέρες ξεκινάνε 8 το πρωί, άρα εγώ ανοίγω τη γραμματεία 7 και τελειώνουμε κατά τις 11 οπότε με εξυπηρετεί να μένω μέσα...

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

ε κι εμας για αυτο το κανει οποιος το κανει, για διευκόλυνσή του.

Κι εμεις συνηθως 7:30 ξεκιναμε να στηνουμε γραμματεια και αν πρεπει πχ να παω απο το γερακα στο Ιντερκοντινενταλ, ή σε κανα κτημα πεντελικον, εχει πολύ βαρβαρο ξυπνημα.

ευτυχως απο τοτε που γυρισα, επειδή πηγα σε αλλο κομματι του τμηματος που ημουν, δεν ασχολουμαι πολύ πια με τα συνεδρια, περισσοτερο υποστηρικά.

4Rnfp3.png

Καλημερα!Σαββατο σημερα ε?Και?Εμεις παλι απο τις 6:30 ξυπνησαμε και με τα χιλια ζορια ξανακοιμηθηκε πριν λιγο:mad:Εγω τωρα τι να κανω? Να ξανακοιμηθω τετοια ωρα?

Μαριαλεννα υπομονη μια βδομαδα ειναι θα περασει!Καλο κουραγιο!Τουλαχιστον βγαζεις καλα χρηματα απο αυτη την υποθεση η τσαμπα η ταλαιπωρια?

weekend_garfield.gif

:tongue::tongue: δεν ηξερα ποσο χρονων εισαι αλλα επειδη Μαριαννα , Λιζα , Χριστινα και Πωλα βραζουμε στο ιδιο καζανι φανταστηκα οτι εισαι πολυ μικροτερη μου:tongue::tongue:

Τι εννοεις συμπεθερα? Τι σχεση εχω εγω με σας? :tongue::tongue::tongue:

Την Αναστασια ξεχασες...!!! :twisted::mrgreen:

Και για να σοβαρευτουμε, δε μου αρεσε καθολου το σκηνικο που εγινε με αφορμη τη ντισκο. Εγινε ολοκληρο θεμα απο το τιποτα. Θελατε να κανονισετε μια νυχτερινη εξοδο.΄Η βαλτε το στην ομαδα απο την αρχη ως γυναικεια βραδια ή αφηστε το ελευθερο. Να επιλεξει η καθεμια τι θελει. Εμενα δε θα με πειραζε αν ερχομουν μονη και ηταν καποιες με τους αντρες τους, αλλα ουτε και το αντιθετο. Δε θα με ενοιαζε καν να βρισκομαι στο ιδιο τραπεζι. Αλλωστε οταν βγαινουμε εξω με τον αντρα μου καθομαστε παντα στη μπαρα. Δεν ειναι εξοδος για κουβεντες, ειναι εξοδος για χορο και ποτο. Πως το φανταστηκατε δηλαδη? 20 ατομα σ΄ενα τραπεζι σα στρατιωτακια? Και τους αντρες να μιλανε για ποδοσφαιρο? Που ρε παιδια? Στη ντισκο?:confused:

Δε θα αναφερθω καν στο θεμα μην την πεσει ο ενας στον αλλον γιατι αυτο με εξοργισε πραγματικα. Οποιος εχει τετοιες ανασφαλειες δε βγαινει εξω με ανθρωπους που δε γνωριζει.

Οι ζωες μας ειναι πολυασχολες, ο ελευθερος χρονος ελαχιστος και οι νυχτερινες εξοδοι πολυτιμες. Δεν προλαβαινουμε να δουμε τους λιγους φιλους που εχουμε, βγαινουμε μια στο τοσο για να διασκεδασουμε, δε χρειαζονται συμβιβασμοι και εκει!

age.png age.png

Κατερινα τι θα κανεις με το τραπεζι τελικα το αλλο Σαββατο? Θα το κανεις?

Εγω εχω καλεσμενους τους νονους των παιδιων σημερα. Η Μαριαλενα γιορταζει αυριο, εχουμε ομως γαμο, οποτε θα βρεθουμε σημερα.

age.png age.png

Κατερινα τι θα κανεις με το τραπεζι τελικα το αλλο Σαββατο? Θα το κανεις?

Εγω εχω καλεσμενους τους νονους των παιδιων σημερα. Η Μαριαλενα γιορταζει αυριο, εχουμε ομως γαμο, οποτε θα βρεθουμε σημερα.

Εννοειται πως οχι.Τους ειπε ο αντρας μου να ερθουν βραδακι που θα κανω ετσι κι αλλιως μπουφε.Σημερα κι εμας θα ερθει ο νονος μας, αλλα δεν ξερω αν θα ερθει μεσημερι η απογευμα και δεν ξερω αν πρεπει να μαγειρεψω γτμ..Ηρθε απο Λαρισα για μια συναντηση αεροποριας (συζητανε τα προβληματα τους)

Διαφημίσεις

Εννοειται πως οχι.Τους ειπε ο αντρας μου να ερθουν βραδακι που θα κανω ετσι κι αλλιως μπουφε.Σημερα κι εμας θα ερθει ο νονος μας, αλλα δεν ξερω αν θα ερθει μεσημερι η απογευμα και δεν ξερω αν πρεπει να μαγειρεψω γτμ..Ηρθε απο Λαρισα για μια συναντηση αεροποριας (συζητανε τα προβληματα τους)

Αφου δεν ξερεις τι ωρα θα΄ρθει, μην αγχωνεσαι. Κανε τις δουλειες σου σημερα, εργαζομενη εισαι, και το πολυ πολυ παραγγελνετε κατι απ΄εξω.

age.png age.png

Μαριαννα μολις ειδα το χριστ.τικερακι μου.Μηπως πρεπει να στολισουμε σιγα σιγα????Παντως πρωτη φορα φετος και τα μαγαζια ειναι ακομα αστολιστα..Μαλιστα εδω στη γειτονια μου καποια με ειδη σπιτιου που καθε χρονο φερνουν χριστουγεννιατικα απο τον Οκτωβρη ακομα τιποτα φετος..

Ντρεπομαι που το λεω αλλα δουλειες δεν εχω να κανω, τις εχει κανει ολες η μανα μου...μαλλον θα βγαλω βολτα τη μικρη!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

ετσι με χαμογελο να ξεκινησει η μερα μας!!!

αυριο εχουμε ενα παιδικο παρτυ!!!!!

πρεπει να βγουμε να παρουμε ενα δωρακι!!

βαριεμαι λιγακι αλλα αφου δεν το πηρα χθες καλα να παθω...

μετα επιστροφη στο σπιτι για δουλειες γιατι γινεται χαμος!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

καλο κουραγιο μου...:?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Που να στολισουμε με τοση ζεστη! Δε μου κανει καμια αισθηση! Καλιφορνια γιναμε... Τουλαχιστον γλυτωσαμε πετρελαιο ε? Αναψαμε καλοριφερ 1-2 φορες τον Οκτωβρη και τελος. Βγαινει ολοκληρος Νοεμβρης με θερμοκρασια 20-25 βαθμους!:roll:

Βγαλε βολτα το παιδι Κατερινα και ασε το στολισμα για Δεκεμβρη...

Κι εσυ Δεσποινα, ευκαιρια να χτυπησετε και μια μπουγατσα αφου θα βγειτε εξω!;)

age.png age.png

Που να στολισουμε με τοση ζεστη! Δε μου κανει καμια αισθηση! Καλιφορνια γιναμε... Τουλαχιστον γλυτωσαμε πετρελαιο ε? Αναψαμε καλοριφερ 1-2 φορες τον Οκτωβρη και τελος.

Αναψατε καλοριφερ??Εμεις δεν το βλεπω φετος.

Χθες το βραδυ βγηκαμε βολτα στη βεϊκου και ειδα ενα καινουργιο μαγαζακι με παιδικα που εχει μπλουζες με 7-10 ευρω, θα παω να της παρω καμια φουτερ και μετα θα την παω στην παιδικη χαρα.Χθες περασαμε απ'εξω και παρολο που ηταν νυχτα ρε παιδια την ειδε και ηθελε να μπουμε μεσα να κανει κουνια..μπηκαμε φυσικα και μεσα στα σκοταδια παιζανε αυτη κι αλλο ενα του ιδιου αναστηματος...φυσικα οι παιδικες χαρες στο γαλατσι δνε εχουν φωτα:mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...