Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Επιπλεον ας εχουμε υποψη μας οτι οι αντρες δεν εχουν τετοια προβληματα. Μιλανε για μπαλα κλπ και δεν τσακωνονται ποτε.

Οι παρεξηγησεις ειναι γενους θηλυκου και στην προκειμενη εχουνε δημιουργηθει πριν καν παμε.

Οποτε προσωπικα ηδη εχω χαλαστει. Πραγματι πολυ το κουρασαμε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μια διαφορετική άποψη πρέπει να προκαλέσει παρεξήγηση!!!!

Οταν λες για παραδειγμα Αννα, οτι η ντισκο ειχε συζητηθει στα σουβλακια και ειχατε πει να ειναι μονο για γυναικες, τι εννοεις?

Οτι ηταν ιδεα δικη σου της Χριστινας και της Κατερινας και αρα οι υπολοιπες δεν μπορουμε να εχουμε διαφορετικη αποψη? Εαν ισχυει αυτο, τοτε δεν επρεπε να τεθει καν προς συζητηση. Επρεπε απλα να ανοιξετε τη συναντηση και οσες ερθουν. Μου κανει βεβαια εντυπωση, γιατι νομιζω οτι η Κατερινα πχ δεν μπορει να βγει για ντισκο χωρις τον αντρα της. Αν κανω λαθος, μπορει να με διορθωσει:)

Παντως σιγουρα δεν ειναι η μονη.

Η κατερίνα είπε επίσης ότι κ ο άντρας της μπορεί να μη θέλει να έρθει αλλά αυτό δεν το λαμβάνεις υπόψη;)....Φυσικά κ μπορούμε να έχουμε διαφορετικές απόψεις κ γι'αυτό νόμιζα συζητούσαμε τώρα πως κατέληξε σε παρεξήγηση όπως το θεωρείς θα ήθελα να μου πείτε κ εμένα αφού δεν επιτέθηκα προσωπικά σε καμία κοπέλα κ ίσα ίσα είπα ότι συμφωνώ με τη Χριστίνα γενικά κ έδωσα κ μια άλλη διάσταση του θέματος επειδή έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις αλλά ξέχασα μάλλον ότι στερούμαι του δικαιώματος της άποψης!:cool:

Εσενα για παραδειγμα ο αντρας σου που ζηλευει τοσο πολυ, εχει προβλημα να ερθεις μονη σου αν θα ειναι οι συζυγοι των υπολοιπων εκει και δεν εχει προβλημα να εισαι μονη με γυναικες σε ντισκοτεκ?

Τον διαβεβαιουμε οτι κανενας απο τους αντρες μας δεν εχει προθεση να σε πειραξει, αντιθετως η παρουσια καποιων αντρων στην παρεα, ειναι αποτρεπτικη για ξενους που τυχον εχουν τετοια προθεση.

Η μηπως ανησυχουμε οτι αν καποια φερει τον αντρα της και καποια αλλη ειναι μονη, η μονη θα πειραξει τον παντρεμενο της παρεας? Προσωπικα δεν εχω τετοιες ανησυχιες.

Καταλαβαινω παρα πολυ καλα τις επιφυλαξεις της Χριστινας, οτι επειδη ο αντρας της ειναι καπως κλειστος (οπως και ο δικος μου) θα ειναι μαλλον κουραστικο για εκεινη (το εχω σκεφτει και εγω το ιδιο να πω την αληθεια), αλλα το οτι θα παρεξηγηθουνε οι αντρες επειδη σε μια πολυβουη ντισκοτεκ θα ανταλλαξουν 5 κουβεντες (περισσοτερες δεν μπορεις) ή οτι ενας συζυγος επιτρεπει στη γυναικα του να βγει σε ντισκο μονο με γυναικες αλλα οχι με ζευγαρια...

Ξέρεις τον άντρα μου κ μιλάς εκ μέρους του ???? Ξεφεύγεις κ υποθέτεις πράγματα που είναι προσβλητικά!! Ο άντρας μου επειδή το συζήτησα μαζί του μου είπε ότι ή πρέπει να πάτε όλες με άντρες ή μόνες σας...αν γίνει με άντρες θα σε συνοδεύσω! Και αυτό δεν το κάνει από ζήλια αλλά επειδή είναι κύριος κ δεν θα με άφηνε ασυνόδευτη μεταξύ συνοδευόμενων κυριών επειδή δεν του αρέσει η μουσική αύτη!;)

Και για να λήξει το θέμα ζήλιας....ο άντρας μου γενικά δεν ζηλεύει κ κάνω συνέχεια πράγματα χωρίς αυτόν....αν γυρίσετε λίγο πίσω θα δείτε ότι δεν του έδινα το κωδικό για το facebook οπότε ούτε μπορούσε να δει τις συναντήσεις μας ούτε να δει τι κάνω κ με ποιον μιλάω....ολες σχεδόν είπατε ότι οι άντρες σας έχουν τους κωδικούς σας οπότε ο δικός μου άντρας μάλλον δικαιολογημένα έκανε σκηνή ζηλοτυπίας που δεν το άφηνα να μπει αφού λοιπόν του έδωσα τον κωδικό δεν έχει πρόβλημα με τίποτα!;)

Δικαιωμα του καθενος.

Γι αυτο λεω, αφου η αρχικη ιδεα ανηκε σε καποιες και ηταν αποκλειστικα για γυναικες, ανοιξτε τη συναντηση ετσι και μην το συζηταμε αλλο.

Και για να τελειώνουμε γιατί εγώ δεν πάω σε συναντήσεις που μπορεί να μη με θέλουν...εγώ στη ντίσκο δεν παίζει πλέον να έρθω κανονίστε τα όπως θέλετε...ας μου πει κάποια υπέυθηνη αφού ρωτήσει κ τις υπόλοιπες για τη συνάντηση παιδιών αν επιτρέπεται η παρουσία για να ξέρω κ εγώ...και όσες έχουν πρόβλημα μαζί μου απλά ας με διαγράψουν κ από το facebook και να τελειώνουμε! Εδώ ακόμα μου επιτρέπεται η είσοδος....μπαίνω μιλάω-΄οποια θέλει μου μιλάει απλά πράγματα κ κυρίως ξεκάθαρα γιατί έτσι έχω μάθει!:D

Δεν ξανα ασχολούμαι με το θέμα κ για να μην μας κλειδώσουν τελικά όποια έχει πρόβλημα ας μου το πει προσωπικά! :wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι δυνατον να προσπαθεις να πουλησεις μικροτερο νουμερο παππουτσι???Μαλλον προωθεις τα νουμερα που εχεις θα μου πεις να μη μεινουν κιολας!Ειναι δυνατον να μη μου δειχνεις οτι εχεις σε 20 πχ νουμερο να τα βλεπω διπλα σου και να σου λεω αυτο τι νουμερο ειναι?20 απαντας..Τριτον, να γραφεις καθε μα καθε φορα στις εκπτωσεις με μεγαααλα γραμματα στη βιτρινα ΟΛΑ 20-30 ΕΥΡΩ και οταν μπαινω και ρωταω ποσο εχει αυτο να απαντας 40 ή 50??Και τη ρωταω ρε παιδια, τοτε στη βιτρινα γιατι γραφεις ολα 20?Οσα ειναι στη βιτρινα μου λεει..Κι εχει μια τεραστια βιτρινα!!!! 1 τετραγωνικο! Ε, δεν ξαναπατησα!Και περναω και επιδεικτικα μπροστα απο τη βιτρινα της με τη σακουλα αλλου μαγαζιου!Να συμπληρωσω οτι ειναι και αγενεστατη η συγκεκριμενη!Απο τη φυση της!

Σε αυτα αναφερομουν οταν ελεγα πριν οτι πρεπει να υποστηριζουμε τα τοπικα καταστηματα, αλλα και αυτοι να εχουν τιμια συμπεριφορα.

Τετοια εκανε και ενα μαγαζι εδω στη σκουφα και οταν αρχισε ο κοσμος να πηγαινει στο ζαρα, κοντεψε να κλεισει τελειως, ωσπου και συμμορφωθηκε.

yey2p2.png BN4cp2.png

Η αποψη της πλειοψηφιας ηταν να το αφησουμε ανοιχτο και οσες θελουνε να ερθουν μονες και οσες θελουνε με τον συζυγο, ακριβως για να μπορουνε να ερθουνε ολες οσες θελουνε γιατι αλλες θελουνε ετσι και αλλες αλλιως.

Αυτο που προσωπικα δεν μου αρεσε ηταν που ειπες οτι η ιδεα ηταν δικη σας και ηταν χωρις αντρες. Αν ηταν ετσι λοιπον δεν θα επρεπε να τεθει προς συζητηση, αλλα να ανοιχτει απλα η συναντηση. Οταν ανοιγεις συζητηση, ειναι λογικο και επομενο οτι η καθεμια θα πει τη γνωμη της, την οποια προσπαθουμε καθε φορα να συνδυασουμε για να προκυπτουν αυτες οι συναντησεις. Διαφορετικα δε θα επροκειτο για συναντησεις της ομαδας, αλλα για ραντεβου μεταξυ συγκεκριμενων προσωπων.

Δεν μπορει να προτεινεις στην ομαδα μια συναντηση και οταν ακουγονται διαφορετικες αποψεις απο τη δικη σου το τε να λες " δικη μου η ιδεα, θα γινει οπως ειπα εγω". Και μετα να παραπονιεσαι οτι δεν σε αφηνουμε να εχεις αποψη.

Τον αντρα σου δεν τον ξερω και σε βεβαιω δεν επιθυμω να τον γνωρισω, καθως μου κανουν εντυπωση διαφορα πραγματα.

1.Το οτι στην ηλικια μας θεωρεις λογικο και αναμενομενο να συναντηθουν μεταξυ τους και να τσακωθουν για το γηπεδο και δεν ξερω εγω τι αλλο λες και ειναι τιποτα 15χρονα και δεν μπορουν να κρατησουν μια κοσμια συμπεριφορα μεταξυ μιας παρεας και να κανουν ανωδυνες συζητησεις χωρις παρεξηγησεις και τσακωμους.

Στην ηλικια που βρισκομαστε εδω, ολοι εχει τυχει να βγουμε και με ζευγαρια που δεν ειμαστε κολλητοι απο πριν, να καθισουμε με αγνωστους σε τραπεζια (πχ γαμους) και κανενας μας δεν φανταζομαι να καθισε να τσακωθει.

2. Το οτι ευθαρσως μας ειπες οτι παρακολουθει τις συζητησεις μας εδω γιατι σε ζηλευει και ψαχνει να δει τι λεμε. Και αλλοι μπορει να το κανουν ισως, αλλα αφενος εχουν την αξιοπρεπεια να μην το παραδεχονται ετσι και να το λενε και στις αλλες αγνωστες , στις οποιες μπορει να μην αρεσει καθολου να ακουνε οτι ο αντρας καποιας καθεται και παρακολουθει τι γραφουμε.

3. Ειναι ακρως προσβλητικος ο ισχυρισμος σου οτι σε αφηνει να ερθεις μονη σου με γυναικες σε ντισκο, αλλα οχι αν ειναι καποιοι απο τους αντρες τους εκει. Εαν λοιπον η συναντηση γινοταν ανοικτη και η καθεμια εκανε αυτο που ηθελε και μπορουσε, ας αποφασιζατε με τον αντρα σου κι εσεις πως θα θελατε αν θα θελατε να ερθετε.

Εγω δεν ξεφευγω και δεν υποθετω τιποτα. Δικες σου κουβεντες ειναι το ποσο πολυ σε ζηλευει ο αντρας σου και οχι δικες μου, οτι παρακολουθει τις κουβεντες μας, οτι εμπιστευεται να ερθεις μονη σου, αλλα οχι και με τους αντρες μας.

Και φυσικα λαμβανω υποψη μου τα παντα και οχι ο,τι βολευει καθε φορα.

Ελαβα λοιπον υποψη μου το γεγονος οτι πολλες ηταν αυτες που ειπαν οτι θεωρουν τραβηγμενο να βγουνε μονες χωρις τους αντρες τους και οτι θα προτιμουσαν να παμε ζευγαρια για να μπορεσουν να ερθουν

Υποτιθεται οτι στις συναντησεις αυτες ο σκοπος μας ειναι να βολευουνται οσο γινεται περισσοτερες, διαφορετικα δε θα επροκειτο για συναντηση της ομαδας, αλλα για ραντεβου συγκεκριμενων προσωπων που θελουν να κανουν παρεα.

yey2p2.png BN4cp2.png

λοιπον και εγω που ειμαι απ'εξω απο τις συναντησεις νομιζω οτι ειπατε πολλα γιαυτο το θεμα χωρις ουσιαστικα να υπαρχει προβλημα αλλο λεει η μια αλλα καταλαβαινει η αλλη ..γενικως ο γραπτος λογος παρεξηγειται !!!

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

λοιπον και εγω που ειμαι απ'εξω απο τις συναντησεις νομιζω οτι ειπατε πολλα γιαυτο το θεμα χωρις ουσιαστικα να υπαρχει προβλημα αλλο λεει η μια αλλα καταλαβαινει η αλλη ..γενικως ο γραπτος λογος παρεξηγειται !!!

Εγω παντως Ξανθη μου οταν ειπε η Αννα οτι η ιδεα συζητηθηκε στα σουβλακια και δεν επιδεχεται αλλαγες, το καταλαβα παρα πολυ καλα.

Ισως να μην καταλαβα καλα την προθεση του συζυγου της. Συμφωνω οτι αν ηταν να βγουμε με αντρες και ο δικος μου θα ηθελε να με συνοδευσει γι αυτο αλλωστε και δεν εχω βγει σε αλλη παρομοια συναντηση που θα εβγαιναν δυο αλλα ζευγαρια απο εδω.

Εαν λοιπον αυτο το παρεξηγησα, ζητω συγγνωμη, γιατι πραγματι οπως διατυπωθηκε, μου ακουστηκε πολυ χοντρο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια νομίζω ότι το θέμα έχει λήξει. Ας μην εντείνουμε άλλο τους τόνους. Προσωπικά πιστεύω ότι καμία δεν έπρεπε να πει το οτιδήποτε για το θέμα αυτό, αλλά να πράξει όπως εκείνη θέλει. Δηλαδή με ή χωρίς τον άντρα της και τέλος. Δηλαδή όταν συναντιόμαστε για καφέ γιατί δεν το ψυρίζουμε το θέμα?

Τώρα για να πω και τη μαύρη αλήθεια Αννούλα, πιο πάνω λες με κόκκινα γράμματα...

''Δεν καταλαβαίνω γιατί μια διαφορετική άποψη πρέπει να προκαλέσει παρεξήγηση!!!!''

Δηλαδη στις γυναίκες δεν προκαλείται παρεξήγηση με μια διαφορετική γνώμη , αλλά στους άντρες ναι? Το λέω γιατί τις προάλλες έλεγες ότι οι άντρες μπορεί να περεξηγηθούν από αυτά που τυχόν θα πουν! Δεν στο λέω με κακία, αλλά μη φάσκεις και αντιφάσκεις. Όσο για ζήλειες και τα λοιπά από τους άντρες μας, δεν θέλω να επεκταθώ γιατί δεν με αφορά. Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, δόξα τω Θεό!!!

Αυτά... και επίσης έχω να πω ότι δεν έχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου για να σε διαγράψω ή να μη σε κάνω παρέα σε συναντήσεις μας. Και ελπίζω να βρεθούμε και στον παιδότοπο που έχουμε κανονίσει.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Να σας πω τι ωρα βαρεσα γερμανικο χθες το βραδυ??Δε με ρωτησατε!!!

ΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!Ντισκο δεν θα παμε, αν θελετε κανονιστε τηλεφνικα!Μην το βαλετε στο γκρουπ!Παιδοτοπο θα παμε!

Γμτ δε μπορω να μπω και στο γκρουπ να ανοιξω καμια δεκαρια event να σας κουζουλανω τελειως:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αααααααντε!Που λεει κι η Παναγιωτα!

Ξανθή σ'ευχαριστώ πολύ.Και μόνο που ασχολήθηκες αυτό λέει πολλά.Τα είδα αυτά που μου στειλες αλλά δυστηχώς δεν με καλύπτει το όριο ηλικίας που λεχουν βάλει.Αχ,μακάρι να ήμουν 25.Και η 2η με το erp δεν το γνωρίζω καθόλου,είναι κάτι αντίστοιχο του sap νομίζω αλλά επειδή το εχω δει τελευταία και σε άλλες αγγελίες θέλω να δω αν πραγματοποιούνται τίποτα σεμινάρια μέχω οαεδ.Σ'ευχαριστώ πάντως και πάλι.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Α!Τι σας έλεγα το πρωί μήπως έκανα λάθος που έστειλα τη μικρή παιδικό με δέκατα?Μου ήρθε γράμμα οτι είχε πυρετό 38,6 της δώσανε depon στις 12 και κοιμήθηκε και οτι είχε φάει ελάχιστα,καλά αυτό το τελευταίο εδώ δεν τρώει τις καλές μέρες σιγά μην έτρωγε τώρα που ήταν άρρωστη.Δεν πρόλαβα να χαρώ την έξοδο μου και πέρασα τόσο ωραία.Πήγαμε για φαγητό με τη φιλη μου στο la pasteria που είχα πολύ καιρό να πάω.Τώρα κοιμήθηκε και ευτυχώς απο την ώρα που ήρθε δεν έχει πυρετό,μόνο δέκατα είχε 37 αλλά δεν της δίνω τίποτα αν δεν κάνει 38 τουλάχιστον που εύχομαι να μην κάνει.Τελικά η πρώτη χρονιά έτσι θα πάει.Και που να βρώ δουλειά γλέντιααααα....

SI5Yp3.png

Ξανθή σ'ευχαριστώ πολύ.Και μόνο που ασχολήθηκες αυτό λέει πολλά.Τα είδα αυτά που μου στειλες αλλά δυστηχώς δεν με καλύπτει το όριο ηλικίας που λεχουν βάλει.Αχ,μακάρι να ήμουν 25.Και η 2η με το erp δεν το γνωρίζω καθόλου,είναι κάτι αντίστοιχο του sap νομίζω αλλά επειδή το εχω δει τελευταία και σε άλλες αγγελίες θέλω να δω αν πραγματοποιούνται τίποτα σεμινάρια μέχω οαεδ.Σ'ευχαριστώ πάντως και πάλι.

:tongue::tongue: δεν ηξερα ποσο χρονων εισαι αλλα επειδη Μαριαννα , Λιζα , Χριστινα και Πωλα βραζουμε στο ιδιο καζανι φανταστηκα οτι εισαι πολυ μικροτερη μου:tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

:tongue::tongue: δεν ηξερα ποσο χρονων εισαι αλλα επειδη Μαριαννα , Λιζα , Χριστινα και Πωλα βραζουμε στο ιδιο καζανι φανταστηκα οτι εισαι πολυ μικροτερη μου:tongue::tongue:

Xαχαχαχαχαχα!!!! :tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γειά σας κοπελιές;););););) Εντάξει είναι η μέση μου ευτυχώς, πήρα ένα παυσίπονο, πήγαμε και στο νοσοκομείο έκανα μια ακτινογραφία και όλα καλά!

Μόλις μπήκα σπίτι από τη δουλειά πτώμα εννοείται..... Τελικά έστειλα το γοργονίδιο στη Τζιά για ΣΚ γιατί αύριο έχει τομενού γραφείο όλη μέρα και ίσως χρειαστεί να πάω και την Κυριακή οπότε αφού θα έφευγαν οι δικοί μου είπα να τη στείλω εκδρομή.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μπραβο βρε Μαριαλενακι, και πριν λιγο αναρωτιόμουν πως να είσαι?

Πω πω πικρα, με τη δουλεια, καλα εκανες και την εστειλες τη μικρη, καλο θα της κανει ο καθαρος αερας.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...