Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

τα πιο ωραια μποτακια για κοριτσι τα ειδα απο τη superga. ειναι σαν τα ugg, μονο πολυ πιο ομορφα και φτηνα, 40 ευρω. στο κολωνακι ξερω να σας πω που εχει, αλλα νομιζω και μεσω δικτυου βρισκεις που πουλανε αυτη τη μαρκα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια έχω λυσσάξει με τα παπούτσια της μικρής. Επειδή μου αρέσουν εμένα της πέρνω κι αυτής συνέχεια. Ήδη έχει 3 ζευγάρια! Τα χθεσινά δεν ήταν μάρκα, φτηνά από ζαρα ήταν, αλλά είναι τρομερά! Είναι τύπου all star αλλα τέλεια όμως, λευκά με κορδόνι μαύρο και κάποιες άλλες λεπτομέρειες σε πλεχτό! Τα άλλα που έχουμε είναι αθλητικά puma και κάτι άλλα σε ημιμποτάκι μούγιερ. Αυτά τα ολίγα :rolleyes::mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Το θεμα ειναι να ειναι ορθοπεδικα οχι μονο ομορφα!!

Τα παπουτσια συχνα ειναι υπευθυνα για προβληματα σε μεση, γονατα κλπ...και ειδικα στην ηλικια που ειναι τωρα πρεπει να ειναι καλα!

Κι εγω προσπαθω να μη δινω πολλα λεφτα για τα παπουτσια της αλλα αν το κανω σιγουρα δεν τα κλαιω, για τα ρουχα δεν το συζητω, σιγουρα οχι μαρκα!

Εμεις 2 ζευγαρια εχουμε, με τις παντοφλες 3...

Διαφημίσεις

Παντως και ο παιδιατρος μας και ο καθηγητης ο Κωνσταντοπουλος σε βιβλιο του λεει τα ακριβως αντιθετα κοριτσια.

Οτι το μονο που χρειαζεται το παιδικο παπουτσι ειναι να κρατα σταθερο το ποδι και οτι τα ορθοπεδικα ειναι απλως πεταμενα λεφτα.

Το εξηγει μαλιστα και λεει οτι αν μεν δεν εχει προβλημα το παιδακι στο ποδι, το μονο που ιαζεται ειναι παπουτσι σταθερο, δηλ οχι πχ σαγιοναρες σε παιδακι που ακομα δεν περπατα τελεια και αν υπαρχει προβλημα και παλι τα ορθοπεδικα δεν το λυνουνε.

Παντως επειδη η δεσποινα ειχε περπατησει νωρις και ξαφνικα της φορουσα τοτε καποια δερματινα παπουτσια απο ζαρα με κρεπ σολα και μπαρετουλα.

Οταν ηρθε ο παιδιατρος στο σπιτι και μου εξηγουσε τα παραπανω, ειδε τα παπουτσια της δεσποινας και ολο ενθουσιασμο μου λεει "να αυτα ειναι τελεια τα παπουτσια, σταθερα, καλυπτουν τη φτερνα και δενουν κιολας για να μη φευγει το ποδι":p

35 ευρω κανανε...

Κι εγω το εχω παρακανει με τα παπουτσια της δεσποινας. Ολο ξετρελαινομαι με διαφορα και της τα παιρνω.

Ενω ο ερμος ο ντρουλης που εχει και ποδαρακι στρουμπουλο και ολιγον προς τα μεσα, εχει ενα ζευγαρακι μονο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Το θεμα ειναι να ειναι ορθοπεδικα οχι μονο ομορφα!!

Τα παπουτσια συχνα ειναι υπευθυνα για προβληματα σε μεση, γονατα κλπ...και ειδικα στην ηλικια που ειναι τωρα πρεπει να ειναι καλα!

Κι εγω προσπαθω να μη δινω πολλα λεφτα για τα παπουτσια της αλλα αν το κανω σιγουρα δεν τα κλαιω, για τα ρουχα δεν το συζητω, σιγουρα οχι μαρκα!

Εμεις 2 ζευγαρια εχουμε, με τις παντοφλες 3...

Νομίζω ότι είναι μύθος το ότι τα παπούτσια, τουλάχιστον σε αυτήν την ηλικία, πρέπει να είναι ορθοπεδικά.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Δεν ξερω ρε παιδια, εγω δεν της παιρνω μαρκες παντα, οχι τετοιο κολλημα δεν εχω, απλα κοιταω να ειναι καλο..οσο μπορω βεβαια με το ματι. Συνηθως της ψωνιζω απο ενα μαγαζακι στη γειτονια μου..

Απλα κοιταω να εχουν αυτο το πελμα ξερετε το φουσκωτο στο πλαι και να ειναι σκληρη η σολα. Εγω ειχα σοβαρο προβλημα με γονατα λογω αθλητικων "ακαταλληλων" οπως αποδειχτηκαν στο γυμναστηριο..

Τώρα μεταξύ μας, τα παπούτσια από τα μούγιερ δεν ξέρω κατά πόσο την βολεύουν την καημένη...για ανατομικά τα πήραμε, αλλά είναι λίγο βαριά ρε παιδιά! Κι εγώ αυτό κοιτάω Κασσιανή, να δένει σωστά να μη πηγαίνει το πόδι πέρα δώθε. Μάλλον θα συμφωνήσω με τον καθηγητή :rolleyes: Ευτυχώς δεν έχουμε κάποιο θέμα πλατυποδίας ή οτιδήποτε άλλο! Λίγο στρουμπουλό είναι μόνο :oops:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κάτι άλλο πολύ σημαντικό επίσης... πιστεύω, εκτός από αυτό που λες Κατερίνα, είναι και η ευκαμψία που έχει το παπούτσι στα δάχτυλα. Να είναι μαλακό και να λυγίζει εύκολα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Κάτι άλλο πολύ σημαντικό επίσης... πιστεύω, εκτός από αυτό που λες Κατερίνα, είναι και η ευκαμψία που έχει το παπούτσι στα δάχτυλα. Να είναι μαλακό και να λυγίζει εύκολα!

ε ολα αυτα μαζι τελος παντων.Κι αυτα που της πηρα εγω απο το κροκοντιλινο ειναι βαρια ναι, μποτακια ειναι αλλωστε, αλλα περπαταει καλυτερα, πιο σταθερα απο οτι με το αθλητικο και δεν πεφτει!

Μωρε θα της επαιρνα εγω απο συνοικιακο μαγαζι (2-3 εχουμε και το ενα ειναι το κροκοντιλινο, το αλλο ειναι ο σαγιακος που εχει λιγα παιδικα αλλα σε καλες τιμες και με την τριτη τη βλαμμενη τσακωθηκα και δεν ξαναψωνιζω)και βασικα εγω δε βγαινω σε αλλα μαγαζια, μονο στην περιοχη μου...:(

Κορίτσια έχω φρίξει με τον προυπολογισμό του 2011. Πιστεύω ότι μας περιμένουν πάρα πολύ δύσκολες μέρες!!!:(:(

Μηπως να παρουμε παπουτσια στα παιδια και για του χρονου???:rolleyes:

ε ολα αυτα μαζι τελος παντων.Κι αυτα που της πηρα εγω απο το κροκοντιλινο ειναι βαρια ναι, μποτακια ειναι αλλωστε, αλλα περπαταει καλυτερα, πιο σταθερα απο οτι με το αθλητικο και δεν πεφτει!

Μωρε θα της επαιρνα εγω απο συνοικιακο μαγαζι (2-3 εχουμε και το ενα ειναι το κροκοντιλινο, το αλλο ειναι ο σαγιακος που εχει λιγα παιδικα αλλα σε καλες τιμες και με την τριτη τη βλαμμενη τσακωθηκα και δεν ξαναψωνιζω)και βασικα εγω δε βγαινω σε αλλα μαγαζια, μονο στην περιοχη μου...:(

Και πολυ καλα κανεις κατα τη γνωμη μου. Καλο ειναι να υποστηριζουμε τα συνοικιακα μαγαζια οσο μπορουμε, αλλα και αυτοι να μην κοροιδευουν τον κοσμο και θελουν να βγαλουν τα κερδη ενος μηνα σε μια μερα.

Απο αυτες τις συμπεριφορες τις παλιες αρχισε ο κοσμος να τρεχει στα ζαρα και τα μαρα.

Μηπως να παρουμε παπουτσια στα παιδια και για του χρονου???:rolleyes:

Η να τους φοραμε τα περσινα?:tongue:

Για κλαμματα ειναι, οχι για γελια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ειναι δυνατον να προσπαθεις να πουλησεις μικροτερο νουμερο παππουτσι???Μαλλον προωθεις τα νουμερα που εχεις θα μου πεις να μη μεινουν κιολας!Ειναι δυνατον να μη μου δειχνεις οτι εχεις σε 20 πχ νουμερο να τα βλεπω διπλα σου και να σου λεω αυτο τι νουμερο ειναι?20 απαντας..Τριτον, να γραφεις καθε μα καθε φορα στις εκπτωσεις με μεγαααλα γραμματα στη βιτρινα ΟΛΑ 20-30 ΕΥΡΩ και οταν μπαινω και ρωταω ποσο εχει αυτο να απαντας 40 ή 50??Και τη ρωταω ρε παιδια, τοτε στη βιτρινα γιατι γραφεις ολα 20?Οσα ειναι στη βιτρινα μου λεει..Κι εχει μια τεραστια βιτρινα!!!! 1 τετραγωνικο! Ε, δεν ξαναπατησα!Και περναω και επιδεικτικα μπροστα απο τη βιτρινα της με τη σακουλα αλλου μαγαζιου!Να συμπληρωσω οτι ειναι και αγενεστατη η συγκεκριμενη!Απο τη φυση της!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...